Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Csak óvatosan a korai örömmel!
Én egy voda flottát hagytam ott, azóta is bánom.
Bárki bármit mond, nem lesz olyan jó minőségű a VoIP mint egy GSM hívás.
3 hónap voip próbálkozás, 4 voip szolgáltató tesztelése után a GSM felé vezető visszaúton gondolkodok.
Flotta a megoldás. -
wwenigma
Jómunkásember
Na, viszlát Telenor előfizu, ujra kártyásként vagyok. VoIP-n ezentúl 1,9ft/perc a vezetékes és 4,9ft/perc mobilirány dijakért beszélek...
Praktikum+NET csomag, szukséges beallitasok miutan kartyas lettem...
- Vezetékes-hívó (mert kártyásként is lehet, igy nem 47ft/perc hanem 9ft/perc a vezetekes szam hivasa ha mégis kéne...)
- WAP használat: LETILTÁS (minek....)
- Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS (nyátokpecsája, ennyi pénzért)
- Internetezés külföldön (GPRS roaming): LETILTÁS (alap kéne legyen...)
- Netroaming-figyelő: LEMONDÁS (nehogy mán véletlenül mégis engedje a kulfoldi netet)
- Emeltdíjas és felnőtt tartalmak: LETILTÁS (emeltdijas sms küldés és hivas. NEM KELL EZO TV!)Az ígért pár perc helyett 4 óra mulva jött az sms a váltásról. Telenor online átállt, minden mukodik es nem kellett ujraregelni. Siman ment, hirtelen kaptam helyben egy kedvezőbb, 3200ft-os dijcsomag ajanlatot és egy figyelmeztetést hogy kartyaskent sokkal magasabbak lesznek a percdijaim. Megemlitettem a SIP-et, de nem ertette mirol beszelek.

-
corevalue
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Fasza. Tehát fizetek egy 500mb-os adatforgalmat, tegyük fel fizetek a mytv-ért és mindkét szolgáltatást ki tudom kb fektetni kb 10 perc alatt. Mindezt úgy hogy mást nem is csináltam...

Ha már külön fizetni kell érte, akkor legalább ne számítana bele
-
corevalue
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
De gondolom megtekeri az adatforgalmat

-
corevalue
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az fizetős szolgáltatás nem?

-
corevalue
csendes tag
Másnak nem aktiválták be a mytv szolgáltatást? Természetesen kérés nélkül...
-
Mike81
senior tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Köszi a választ. Közben azért csak vissza hívtak,és tisztázódott minden részlet.
-
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az előbb hívtak a Telenortól, hogy váltsak My Tariffra. Élből elhajtottam őket. De aztán mondta az ügyintéző, hogy kapnék kedvezményt az előfizura. 3690 lenne a havidíjam, amiben 80 perc van és 700 mb net. Ami elviekben bőven elég lenne nekem. Mert a mostani 500 is ritkán szokott elfogyni számlazárásig. Viszont eddig tudtam meg a dolgokat mivel a vihar miatt megszakadt a vonal. Vissza nem sikerült hívnom őket meg ők sem jelentkeztek azóta. Valaki tud valami bővebb infót addig is? Pl hogy ez határozott időre szoló ajánlat?
A segítséget előre is köszönöm. -
Fél 9 táján kiírta a telefon, hogy 3G, belépve a hálózati menübe kiírta, hogy érvénytelen sim. Ki is vettem és nagy lelkesen betettem egy vonat alá és átgurultam rajta oda meg vissza. Megmutassam?

Na sziasztok! OFF -
csernak75
senior tag
Putnokon felcsavarták a 4g-t:

-
davenport
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A múlt hónapban hordoztam el tőlük a számot, és én sem voltam a rendszerben.
Bementem egy üzletbe és kártyával kifizettem a zárás utáni tartozást, aztán mivel elszúrták a számhordozást, és a havi forduló után még 1 napig előfizető voltam, ezért 1 hónap múlva újra bementem hogy rendezzem ami még volt. (Igaz akkor már a számhordozás miatti panasz miatt ők tartoztak). -
Valóban töröltek a rendszerből, akkor most várjam a csekket?
-
zseko
veterán
Ah, ne is mond, az anno 'És mit eszik?'
korszakban megpróbáltam ráhatni az önkormányzatra, hogy jelentsenek be igényt adsl bevezetésére, rájuk csak jobban hallgatnak mint egy magánszemélyre. Az volt a válasz, nem is értik mi problémám van, hiszen náluk gyors az internet...
(128k dual ISDN-en... (nálam 28.8k volt a max, azaz 3.6KB-al 'neteztem')) Hozzáértési szint azt hiszem sejthető 
-
ryori
senior tag
válasz
arkone
üzenetére
e-mailt küldeni 32kbps-el is lehet, igaz, nekik az is elég
amíg az email elmegy, addig nem erőltetik a gyors netet

De majd 20 év mulva össze spórolják a pénzt optikai fejlesztésekre
akkor nekiállnak, majd +10év és kész is, mindenhol alap 20mbps
+2év és mindenhol 100, közben már 5000mbps lesz a csúcsnet diginél 
-
arkone
aktív tag
Durva dolgokat írtatok. Nem is értem hogy nem kötelezi az önkormányzat a szolgáltatókat a szélessávra... Bár nekik az adsl már szélessáv.
-
törölt tag
válasz
arkone
üzenetére
Bp. III.ker. Óbuda, Bojtár utca. Hiába van telefon, a hálózat olyan gyenge, hogy semmilyen netet sem lehet ráakasztani. Mikrohullámon kapom a netet, ami még a felét sem tudja a Telenor kártyás 7/2 -re korlátozottnak.
Egyszer már beszélgettem a Telenorral ilyen otthoni netről, de nem tudtak válaszolni egy egyszerű matek kérdésre sem. Azt kérdeztem, hogy miként fog átjönni a 42Mb/s netem a hozzá kapott eszközön, ha annak az áteresztőképessége a specifikáció szerint max. 21Mb/s? Vannak ilyen furcsaságok. -
Hosssszu
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Ez a bármikor lehet új telefont venni dolog a vállalati ügyfeleket is érinti?
-
Viktor77
titán
Na, most nézegettem netet otthonra, és ezt találtam: [link]
Ezek (számomra) már egész elfogadható árak. 3-ától élnek, meg is lepődtem, eddig jóval bénább csomagok voltak.
-
mokalade
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem tudom milyen Djuice kártyád volt (feltöltős, előfizetéses) és most milyen van, de feltöltőkártyás mobilinternetet a Telenor csak ilyen sebességgel engedi. A 4G-vel, ebben az esetben, nem le/fel töltési sebességet nyersz, hanem jobb lefedettséget, kisebb válaszidőt és talán jobb akkumulátor időt is.
Praktikum +Net tarifacsomag
A maximum letöltési sebesség : 7,2 Mbit/s, a max. feltöltési sebesség: 2 Mbit/s.
A tarifacsomaggal a 4G/LTE hálózat elérhető.Kiegészítő adatjegyek
... a tarifád szerinti kínált sávszélességgel ... lehet felhasználni.
Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget: 7 Mbit/s le- és 2 Mbit/s feltöltési sebesség. -
Darth_Revan
veterán
Eddig Djuice kartyam volt, ami csak a 3G halozatra engedett fel, tegnap viszont jott SMS, hogy a korabbiakkal ellentetben mar en is atcserelhetem a kartyam 4G kepesre.
Ma be is mentem es ki is csereltek, kivancsian inditottam a Speedtestet, hogy lassam a korabbi max 5mbit-es sebesseghez kepest mennyivel gyorsabb a 4G.
Az eredmeny Shield Tablet es LG G2 alatt:
Ez aztan bitang gyorsulas

-
zseko
veterán
válasz
Grougon
üzenetére
Na ez az a program amit nem teszek fel a telefonomra. Egy csekkbefizetéshez nincs szükség identitásra, sms hozzáférésre, valamint névjegyadatokra. Lehet én vagyok túl paranoiás (biztosan), ám szvsz egyikre sincs szükség csekkbefizetéshez.
(#34675) Viktor77 ó, nagyszerű ötlet. Egyszer fizetsz plussz (felesleges) pénzt azért, hogy fenntarts egy számlát, aztán fizetsz azért mert ráteszel pénzt, majd végül fizetsz azért mert elküldesz pénzt. Tényleg megéri.
-
apaszka
veterán
Ez a központ száma ugye?
Mert ha felveszem lerakják. Halllllózok,de lerakják!Megcsörgettek többször is de a második csörgésre le is teszik ,pedig egyből felkapom. ! Szórakoznak????
Beraktam a tiltottak közé! [link]

-
válasz
Ryder1
üzenetére
Természetesen tegyél telefonon panaszt, hogy hallgassák vissza, nem ebben egyeztetek meg...
Viktor azért nem nagyon ír, mert szerinte én és több másik fórumtárs csak fikázni járunk ide Telekomos beépített alkalmazottként... Hiába valós a problémánk, szerinte "unalmas" a folyamatosan jelenlevő hibákat hallgatni, hiába nincs kijavítva, beírjuk egyszer, s akkor azzal tudjuk le...
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Június 12-én beszéltem telefonon a szolgáltatóval, hogy nem fogadom el az emelést, fel is ajánlottak hathavi 1016 Ft-os jóváírást (július-december pont a hűségből hátralévő 6 hónap), amivel még az eddiginél is olcsóbb lenne a csomagom. 18-án meg is jött róla az email. Most pénteken megkaptam a legújabb számlát, emelt havidíjjal, semmi jóváírással. Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, kiderült, hogy nekem ezt csak ettől a hónaptól aktiválták be, innentől indul a 6 hónap. Így a 6. hónap már a hűség lejárta utáni hónap, erről pedig biztos nem volt szó a telefonos megállapodásban.
Tehát nem fogadtam el az emelést, de azért az első hónapban emelt havidíjat fizessek. Jól van ez így, vagy megérne még egy telefont?
Na meg ugye hűség lejártakor egyből olcsóbb csomagra fogok váltani, hacsak nem feltöltősre, akkor a megmaradt egyhavi kedvezményt az új csomagra is megadják? Ha feltöltős leszek, akkor meg kifizetik, vagy mi?Egyébként hová tűnt a "belsős" Viktor? Egy jó ideje nincs tőle komment.

-
BéHGT
senior tag
Az mitől lehet, hogy csekket kaptam, aminek tegnap a határideje, viszont online szoktam befizetni, de ott nincs befizetni való számla...?
(#34847) Mr X: Elérhető, csak csatlakozni kell. Nincs plusz költség, belépési díj. Viszont van két év hűség idő. -
Soha nem vártam még ennyire, hogy eltűnjön a térerő a telefonomról. Szenvedős napok vannak mögöttem. Ekkora utálatot a telenor felé amit sikerült kialakítaniuk....
-
sid87
senior tag
Hello!
Nézegettem Telenor oldalát, látom hogy lezárták a Mobile Online 500 csomagomat.
Viszont ha változtatni szeretnék mik közül lehet? Praktikumos vagyok, csak mobilnetet fizettem eddig is.
Kiegészítő mobilnet lehetőségek között a havidíjas adatcsomagból én választhatom a Plusz 1 Giga csomagot?
Mert jelenleg az 500 megám 2300 forint, ez az 1 giga meg lenne 1500 forint.
-
mokalade
tag
válasz
darvinya
üzenetére
Klikk marad, annak akinek meg volt rendelve eddig is, de megrendelni nem lehet. Tehát gyakorlatilag megszűnt. Igaz, legalább már nem egy káosz ennek a leírása mint volt (#34636) mokalade Persze ez sovány vigasz.
(#34821) whiskeys
Nincs ingyenesen járó net a Klikk helyett, csak x havidíjért és egyik sem lassítós, hanem megállítós!Nem egyedi eset ez a szigorítás. A többi szolgáltató is vagy megállítóssá tette a feltöltőkártyás csomagokat vagy, ha maradt lassítós, akkor meg tiltják rajtuk a voipot.
-
ntomka
nagyúr
Van ez a bekeretezett csomag kombináció a képen. Ez DPI mobilstickes net. Valakinek van róla tapasztalata?
(5) Teljesen korlátlan (sebesség és adat) csomag: A szolgáltatás megrendelése után bármely időszakban korlátlan bármilyen adatforgalom. A teljes korlátlanságot biztosító szolgáltatás megrendelésével törlésre kerül az ügyfél minden más kiegészítő szolgáltatása (korlátlan email és böngészés és korlátlan nappali adatforgalom és a 100 GB éjszakai kvótát biztosító technikai kiegészítő szolgáltatás is), mivel azok „hatását” felülírja a teljes korlátlanság. A kiegészítő csomag kizárólag a Hipernet 42 tarifacsomaghoz rendelhető meg.
-
wetomi
aktív tag
Most néztem az ászf-et, ott sincs kizárva a csak hangalapú tarifa:
"AZ IGÉNYBEVÉTEL KORLÁTAI:
A szolgáltatások minden, a Díjszabásban (ÁSZF 1/A melléklet) szereplő, értékesítés alatt álló ill. már nem értékesített tarifacsomag (Díjszabás II.1. és II.4.) mellé igénybe vehető kivétel a MobilKvartett 150, MobilKvartett 1000, MobilKvartett 3000 (II.4.8-4.10), Mobil Internet (II.2. és II.5.) és Adatkártya (II.3.) tarifacsomagokat." -
taip
senior tag
válasz
Sayuar
üzenetére
Nincs másfajta net, csak ezek, még ha a neve az is, hogy kiegészítő.
"Amennyiben a tarifád nem tartalmaz beépített adatmennyiséget, abban az esetben a kiegészítő adatforgalmi keret(ek)et a következő kínált sávszélességgel használhatod: 7 Mbit/s le- és 2 Mbit/s feltöltési sebesség. "
-
whiskeys
őstag
most akkor az uj mobilnet ami a klikk helyett jön, lesz ingyenes használata vagy havonta csak x összegért fog járni? ha a keret elfogyott akkor lassitanak vagy nem lesz net?
-
Bónusz ajánlat:
Hívás értesítő szolgáltatás díjmentesen 6 hónapig.Most is ingyen van...
-
zombinyul
addikt
válasz
BeriHampeR
üzenetére
Valami oknal fogva nalam mindig csak lassitas jatszott... Eleg reg MyTariffos vagyok.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello.
Telefonvasarlas elott allok.
LG G4 a kivalasztott.
Jelenlegi tarifacsomagom Smarttarifa 2 ami 3790 Ft
Ha maradok a jelenlegi tarifamnal akkor 2 eves huseg eseten a mobilnetet nem fogjak leallitani miutan elhasznaltam a havi adatmrnnyiseget?
Nincs meg modositva a szoveg 32/32kb/s marad, viszont Mytariff csomagoknal fel van tuntetvehogy lenullazzak...
-
törölt tag
Nagyharsányról, meg Palkonyáról (Villány környéke) tud vki infót? Egy hetes "kiküldetés". Lesz ott netem?
-
Gigi01
őstag
És olyat tudok csinálni,hogy: jelenleg telekom előfizetéses vagyok,onnan számhordozással át tudok jönni ide dominóba?
Vagy mi ilyenkor a legjobb megoldás? -
whiskeys
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Ez jó kérdés.... 😞
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Valakinek mobiltv-vel van tapasztalata?
Működik rendesen,nem akadozik?
Előre lépés lenne hozzá a 4G,vagy elég a 3G? -
-
e.vid
senior tag
válasz
donmackó
üzenetére
Nekem volt regisztrációm, de azóta nem tudok ügyfélszinten belépni vele, hogy visszautasítottam a tarifadíj emelést... új ügyfélszintűt meg nem tudok csinálni, mert arra hivatkozik, hogy regisztrálva van a telefonszám. Az előző regisztrációt meg törölni nem tudom, mert nem jelenik meg az a lehetőség. Érdekes egy társaság...
-
Doggy dog
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Hát ha nagyon nem marad más (szolg váltás nem jáccik Nálam,pedig szerződés nem köt)
Talán a 2x drágább 500-as,adatmennyiségre nekem elég bőven,de jó lenne ez a klikk.Árban is,meg az 500at én nem használom el!
Otthon laptop+wifi,melóba asztalin nyomom!Viber is szaggat most már,nem tett jót neki az "álligatás"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nekik