Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ryder1
senior tag
-
G@ben
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Biztos ami tuti alapon újra elküldöm nekik ugyanazt a levelet, csak beleírom, hogy ha nem kellett volna, akkor tekintsék tárgytalanak.

-
Ryder1
senior tag
válasz
.Szaki.
üzenetére
Ebben a helyzetben voltam én is, csak másik díjcsomaggal. Írtam nekik, hogy nem fogadom el, néhány nap múlva felhívtak és felajánlottak az emelés összegénél(500 Ft) nagyobb kedvezményt(1016 Ft) a hűség végéig. Utána meg nyilván tudok majd váltani bármilyen csomagra. Így papíron az emelés megtörténik, de mégis 516 forinttal kevesebbet fogok fizetni, mint most.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Én is kaptam egy ilyen SMS-t a szolgáltatótól, nekem All in S csomagom van. A problémám az, hogy ad1.: nem értek ehhez ad2.: még decemberg tart a két év hűségem.
Na most nyilván nem szeretnék többet fizetni, mert nem tudom ki emlékszik rá, de valójában már ezt is emelték egyszer és ezt már pofátlannak tartom. Úgy hogy még mindig tart a hűségem meg vagyok lőve, vagy megtehetem, hogy nem fogadom el? Így nyilván nem léphetek át másik tarifába.
Köszi előre is a választ!
-
Terentius
őstag
Klikk kérdés:
Ha most aktiválok egy új simet és kérem a klikket amit július 21-én lelőnek, akkor én a most aktivált klikket tudom használni ingyen 3 hónapig? -
PeLa87
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Sztem nem tudsz már módosítani akkor. Ahogy írtad, ezzel elfogadtad az új csomagot némi kompenzációval, sajnos... :/
-
-
PeLa87
aktív tag
Ahogy az a tegnapi közleményből is sejthető volt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ma bejelentette, hogy mind a Magyar Telekommal, mind a Telenorral hatósági szerződést kötött.
Az NMHH, közli, hogy az előfizetői jogok érvényesülése, valamint a jogszabályi előírásoknak való teljes körű megfelelés érdekében hatósági eljárás keretében vizsgálta mindkét cégnél a július 1-jei hatállyal bevezetni kívánt, a lakossági mobilszolgáltatások díjait érintő kétoldalú szerződésmódosítását.
Telenor
A bejelentés szerint az eljárás az NMHH és a Telenor között létrejött hatósági szerződéssel zárult, mely a hivatal szerintelőremutató módon rendezte a módosítás kapcsán kialakult helyzetet és biztosítja az előfizetők jogainak érvényesülését, a szerződés aláírásával az ideiglenes intézkedés is hatályon kívül került.
A Telenor a szerződéskötés kapcsán megerősítette, hogy a szolgáltató számára kiemelten fontos az előfizetői érdekek védelme, ezért az eljárás során mindenben együttműködött a hatósággal. A Telenor a szerződésben foglaltaknak megfelelően személyre szabott tájékoztatást ad ügyfelei számára a változásokról. Ennek megfelelően a szolgáltató a kétoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban június 24-től sms-üzeneteket küldött az érintett előfizetőinek, melyek kiegészítik a korábbi tájékoztatást. Az sms-ekben szereplő linken keresztül az előfizető személyre szabott információt ér el a saját díjszabásáról és annak várható módosításáról.
A módosítással kapcsolatos döntésüket a Telenor bármely ügyfélszolgálati csatornáján jelezhetik az előfizetők, és ennek függvényében lép, vagy nem lép hatályba a díjváltozás számukra július 1-jével.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nézd, ha az ügyfélszolgálat bármelyik embere előtt nincs ott a papír -igy röpke 3 héttel(!) esemény után és pláne nem ment körbe a memo tefnap, az NMHH-s izé aláírása után mindenkinek-, hogy mi az eljárás és a lehetőségek, valamint nincs 100%-ig tisztában az ügyfél jogaival miközben kb. minden 20. hívása ezzel a témával lehet kapcsolatos, az, hogy tévedett, az nálam nem tud opció lenni. Hogy saját elhatározásból, vagy munkáját féltve, vagy simán csak tényleg fingja nincs róla, hogy az ügyfél mit tehet és mit nem, (és hogy erről véletlen nem tud, vagy szándékosan) azt nem tudom. és marhára nem is érdekel.
De az, hogy -vissza lehet lapozni-, az volt a standard eljárás, hogy mytariffra terelünk, 3 hónap deezert adunk, vagy más kedvezményt adunk (amivel vagy jobban, vagy rosszabbul jár az ügyfél) és akár 3-4-szer is visszahívjuk az ellenkező ügyfelet próbálva beleterelni ebbe, valamint, hogy még ma is, több ügyfélnél "tévednek" -elég egy órát csak visszaolvasni- az szerintem eléggé beszédes... -
PeLa87
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha eddig nem fogadtál el semmit, szerintem próbáld meg és ne hagyd magad... mondd, hogy az sms-ben azt írták, hogy TE DÖNTHETED EL!!!
-
-
PeLa87
aktív tag
Én felhívtam őket most. 1220-as számon ugye elérhetetlenek, ezért a +36-20/200-000 számon hívtam.
Rögtön a nő felajánlott kedvezményt és tarifacsomag váltást, meg még valamit akart de közbe szóltam, hogy NEM FOGADOM EL, az áremelést és semmilyen kompenzációt.
Azt mondta erre nincs lehetőség, mert ez csak tájékoztatásul küldték.
Mondtam, hogy engem nem érdekel, az SMS-ben az van, hogy ÉN DÖNTHETEK... Azt mondta akkor rendben, ő rögzíti, hogy én nem fogadtam el a tarifacsomag váltást, kompenzációt és az áremelést.
Most várok következő hónapig, hogy mi lesz...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem, egyertelmu hogy HAZUDNAK* mivel ki van adva hogy opcios a dijcsomagvaltas. HAZUDNAK* telefonba is, a géphang, nem hallgattad meg? [link] 1:25-től
* a részigazság is hazugság
-
-
-
asdf_
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Hivj fel egy masikat, ez konkretan -nem tudom mashogy mondani- hazudott.
-
trec12
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nekem is a netemre 6 hónapra adtak kedvezményt utána az emelt tarifa lép életbe ergo így elfogadott az emelés. Na akkor fogom végleg felmondani ugyanis hűség nem volt és így sem lett. Vagy adnak valami kedvező ajánlatot.

Ami a kérdésem, hogy ez az egyezkedés még az sms előtt volt. Az sms szerint ha nem fogadom el a változást marad minden a régiben. Így azért más a helyzet mert maradhatott volna az emelés nélküli tarifa hosszabb távon? Ezt nem értem! -
Én most beszéltem az ügyfélszolgáton egy sráccal.
Azt mondta hogy nincs lehetőség arra hogy megtartsam a régi tarifacsomagom díjait.
Felajánlott cserébe egy 3 hónapig tartó 500Ft kedvezményt a számlám árából.
Nem értem miért van az hogy valaki azt állítja hogy neki megmarad a csomag ára, nem marad meg.
Ez hülyeség! -
-
asdf_
veterán
Mert augusztus 1-tol minden husegszerzodes tarifaja bebetonozodik a huseg lejartaig, igy a kovetkezo 24 honapban bekovetkezo aremelesekbol a husegben levo elofizetok kimaradnak --->> az aremelesbol kevesebb penz jon majd be mint eddig es nem olyan utemben, ezert most, amig meg emelhetnek kedvukre, ezt a kiesest kompenzalando emelnek is egyet, athidalva ezt a ket atmeneti evet.
Marmint ize, 4G halozatot epitenek. -
G@ben
addikt
Most kaptam ezt az sms-t:
"Dijvàltozàsi értesitésünket kiegészitve tàjékoztatjuk, hogy 2015.07.01-töl dijainkat kétoldalùan mòdositani kivànjuk, melynek elfogadàsàròl Ön dönthet. Az Ön Okostarifa 90 dijai elérhetök a dijmentesen hivhatò 173/4/4 menüpont alatt vagy a telenor.hu/dijvaltozas/t/36 oldalon. Amennyiben 2015.06.30-ig az ajànlattal kapcsolatban nem nyilatkozik, a dijmòdositàsunkat elfogadottnak tekintjük. Üdvözlettel: Telenor"
Ezt mindenkinek kiküldik vagy újra nyilatkozni kell, habár már megegyeztünk?
-
-
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Engem elengedett a Telenor. Még egy év hűségem volt hátra az All in XL csomagból, nem fogadtam el "semmit", majd annyit mondott az ügyintéző, hogy akkor felbontják a szerződést kötbérmentesen, és átmehetek kártyára 3ezer forint felföltéssel. Ez meg is történt. A kérdésem az lenne, hogy ha kérném a 2 giga netet a Praktikum+net mellé, akkor felengednek a 4g-re? Illetve a próba hónap igénybe vehető 500 pénzért?
-
B.i.L
senior tag
Bocsánat,kicsit szelektív a memóriám - miért emel a szolgáltató?(Telenor),ugyanis elfelejtettem ....
és már nem emlékszek rá. -
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Így van.
Mivel a Telenor (a többiekkel együtt) döntően a 4G-hálózatokat fejleszti, így ha a sebességed nem is lesz gyorsabb, a lefedettség miatti előnyöket élvezheted.
Emiatt gondolkodom egyre többször egy 4G-képes készülék beszerzésén, pedig bőven elvolnék a H+-képes kütyümmel is.

-
KamuMazsola
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt a 4G-t tisztába tennéd nekem?
Tehát papíron nem használhatom, de felengednek rá? Mondjuk a hálózat egyenletesebb terhelése okán, de ha valamiért mégsem tudom használni az adott csomaggal (praktikum-akármi), akkor nem reklamálhatok. Jól értelmezem? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem igazán, mert sima praktikum-nál nincs ilyem kitétel.
-
-
darvinya
titán
Praktikum+Net csomag:
A legmagasabb kínált sávszélesség le-/feltöltésre: 7/2 Mbit/s, a garantált sebesség a mobil technológia sajátosságaira tekintettel 0 Mbit/s. A tarifacsomaggal a 4G/LTE hálózat nem érhető el.Az utolsó mondat az érdekes.
-
St3ven
addikt
OK, akkor az szerintetek működik, hogy átváltok Praktikum+Net-re, aztán jelzem, hogy nem fogadom el az emelést (mert a Vezetékes-hívó miatt még mindig érintene).
-
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Atvalt ra most mindenki, aztan 3 honap mulva ebbe tolnak bele 10 Forintot?

-
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs vele gond, csak varszegig ha jol vettem ki, jogszerutlennek itelte, hogy a prepaidesek barmit csinalnak lesz naluk aremeles, en meg ideztem a jogszabalyt, ami szerint nincs itt semmi latnivalo, franko a dolog (az NMHH-t es a jogalkotot pedig ezuton is csokoltatjuk).
(#33552) Viktor0610 A Lidl meg mindig 33 Ft
(tudom, tudom, nem szolgaltato hanem mvno)A praktikum+net-ben amugy mi a trukk? (A kapcsolasi dijon kivul? Mert meg azzal is siman olcsobb, mint a jelenlegi praktimum perfektem. Na nem mintha 5 percnel tobbet beszeltem volna rajta az elmult egy evben, csak ugy kerdezem
). -
-
ghostie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem KELL, pont a kötelezettségek nélküli búcsú lenne a célom...
(Elárulom, hogy nem csak a három szolgáltató létezik. Ja és ne is beszéljünk a flottás dolgokról ami mintha egy másik világ lenne - mindhárom szolgáltatónál)
-
Azt nem értem, hogy miért KELL nektek a Telenorral továbbra is szerződnötök? Menjetek olyan szolgáltatóhoz, ahol nincs emelés, és mindenki hepi.
(Elárulom, nem lesz ilyen, mindhárom szolgáltató emelt.)
-
ghostie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A probléma csak annyi, hogy ez szerződésmódosítás, amit jogom van nem elfogadni. A Telenornak pedig joga van az eredeti feltételekkel (eredeti összeg jóváírás nélkül) szolgáltatni. Ha esetleg nem tud vagy nem akar, ez már legyen az ő problémája.
/Én is mondhatnám, hogy július 1-től igyenes lesz az előfizetési díjam, de havonta azzal megegyező jóváírást biztosítok önként a Telenor számára. Vajon elfogadná?/
-
Sayuar
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Például az a probléma, hogy lezárja a csomagot, majd ászf módosítást hajt végre, mi szerint lezárt tarifacsomagra kedvezmény nem vehető igénybe. Ó.... De hiszen pont ezt csinálja a telenor a júliusi ászf módosítással...
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Utóbbinál megvaltozik az előfizetői szerződésed, amit kompenzál a jovairassal.
-
válasz
ghostie
üzenetére
ghostie:
Írhatsz egy levelet a Telenornak, kíváncsi leszek, mi lesz a válaszuk.
LanyUs:
Áruld már el, kérlek, hogy mi a különbség aközött, hogy nem emel és emel, de ugyanannyi kedvezményt ad?
-
LanyUs
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaza van, mindig csak nyelünk. Ledugják a torkunkon a bránert
Mivel soha nem reklamálunk ezért tankolunk 60 dolláros olajárnál 400-ért a 34,5%-al leadózott bérünkből, aztán vesszük a 27% Áfa-val a sok szart. És az összes szájbarakott szolgáltató emelget 
-
ghostie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Telenor is kihasznál minden jogi lehetőséget az érdekei érvényesítésére (sőt még annál többet is, amikor a határokat feszegeti vagy átlépi - lásd hatósági bírságok, eljárások). Miért baj az, ha én is ezt próbálom tenni?
Nem, nem akarok többet fizetni és a Telenor áremelési próbálkozását szeretném a céljaim elérésére használni. A céljaim pedig már leginkább más szolgáltató felé vinnének (1,5 éve más helyzet volt amikor a szerződést kötöttem). Ezért kérdezem a fórumtársakat, hogy jogilag van-e értelme a jóváírásra hivatkozva végső megoldásként a szerződésbontást kérni.
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez a masik lehetoseg, egy rossz törvényt megváltoztatni.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem tetszik hogy emel és nem fogadom el, mivel kétoldaluan modosithatnak csak. Tehat a regi csomagot akarom hasznalni amire minden jogom megvan. De van egy kiskapu amit ki akar hasznalni, egy olyan jogi megállapítás ami szembemegy a józan ésszel. Tehat en vagyok a gonosz ember aki be akarja zarni ezt az ajtót elötte?
Lerabolják az országot és még nekik áll feljebb? Neba már.....
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nettó faxság. Adott egy szerződés aminek az érvényességi idejét toljuk ki feltöltéssel. Milyen jogi fórumon lehet ezt megtámadni?
-
Predator2
addikt
Most hívtam a 1220-at azt mondta a hölgy, hogy a következő egyenleg feltöltésig nem emelkedik a percdíjam! (kártyás29-ben vagyok)
De ezzel sem vagyok sokkal előrébb.
Mindenkinek így van, vagy csak engem próbálnak megvezetni? -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Lesz ott még emelés 2 év alatt kétszer is emeltek.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Hívtam tegnap a 1220-at, azt mondták hogy visszahívnak, hát azóta.
Küldtem egy emailt.
Nagyon remélem hogy nem kell többet fizetnem. f*sz*m az egészbe.
Tök jó, pont most vettem 2 évre hűségnyilatkozattal telefont......pont most.....Most hívtak az előbb a Telenortól, hát baromi jó hogy nem voltam itthon.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tothjozsi96
üzenetére
1220, visszahivast kersz es elmondod hogy NEM élsz vele. NEM vagy koteles váltani. Vagy visszamész és panaszt teszel a gyerek ellen mert félretájékoztat.
-
Valaki erre tudna valamit mondani?
Én bementem tegnap a Telenor-ba megkérdeztem hogy akkor most ez a szerződés módosításos dolog hogy is van.
A srác azt mondta hogy másik csomagot tud helyette ajánlani.
Most ezt nem értem.
Én mondtam neki hogy nem szeretnék élni a módosítással, tehát nem vagyok hajlandó többet fizetni.Tök jó, most nézem le volt némítva a telefonom és 8-kor hívtak a Telenortól....
Most kértem még egy visszahívást! -
wwenigma
Jómunkásember
-
Predator2
addikt
Helló
Elméletben ennyi elég? Vagy kell még valamit csinálni? [link]
Jött egy visszaigazoló email is!
Tisztelt Ügyfelünk!
Megtisztelő levelét köszönettel fogadtuk. Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Üzenetének adatai az alábbiak:
-------------------
Azonosító: xxxxx
Előfizető neve: xxx
Telefonszám: xxx
Bejelentő e-mail címe: xxxxElküldött üzenet szövege:
Tisztelt címzett!Tájékoztatni szeretném önöket, kártyás29 tarifacsomagommal kapcsolatos
szerződésmódosítási/díjváltoztatási kérelmüket NEM vagyok hajlandó elfogadni.xxx
Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk honlapunkról elérhető gyakran feltett kérdéseket és a hozzá tartozó válaszokat: http://www.telenor.hu/ugyfelszolgalat/
Visszajelzésünkig kérjük megértő türelmét.
Köszönjük!Telenor Internet Ügyfélszolgálat
http://www.telenor.hu
https://online.telenor.huEz az elektronikus levél szigorúan bizalmas információkat tartalmaz, és az üzleti titoktartás védelme alatt áll. Amennyiben nem Ön a címzett, kérem haladéktalanul értesítsen az adatvedelem@telenor.hu e-mail címen. Jelen üzenet jogosulatlan másolása, továbbítása, terjesztése, bármilyen felhasználása, nyilvánosságra hozatala tilos. Ez egy automata üzenet, kérjük ne válaszoljon rá.
THX a segítséget.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Csaba1512
üzenetére
Én nem amiatt akarok váltani. És utána szeretnék nyilatkozni, hogy nem fogadom el az áremelést (a Vezetékeshívó miatt, hogy a köv. feltöltésig maradjon 7 Ft).
Ez így kivitelezhető? Vagy ez az ingyenes váltás most egyfajta kedvezmény, amiért cserébe elfogadom az emelést?
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
"Plusz "öröm", hogy díjmentesen lehet rá átváltani júni végéig."
Erről van valami nyilvánosan elérhető forrás?
-
törölt tag
Hmmm... Érdekes ez a kártyás ügy. Ha ez a módszer kétoldalúnak minősül, akkor gondolom, hogy kb. lesz...ják, hogy én mit válaszolok. Tegyük fel, hogy azt válaszolom, hogy nem fogadom el, de teszek egy ajánlatot. 0 Forintért korlátlan net és 0 Ft percdíj. Ha esetleg ezt úgyanúgy lesz...ják (mivel feltöltős vagyok, tehát elvileg nekik mindegy, hogy mit válaszolok az emelési értesítésre), mintha csak nem fogadtam volna el, én feltöltöm az egyenlegem, ezt visszaigazolja az automata és él a szolgáltatás, akkor a Telenor ráutaló magatartással elfogadta az ajánlatomat?
-
Ezzel mi is a baj? Feltöltőkártyásnál nincs hűség, tehát elhordozhat, vagy nem tölti fel a számát, ha nem fogadja el az emelést.
Amennyiben pedig feltölti, nyilván azért teszi, mert a Telenor szolgáltatásait kívánja használni.
Egyébként meg szerintem a Praktikum+Net sokkal jobb csomag, mint a "sima" Praktikum, mert olcsóbb a hálózaton belüli percdíja, nincs Mobil Online Start, és nem emelkedik júli eggyel.
Plusz "öröm", hogy díjmentesen lehet rá átváltani júni végéig. -
asdf_
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Es ezt ugy mondod, hogy el is olvastad mogotte a jogszabalyt, vagy sem?
EHT 134. §
(16) Az előre fizetett díjú előfizetői mobil rádiótelefon szolgáltatások esetében a (14) és (15) bekezdés nem alkalmazható. E szolgáltatások esetében az előfizető általi egyenlegfeltöltés új határozott idejű szerződés ráutaló magatartással történő megkötésének minősül. Az előfizető általi egyenlegfeltöltéssel az előző határozott idejű szerződés megszűnik azzal, hogy az előfizető hívószáma változatlan marad.
Ebbol nekem nagyon ugy nez ki, hogy egy prepaides ugyan mondhatja, hogy nem fogadja el az aremelest, ezt be is rogzithetik neki, de legkesobb 2016. junius 30-an, amikor az ervenyesseg miatt kenytelen ujra feltolteni -mar ha addig nem fogyott el az egyenlege-, akkor biza az aktualis dijszabas szerint "szerzodnek" ujra, igy hiaba pedalozik, legkesobb ekkor megkapja a nyakaba az aremelest.
-
zseko
veterán
Kártyás előfizető esetén, ha a kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó ajánlatot nem fogadta el, a megváltozott feltételek az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 134. § (16) bekezdése alapján a 2015. július 1. napján vagy azt követően történt első előfizetői egyenlegfeltöltéssel kezdődően lesznek irányadóak.
Na ez a g.ciség.Én is kaptam sms-t, meg most megnéztem az oldalon, nálam kártyásként a vezetékeshívó változik csak.
-
darvinya
titán
Aláírtál egy új szerződést ami attól az időponttól él, és szerződésben rögzitették a díjakat.
Gondolom nem.A többi no komment.
(#33503) Gedeon31
Magyarán, ha nem tetszik elmehetsz.
De ezt már párszor leírtam.
Hogy jogszerű?
Igen az.
Hogy ez mennyire fair?
Nem, de mit várunk a ass nyaló törvényhozoinktól.
(Anno egy sor MSz élelmiszer szabványt töröltek, hogy Hyperizé lehessen, az eredményről hosszú no comment) -
Gedeon31
addikt
Van egy praktikumos számom telefonáltam egyet nekik ,hogy nem értek velük egyet nekem többet kellene feléjük fizetnem, a következő feltöltésig marad minden azon az árakon ami eddig volt . Mennyire jogszerű arra kíváncsi lennék

-
G@ben
addikt
válasz
darvinya
üzenetére
Azért, mert én azt választottam, hogy nem változik a havidíj. Ha változik, akkor felrúgja a szerződést. Nem lépek át új tarifába, mert ezt leírtam nekik és vissza is igazolták.
Kiragadtál egy mondatot, ami gondolom arra vonatkozik, aki nem nyilatkozott, hogy nem fogadja el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és már nem emlékszek rá.

Mivel soha nem reklamálunk ezért tankolunk 60 dolláros olajárnál 400-ért a 34,5%-al leadózott bérünkből, aztán vesszük a 27% Áfa-val a sok szart. És az összes szájbarakott szolgáltató emelget 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)