Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm! Furcsa, hogy ezt külön levélben kell kérni tőlük. Nekem valahogy úgy lenne kerek, hogy egy menüpontban megnézhetem, hogy pontosan miért fizettem. Érdekes, hogy a VOIP -kliens (Actionvoip) automatikusan írja, hogy mennyi az egyenlegem, az adott hívás tarifáját és amikor befejeztem, akkor a hívás költségét. A weboldalukon pedig bármikor visszakereshetek korábbi időszakokra. Miért megvalósíthatatlan ez a Telenornak? Persze ez csak költői kérdés.
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet lemondani a Klikk szolgáltatást mobilon ?
-
asdf_
veterán
válasz
#79335424 #21797 üzenetére
Irsz egy (opcionalisan tertis) levelet, hivatkozol a lentire es kered kartyasra valtasod datumatol a mai napig a hivasreszletezot.
EHT (2003. évi C. törvény)
138. §
(9) Az előfizető kérésére a szolgáltatónak az adatkezelési szabályok figyelembevételével biztosítania kell, hogy az előfizető a kezelt adatok törléséig díjmentesen megismerhesse a fizetendő díj számításához szükséges forgalmazási és számlázási adatokra vonatkozó kimutatást. -
törölt tag
Sziasztok!
Augusztus végén lettem számlásból kártyás. Úgy érzem, hogy indokolatlanul fogyott el az egyenlegem. Csak VOIP -ot használok, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ez idő alatt hány GSM hívást indítottam. SMS pedig nulla. Hogy tudnék ennek utánanézni? Átböngésztem a Telenor Online -t, de nem találtam ilyen menüpontot. Benéztem valamit? -
novake
tag
válasz
szabonagyur #21786 üzenetére
Valami technikai hiba volt állítólag.
-
axioma
veterán
válasz
Vangelis #21792 üzenetére
Hat en ezert nem ertem, miert kapcsoltad ki az udvozlo sms-t. Az ingyen jon, es legalabb eszreveszed, hogy mar kulfoldnek szamitasz. (Amugy nekem eddig fix szolgaltatovalasztassal egyszer sem ment el az orszag teruleten a terero annyira, hoyg roamingba fusson, pedig volt kozte tobbszor hatarvaros is.)
-
club1
veterán
válasz
Vangelis #21787 üzenetére
Ezeknek az opcióknak nincs köze a travelsure nevű roaming lenyúláshoz (különben túl olcsó és átlátható volna az EU-s roaming). Gondolom központilag van beállítva a flottára...
-
bozont
veterán
válasz
szabonagyur #21786 üzenetére
Az egy dolog, de eddig egy bizonyos összeg felett a részletfizetést is felajánlotta, most az sincs. Pedig jövőhéten rendeltem volna az Xperia SP-t, de ha nincs lehetőség részletre akkor várnom kell még 1-2 hónapot a vásárlással.
-
Vangelis
félisten
Hívásszakaszdíj I. TravelSure 10.03. - 10.03. 1.00 db 239.37 27 239.37 64.62 303.99
Ezt le lehet valahogy tiltani?
lehet, hogy már azóta letiltottam... megnézem.
Remélem így jó lesz:
DPI Alap tarifacsomag 3 175 Ft 0 Ft 2013.09.25
DPI Mobil Online 200 MB 444 Ft 0 Ft 2013.09.25
Emeltdíjas és felnőtt tartalmak: LETILTÁS 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
EU-n belüli üdvözlő SMS-ek: LETILTÁS 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
Internetezés külföldön (GPRS roaming): LETILTÁS 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
Magas forgalmi limit: 16 500 Ft 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
MMS 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
Mobil Online Start szolgáltatás: LETILTÁS 0 Ft 0 Ft 2013.10.02
Papíralalpú hívásrészletezés 0 Ft 0 Ft 2013.10.15
Részletezés típusa 0 Ft 0 Ft 2013.10.15
SMS 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
SMS-kedvezmény 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
WAP hívás adataktiválással 0 Ft 0 Ft 2013.09.25
-
Vangelis
félisten
válasz
szabonagyur #21784 üzenetére
Mivel most ha úgy rendelsz van valami nyeremény játék.... Gondolom direkt eltüntették
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Tudja valaki, hogy hova lett a Telenor online felületből a Bónusz fül? Pár napja még ott volt..
-
axioma
veterán
válasz
parkasz #21778 üzenetére
Vevo tudja gariztatni, de arra figyeljetek, hogy ha a garibol nem javithato, csere cimmel kap masik tipusu es aru keszuleket, azt nehoyg a te elofizudra vessek fel... nekem hasonlo esetben megtettek, de a flottasunk elrendezte a kiemelttel (leszedtek a radobott ujraindulo huseget - ami eleve ugye jogtalan az elofizutol fuggetlenul -, es benyeltek azt a kb. 10e Ft-ot, amit nem kertek el (kellett volna) a felfele csere miatt ott helyben, a flottatol meg nem kerhettek mert nem engedelyezett kulonbseget terheltek at).
Mondjuk hogy ezt hogyan ered el, azt nem tudom, mondjuk en rairnam kozvetlen a garjegyre, hogy nem tartozik mar az xy elofizeteshez, igy az esetleges koltsegek es kotelmek nem terhelhetok ra...Aztan lehet, hogy az adott eset csak egy veletlen hibaja volt az ugyintezonek (masreszt arulkodik arrol, hogy a rendszer engedte).
-
asdf_
veterán
válasz
parkasz #21778 üzenetére
Siman ugy kell megirni az adasvetelit, hogy tajekoztatja a vevot, hogy ez igy es igy lett vasarolva, es amennyiben a husegido alatt a szolgaltato letiltja a telefont, akkor az elado milyen kompenzaciot vallal a vevo fele. Jotallasi jegyet azt adja oda, a szamlarol pedig legalabb egy masolatot, de igazabol neki ugy sem kell az eredeti szamla, ugyhogy inkabb az eredetit.
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Rokon vett egy hónapja egy készüléket számlás csomagban 2 év tarifamegtartással, de a telcsi nem jön be neki, lecserélné, úgy hogy eladná a telefont és másikat venne.
Ezt megteheti nyugodtan? Mármint a 2 év letelte előtt is eladhatja a telót? Mondjuk persze úgy,hogy ad mellé egy adásvételi letiltás ellen.
Korrektül akar eljárni, mire figyeljen? pl a gariztatás hogyan történik a úgy adódik?
Vagy ilyenkor adásvételivel már az új tulaj intézheti? -
csernak75
senior tag
Véletlenül privát is lett de ide is berakom
Helló!
Mivel tegnap 9:30-tól van meg nagy tapasztalatom nincs vele!
Tegnap kb. 10 órától du.3 ig bírta az aksi de mikor bekapcsoltam gyárilag 80%-on volt az aksi. Pontosabbat hétfőn este tudok az lesz az első "munkanapja"
Ha töltőn van (most is úgy használom) és az aksi feltöltött akkor az aksin max. csak átmegy az áram amitől nem károsodhat!
Letöltöttem ezt a app-ot amit mondtál egyenlőre még ismerkedek vele:
-
Prien
addikt
válasz
csernak75 #21770 üzenetére
Lenne még pár kérdésem. 5776 akkuja hogy bírja? Mivel nem cserélhető házilag, károsodhat vajon,ha otthon rajta hagyod a töltőn, ergo 220-ról működteted?
Van ehhez a modemhez egy applikáció a Google Playen, Huawei Mobile Wifi a neve. Megtennéd,hogy ezzel is leteszteled?Okostelóról lehet csekkolni a modemet vele... Köszi előre is! Én várom a tapasztalataidat.
-
bopeti98
őstag
Érdekes jelenség:
Praktikum + Mobil Online 1 GB csomagom van és múlthét hétvégén is illetve most is azt játssza hogy este 2G hálózaton észrevehetően gyorsabb az internet mint 3G hálón.
3G hálózaton csak annyira lehet használni a netet hogy WhatsApp-on keresztül szöveges üzenetet küldözgessek meg fogadjak míg 2G hálózaton böngészgetni, online rádiót hallgatni is lehet.
Ennyire túlterhelt lenne a hálózat a Január 15-ig tartó korlátlan adatforgalomtól? -
csernak75
senior tag
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Nekem Medium csomaggal ilyen sebességet sikerül elérnem.
Reggelente volt már 34 Mbit is. -
csernak75
senior tag
Megvan a Hipernet Heavy Csomag:
Jelenlegi sebesség(DC-HSPA+):
Letöltés mintha lassabb lenne (vagy csak hétvégén terheltebb a hálózat
) a feltöltés viszon majdnem a duplája az eddigi 2 mbps-nak!
Majd hétfőn kipróbálom LTE hálózaton is!
-
Predator2
addikt
Helló
Bár djuice-os vagyok de szerintem fogtok tudni nekem segíteni. (Kártyás 29 csomag)
Szeretném kikapcsolni a hangpostát. Ha valaki hív hamar bekapcsol és olyankor ha nem veszem észre gyorsan kinyomják
Hol illetve hogyan lehet.
Üdv: Gábor
-
-
poli27
veterán
válasz
Gubu0101 #21748 üzenetére
De én meglévő ügyfél vagyok, a párom S3 asát tavaly vettük, nekem meg az s4 előtt egy Galaxy W volt.... Ilyen esetben nem kérnek kauciót
Sőt nem is vehettem volna meg hivatalosan még, mert csak Decemberben járt volna le a W-re a 2 év(19 hónap) De gondolom azért adták meg mert ennek több a havidíja mint a Djuice számlás 20. 2900ft havidíja, igaz az is mindig 4-5k volt nekem
-
Csaba1512
tag
válasz
Nándor1990 #21749 üzenetére
Ami az egyenlegnél van az már a havidíjon felül értendő. Azt írtad smarttarifa 2-ben vagy, ott 3190ft a havidíj ami 50-50%-ban beszélhető le hálózaton belül illetve hálózaton kívül. Amikor ezt lebeszélted akkor kezd az egyenleg emelkedni. Azt írtad az egyenlegnél 2400 ft+ ÁFA volt. Tehát akkor ez már havidíjon felül van. 3190 Ft+ 2400 Ft, és még ehhez jön hozzá az az összeg amit mobilvásárlási keretedből használták fel, ez most nálad 800 ft volt. Ezenkívül ha valamilyen szolgáltatásra előfizettél akkor még az is hozzáadandó, és az egyenlegnél ez sem szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest