- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csernak75
senior tag
válasz
poli27 #22924 üzenetére
Én mondjuk ha 3G ről beszélek min. a HSPA+ ra gondolok. Szerintem a 3G egy nagy csoport amibe minden bele tartozik ami nem 2g vagy 4g.
Amúgyis a telenornál én HSPA+ tól lassabb hálózatot csak EDGE néven láttam ami 2G.
Természetesen itt a fórum-on belül jó ha pontosan leírjuk melyikre gondoltunk.
-
ViCk980
tag
válasz
poli27 #22835 üzenetére
Mind amellett írhatsz egy levelet a MNHH-nak is (mint ahogy mi is tettük) mert amit e körül a csomag körül művelnek az már kimeríti az morbid vicc kategóriát. Nekem a telefont sem adták ki a Flow1-re holott fizetnem kell a készülék vásárlás díját. Szerintük két napom lett volna átvenni a telót amit meg is tettem volna ha van készleten, sőt tovább megyek neten is előrendelhettem volna, ha normálisan működne az a ki@&#Đßtt honlapjuk. Most meg már jönnek az ennek a tarifának lezártuk az értéksítését szöveggel pfff...
-
-
tomp
félisten
válasz
poli27 #22827 üzenetére
Pedig LTE-n a Flow1-nek maximális sebesség van engedve azaz 150/20mbit
Táblázat az alján -
-
-
club1
veterán
válasz
poli27 #22441 üzenetére
Ha a napi limit elérése után is sebességkorlátozás nélkül neteznél, rendelj NetRoaming Extra napijegyet, amellyel további 990 forintért ismét 50 MB adatkeretet kapsz az adott nap éjfélig.
Rendeld meg a külföldön is díjmentesen hívható MyMenu-n keresztül: *111#@Viktor0610: Ja, van.
-
-
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
poli27 #21747 üzenetére
Az jó.Azt hittem többet kértek.
Mostanság sokan írják hogy 60ezret elkérnek hitelképesség vizsgálatra.
Fel is hívtam ügyfsz. hogy ez hogy van,néztem az s4 aktive ot részletre,mondom befizetek 60kp kezdőrészletet meg vizsgálatnál még +60Ügyfélszolgálatos meg csak össze vissza beszélt,azt mondja meg lehet.Mondom akkor ez így nem faxa.,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- XPEnology
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest