-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
válasz
totron #92916 üzenetére
Szerintem félreértetted amit írt... És ezt azért írom, mert én is gyakran belefutok abba (nagyon aktív túrázó vagyok és gyakran járok olyan helyeken, ahol megszűnik a térerő), hogy a telefon szerint már nincs 4g, de mondjuk full térerő van edge-n még és a valóságban nem enged már hívást sem indítani, nincsen mobilhálózat és nem megy semmi.
-
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
totron #80784 üzenetére
Ha dolgoztatok már olyan helyen, ahol sok emberrel kell kapcsolatot tartani, akkor elég hamar rájöttök, hogy miért vannak a különböző szolgáltatási szintek. Sajnos az emberek egy nagyon nagy hányadát le kell pattintani, mert olyan problémával fordulnak a szolgáltatóhoz, amihez annak nem sok köze van, vagy az alapvető kommunikációs szint sincs meg, esetleg egyéb problémák vannak az adott emberrel kapcsolatban. Ez egy elég kemény munka (persze nem vetekszik egy szénbányászéval, mert egészen másképpen fárasztó), így elég kevesen bírják hosszú éveken keresztül. Akik viszont egy-két évig bírják, nem készíthetőek fel minden technikai problémára, viszont rajtuk elég komoly nyomás van, hogy csak valóban megalapozott probléma esetén engedjék az ügyfelet tovább L2 felé.
Az egészségügy példáján: Az orvosok egyszerűen nem jutnának műtéti időhöz, ha nem lenne előttük egy olyan többszintű egészségügyi szakszemélyzet, ami csak az erősen megszűrt betegeket engedi tovább a műtőasztalig. -
tomp
félisten
válasz
totron #80782 üzenetére
Nem!
Én csak egyszerűen megtapasztaltam az évek alatt, hogy milyen szinten nézik ostobának az ügyfelet hiába bizonyítja, hogy nem az...
Volt anno a 3hónapig tartó hálózati hibám. Nem azt mondták, hogy nem tudják mi a baj hanem konkrétan tagadták a hibát! Minden hibás de a hálózat nem...
Olyan mintha a tesco ügyfélszolgálatával beszélném meg a metrópótlást...
Jó a telenor de ha gondod van vagy érdeklődnél akkor inkább ne is szólj nekik. -
-
válasz
totron #80782 üzenetére
Nem hülyének nézték TeeJay-t.
Felvették a panaszát, majd azt kérték tőle, amit ő tud tenni a hiba javításának érdekében. (Ha mégsem a rendszerben van a hiba.)
Ügyfelekkel dolgoztam tizenx évig, nagyon sokszor a user állított el valamit a telefonon, esetleg készülékhiba volt a probléma okozója.
Mindenkinek javaslom megtekintésre: MA!gazin S02E09 - hálózatok és hibák
Nem olyan fekete-fehér egy probléma bejelentés kezelése, mint wgyesek itt hiszik.
-
MadMancs
veterán
válasz
totron #73572 üzenetére
Ha számlás vagy akkor első vásárlásnál lesz egy regisztáció ( háttérben megy egy sms), utána igen a havi vásárlási limit erejéig tudsz vásárolni és a havi számlával fizeted. Szerződéskötés után 4 hónaptól, addig nincs keret. Hogy flottásként tudod e használni ( van e vásárlási keret ) flotta keretszerződéstől függ, de látod my telenor appban is ( mobilvásárlásra használható: xxxxFt). Nem minden flotta engedi. Anno OSS flottában voltam, ott 5000Ft volt a havi keret.
-
clon
senior tag
válasz
totron #72441 üzenetére
Olvass visszább miről volt szó
(Miért vezették ki? Pár vérpistike miatt. - erre írtam mindenre van apró betű erre ugyan miért nem vagy miért nem alkalmazták, HÁT csak nem azért mert a Telenor eladás már szóbeszéd volt majd nem kellett senkinek és közben elkezdték felduzzasztani az előfizetést pl HD csomaggal amit eladás után hogy-hogynem kivezettek mert jó ár/érték arányban volt a piacon de lehet a szolgáltató nem tudta volna annyiért szolgáltatni még nagyobb mennyiségben mert alacsony volt rajta a nyereség de magas a rendszer terhelés....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest