- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Itt a pont.
Csak IPv6 rá volt állítva. Ez mondjuk eszembe se jutott. Átállítottam IPv4/IPv6 egyből 100.x.x.x. lett
Ezek szerint yettelnél IPv6 only a default, mert én biztos nem állítottam át (megvettem telefont, sim be és ment). Párom meg azt se tudja mi az a hozzáférési pont és IP protokoll. 😅
-
SztiviVander
addikt
Igen, de az a cgnat publikus lába. Az eszközöknek meg valami privat ip-t oszt a szolgáltató. Bar a 192.168.x.x -et nem szokták ilyenre használni (mondjuk nem is tilos, de lehet azt csak elnézte/elírta), a 192.0.x.x -t viszont igen. Madmancs a telón nézte mit kap nem a whatismyip.com -on, de a lényeget tekintve mindegy is mert amit írt abból is látszik hogy cgnatolt.
-
MadMancs
veterán
Mármint milyen itthoni eszköz mobilneten?
Wifi hálózat teljesen más tartományt használ, de ki volt kapcsolva logikusan.
-
4Grider
félisten
Azt írta: Wifi nélkül nem megy értelemszerűen a volte.
Erre írtam, hogy ez nem értelemszerű, mert a VoLTE-nak nincs köze a WiFI-hez, a VoLTE-nak legalább 4G-re van szüksége. Tehát olyat nem írtam, hogy a VoLTE egyenlő volna a 4G-vel, mindössze azt, hogy szüksége van 4G hálózatra, azért a neve Voice over LTE. -
TeeJay
félisten
Erre azért leszek kíváncsi mert vagy 8éve dolgozói flottás vagyok
500MB mobilnetem van havi 999-ért és ahogy észre vettem ezeket nem számolták bele soha a forgalomba.
Facebook/messenger, insta, twitter, viber, google maps (lehet waze is csak azt nem használom) tiktok. Ezeket akkor is tudtam csutka sebességgel használni amikor lefogyott az 500MB
Youtube-ot biztos számolták azt nem is néztem mobilnetről.
Na most ha ezt eltörlik akkor az 500MB csomagom semmit sem fog érni és meg kell néznem mire lehet váltani. Most számomra kb. korlátlan volt havi 999-ért mert csak ezeket használtam főleg, böngészéssel sosem sikerült az 500MB-ot lefogyasztani -
Bl.Gyo.
őstag
A Yettel TV-t meg lehetne oldani, mint kiskapu, hogy pl:
1080p felbontás a legnagyobb a yettel tv-be, ezt kiszámolni 24 órára mennyit fogyaszt és annyi adatot adni 30 napra arra (pl. 500gb/24ora yettel tv adatforgalom). Így fogyasztja az adatot de nem lehet elfogyasztani és így gyakorlatilag korlátlanul lehet nézni de mégis van egy limit amit ugye sose érsz el ha úgy van kiszámolva. Az meg hogy mennyi adatot ad mennyiért az a szolgáltató dolga.Ha Yettel nagyon meg akarná oldani ezt megtudná, hogy a törvényeknek is eléget tegyen de a felhasználóknak se legyen rosszabb, és a szolgáltatónak se.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Nem ez a baj, hanem az, hogy 2017 -ben az volt a mottó, hogy "Korlátok? Azt már nem!" Ehhez képest hova "fejlődtünk" öt év alatt?
-
törölt tag
9:15-kor próbáltam rá a domdom.hu-n a yettel.hu domain foglaltságára, és akkor szabad volt. Mint ahogy látszik 10:25-kor regisztrálta a PPF.
Be kellett volna regelnem
Áááá...úgy sem kaptam volna rá jogosultságot, hiszen ők tudják igazolni, hogy gazdasági érdekük fűződik a domainhez.
De azt továbbra sem értem, miért nem regelték be egyidejűleg a yettel.hu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest