Hirdetés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lutyes
csendes tag
válasz
zoli62 #105290 üzenetére
Erre a WAN/LAN portra és se találtam semmi működő megoldást hogy LAN-ként kezelje. Próbálkoztam már szinte mindennel ami eszembe jutott. Csak egyedüliként vagy harmadikként rádugva, ki és bekapcsolt állapotban, de sehogy nem jött össze. Pedig a TPLINK oldalán azt írják hogy automatikusan érzékelné a csatlakozás típusát, de akár mit próbáltam mindig azt írja hogy WAN és nem ad netet. Arra is gondoltam már hogy mivel gyári beállítások visszaállítása után is tudja a Yettel beállításokat és pl. a forgalmi statisztika menűpont sem elérhető, lehet hogy valamilyen módosított firmware van rajta, ami miatt nem működik az a port lan-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest