- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
valaki vásárolt már a yetteltől újracsomagolt Apple telefont?
-
Sly189
senior tag
válasz RoyalAirForc #105350 üzenetére
Ezt de megmondtad most nekem... Nem hiszem, hogy átlag usernek, aki telefont cserél tudnia kéne az eSIM minden egyes részletét, azon kívül, ami a kis lapra van írva.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Yettel eSIM benne volt a telefonomba, használtam, majd a telefon eladásra ment így az eSim-et töröltem belőle, majd a telefonon elvégeztem a gyári beállítások visszaállítását.
***idő közben fel is adtam a csomagot***
Az új telefonba viszont a QR-kód beolvasásánál azt írja, hogy még használatban van...
Flottás előfizetés, így a yettelbe nem állnak velem szóba - szerintem - bár nálam van a kis kártya amit adta, illetve a céges levelezésekben látszik, hogy én használom a számot. Van értelme így bemenni egy ügyfélszolgálatra? Tudnak valamit tenni vajon? -
-
Sly189
senior tag
feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
Ez szerintem nem akadályozza csak engem zavar... írtam a panaszkönyvbe.
Nem tudom mikorra reagálnak rá, meg mit, és hogy. De hétfőn felhívom a miskolci fogy.védelmet, megkérdezem nekik mi a véleményük.
-
Sly189
senior tag
válasz darvinya #18217 üzenetére
Az ügyintéző elismerte látta, elküldött a Nokia márkaszervízbe hogy mutassam meg ők mit mondanak, mert nem dönthet. Átkocogtam, alig látták, mondom persze fénybe... De este... észrevették aztán, mondták hogy a bolt dönti el hogy kicserélik e. Visszamentem, kérdeztem hogy mi legyen, a csaj mondja hogy kicseréli ha a főnöke engedélyezi, a főnök azt mondta hogy vizsgáltassák be... Mondom én abból nem kérek, mivel most vettem és nem azért vettem meg drágán hogy hibás legyen, vehettem volna 35 ért neten használtat. Mondta hogy akkor írjak be a vásárlók könyvébe,be is írtam, eléggé jól megfogalmazott jogi szöveget írtam be, hétfőn a fogy.védelmet felhívom, nem tudom hogy mit tudnak segíteni az ügyben, mert tényleg nem nagy hiba, de AKKOR IS GYÁRTÁSI HIBA mert az üveg alatt van megkopva a festés. Igazából legalább rájöttem hogy a mai nokia már nem az a nokia ami eddig volt. Rakás szar. HTC -t kell venni, az a prémium kategóriás teló elvileg.
De azért felháborító, hogy látja hogy hibás, gyári hibás, és nem akarja kicserélni csak bevizsgáltatni ami legalább 2-3 hét, meg a szervízbe úgyis azt mondják rá hogy nem látnak semmit... Meg összekarcolnák a külsejét az biztos...
Éjjen a low quality. -
Sly189
senior tag
Sziasztok! Felrobbanok...
most vettem meg a telenorba a lumia 800 as készülékemet, bekapcsoltam, és egyből szemet szúrt a következő : a vissza nyíl körül ugye szép feketének kéne lennie, DE itt egy pixel vagy nem tudom ÁTVILÁGÍT hol KÉKEN hol PIROSAN.... nagyon zavaró, ha holnap bemegyek az üzletbe ahol vásároltam, kicserélik egy másikra vagy erősködni fognak hogy garanciába javíttatni akarnak egy 0 perces telefont??? -
Sly189
senior tag
válasz Vangelis #18163 üzenetére
Eddig nekem nem volt velük problémám. Pedig kb 3 évig céges előfizum is volt náluk. Most pedig lassan 1 éve magánelőfizetés.
Gondolom ezek a fórumok azért jöttek létre, hogy a problémákat leírják az emberek persze, mindenhol vannak... De azért, amikor a Témobil reklámozta régebben a mobilnetét, és csak apróbetüsrészen volt ott hogy túlforgalmazási díj 1ft/10kb... vagy nem tudom mennyi volt már ott... azért az sem annyira korrekt
-
Sly189
senior tag
Ha egy Telenor Praktikum csomagban vásárlok egy telefont, és nem kívánom használni a praktikum kártyát, (van saját előfizetésem) és nem használom tovább praktikum kártyát, akkor letiltják a telefont?
Praktikumban olcsóbb egy telefon a telenornál, mint bármelyik más mobiltelefont forgalmazó cégnél.
-
Sly189
senior tag
válasz polonic #11906 üzenetére
Köszönöm a választ! Azért zargatom őket az ügyfélszolgálaton keresztül majd amikor lehet hogy adjanak rá pontos választ. Csak Ők reklámozzták legjobban a WP7 es sorozatokat
Bár nekem a telefonos ügyélfélszolgálatos azt mondta hogy a Bing Maps et se számolja úgyan úgy nem, mint a Google Maps forgalmát. -Ebből adódóan várnám el hogy a SkyDrive ot se mérje, bár ez már érdekesebb
-
Sly189
senior tag
Én is részt vettem az őrült pénteki akcióban. Első előfizus telómat vettem meg tőlük. Igaz lejártam a fél lábamat, mire Miskolcon találtam egy Lumia 800-ast, és szívesen félretették nekem csütörtök délután! Másnap bementem az üzletbe, adták is a telefont, kb 8 perc alatt megkötöttük a szerződést, különösebb fennakadások nélkül. Eddig pozitív a benyomás a telenorról. (Előző céges előfizetésemnél sem voltak gondok.)
Viszont aki már pénteken akart az akciós motyókból, annak sajnos be kellett érnie gagyikkal
Lehetne még ilyen akció, akik kimaradtak a jóból bepótolhassák.
Azért lássuk be, elég korrekt árakon dolgoztak aznap követendő példa lenne a többi szolgáltatónál is. És állandósítani, mert elmebetegárakon dolgoznak egyébként...
-
Sly189
senior tag
Sziasztok! Vásároltam telót a Telenornál, Okostarifa 90 el.
Lumia 800 WP-s teló, A képeket ha felhőből (SkyDrive) tölti be, az ugye már a multimédia 90MB os keretemet csökkenti?
Viszont van bönészőn keresztüli felülete, onnan viszont már nem számolhatja bele ugy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest