- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi szépen az infót!
Gondolkoztam rajta, de mivel láttam, hogy € -ba mutat mindent az e-mailben így biztos voltam benne, hogy most már javították a hibát. Így viszont behúztam. Csak a Spiritfarerért megéri + a következő 2 hónap is jó ajánlatokkal kecsegtethet így. Mondjuk semmi más nem is érdekel nagyon belőle, max. a builder és a festős játék ("ennyiért kipróbálom" kategóriák)
-
Sirpi
senior tag
Bocs, ha sok az off, csak egy update, hogy mi van még meg:
Legend of Keepers
Banners of Ruins
The Ascent
DUSK '82: ULTIMATE EDITION
Eldest Souls
Hero's Hour
Oddworld: Abe's Exoddus® - lefoglalva
Oddworld: Abe's Oddysee® - lefoglalva
Oddworld: Munch's Oddysee
Oddworld: New 'n' Tasty
Oddworld: Stranger's Wrath HD -
Sirpi
senior tag
Ezek maradtak, akit érint, írok nemsoká PM-et, a többiért lehet jelentkezni.
Legend of Keepers - De4d
Dead Island Definitive Edition - De4d
Banners of Ruins - De4d
The Ascent - De4d
Rain World - Vidaila
Biped - s7evcsenko
DUSK '82: ULTIMATE EDITION
Eldest Souls
Hero's Hour
Oddworld: Abe's Exoddus®
Oddworld: Abe's Oddysee®
Oddworld: Munch's Oddysee
Oddworld: New 'n' Tasty
Oddworld: Stranger's Wrath HD -
-
l.skywalker
titán
Note: Projects in this bundle are hidden in your library by default untill you first access them in order to avoid flooding your library. You can return to this page at any time to access any projects you wish to show in your library.
Nem kell hozzáadni, mert a vásárlást visszaigazoló link-ről mindig letölthetőek lesznek, csa a Library-be kerülnek bele akkor, ha egyszer letöltjük.
-
Crytek
nagyúr
Ennél nagyobb best bust a földön nincs pc-s szinten!!
Ha csak magamból indulok ki ,hogy only a "legjobb" AAA-nak tartott címeket tartom meg a többit eladom..az éves végösszeg a viccesnél is nevetségesebbre jön ki..aki nem él ezzel az bolond , és vagy türelmetlen + vagy ellensége a saját zsebének. -
bepken
veterán
szokott az menni
szerintem a tavalyi humblis Yogscast Jingle Jam bundlival kevered, az tényleg nehezen jött össze. viszont az bontás volt, tehát el kellett osztani (és nyilván mindenkit az értelmesebb játékok érdekeltek a sok kacatból) - itt viszont most csak darabszám kell meglegyen.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble nyilatkozta a Redditen, hogy NÉHÁNY játékból van csak 50k kulcs. Miután elfogyott, ezt jelezni fogják, de a bundle -t ugyanúgy meg lehet továbbra is vásárolni.
@bepken:
Ezek a bundlik sosem voltak erősek. Ez most nem arról szól mint egy monthly, hogy szurkolsz milyen húzócímek lesznek benne, hanem a CHARITY-ről. Nem is szabad azt várni tőle, hogy jobbnál jobb játékokkal pakolják majd tele, bár előferdülhet, hogy belekerül egy nagyobb név is. Helyén kell kezelni és akkor nem lesz csalódás. -
reelc
veterán
Nagy akciókban régebben veszegettem tőlük pár klasszikus játékot. Inkább oda, mint Steamre.
Nekem is sok ingyenes játékom lett már tőlük. A Connectből csak az előzőt csíptem el (3 játék lett), inkább a korlátozott ideig ingyenes, ill. flash sale alkalmával ingyenes játékokat kaptam el néha.
Ezért a Connect dologért is le a kalappal! -
EmptyParadox
senior tag
A store oldalon:
NOTE: Your free Tropico 4 key must be redeemed to your Steam account within 7 days of the end of the promotion.
Valamint ahol a kulcsot kapjuk meg:
Note: You must redeem your free Tropico 4 key by 10AM Pacific on Saturday, September 17, 2016! Immediately after 10AM Pacific on September 17, the code will magically vanish as if it were just a figment of your imagination, leaving this cryptic message behind in its wake.
The redemption deadline is September 17th, 2016 at 10:00 AM Pacific. You have 8 days left! -
maross
nagyúr
En is beugrottam. Valaki 100+ t vett belole
.
szerk: Nem fogunk mi ezzel bukni, csak ki kell ulni
Who doesn’t love a soft taco?! This is a one-time only issued, fluctuating value coin
szerk2: masterplan es gemini heroes reborn nem rossz am...3$-bol meg eleve lejon 1$..szoval teljesen jo deal, jo nem volt benne Doom, ez van
-
ZsZso
Közösségépítő
Groupees meg a limitált preordere, aztán robbanás helyett csak egy halk puki hallatszik mikor felfedik a játékokat. Ráadásul a valaha mért legmagasabb preorder ár volt ($3 -ért már jó játékokat kapni manapság). Lehet azért limitálják, hogy kevés embert ültessenek egyszerre szopórollerre?!
-
-
Crytek
nagyúr
Ok akkor ki is raktam steamgiftsre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged