- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
maross
nagyúr
válasz
#42308056 #8270 üzenetére
vegtelen sok paypallel/bankkartyaval ez még akár igaz is lehetne, de mar eddig se engedett egy fizetoeszkozzel tobb mint 2 bundlit venni ÉS egy accounton tobb mint 2 fizetoeszkozt hasznalni..szoval eleve nem igazan lehetett "kifosztani a penzeddel" poor guy ubisoftot.
-
bepken
veterán
válasz
#42308056 #8221 üzenetére
ahogy nézem, korábban is ez a forgatókönyv volt: nagy játék + néhány kisebb cím. a korábbiakban mondjuk számomra több vonzó cím van, mint most ebben, de ez már más kérdés.
minden esetre én is lemondom, mert az ARK konkréten nem vonz, így meg már nem buli. ha jól értem a feltételeket, akár minden hónapban külön fel-lemondhatom, tehát én mindig a nagy cím alapján fogom eldönteni, érdekel e az aktuális hónap. -
-
eszlenyek
tag
válasz
#42308056 #7068 üzenetére
Egy próbát adok neki, én is rég óta bundlizok már, maximum öcsém megkapja őket
(#7069) genndy: Direkt van egy "virutális" kártyám amiről csak akkor lehet pénzt levenni, ha beállítom a napi levételi és összeg limitet a bankom oldalán, de ez elég alap dolog ha valaki online vásárol
-
genndy
addikt
válasz
#42308056 #7065 üzenetére
Nem így van egyébként, én is félreértettem. Havonta több játék is van, a LoG2 most csak az első alkalommal plusz, novemberben lesz az első csomag, de a tartalma az elindulásig ismeretlen. A lényeg az, hogy a következő elindulása előtt már be kell fizetned a pénzt, tehát zsákbamacskáért fizetsz. Miután megtudtad mik a játékok, akkor sem fizethetsz már utólag.
-
Piftuka
veterán
válasz
#42308056 #6912 üzenetére
"Vigyázz, mert a Steames verzió csak az alapjátékot tartalmazza, se AB se SoD. Sokan azt hitték benne lesz, hisz úgy lenne értelme. A Ubisoft válasza az volt, hogy nem találták meg a New World Computing gépein a kiegészítők forráskódját. WTF? Akkor hogy dobták össze évekkel ezelőtt a Complete kiadást? "
Köszönöm az info-t! Igen, utánanéztem az értékeléseknek, amikor kiadták ezt a változatot, és valóban elég sajnálatos, hogy nem tekinthető teljesértékű kiadásnak!
Mindenesetre most - a sorozat rajongójaként - a célom az volt, hogy ilyen formában is meglegyen. Ha játszani akarok vele, ott a dobozos változat.
"Az a HoMMIII Special Edition elég komoly lehet"
Valóban az, és örülök, hogy megvásároltam anno.
A pontos címe egyébként: "Heroes of Might & Magic III Compilation".
Meglehetősen ritka kiadás, csak a fenti hirdetést találtam róla most. Ráadásul másik dobozban, és némileg eltérő tartalommal is megjelent, mint ezen az oldalo látható.
Az én kiadásomban az alapjáték szürke várostérképe van, ami ezen a bemutató filmen 1:56-tól látható. A kézikönyv is megegyezik.
Az "Armageddon's Blade" kézikönyve, és a város, ill. lénytérkép pedig ebben a hirdetésben látható.Az külön jó, hogy bár az alapjátékhoz "csak" várostérkép van, az "Armageddon's Blade" színes lénytérképe nem csak az új fajokat tartalmazza, hanem az összes többi város lényeit is, ahogyan ezen és ezen a képen látható.
Summa summarum: jó kis kiadvány, és egészen más értelmezést nyert úgy játszani, hogy minden hős alapstatisztikáját ismerem, és a lénytérképet is használtam közben. Jobban lehetett így tervezni már a legelejétől.
Megjegyzem, a "Heroes of Might & Magic Complete Edition" is csodás kiadvány, bár alkalmazkodva a manapság jellemző sajnálatos trendhez tartalmilag nem túl nagy "durranás", legalábbis nem újító szellemben állították össze. Kicsit sablon az "audio CD", "képeskönyv" vonal... talán csak a kártyajáték jelent felüdülést, de olyat is láttunk már.
Ha "normál" kiadásként tekintek rá, akkor pazar, ha "Collector's Edition"-ként, akkor rendkívül átlagos.
No, azért örülnék, ha egy példány az én polcomon foglalna helyet.
Esztétikailag viszont gyönyörű, ez kétségtelen.
-
Piftuka
veterán
válasz
#42308056 #6905 üzenetére
Nem emlékszem, melyik játék volt, de határozottan emlékszem arra, hogy csak háromszor lehet telepíteni. Azért is biztos, mert az értékelők közül többen ezt negatívumként emelték ki, míg a kevés pozitív értékelő egyike azt mondta, hogy ez "nem katasztrófa, mert a Windows-odat pár évente egyszer telepíted újra".
Mindegy... akkora jelentősége nincsen.
Közben megvásároltam a fent említett "Might & Magic" bundle-t, és kiderült, hogy mit jelent a kis kulcs ikon: a vásárlást követően már eleve "redeemed"-ként jelent meg a három fenti címhez tartozó termékkulcs. Tehát nem "gift"-elhető.
A bundle pedig nagyon megér ennyit szerintem. Külön jó, hogy a "HoMM III HD Edition" és a "Dark Messiah of Might & Magic" a Steam-en játszható. Persze még jobb lett volna, ha a HoMM negyedik, ötödik és hatodik része is Steam-es változatban lenne elérhető, vagy abban is, de ha nem, hát nem. Majd uPlay-en játszunk vele.
-
Diopapa
addikt
válasz
#42308056 #6392 üzenetére
". De akkoriban nem volt olyan nehéz kreatívnak lenni, gondolj bele. "
Ezt a szöveget én hogy' utálom...
Téged is jól beszabályoztak a kiadók..
Gondold el, a programtervezés terén mennyire kreatívnak kellett lenni amikor 1mhz-es 38kbyte operatív tárral rendelkező gépre fejlesztettek. (c64) Pedig akkor is volt Times Of Lore, The Lord of Midnight, Windwalker, Pirates! stb... Most meg itt áll hegyekbe a memória, a gpu / cpu teljesítmény és mire használjuk? X-edik COD X+1edik nézdahátam ugribugri, QTE és egyéb szörnyűségek. 20 éve is voltak QTE játékok, (pl Dragon's Lair-ek) de akkor ezeken csak röhögtünk, most meg tessék.... 20-30 éve amikor ezekkel a játékokkal játszottam, egész másképp képzeltem a jövőt. Most meg eljutottunk odáig, hogy sok ember szerint nem is lehetne jobb. A kondicionálás sikeres volt.
-
reelc
veterán
válasz
#42308056 #3065 üzenetére
Ha nagyon érdekel a csomag, vedd meg az $1-osat. Amíg le nem jár a bundle, megtudod emelni az összeged, és ekkor a vásárlás pillanatában érvényben lévő BTA minusz a befizetett $1-árt kell fizetned. Vagyis ráemelsz befizetett 1 Dollárodra.
Ha pl. egy kiadótól lenne mindegyik játék, akkor jó eséllyel lehetne találgatni, de így nem. -
doc
nagyúr
válasz
#42308056 #2401 üzenetére
nekem annyi a 'bajom' ezzel a bundle-val, hogy a mar meglevo Jets 'n' guns-on kivul van benne ket (egy jatek ket resze) Mac-es jatek, amik nem is tunnek valami vonzonak igy trailer alapjan. Windows only jatekokert meg nem fogok penzt adni, plane Steamen (GOGon meg csak-csak, onnan egyszeruen leszedem es futtatom wine-nal, aztan vagy megy vagy nem)
aaah, mar craftoltam egy badge-et belole, ugyhogy marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged