- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ezzel nincs problémám, főleg ha megindokolja, melyik játék miért tetszett neki vagy felhívja valamire a figyelmet, hogy miért lehet jó (készítők korábbi játéka xy volt, pozitív kritikák, indie gem, stb.) Vettem már úgy bundle-t, hogy valaki itt dicsért egy játékot, és tényleg megérte. A "hát nekem minden megvan belőle" viszont tényleg nem tesz sokat hozzá a dologhoz.
-
Vesa
veterán
Tegnap még élt, nekem tegnap jött a levél és meg is néztem. Zsákbamacska volt, állítólag 1db top AAA cím, persze random, nem tudni mi az és mindenkinek más, 5Euro-ért.
Nem tudom miért lőtték le, de Redditen tegnap elég nagy volt a zúgolódás ezzel kapcsolatban, állítólag kb. ugyanazok a címek kerülhettek bele, melyek a korábbi Mystery csomagban már benne voltak (csak ott ugye több cím volt egyszerre).Szerintem jobb is, hogy lelőtték, ez ugyanis ebben a formában kimeríti a szerencsejáték fogalmát. Lehet, hogy erre jöttek rá és inkább nem akartak egy jó kövér büntetést....
-
törölt tag
A csomaggal nekem az a problémám, hogy a Nuclear Throne és a SOMA megvan, az 1$-osokról meg nem nagyon hallottam még. A horror játékokat este játszom fejhallgatóval és szerintem a Layers of Fear genyó volt, egyelőre félre is van téve. Fényes nappal, meg amikor nem vagy egyedül, szerintem nem sok értelme van ilyenekkel játszani. Ha a sötét/egyedül/fejhallgató kombóval toltad és így éreztél, akkor téged nehéz lehet megijeszteni.
A SOMA ehhez képest nem "ijesztgetett", inkább csak nyomasztó volt végig, de simán bekerült a kedvenceim közé, egyedi élmény. Egyébként filmek terén nem rajongok a horror műfajért, mert elég sablonos és unalmas (kevés kivételtől eltekintve), így az ilyen játékokat is csak az utóbbi időben próbáltam ki, és meglepően jók.
-
van bőven elég játékom, nem érek rá felfedezősdit játszani
a store érdeke volna, hogy releváns "reklámmal" méééégtöbbet adjon el nekem és ha esetleg az nem egy ilyen bundlifos, akkor win-win mindkettőnknek .... de amíg odalent ezek az ótvarsz*rok szerepelnek, nem vásárlok, mert esetleg nem is tudok a jó/jobb címekről...
-
-
ZsZso
Közösségépítő
meh - expressing a lack of interest or enthusiasm.
Ha mozaikszó lenne, akkor nagybetűkkel kellene írni, mint pl. a LOL -t.(#12240) Csapoati:
Tropico 5 -t háromszor bundlizták (+1 most). Fanatical Nemesis 3, Humble Glen Picks, Kalipso BYOB (Wingamestore) /bár az utóbbi bundlizás határesete/. Ez ugye így nem nagy deal, mert ha az első két csomag egyikét nem rántottad be, akkor ezt se fogod valószínűleg.Igaz a 2 nagy DLC is benne van a csomagban, de mellette van még 10 másik kisebb és a fejemet tenném rá, hogy ez a Tropico 5 Complete előtti egyik utolsó próbálkozás arra, hogy kiszórják a DLC -ket és buzdítsák a népet arra, hogy vegyék meg a többit is (ha már a 2 nagy meg van belőle akkor a többi "apró pénz", nem igaz?! irónia ON)
Megéri? Adom, mert ilyen jó áron még nem volt, de akkor sem érzem best-buynak. Ha valaki olcsón akarja majd megúszni a sztorit és teljes Tropico 5 -t szeretné megszerezni, annak úgyis meg kell majd vennie a teljes csomagot újra, amiben benne foglaltatik majd ez a két kiegészítő is.
---------
Megjegyzés:
Emlékeim szerint régebben a DLC -ket a játék neve és ikonja alá írták. Mostanában viszont nagyon frankón külön elemként tüntetik fel, ami olyan érzést kelt mintha tele lenne a csomag játékkal. Igaz ez már csak kákán is csomó keresés, de akkor is kifogásolható.
Bárki bármit mond, szerintem most már nagyon érezhető az IGN a bundlikon. Havi bundle -ök akciós árak tekintetében kétségtelenül elég masszívra sikerülnek, a weekly -k pedig - pár kivételtől eltekintve - totál ramatyok.
Szomorú, mert kétségtelenül a Humble volt a legjobb a csomaggyárosok között. Most sem temetem őket, de már csak orrhosszal vezet, mert az IndieGala is ad ki olyan jó csomagokat, amik a régi Humblenél is megállnák a helyüket.Sebaj, több pénzünk marad!
-
reelc
veterán
Viszont lobogott a haja.
Azóta semmit sem fejlődött a technika.
Hajlobogás meg kutyaszőr szimulátor... itt a nagy előd. -
ZsZso
Közösségépítő
Vááá, ez nagyon nagy volt. Tényleg régen a déliapróban tálaltam egy arcot aki irt ki játékot rendelésre. Még azok az idők voltak, amikor kifért 50-100-200 játék is egy darabra
. Sőt, mentem még be az 576 -ba is floppyival játékért. Nem is tudom mennyi volt egy flopi másolása
.
Mondjuk mai napig vezeklek bűneimért és megveszek mindent amivel valaha játszottam és szerettem.
-
Crytek
nagyúr
-
K1LLMy53Lf
senior tag
egyébként elég erősen region lock-os tehát ez így mindenkinek 3betűs...
-
-
-
NyMRooD
őstag
Ilyen szempontból viszont a bundle vásárlás is fillérbaszás, mert ha igazán kell a játék, akkor megér 5-10 dollárt is, miért vinnéd el 2-ért? Nagyok a különbségek, de szerintem az elv ugyan az. Annyi, hogy ha be tudsz nézni akkor ezzel a módszerrel licitálgathatsz, ha meg nem akkor ad meg azt az összeget amit neked (bontásban) maximum megér.
-
eami
Topikgazda
beraktam +1 oszlopot a nevek elé ami a legmagasabb ajánlatokat mutatja per játék. Alul a Total. Ha megvan a $30 akkor jön az a) vagy b) opciós dilemma
Subnautica, Monster Loves You! és Supermeatboy lekerült, mivel már nem adnak kulcsot hozzá
$0.1 lépcsőknél ne legyen alacsonyabb a licit lécci
-
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Technobabylon biztos jóságos, ha valaki szereti a point & click játékokat. Igaz erről a játékról sose hallottam, de a Wadjet eye már bizonyított, úgyhogy ennyit megért nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest