- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
l.skywalker #20992 üzenetére
Humbleval mar megszivtam korabban, 2 kerdesem van ahhoz, aki mar megvette:
-biztosan mindegyik steames?
-ha most megveszem meg is kapom a jatekokat, vagy egy soha veget nem ero varolista lesz? -
Louro
őstag
válasz
Lehet délután veszek is egy csomagot. Nekem a Quantum és a Dusk falls fog érdekelni. Majd bedobom ide a maradékot.
Bár előtte azért szétnézek groupbuys-on.
-
De4d
őstag
válasz
Age of empires 1re vevő lennék
-
válasz
- Ori and the Will of the Wisps
- Age of Empires: Definitive EditionEzeket vinném, ha valaki bontaná!
-
l.skywalker
titán
válasz
Jah látom voltmár. Sorry
-
De4d
őstag
válasz
l.skywalker #20887 üzenetére
Ezt nem tudtam, mert pl az új AC játék is nem rég jelent meg aztán arról nem dereng hogy instant akciósan jelent volna meg.
Na majd kiváncsi leszek arra a játékra amit most nagyon kinéztem nem egy AAA játék, 2 hét múlva fog megjelenni, hátha instant akciósan -
Louro
őstag
válasz
l.skywalker #20818 üzenetére
Szerintem nem sajnos. Hisz nem mindegy a kliens? A lényeg, hogy kellemesen teljen a szórakozásra fordított szabadidőm.
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #20818 üzenetére
részben ezért is tudnak értelmes címeket betenni a csomagba, szóval alapvetően rendben van ez így szerintem.
-
pigster
senior tag
válasz
l.skywalker #20816 üzenetére
Ha esetleg aktiválható amazon nélkül a Hardspace: Shipbreaker, és valaki megválna tőle (pénzért), akkor érdekelne.
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #20791 üzenetére
Én már a choiceból is csak ilyen 2-3 kulcsot KÉREK le.
Splitelgetni sem tudok nagyon, mert már egy csomóan csinalják. Ebből kifolyólag eladni sem könnyű már őket. Cserélgetni sem lehet nagyon a bundle kulcsokat, úgyhogy rajtam rohad az ign fél raktárkészlete.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #20789 üzenetére
Én így szerzem be a játékaim java részét a mai napig. Nem nézelődöm folyamatosan, nem nagyon vagyok képben a játékok terén. Amikor bekerül egy-két játék, akkor körbenézem, meglesem érdekelhet -e, aztán benevezek a csomagra, ha jónak tűnik.
Másik forrásom meg a Game Pass. Van úgy, hogy Game Passon nagyon megszeretek valamit, aztán akkor már haviban is behúzom, hogy megmaradjon.No azért fontos tudni, hogy viszonylag kevés időm van játszani, így nem is annyira futok mindig a legfrissebb címek után. Plusz az is fontos infó, hogy közel nem vásárlok már annyi bundlit mint régen - de kevés játékért is tudok úgy rajongani mint régen.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20720 üzenetére
Azt mondja, végleg elveszítem a Classic plant. Számít az?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
l.skywalker #20682 üzenetére
Ha én már megvettem az ehavi játékokat, akkor ezt a kedvezményes 6 hót már buktam?
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #20690 üzenetére
Ha úgy sem lehet szüneteltetni a kedvezmény megtartásához, teljesen mindegy mit adnak.
Ha lemondanám, tuti a kövi hónapban jönne a valaha volt legjobb bundli.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20685 üzenetére
Amennyire Humble supportot ismerem pár órán belül vissza fogod kapni, korrektek. Mondjuk a korrektség magasiskolája számomra a gamesplanet support volt, húztam halasztgattam múlt héten a Jagged Aliance 3 megvételét ( ne kérdezd miért minden akcióban szeretek utolsó/utolsó előtti napon vásárolni xd ) holott 9,25$ ( kb 8,7 euró) volt, a HL ár meg olyan 16€ volt eddig ( most is mindenhol máshol 50% ot kapott és 22,5€ gondolom ennyi lesz a Winter Salen is) szóval nem tudom hogy tudták ilyen olcsón összehozni....
Mindegy is, szombaton nem vettem meg, vasárnap meg haaszthatatlan dolgom lett, vasárnap hajnalban kocsiba bepattanás, majdnem éjfélkor haza- ahol is nem volt internet kapcsolatom 10 percre( Telekom ftw ) szóval inkabb lefeküdtem. Amugy is hétfő reggel 10 ig szoktak futni az akciók, hát ez most nem, vasárnap lejárt. Megirtam a supportnak balfaszságom történetét, erre dobtak egy kupont nekem és a SALE LEJÁRTA UTÁN hétfpn meg tudtam venni 9,25$ ért.
( Az még hagyján de ezt most fel is telepitettem és játszom vele és tetszik
)
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #20685 üzenetére
Na, hát én is így jártam.
Nekem most a beállításoknál azt írja, hogy az előfizetésem aktív és a következő terhelés februárban lesz. Szerintem előre kifizettük a januárt.
-
FunPro
őstag
válasz
Én most próbáltam szüneteltetni a meglévő előfizut, és elkezdett reklamálni, hogyha szüneteltetem, akkor bukom a meglévő fix áras kedvezményt.Szerintem aki használta a lehetőséget augusztusban, az simán fogja tudni folytatni januárban is ezzel a 7-ig érvényes kuponnal.(feltéve, hogy megveszi addig a következő havit)
Visszaszívom!Most nézem, hogy a kövi choice 7-én este lesz, úgyhogy az a kupon már nem jó semmire. Köszi a leírást!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Pauseolva vagyok , gondolom ez akkor működne csak ha előtte beaktiválnám hogy resume ugye ? Nekem mondjuk nem aktuális- az Old World kellett csak belőle az meg már megvan
- de szerintem sokaknak ez jól jön, köszi.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20679 üzenetére
Megnéztem a fiókom, kb 6 hónapja nyomom a pauset, de semmiféle kuponom nincs
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20677 üzenetére
Eligible new, paused, and canceled members only
Szerintem szüneteltesd. Szerintem az én kedvezményes fél évem is most fog véget érni, vagyis szünetelem a januári levonást (amúgy is) és akkor ott a lehetőség folytatni.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
l.skywalker #20484 üzenetére
Teljesen jó. Nem értem a negatív kommenteket, mintha valami 20 évvel ezelőtti 1 dolláros játék lenne a fő játéka a novemberi chiocenek...
-
FunPro
őstag
válasz
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jesus Christ
-
gyimger
őstag
válasz
Eladó!
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20378 üzenetére
Egy játék híján tőlem is vihető, aztán csak feliratkozok. Aztán lepjenek meg.
-
Vertigo18
addikt
válasz
l.skywalker #20369 üzenetére
Only current and former members can access the Humble Choice member page."
Ezt írja ki, amikor rákattolok a fenti linkre... Tehát, ha jól értem, akkor csak azok kapják annyiért, akik most épp tagok, vagy korábban tagok voltak már, de lemondták valami miatt és most épp nem azok.
Mivel feljebb írtam már, hogy én még sosem voltam tag, nekem 11.99€-ért akarja adni, viszont ha most megveszem, akkor 9.99€ az akciós ár nekem, ami tovább csökken, ha egy évre iratkozom fel (ezesetben 109€/év, ami 9.08€/hó) -
Hegasus
senior tag
válasz
l.skywalker #20316 üzenetére
Igen, de ott sincs
Évekig day0nál rányomtam a "get my gamesre", olvasom itt, hogy kuponokat küldözgetnek, akkor kipróbálom, kaptam 1-2őt, utána jött a fent említett fél éves bőjt, akkor mondom már nem pauzálgatok. Erre megint jön a kupon, ez nem véletlen -
válasz
l.skywalker #20220 üzenetére
eredendően az árazásról volt szó (az ár pedig a régiós trükközés függvénye IS), semmi akadálya nincs a szigorításnak. de ha te valami nagyvezér vagy az MS-nél és van belsős roadmapod 10 évre előre, akkor nemszóltam!
(... elvégre az MS roadmapjai kőbe vannak vésve
)
-
válasz
l.skywalker #20217 üzenetére
oké, te arra fogadsz, hogy örökre 36 ezer lesz a 3 éves, én meg arra, hogy nem sokáig lesz 100 alatt
csaxólok, nem állsz jól! de még megindulhat lefelé... ha pl lesz 16 éves áramszünet, jaja.
-
válasz
l.skywalker #20212 üzenetére
ki tudják vezetni: a török kód nem aktiválható a magyar accountodon. PONT.
sőt, odáig is elmehet az MS, hogy csak az xbox.com-on vehetsz előfizetést, havi 4790ft-ért... minden azon múlik, mennyien hajlandóak kifizetni a teli árat. a beetetési időszaknak lassan teljesen vége, nyilván havi ezresből mindez NEM fenntartható.
(a régiós tartalmad a konzolon elvégzett régióváltás megoldja, az ettől - az accountod régiójától - független)
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #20212 üzenetére
Rosszul írtam az első mondtatot.
"Az árazás régiófüggő jelenleg..."Tehát nem tudsz az olcsó török v. argentin store-ban vásárolni EU-s bankkártyával
-
maross
nagyúr
válasz
l.skywalker #20213 üzenetére
igaz, en 40-ert lattam par napja, csak racsodalkoztam. ahogy nezem a 2-3 evesek kozott vannak jo ajanlatok.
-
válasz
l.skywalker #20207 üzenetére
tehát ha kivezetik a régiós árazást, akkor is lesz csodakulcso olcsón?
vagy ha mondjuk magyar accra nem lesz jó a ruandai kód?
stbnem véletlen ment fel a pass ára, zárul az olló........
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20136 üzenetére
Világos, ez engem sem, de ettől még több és viszonylag friss ( még ha nem is a legjobban sikerültek) huzocim van benne, ezeket könnyebb eladni mint kb 2 éve mikor jött 8-9 sosem halott indie cím.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20133 üzenetére
SZerintem ez az a bundle amivel nagyon nem tud mellélőni az ember (sőt szerencsére a Choiceok többsége ilyen mostanában) mert annyi érték van benne, hogy kb teljes áron is visszahozza az árát
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #20131 üzenetére
És ennyi maradta végére:
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - Ultimate Edition 2€
Destroyer: The U-Boat Hunter 1€
Végül így tanulópénznek jó volt -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #20130 üzenetére
Ezek vannak még:
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin - Ultimate Edition 2€
Afterimage 1€
Soulstice 1€
Saints Row 1,5€
Soulstice 1€ -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #20036 üzenetére
És még annyi infó, hogy az utolsó szezon június 4-ig tart
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #19982 üzenetére
én is ezen töprengek, hogy vajon adjam e meg újból a bizalmat nekik? ....csak mert kivételesen nem csupán 1 db játék érdekel a csomagból, mint úgy általában
(mondjuk sokat segítene a döntésemben, ha az elmúlt 2 évet nézve nem ez lenne az első csomag, ami nem kap leárazást....de ez már csak crycrycry)
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19921 üzenetére
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
l.skywalker #19917 üzenetére
nagyon sokáig én sem, aztán az utóbbi fél évben azért dobált pár $2-4-est...
lehet meg kellene próbálnom nekem is a full cancel-t majd, ha ilyen van és érdekel a bundle... de ebből most nagyon max az aragami 2, azért meg nem éri meg szórakozniszerk.: közben jött egy újabb HB bundle... ez (számomrra) sokkal érdekesebb, mint a choice: [link]
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #19891 üzenetére
Nálam is 7€, mivel lehet letolni 5,5-re?
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #19883 üzenetére
okés, ezzel hosszú idő után nevettek
ha tényleg lesz benne Midnight Suns és Aragami, akkor erre lehet, hogy én is benevezek.
persze csak ha nem kínálja őket valaki bontásban
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
l.skywalker #19801 üzenetére
Még kaphatsz. Lehet rá kellene nézned, mert nekem csak "B" fiókra jött kuponos email, aztán véletlenül az "A" fiókba voltam bejelentkezve, és mégis fizetéskor 5.50€-t vont le róla.
eami!
Nekem is 6€/2months jött, fizetéskor meg csak a fenti összeget akarta levenni. Ki érti ezt?
Jajam, emlékszem a 2 évvel ezelőttire. Bár, igazából ennyiért +8 sornak lehet megéri.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19756 üzenetére
Fú, ez bejött. Szavakat se találok.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Egy Hardspace: Shipbreaker lehet érdekelne, ha valakinek nem kellene...
Valószínüleg én se veszem meg a pakkot. -
eami
Topikgazda
válasz
pfff, nem tűnik túl erősnek.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Hm, kb az első hónap idén ami insta pause
-
adrian94
őstag
válasz
l.skywalker #19745 üzenetére
Küldtem privátot
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19734 üzenetére
Ha valaki még vesz vagy átvenne, nekem a Gothamon kívül mind megvan, ha valakinek kéne a többi, közösködhetünk.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #19734 üzenetére
Ezek maradtak:
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition - 0.9€
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY - 0.9€
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - 0.9€
Batman: Arkham Origins - 0.9€ -
De4d
őstag
válasz
l.skywalker #19666 üzenetére
Hú ebből ha valakinek nem kell a Metal Hellsinger és a Quarry, azokra vevő lennék
TheNewDawn: Én nem találtam sajna.
UI.: Ezekből kiindulva a Terminátor biztosan kimarad már.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #19602 üzenetére
Elkelt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19376 üzenetére
Dettó , mindig én is régebben próbáltam megszüntetni és sose jött kupon. Mióta kb fél éve atalltam az instant szüneteltetésre amint lejár a 3 hónap azóta mindig ( most épp 3.*) kapom a 3 hónap/5euros kupont.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #19363 üzenetére
Lehet, arra látod nem tér ki a PP számla. Én hülye meg reklámozom. Mondjuk nincs Süsü paródiavideóm, úgyhogy szerintem nagyon nem kell tartanom semmitől.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #19359 üzenetére
Mástól is hallottam, fogalmam sincs miért bugos nálam ennyire. Az előző 3 hónapos lehetőségnél is ennyi volt, azzal is éltem. Különös.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
l.skywalker #19344 üzenetére
Nem sokszor volt még hulladék, szerintem egyszer se...
-
adrian360
őstag
válasz
l.skywalker #19340 üzenetére
Nekem is jött, de azt nem értettem benne hogy úgy írja, hogy 10.99 € helyett adja 7 -ért, de eddig sima 10€ volt nem ? Jött egy nem bejelentett áremelés?
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #19344 üzenetére
Június 6-ig lehet beváltani, jöhetne majd valami szivárgás a következőből.
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #19340 üzenetére
Nekem is jött ilyen mail, 5€-t vont végül (9.99 - 4.99).
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19267 üzenetére
A fő fiókos az elveszett (azt hiszem pont az automata vonás napján akartam beváltani, aztén behülyült), a másikat meg márciusi megjelenése előtt pár órával akartam, de azt írta ki, hogy hogy az áprilisi időpontjában vonná és nem voltam benne biztos, hogy mikortól számolná a 3 hónapot, aztán meg elfelejtettem. Azóta nem néztem a fiókot, de mindjárt rákukkantok.
Szerk: semmi kupon, de gondolom majd úgyis jön megint valami hasonló akció.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19259 üzenetére
A Death Stranding vótmá' ingyé Epicen, szar a csojsz
Na de komolyra fordítva a szót, a Director's Cut upgrade csak önmagában 5€, ( kisebb probléma hogy 80% ban befejeztem az alapjátékot azóta szóval csak az upgrade miatt újrakezdeni na de ez egyéni szoc problem )
A másik 2 játék meg amúgy teljesen jó és korrektnek tűnik, szóval ez igy 6€ ért megint mint mostanában lassan mindig, teljesen korrekt és vállalható. -
törölt tag
válasz
Ez így nagyon korrekt. Örülök, hogy nem upgradeltem az Epices Death Strandinget.
-
Sirandrish
legenda
válasz
.
-
FunPro
őstag
válasz
6€ well spent!
-
budo82
tag
válasz
l.skywalker #19216 üzenetére
Nesze a negyede: Edge
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19216 üzenetére
Koppány a negyeded?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19146 üzenetére
Nagyon eltűntél. Beszippantott a Destiny kiegészítő?
Én úgy döntöttem, hogy már kuponnal se.
Ha valaki nem kapott, az szóljon, két fiókra biztos jött. Azt nem tudom, hogy mennyi a végösszeg, csak azt, hogy Resume-nál egyből vonni akar és kiírja, hogy sikertelen fizetés. Ha egyszerre vonná le mindhármat, akkor is van annyi a PP fiókon.
Szerk: eltávolítom a PP-t, megnézem, hogy mennyit ír.
Szerk 2: eltűnt a kupon, mi ak****annya?
-
gejala
őstag
válasz
l.skywalker #19144 üzenetére
Zsír, most már meglesz a JW 2 is. Majd ezzel is tudok nem játszani, mint az elsővel, ami szintén Choice-ból van meg. Patient gaming átka.
-
válasz
l.skywalker #18718 üzenetére
2000 forintért WRC-t átvenném valakitől/bárkitől!
-
Tom_Garrett
csendes újonc
válasz
l.skywalker #18665 üzenetére
Ezt én is most akartam linkelni. Nem kellett volna elkezdeni játékokat gyűjteni, mindig jön valami jó csomag. Commandosok, Baldurs's Gate amott
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #18665 üzenetére
A larry packot megvettem, a második rész nem volt meg.
Valakinek esetleg kell a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
l.skywalker #18654 üzenetére
De honnan tudják h új--e vagy, ha csinálsz új email címet, és a régi paypalal fizetsz, az bukta?
Nem tudom h paypalon kívül mivel lehetne fizetni még a choicera, mondjuk másom nem is nagyon van... vagy ha csinálnék egy új paypalt, és utalnék rá?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #18610 üzenetére
Na a Deathloop az első game, ami érdekelne, de az ősöreg RX 580 ammal lerohadna gép tőle, szóval vihető lesz az tuti
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #18608 üzenetére
És ki is próbáltam, ezért igényt is tartanék rá.
Ha nem lesz, akkor sanszosan minden más eladó tőlem. -
Vesa
veterán
válasz
l.skywalker #18495 üzenetére
Elmennek a fenébe. Csak a Cimera Squad nincs még meg, de így akkor nem éri meg.
-
válasz
l.skywalker #18491 üzenetére
Egy Duke Nukem nekem is maradt.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #18491 üzenetére
Ezek maradtak már csak:
Sid Meier's Civilization VI
BioShock: The Collection -
válasz
l.skywalker #18480 üzenetére
dlck általában nem érdekelnek, de a JC3-hoz utólag "meg kellett vennem őket"
JC4 alap szokott olcsó lenni, de éppen ezért eddig sosem mertem "elkötelezni" magam, mert később csak a dlc "nagyon drága" -
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #18478 üzenetére
Tény, bár mondjuk nem a teljes hanem csak a sima verzió,mondjuk nem tudom mennyit ad hozzá a pár DLC.
-
sto1911
veterán
válasz
l.skywalker #18474 üzenetére
Egy FORGIVE ME FATHER érdekel belőle, ha esetleg valakinek nem kell.
-
Maksifül
senior tag
válasz
l.skywalker #18208 üzenetére
Engem érdekelne a Monster Hunter: World, ha az már megvan a gyűjteményedben
-
s7evcsenko
addikt
válasz
l.skywalker #18200 üzenetére
Azt se bánnám, ha végre lenne egy olyan, amiért a 12-t is szívesen kifizetném.
-
eami
Topikgazda
válasz
l.skywalker #18188 üzenetére
Előző hónap volt az első nekem amire azt mondtam hogy nyasgem... először próbáltak $2 majd $4 végül határidő előtt kb 2-3 nappal jött a $6. Annyival meg csak sikerült megvenniük. Amúgy szimpla pause volt és mostanában mindig volt pause és kedvezmény általi elcsábulás.
Persze én klinikai eset vagyok, gőzhörcsögben szenvedek
-
s7evcsenko
addikt
válasz
l.skywalker #18190 üzenetére
What?
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #18188 üzenetére
Én szüneten voltam.
-
Zolás
addikt
válasz
l.skywalker #17952 üzenetére
Én azt jelöltem meg hogy már van meg belőle játék, semennyi kedvezményt nem ajánlott. Légy elégedett azzal a sok euróval, másnak annyi se jutott.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #17948 üzenetére
Pause-nál felajánlott 1,8€ kedvezményt, ezzel már lekenyereztek
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #17758 üzenetére
Ja, ez világos. Csak legutóbb pl. megvettem a Bundle for Racial Justice and Equality bundle-t, abban is van 59 oldalnyi játék. Hogyan kellene ezek után követnem, hogy mi van meg és mi nincs? Mert ha felmész egy játék oldalára, és még nem töltötted le, akkor mélyen hallgat arról, hogy megvan, és hagyja megvenni még egyszer.
-
válasz
l.skywalker #17750 üzenetére
Milyen érdekes, hogy ilyenkor simán összehoznak az emberek 1 millió $-t, de amúgy nincs pénz...
-
Sirpi
senior tag
válasz
l.skywalker #17750 üzenetére
Arra figyeljetek, hogy ha megveszitek és a könyvtáratokban szeretnétek látni ezeket a játékokat, akkor mindet egyesével hozzá kell adnotok
. Az itch.io fejlesztői még nem jutottak el oda, hogy több száz játékos könyvtárakat kezeljenek...
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #17456 üzenetére
Hát én most elbizonytalanodtam, mert amikor itt ment a diskurálás, akkor húztam be én is a 6 dollárt.
December 6-al húztam be a novembert, 7-el a decembert, meg most a januárt.
Nekem így volt meg a három hónap.
Volt egy nagy dömping októberben is?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #17328 üzenetére
dettó
egyetlen bajom hogy van több multiplayer is, amiket 100% hogy nem indítanék el sohasem.
-
válasz
l.skywalker #17310 üzenetére
3 féle ember létezik: aki tud számolni és aki nem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #17248 üzenetére
-
Rendo84
senior tag
válasz
l.skywalker #17237 üzenetére
Engem a LEGO-k érdekelnének, ha valakinek nincs rá szüksége.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Valaki ebből nem csinál valami bontást?
-
válasz
Itt nincs valami HH és 1 euro-ért az egészet elhozzuk?
-
peterszky
őstag
válasz
l.skywalker #17109 üzenetére
Tudom, hogy először standard edition volt, de azt leszedték a DLC-kkel együtt a Steam storeból és most már csak az UE van fent, ami azt írja, hogy benne vannak a DLC-k is. Nekem, mint HB-s kulccsal aktiváltnak, pedig azt írja ki az UE store page, hogy megvan, csak azt tudnám telepíteni. De még nem értem el oda a backlogban, hogy ki is próbáljam...
(ezért ügyesen megvettem 150 Ft-ért egy GOG kulcsot, ami tuti ad DLC-t...)
-
FunPro
őstag
válasz
l.skywalker #17109 üzenetére
Gyakorlatban ezt olyannak kéne megmondania, aki beaktiválta a kulcsot steamen.
Ugyanis a stemdb olyan kusza a játéknál, hogy ember nincs, aki kibogozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Sapphire NITRO+ RX 580 4 GB eladó
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest