- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Megjegyzem, akit érdekel az egyszerűbb fejlesztés, annak nincs jobb a Construct 2 nevű programnál! GameMakernél is egyszerűbb kezelni.
Ingyenes a Steam-en, persze üzleti felhasználás esetén már fizetni kell érte. -
-
-
Ja, az első Mass Effect nem lenne rossz. Elkezdtem ugyan régebben a virágboltit, de annyira nem fogott meg, be sem fejeztem. De sokan győzködtek, talán adnék neki egy másik esélyt, hátha a történet miatt megéri, még ha gameplay butácska is.
NFS-nek örülnék, de a régi Most Wanted-Underground 1-2 úgyse lesz, az újak meg nem jók semmire.
Talán az új Sim City? Mondjuk az is elég kókány lett. -
bul07
nagyúr
És benne Battlefield: Hardline játékkal
Még talán meg is venném így 10-15$-értMost nézem, hogy van ilyen csomag
[link]
1$
Dragon Age™: Origins, - Steam kulcs is
Peggle™,
Dead Space™ 2, - Steam kulcs is
Command & Conquer™ Generals + Zero Hour,
Medal of Honor Allied Assault™ War ChestMost 4.65$
Plants vs. Zombies™ Garden Warfare,
Dragon Age™ II,
Bejeweled™ 3, - Steam kulcs is
Mass Effect™ 2. - Steam kulcs is -
EmptyParadox
senior tag
Írták twitteren, hogy szünet lesz kicsit.
Én valami vérbeli indie bundle-ban reménykedem.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem inkább Ubisoft lesz, nagyon sok akciójuk van mostanában (steam, humble store, amazon, nuuvem-en egymás után több franchise is), de lehet, hogy csak vezekelnek. Nem is kellene nagyon új játékokat adniuk, van rengeteg jó régi is, amiért mindenki venné és a hírnevüknek is jót tenne (lásd EA esetét) amire most szükségük van. De az is lehet csak a Humble bundle-ös srácok nem tudtak összehozni semmi olyat ami ütné a színvonalat és inkább pihiznek.
-
bul07
nagyúr
Mi ez a sok 503?
-
TheProb
veterán
hát ez érdekes, mondjuk másik országból még nem próbáltam ezt a dolgot..
(#4142) eami: Te szted erre így kell ragálni "barátom"? Szóltam én így hozzád? De ha paraszt vagy akkor szóljál, nem tartalak vissza attól, hogy a disznóid megkapják időben a kajájukat, ne itt szemeteld tele akkor a topicot..., nemtom milyen több hetes témába "ugattam" én bele, de nem is érdekel különösebben. Csupán x_o_n első hsz-ére reagáltam, mert nem tudtam mi a gondja, alapból nem veled akartam beszélgetni. ergó te "ugattál most bele a témába...
-
kriszpontaz
veterán
-
óóóó hogy..nemreg tortem meg, es megvettem a typing of the deadet
szerk valaki nezze meg legyszi hogy kulon vannak e a jatekok bta-n beluli jatekok vagy sem, koszi.
szerk2: most ahogy vegignezem, igazabol azt is mondhatnam, hogy keresek alpha protocolt es binary domaint...sega genesisbol is pont az a 10 van meg.
-
Crytek
nagyúr
-
SenorGrande
senior tag
Speciel legalább a Steam storefront-ját elolvashattad volna. . .
"Ez az opus tartalmazza továbbá az IL-2 sorozat korábbi részeinek összes tartalmát: IL-2 Sturmovik™: Forgotten Battles, Ace Expansion Pack és a Pacific Fighters™."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest