- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Rendo84 #19072 üzenetére
"Már nem azért, de 25 játékról beszélünk, ezt ki fogja neked 5-ért adni?"
Ráadásul sokan mintha még mindig nem vették volna észre, hogy infláció van világszerte! Mindennek IS emelkedik az ára! Miért lenne kivétel a játékszoftver? A Fanaticalnak sem lesz olcsóbb a szerverbérlés, ha pl. a Host szolgáltató megtolja az árakat, vagy többet kell fizetni az alkalmazottaknak.
-
válasz
Rendo84 #17312 üzenetére
a steam nem kötött steam-exkluzivitásra szerződést, a játékod árulhatod máshol is.
a steam ehelyett olyan piacteret épített, amivel "kinyalja" a játékos és a kiadó s*ggét.
epicen ez nem ilyen egyszerű...mondhatni fejlesztőként a fejednél a revolver.
egyébként nekem vannak dobozos játékaim, 20db a gép mellett, 20db a hálószobában, 20db a fürdőben, 20db a konyhában, és még tartok 34darabot anyáméknál is. ezért is örülök neki, hogy ugyan ezt a digitális térben is megtehetem, szeretem magam szopatni és excelt vezetni róla, hogy mit melyik "szobában" tartok
-
gyimger
őstag
válasz
Rendo84 #17291 üzenetére
A Steam mennyit fizetett azoknak a fejlesztőknek, hogy ne vigyék máshova? Mert az Epic busásan tejelt, a Steam szerintem meg nem ajánlott érte csak a legnépszerűbb platformot és az eladás nagysága után járó kedvezményt.
Saját termékeken kívül persze, nem kell Steamre Fortnite, vagy Epicre Half-life.
-
válasz
Rendo84 #17272 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy vannak akik gyűjtik a már törölt/ritka játékokat (mint például én is), na azokat elég nehezen lehet másik launcherre megvenni
(pl: F1 2011/13, The Legend of Korra stb) Pontosan ezért, meg a sok community feature miatt marad nekem a Steam a "main" launcherem.
-
Urguru
aktív tag
válasz
Rendo84 #11026 üzenetére
"Ami még érdekes, hogy nyári sale alatt steam fórumon láttam olyat, aki írta hogy miket vásárolt. Azt a játékot amit steamről megvett, nekem is megvolt és én féláron is odaadtam volna neki simán, ami régebbről megmarad nekem még bundleből"
De neked kártyapénzzel szerintem nem lehet fizetni
valszeg ez lehet az oka
ui.:
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition : 3,99€
The Vanishing of Ethan Carter : 2,84€
Dishonored RHCP (RU) : 2,49 ez érdekes hogy RU
RAGE : 2,49€Nekem ezek lettek kártya pénzből.
-
-
reelc
veterán
válasz
Rendo84 #10885 üzenetére
Ez drágább, de tudsz válogatni.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Rendo84 #9857 üzenetére
Ember... az egyik ha nem a jelenleg legnagyobb charitiryől beszélünk a világon. Ezen felül amerikában olyan átlátszónak kell lennie a dolognak az utolsó centig mint a levegőnek.. nem fog senki emiatt trukkozni, nem kell pesszimistanak lenni:')
Igenis tisztában vagyok a hasonló dolgokkal bizonyos százalékban, és pont ezért támogatom őket, aztán havonta más más szervezetnek adom a 100%át a befizetett összegnek. Nem mai cég, nem fognak pár milláért szarakodni.
-
szami777
addikt
válasz
Rendo84 #9663 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy egy részükből 50.000 kulcs van, tehát mire elérünk oda, hogy legyen értelmes játék, már mindegy lesz, ha 50k eladott bundle után veszed meg, akkor egy részüket nem kapod meg.
Nem nehéz kitalálni, hogy a bundlesöpredékből van-e limit, vagy az értelmesebb játékokból....
Már most 34 ezer eladott bundle-nél tartanak, biztos, hogy nem veszem meg, mert semmi olyat nem kínálnak, ami megérné ezt a 30 dolláros árat. -
-
Piftuka
veterán
válasz
Rendo84 #6647 üzenetére
"Én azt emésztem meg nehezen, hogy manapság hogy kérhetnek ilyen játékokért pénzt?
Ingyenesnek kellene lennie sőtt, úgy kéne mindenkihez hozzávágni.
Ne értsen félre senki, ezek jó játékok (Voltak a maga idejükben), de 2015-öt írunk."Sőt, talán fizetniük kellene számodra, mert letöltötted a játékukat, nem?
Én azt nem értem, hogy Magyarországon mikor fog megváltozni a gondolkodás, ami ezt a témát illeti!?
Én tudom, úgy felnőve, hogy a "kalózkodás" a példa, nehéz lehet megérteni a szerzői jog, és az "érték" fogalmát, de azért nem ártana legalább gyakorolni!
Nagyon sokan itt az országban fejben egyszerűen "rosszul vannak összerakva". Sokan 1 dollárért "A" kategóriás játékokat várnak bundle csomagban, és akkor még jön az a hozzáállás, hogy "ami régi, az értéktelen".
Hát nem így van! Számomra a fent említett bundle valószínűleg a TOP3-ban van azok között, amiket valaha megvásároltam. Ennyi pénzért egyenesen ajándék ez a csomag.
A "NAM"-ot leszámítva csúcs minőségű játékokról van szó; egy olyan kiadó (MICROPROSE) játékairól, amely egykor egyet jelentett "A" minőséggel.
Annak a korszaknak ugyan sajnos vége, mert az ilyen játékok helyét átvették a jellemzően 2-4 óra alatt végigjátszható, tartalom nélküli tucattermékek, viszont a mai fiatalok számára sem árt, ha megismerkednek ezekkel a régi klasszikusokkal. Akár ilyen - "fillérekért" - megvásárolható csomagok formájában.
Persze ehhez el kellene vonatkoztatni ettől a "3DFX-es szilikongyerek" hozzáállástól...
-
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Rendo84 #6406 üzenetére
Már mióta szemezek ezekkel, ezt tuti bezsákolom. Csak holnapig ne menjen fel a Tier 2 ára. Mondjuk ha fel is menne akkor is megéri mert csak a Heroes VI 3000.- Ft a CD Galaxisban.
Fősulin annyit nyomtuk a Heroes II-t hogy ZH-ra is elfelejtettünk bemenni
.
(#6408) sto1911: holnap utalok a netszámlára, mert totál lepusztítottam róla a lóvét
.
-
reelc
veterán
válasz
Rendo84 #2642 üzenetére
Gondolom kell nekik egy kis idő.
Ezekkel a számláló állítgatásokkal a Bundlestars, meg az Indiegala... nos, nyomon kell követni.
Tényleg, Indiegala Capsule Computers (elvileg) 3 napon belül lejár. 3 játék még nincs leleplezve. Ki mit gondol, hány napot húznak még rá? 5-6-ot?Ja, és a Bundlestars pár ajánlata egy ideje számláló nélkül van kint.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Windows 11
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amatőr csillagászat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Oneplus Nord 5G
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged