- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy erre a hónapra nem dobálnak majd 5 eurós ajánlatokat...
-
Samus
addikt
válasz
TheNewDawn #19415 üzenetére
Felkereslek mikor kijött
-
Samus
addikt
Én is vinném, de csak ezért nem fogok előfizetni három hónapra...
-
Samus
addikt
Csak a 3 és a 7 érdekelne belőle (ezzel teljes lenne a gyűjteményem
), a 2-t megvettem anno, a többi meg megvan valami másik bundliból. Viszont a 3 annyira nem jött be, de 7 nagyon, abból viszont a gold kellene, mert néhány DLC (sicc!) érdekesnek tűnik. Szóval várok egy jobb ajánlatra, mert nagyon nem sűrgős...
-
Samus
addikt
válasz
sto1911 #18078 üzenetére
Nyílván embere válogatja. Én személy szerint szeretem, hogy mindenem egy helyen van, elég csak beírnom a keresőbe, mivel játszanék (Tudom, ott a GoG Galaxy 2.0). Gondom még nem volt Steam-el (kivéve pár szél alkalmával, de az öreg motorosok tudják, hogy ekkor mi a helyzet. Ha esetleg előtte bejelentik, hogy a vásár alkalmával több plusz szervert is üzembe helyeznek, akkor tudjuk, hogy még hosszabb kimaradásokra számítsunk
). Szóval részemről ennyi.
Régen mindig gond volt megtalálni melyik DVD-n van az adott
játékLinux disztró lemezképe (bakker, akkor egy DVD-n 3-4 cím is elfért még...), ha nem fért rá egy lemezre, akkor a lemezkép többi része hol vagyon...szóval felnőve eldöntöttem, hogy áldozok Gaben-nek azért, mert elhozta nekünk ezt a platformot -
Samus
addikt
Én kivárok. Ha megint ad 8 dolláros kupont, annyiért behúzom, mert érdekel a csomag.
-
Samus
addikt
Crytek volt az a valaki, még én is vásároltam úgy anno
Ő volt a fillérb@xás Istene, ha valami 1 centtel drágább volt, mint a két évvel ezelőtti HL ára, nem vette meg, hiába fájt rá a foga, de vagy 15 kommentet írt addig róla. Mikor még volt Indiegala Groupbuy, meg a Fanatical is BundleStars volt...a régi szép idők...mikor még a Humble Bundle bolt nélkül működött, és 10 bunlijából 11 volt BestBuy...
-
Samus
addikt
Én nem bontok, ami érdekel, mind megvan belőle nekem is.
-
Samus
addikt
Kezdő játékosoknak egy jópofa Bundle a Humble-tól.
A teljes ár Ukrajna megsegítésére megy.
Stand with Ukraine Bundle 36.39 euró
Többek között: Back 4 Blood, Metro Exodus, Spire Reignited Trilogy, Max Payne 3 (RSC), Quantum Break, Fable Annyversary, This War of Mine, PGA Tour 2K21, The Long Dark, Kerbal Space Program, mindhárom Amnesia (meg sok más kisebb cím, és némi könyv, pár program és apróság)
-
Samus
addikt
Ha esetleg valaki bontana, egy Gears 5 érdekelne 4-4.5 euró között is akár. A Cloudpunkot is kipróbálnám, de a két cím nekem nem ér 10.5 eurót...
-
Samus
addikt
A Humble Choice Control Standard kiadás lett. Felhívják a figyelmet, hogy ugyan Steamen Ultimate-nak látszik, de nem az...
-
Samus
addikt
Fatanitaclon Fanatical Favorites Build your own Bundle
Minden játék volt már, nem is 1 dolláros, de aki új a témában, elég jó címek is akadnak benne (TR részek, Just Cause 3 XXL, Metro LL Redux, Deus EX MD, Sleeping Dogs pl.).
-
Samus
addikt
válasz
TheNewDawn #14398 üzenetére
Nekem tegnap jött ajánlat, a Choice Premiumra egy éves előfizetés 12$/hó áron...
-
Samus
addikt
És jött is a levél. Az első hónap csak nekem, mert már voltam anno előfizető, 12 dollár. De a másodiktól már 20. Hát köszi.
-
Samus
addikt
Júliusi Monthly-ból maradt címek vihetők kis pénzért.
Moonlighter
Road Redemption
60 Parsecs!
NAIRI: Tower of Shirin
Warhammer 40,000: Mechanicus -
Samus
addikt
Ha valaki megvenné, és a Last Day of June nem kell neki, vagy csomó csereajánlatom
-
Samus
addikt
Az új Humble Monthly Early Unlock tartalma: A Hat in Time, The Escapists 2 és Conan Exiles
-
Samus
addikt
Lehet, hogy vótmá', de ez is egy eléggé bestbuy Bundle: [Indie Legends 8 - Fanatical]
Ennyit önmagában megér a Fahrenheit (háromszor ennyiért vettem, azt is megérte), és még az Among the Sleep is ott van mellette (meg pár játék még, köztük a Broken Sword első három része).
-
Samus
addikt
válasz
lemusz #12506 üzenetére
A magyar TOPlistára hogy lehet bekerülni? Bőven beleférnék a középmezőnybe
-
Samus
addikt
Indie Legends 7-ből vihető minden a Kingdom Rush kivételével, egy dodóért.
-
Samus
addikt
Januári Monthly megmaradt elemei:
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX)
HIVESWAP: Act 1
Mr. Shifty
Sleeping Dogs: Definitive Edition
Tomb Raider (2013)
The Long DarkÁr megegyezés szerint.
-
Samus
addikt
Company of Heroes 2 PROMO néven aktiválja. Érdekes...
-
Samus
addikt
Vihető az e (január) havi Monthlyból a The Long Dark és a Warhammer. Érdeklődni privátban, az árát megbeszéljük.
-
Samus
addikt
Pontosan így van.
Először lehappolják az aktuális hónapot (ha még nem fizettél elő, akkor első alkalommal 10% lejön az első hónap árából), kapod a biztos címet (most épp kettőt), majd hónap végén a zsákos címeket is. Illetve írja, hogy mikor próbálja legközelebb megterhelni a számlát/kártyát.
Akár azonnal lemondhatod, miután fizettél, az aktuális hónap akkor is meglesz (én is így tettem például).
Ha nincs keret a kártyán, nem tudom, mi történik, erre majd válaszolnak a többiek.
-
Samus
addikt
válasz
2thletme2day #9660 üzenetére
Lehetséges, hogy lesznek benne jó címek, de 30 dodó elég komoly ár.
-
Samus
addikt
válasz
2thletme2day #9658 üzenetére
Ez még a múlt heti. Azóta van újabb is...
-
Samus
addikt
A decemberi Humble Monthly-ból nem maradt valakinek The Escapist elfekvőben?
-
Samus
addikt
Ha valakinek van fölösbe ebből, vagy előző másból Deadly 30 és Doorways C3, van egy raklap megmaradt kulcsom, szívesen cserélnék.
-
Samus
addikt
Buta kérdés lesz, de megvehetem az e havi Monthly-t azután is, miután kiderült, mi lesz még benne?
-
Samus
addikt
Lehet, hogy csak én maradtam le, de az e havi Humble Monthly húzócíme a SOMA. Igencsak gondolkodom a megvételén, ennyire olcsó még nem volt, a Penumbrát imádtam.
-
Samus
addikt
Kholat egy dodóért. Wow. A többi nem hoz lázba, de nem bánom, hogy anno nem vettem meg 7 euróért.
-
Samus
addikt
Ha valakinek akad még Lichdom: Battlemage, és cserélné, keressen meg
-
Samus
addikt
Korrekt pakk. Főleg az egy dolcsis. Évtizedeket vártunk anno a Duke Foreverre.
-
Samus
addikt
Ha akad valakinek One day for Ched az érdekelne, van egy raklapnyi bundliszökevényem, cserélnék
-
Samus
addikt
válasz
Hunbeast87 #9020 üzenetére
Nekem bejött. Három cím is érdekelt belőle. A Humbli után azért ez már valami.
-
Samus
addikt
Csak a The Forest érdekelne, egyegy ideje már be akarom szerezni, ha valaki cserélne, vannak komolyabb bundlis címeim (Resident Evil 4/5, Lost Planet 3, Dirt Showdown) ☺
-
Samus
addikt
Ugye lejárt az uborkasoft bundle. Ha most ráfizetek, még megkapom az összértékhez tartozó tier játékait? Elvileg igen, de mivel még soha nem csináltam ilyet, gondoltam megkérdezem. Első vásárlásos csomag (nem is vettem többet belőle).
-
Samus
addikt
Valakinek nincs fölös kuponja a mostani Humble-ből a Life is Strange-hez? Szívesen átvenném :-)
Indítottam redund kérelmet (Online cancellation form) a Square Enix oldalán is a Box miatt, meglátjuk, mi lesz. Ez volt az első zsákbamacska bundlim, többet nem is csinálok ilyet...
-
Samus
addikt
Hát, a Square Enix Box nem jött be. A Life is Strange Complete kellett volna, erre megint csak az első rész került be, a négy játék is elég karcsú lett, a Thief és a a fent említett játék is volt már zsákbamacsek csomagban. Akit érdekel, az eredeti árán vihető a csomag, vagyis 6.5 euró (Csak PP). Csere érdekel Guns, Gore & Cannoli giftre.
Lara Croft and the Temple of Osiris
Thief
Final Fantasy XIII
Life is Strange Ep. 1Plusz három kupon.
-
Samus
addikt
válasz
Sirandrish #7198 üzenetére
Igen, ha most megveszed a BTA részt (vagy a nagyobbat, ami most fix 15 dollár), akkor kapod a később feloldódó játékokat is. Jövő hét kedden lesznek feloldva. Megveheted utána is, akkor is az átlagáron vagy felette kell fizetni, és akkor már látod is, mit kapsz (persze benne van a pakliban, hogy addig nő az átlagár). Nagyon hirtelen kúszott fel a BTA ára, most beállt 8.4 dollár körül.
-
Samus
addikt
válasz
joe-ker #6797 üzenetére
Szerintem az Art of War Reloaded Bundle-ra gondolt.
-
Samus
addikt
válasz
Hunbeast87 #6679 üzenetére
Végülis, ha valaki PayDay 2-t akar venni, így a legolcsóbb, plusz kap mellé csomó érdekességet, és pár egész jópofa játékot.
-
Samus
addikt
Ingyen CHIP című játék IndieGala Store-ban.
-
Samus
addikt
MacGameStore Bundle: [link]
Ha valaki megveszi a BTA-t, és az International Snooker 2012 nem kell neki, írjon rám, van cserealapom.
-
Samus
addikt
válasz
FoxiestFox #6326 üzenetére
Egy NFS-nek én is örülnék. Talán az új Hot Pursuit belefér.
-
Samus
addikt
Ha valaki megválna a Prime World: Defenders-től, keressen meg, van egy rakás cserealapom.
-
Samus
addikt
Új IndieGala
Jelenleg 2 dodóért
Hero of Many
Rex Rocket
Catmouth Island
eXperience 112
Crunch Time!
TiestruA Hero of Many videók alapján nagyon jó játéknak tűnik.
-
Samus
addikt
válasz
Hunbeast87 #5915 üzenetére
Nem tudom, én már csak kilenc felé értesülte róla, akkor volt 10.3 dodó, de most már 10.98. Ebben az ütemben nagyon hamar eléri a 12-t.
-
Samus
addikt
Az Eredeti Játékok topikban felmerült az a kérdés, hogy mi lesz, ha a BTA ára elér és meghaladja a 12 dollárt, ami most a Tier 3. Valaki írta rá, hogy ez esetben, ha 12 dollárt fizetsz, nem járt a BTA (ami ugye ez esetben már több lenne). Viszont a Humble oldalán a fizetés résznél ez van:
May the bundle be with you. Do you feel the bundle around you? Here, between you, us, the tree, the rock, everywhere, yes. That's this bundle! Pay what you want for Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, and Star Wars: Dark Forces. Pay more than the average price, and you also get Star Wars Republic Commando, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, and Star Wars Battlefront II. Pay $12 or more, and you get all of the above plus Star Wars: The Force Unleashed II, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition, and Star Wars Empire at War: Gold Pack.
Na most ebből én azt szűröm le, hogy 12 dollárért minden jár, függetlenül a BTA árától (ami egyébként még mindig megy felfelé).
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
Samus
addikt
Az a Humble Origin Bundle elég komoly volt anno. És az Alan Wake, na meg a Bioshock 1-2 is az egy dolláros pakkban. Igaz, hogy sok évvel a megjelenés után, de AAA játékokat adtak. De a mostani kínálat valahogy nem az igazi.
A BM16 bejött, de csak a Kingdom Rush miatt. A Humble Team 17 Bundle sem volt rossz, a sok régi Worms klasszikus miatt, és a DIG az 1.1 dolláros kettő Lucius miatt, más nem nagyon maradt meg a múlt évből.
-
Samus
addikt
Ez a FarSky valami víz alatti Minecraft?
Illetve ha valaki megveszi az egy dolcsis pakkot, mondjuk a Finding Teddy miatt (ami jelzem nagyon aranyos és hangulatos játék), és cserélné a Type
ider-t, írjon rám, hátha van egy játékom, ami érdekli.
-
Samus
addikt
Egész jó a Bundlestars Raising Hell Bundle
Operation Flashpoint Dragon Rising és Red River
Overlord + Raising Hell és Overlord II
Rise of the Argonauts
Maelstrom: The Battle for Erarth Begin
Damnation
Hospital TycoonAkinek nincs meg egyik sem, és kedveli a stílusokat (az Overlordok elég viccesek), annak jó vásár lehet.
-
Samus
addikt
Nagyon úgy tűnik, hogy nem lesz kedvezmény a BundleStars bundlikra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest