- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Valamibe biztos ütközik, viszont nincs európai telephelyük. Esetleg Amerikában tudja valaki nyakon csípni őket.
A kulcs úgy fogy el, hogy kvázi meg van előlegezve x darab eladás. Teszem azt, szereznek 1000 kulcsot, amit megkap az első ezer jelentkező. Itt fontos megjegyezni, hogy ez nem az első 1000 vásárló lesz, hanem akik rányomnak a reveal gombra. Egy szutyok játék esetében lehet ez a kulcsmennyiség 10000 vásárlást is kiszolgál, mert lehet csak minden 10. ember kéri le azt a kulcsot.
A probléma akkor van, amikor alulbecsülik az eladás számot. Most a coop bundle-nél például többen panaszkodtak, hogy nem jutott nekik kulcs. Ez vagy azért van, mert a humble nem gondolta, hogy sikeres lesz a bundle, vagy épp hozzászoktak ahhoz, hogy az emberek nem kérik le egyből a kulcsokat, így nem kell olyan gyorsan újratölteni a készletet. Hosszú távon pedig azért nem jut kulcs, mert egy idő elteltével már nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy újratöltsék a készleteket.
Én úgy látom, hogy a logisztika ott siklik meg, hogy nem vetik össze az eladások számát és a rendelkezésre álló kulcsok számát. Ha ezt megtennék, akkor mindenkinek jutna kulcs. Mostmár feljogosították magukat arra, hogy ne kelljen követniük ezeket a dolgokat, egyedül a fogyasztó a hülye, hogy nem kéri le időben a kulcsot (kb. ez is benne van az ÁSZF-ben).
Tényleg csak azt nem értem jelenleg, hogy ez a módosítás miért érvényes az én 5 évvel ezelőtti vásárlásomra. Ez olyan, mintha egy akármilyen cég kitalálná, hogy mostantól 3000 forint a kiszállítás, aztán behajtana rajtam 2300 forintot, mert 5 éve csak 700 forintot fizettem szállításra.
-
törölt tag
"A kérdés felvetője gondolom nem arra a sok tucat makerrel összerakott pixeljátékra gondolt, aminek a kezdőára mondjuk 0,99 EUR."
Azért van ezeken kívül még néhány, ráadásul ugye évi 10k+, szóval több tízezer, amiből válogatni lehet.
"Illetve a Steam lehet játéknak számolja a DLC-ket is az ilyen statisztikákban?"
Szerintem nem, mert akkor már csak a Paradox játékokkal meglenne a 10k.(és hát van még jó pár jelentkező) De lehetnek nagyobb DLC-k, Season Pass-ek, Expansionök, amik beleszámítanak, a többség szerintem nem.
Microsofttól is voltak játékok, szerintem a kisebb címekre van esély, vagy a kevésbé sikeresekre. Amit el tudok képzelni: Psychonauts 2, As Dusk Falls, Pentiment. (egyébként ez pl. mind örvendetes lenne szvsz)
Régi játékok (5+ év) nem nagyon szoktak lenni, bár biztos volt már kivétel.bepken: Előbb vagy utóbb az összes.
-
törölt tag
Nézd, te jósgömböt írtál meg spekulációt.
Leszűkítettem 41 játékra amire jó esélyt látok, hogy fél év alatt megjelenik a Choice-okban (valószínűleg 6x8=48 játék lesz, hacsak nem változtatnak).
Azt, hogy pontosan a következő hónapban mi lesz, nem lehetséges eltalálni, főleg ha csak 8-at tippelhetsz, max. 1-3-at talán, de a 3 már nagy mák. Ha 8-at tippelhetnék, akkor időrendben a legrégebbieket választanám a fentiekből. De tuti van még néhány stúdió, amelyik kimaradt.
(egyébként a múltkorinál rögtön a következő haviból jött be 3, de akkor is olyan 15 tippet írhattam, talán a Prediction League-ben is kb. ennyit lehet redditen)Egyébként évi 10k+ játék jelenik meg Steamen, abból 41 olyan sok lenne? Még akár 10 hónapra is?
Dead: Amit írtam módszert, annál pontosabban nem nagyon tudod sehogy szerintem, csak ha a Humble-nél dolgozol.
A kizárás is működik, pl. ha kíváncsi vagy, hogy x játék lesz-e, megnézed, hogy volt-e már bármi a kiadótól. Ha nem, akkor nagy pénzt nem tennék rá.
(aztán amint egy játékuk mégis bekerül, onnan máris nagyobb az esély a többire is)
K1LLMy53Lf: Nekem mondjuk a Dark Souls 2 és 3 Choice-ból (illetve akkor még Monthly) van.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Ennyire nem vagyok képben, csak a kolléga hsz-ét olvasva az 1+éves résznél beugrott az említett játék, hogy az szinte azonnal bundle-be került, amint kiadták.
@kwzstz: remélem igazad lesz a köv fél évvel kapcsolatban, van pár cím a listában, amit el tudnék viselni 😅 (Mondjuk thymensia fájna picit, ha mostanában kerülne be, mert nem is olyan rég vettem meg bundle split árhoz képest drágán és nem játszottam vele (mert az Afterimage picit hosszúra sikeredett, az időm meg elég véges
), tales of arise meg jó is lenne meg nem is a dlc miatt... De ugyanez miatt elég nagy esélye van az alapnak bundle-re...)
-
csuvicsuva
addikt
-
chatran
őstag
-
TheNewDawn
addikt
Igazából minden megvan belőle nekem, kivéve a Battletech Season Passt, de tekintve hogy az alapjátékot játszottam és imádtam, a SP meg 20 alatt nem volt még soha, szerintem én ezt behúzom, ha valakit érdekel belőle más akkor az mind eladó olcsón
Age of Wonders Planetfall Editiont basszus pont Indiegaláról húztam be tavaly 15$ ért, ami akkor is már hatalmas HL volt, mert máshol 25-30 körül volt addig
-
TheNewDawn
addikt
Leelőztél.... Akartam is írni atyaisten mi történt ???? Versenyképes Bundle INDIEGALÁN!!!!
Wtf ?De még csak nem is versenyképes, hanem brutál steal, nem alapjátékok vannak itt, hanem teljes verziók, amik paradox játékokról lévén szó....
Se a Battletech összes DLC vel együtt de az Age of Wonders Planetfall teljes verzió nem nagyon volt eddig 25€ alatt, na most ez a 2 összesen 9.99€ ért...
A POE Definitive Edition meg a Knights of Pen and Paper +és társai már csak bónusz. -
reelc
veterán
Amúgy is, leszűkült a bundle piac.
Soknak már a nevére sem emlékszem.
A Groupees régóta nem tényező, és gondjaik is vannak.
Az Indiegala egyre kevesebbszer villant. Már az Artifex Mundi bundlét is régen csináltak, annak itt is pozitív fogadtatása volt.Maradt a Fanatical és a Humble, és a Dig bundlék - utóbbit senki sem emlegeti, ez nem véletlen.
Ők aztán tényleg indie címekkel foglalkoznak, nagyon ritkán van valami retro klasszikus.
Más nem is jut eszembe, mi van még. -
bepken
veterán
régen 12 címből lehetett választani, aztán volt egy időszak, hogy nem árat csökkentettek, hanem mind a 12 db játékot megkaptad (tehát már akkor se volt "Choice") és azzal egy időben, hogy bejelentették a "nagy változásokat", gyakorlatilag csak egyre érdektelenebb és egyre kevesebb játékot pakolnak a csomagokba....
-
TheNewDawn
addikt
Hosszú hónapok óta az első értelmes bundle Fanaticalon. Kb minden megéri belőle ha valakit érdekel az adott játék ( 1$ ért mi nem ) , és oké hogy ahogy írtad is, minden is rebundle, de a többség még bundleben is csak 3-4$ ért volt csak, szóval vannak szépen HL ajánlatok dögivel.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Bundle-ben lévő kupon valóban nem szokott komoly lenni. 50% felettit kéne betenni, mivel elég gyakran vannak 20-50% közötti akciók. Kb 60-80% közöttit várnék el minden bundle-be betett kupon esetén, amirre hú azt mondanám már tényleg érdemes megvenni.
Campon summer sale bundle-ből van pár játék, ami eladó: - Strider, Street Fighter V, Ultra Street Fighter IV, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Monster Hunter: World, Bionic Commando
-
reelc
veterán
Rákerestem ebben és a Best Buy topikban is.
Senki sem említette a játékot, csak te most, illetve korábban szintén te, mert lemaradtál egy $2-os akcióról, amit szintén nem listáz a gg.deals.Ha legközelebb belefutsz, beírnád az akciót, ha tudod?
Köszi.
Mert annyiért szerintem érdekelne pár embert. -
K1LLMy53Lf
senior tag
én is régebben próbáltam párszor, hogy miután mások kaptak, pause-ra vágtam magam, hátha, de sosem jött kupon így sajnos...
(bár hozzáteszem alapvetúen is nagyon ritkán kaptam ilyen 6$os stb ajánlatot, hiába voltam pause-n... azt is max 1 hónapra, ilyen 3-6hó 6$ stb sosem jött)
-
Crytek volt az a valaki, még én is vásároltam úgy anno
Ő volt a fillérb@xás Istene, ha valami 1 centtel drágább volt, mint a két évvel ezelőtti HL ára, nem vette meg, hiába fájt rá a foga, de vagy 15 kommentet írt addig róla. Mikor még volt Indiegala Groupbuy, meg a Fanatical is BundleStars volt...a régi szép idők...mikor még a Humble Bundle bolt nélkül működött, és 10 bunlijából 11 volt BestBuy...
-
FunPro
őstag
Az angoloknál most dorgálták meg a microsoftot, mert hülyén kezelték a gamepass előfizetéseket.
Ilyen lépés után a humblira is ráférne.
Én a helyükben a Cookie Policy mellé dugnám el.
Hozzáteszem, most háromszor(!) kattintottam rá a kék cseszésre, mire lestoppolta a hónapot. Pedig majdnem rászedtek, mert azt hittem, már elég volt. Szünetnél figyeljetek!
-
TheNewDawn
addikt
Még sosem kaptam ilyet a Humblitol, akkor se mikor mindenki is kapott kb, most viszont én is kaptam, ráadásul az aktív Classic elofizus pauseolt fiókra, szóval tényleg nagy a baj. November és december kb olyan lesz mint egy Fanatical mystery bundle, 12 random indíe tündi bundi kulcs.
-
tisztelturam
aktív tag
-
SenorGrande
senior tag
Bontás esetén a Blacksad: Under the Skin-t átvenném!
-
FunPro
őstag
-
FunPro
őstag
Én mondjuk nem felejtek könnyen.
A megjelenés körüli hercehurca miatt bekaphatják, akármennyi idő is tellik el. Persze, ha így hozzám dobják egy bundliban, beaktiválom, kiviszem. Normál esetben egy garast sem fizetnék érte, bármilyen jól is sikerült az a rész.
Ha epic kulcs lesz, lehet bevágom ninjába, lássák kivel van dolguk.
De még mindig tartom, hogy nem mernek epiconly-val előrukkolni.
-
törölt tag
Persze, egészen biztosan összetettebb a helyzet és nem csak egy tényező eredményezte. Viszont ha javulást tapasztalunk, vagy gyakrabban lesznek egy-egy nagyobb kiadó játékai is a bundle-ök között, akkor azt mondhatjuk majd, hogy ez az elem meglehetősen nagyban járult hozzá.
-
Ferke[HUN]
tag
Aham. Kezd világosodni. Kupon aktiválása = linkre kattintás az emailben? Mert a decemberben kiküldött 6$/6 hónapnál az aktuális havit is meg kellett venni.
Még jó, hogy a Humble egy kiszámítható, következetes üzletpolitikát folytat. Vagy lehet, hogy nekem magas, mikor, kinek, milyen kupont, kedvezményt küldenek?
-
a bótot persze kompletten futtassák hobbiból, gondolom.
izé, jótékonyságból?
... én valahol megértem, ha ők is meg szeretnének élniszerintem a humble lényege sosem volt az, hogy a "bót" egy fillért ne lásson a jótékonykodásból
extremitásra meg extremitás lett a válasz. nem mondom, hogy szép húzás, de valahol értem.
-
ZsZso
Közösségépítő
Párdon, valóban elmaradt ide a link, bocsesz. Itt csak ranteltem
.
Nekem azzal a játékkal (Mara) kapcsolatban azért van leküzdhetetlen ellenérzésem, mert a csapból is az folyt egy csomó ideig. Facebookon hirdettek, 13szor tolták le a kickstartert vagy ahhoz hasonló cuccot és még folytathatnám. Olyan szinten pénzbegyűjtés szaga van számomra, hogy nehéz lenne szavakba önteni. Ettől persze lehet jó és nagyon szemezek a bundlival is (én ilyen relaxed stílusba tolom .. you know). No Man's Sky -nál is ilyen érzésem volt, aztán ott se jött be, remélem itt is rámcáfolnak. Kevésbé zavarna, mint az ha igazam lenne
.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
FunPro
őstag
Kár, hogy nincs belőle split.
Nekem ezek kellenének:
- A New Beginning - Final Cut
- Anna's Quest
- Edna & Harvey: Harvey's New Eyes
- Edna & Harvey: The Breakout
- Silence
- The Dark Eye: Chains of Satinav
- The Dark Eye: Memoria
- The Night of the Rabbit
- The Whispered World Special EditionÉs ezek maradnának 0,55-ért darabja:
- 1954 Alcatraz
- A Year Of Rain
- Blackguards
- Blackguards 2
- Chaos on Deponia
- Deponia
- Deponia Doomsday
- Fire: Ungh's Quest
- Goodbye Deponia
- State of Mind
- The Long Journey HomeÉn megcsinálnám a split-et, de szerintem embert nem találnék a fennmaradó 11 címre...
Mondjuk lehet megpróbálom!
-
törölt tag
Jaja, fordítva lehetséges csak, Steamen nincs sima. Most ránéztem a Humble Store-ra, náluk is van Epic sima, meg DLC-k külön, nekem úgy tűnik, azt szeretnék, ha ott venné az ember a DLC-ket majd... Kellemes meglepetés lenne egy Steam Ultimate példány, de nem sok esélyt adok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest