-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
maddionmax #10302 üzenetére
Egy két emberke részéről picit lekezelő, kioktató és kötekedő stílust vélek felfedezni. Véleménye szerintem mindenkinek lehet, azt meg nem kéne savazni.
(persze nem rád gondoltam)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maddionmax #10290 üzenetére
Szvsz kritizálni lehet a rendszert, mert persze, nem tökéletes, megvannak a hátrányai. Viszont az kicsit nekem furcsa, hogy pont azzal kritizáltad (akik dolgoznak és nem tudnak erre figyelni, azok nem tudnak nyerni) a rendszert, ami ellen a másik gyakori megoldás, a first-come-first-served sokkal gyengébb. A licitálással azért van esélyed hogy nyerj, ha kellően magas ajánlatot teszel a termékre amennyit a többieknek már nem ér meg, nem kell feltétlenül a fórumot nézni non-stop. A másik módszernél viszont ha nem vagy itt éppen abban az időpillanatba amikor bontják a csomagot, akkor a húzócímeket tényleg lehetetlen elvinni. A másik probléma az árazás...láthatóan senki sem merte bevállalni, hogy önkényesen ő megszabja az árakat, és akkor mindenki kövesse ezt, mert csak. Érthető okokból, kb. garantált, hogy nekiesnének jópáran, hogy X cím túl olcsó, Y cím meg túl drága.
Szvsz ilyen nagy bundliknál, ahol ilyen nagy értékkülönbség van a játékok között, ez a legjobb módszer. Lényegében a közösség árazza be a játékot, nem egyvalaki önkényesen, plusz akkor is van esélyed nyerni, ha nem ülsz gép előtt 24/24. +1: Nem maradnak a bundlivásárló nyakán azok a játékok amik senkinek sem kellenek, mert 5-8 gazdát nem találó játékkal együtt is kijön a bundli teljes ára, ahogy kijött mindegyik csomag esetén (még túl is teljesítették a 30USD-s szintet) Abban talán igazad van, hogy a licitlépcsőn lehetne változtatni, akár úgy, hogy bizonyos összeg felett már csak nagyobb lépcsőkkel lehet licitálni (de itt persze megint probléma, hogy hol legyen ez a határ), vagy akár este a zárás közelében is csak nagyobb lépcsőkkel lehessen licitálni, hogy ne vihesse el a 24/24 gép előtt üllő emberke a te tisztességes ajánlatoddal szemben a cuccot egy utolsó pillanatban ajánlott + 0,1USD-s licittel.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #10290 üzenetére
Egyetlen ami idofuggetlen es ki tudtam talalni, az hogy egy elore megadott árra lehet jelentkezni, es kesobb sorsolas lesz a jelentkezok kozott. Ez ket problemat vet fel, egyik az hogy ki kell talalni az árat, mert ugye nem art nullasra kihozni a bundlesplitet, es ha minden jatek egyforman x cent, akkor a bundleszokevenyek koszonik szépen maradni fognak a bundleoszto nyakán. A masik kisebb problema: elég sok ember várja a zárást, és addig nem szerezheti be maganak mashol (lehet hogy kicsit dragabban, de biztosan), mert "hatha" o nyer.
-
Louro
őstag
válasz
maddionmax #10288 üzenetére
Egy hasonlat ehhez a rendszerhez: eBay. Bedobod a licitedet - ha nem Buy it now - és ha szerencséd van és nem licitálnak felül, akkor vitted. Ha rád licitáltak, akkor így jártál. Az a rendszer már elég régóta jól működik.
Ahogy írták tökéletes nincs és nem napközben zárták le, pont azért, hogy a többség munka után ránézzen - aki délelőttös vagy normál munkarendben dolgozik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax #10286 üzenetére
Adtam volna, persze, de nem létszükséglet, ezért nem izgattam magam rajta.
A Mini Metro érdekelt volna még, de nem 5 dollárért. Majd körbenézek a G2A-n.
szerk.: Na ott csak 610 Ft és jó eséllyel a bundliból maradt valakinek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax #10281 üzenetére
Na én pont ezért írtam be 3 dollárt a Hand of Fate-re, mert max annyit szántam rá és ha elvihettem volna 2-ért is, az nem vág a földhöz. Ha meg túllicitáltak, akkor így jártam.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maddionmax #10281 üzenetére
Másik megoldás first-come-first-served. Ott sem garantált, hogy a bundle-split nyitás épp munkaidőn kívül lesz, csak ott már az elején cumi van, ha lemaradtál. Ennél sokkal igazságosabbnak érzem, ha tényleg ahhoz jut a játék akinek a legtöbbet ér. Ha Neked többet ér, mint a legmagasabb licit +$0.10, akkor tegyél rá többet, ezzel csökkentve az esélyét annak, hogy "elhappolják" előled. De még ha így is lesz, örülj neki, hogy valaki olyanhoz jutott, aki nem csak pusztán gyorsabb volt nálad, hanem tényleg többet is ért számára a cím.
Létezik olyan megoldás, ahol az idő nem tényező? Tényleg kiváncsi lennék rá, remélem nem veszed tolakodásnak a kérdést.
-
válasz
maddionmax #10277 üzenetére
Tökéletes rendszer nincsen, ez tény, de ez még mindig jobb, mintha egyben megvennéd az egész pakkot, aminek a 80-90%-a nem is érdekel. Már ha sikerül nyerni. Én csak a 4. körben voltam benne, de gyakorlatilag az általam keresett címekre nem jött licit az utolsó 4-5 órában, ha jól emlékszem. Igaz, nem 0.1-el növeltem a licitet, hanem rádobtam annyit, amennyit nekem megért a cím. Ha rádobtak volna még 1-2 dollár, akkor valószínűleg amúgy is elengedem a dolgot.
Crytek: nincs az a munka ahol 1 percet nem tudsz net elé ülni és licitálni
Már ne haragudj, de egy kicsit szegényes a fantáziád, ha így gondolod. Nagyon sok munkahely van, ahol nincs erre lehetőséged. Ráadásul ugye te voltál az, aki mobilról bekavart a táblázatba, most meg azt magyarázod, hogy onnan bárhonnan bármikor milyen jól lehet "licitálni"..
-
Out
addikt
válasz
Nem licitálni kell, hanem beírni a táblázatba a legnagyobb összeget, amit neked megér a játék. Szerintem.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nem tisztem beleszólni és turkálni mások munkájában,de ha valami 48 óráig megy nincs az a munka ahol 1 percet nem tudsz net elé ülni és licitálni.. 21. század mobilnet stb. Ha valakinek valami nagyon kell tud tenni érte.
-
gabee jr
tag
válasz
maddionmax #9329 üzenetére
Nekem a közepes Humble csomagból maradt egy Prison Architect és Runestone Keeper kulcsom.
Vagy vigyem őket asóhivatlbaHardverapróra, hogy egy nyolcadikos kínáljon érte három egy eurós pixelgraphics indie címet? Vagy gyűjtsem tovább?
Megannyi kérdés... -
eami
Topikgazda
válasz
mármint a múlt hetiből?
-
kemotox
addikt
válasz
A puncsosat már beaktiváltam, de a betűtésztás gyilkosost oda tudom adni.
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #9272 üzenetére
utóbbi akad
-
enterember
csendes tag
válasz
maddionmax #9107 üzenetére
Szia,
Nekem is van, szólj ha nem sikerül összehozni, hátha találunk valamit!
Üdv.
E. -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
maddionmax #9107 üzenetére
Nekem van, mire cserélnél?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
maddionmax #8866 üzenetére
Ment a pü!
-
NyMRooD
őstag
válasz
maddionmax #8776 üzenetére
Nincs rajta régió zár? vagy mi az a képen, hogy nem elérhető a régiómban?
-
maddionmax
senior tag
válasz
maddionmax #8774 üzenetére
Már nem is keresem
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8719 üzenetére
Uj kulcsoknal volt nekem is tobbszor egy-egy jateknal, de az megoldodott par oran belul. De itt pl konkretan 25 bundle-om jart igy
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
maddionmax #8707 üzenetére
Hali!
Nekem csak a wd season 2 kéne, ha érdekel akkor privátban megbeszélhetjük.
A bta már meg van 6.71nél. -
NyMRooD
őstag
válasz
maddionmax #8707 üzenetére
Ha találsz valakit a Walking Dead season 2-re akkor nálam megemelhetjük a BTA-t.
-
Out
addikt
válasz
maddionmax #8561 üzenetére
Állítsd be, hogy csak kívánságlistás játékot tudjanak felajánlani (mondjuk ehhez kell egy normális kívánságlista is)
Én csak olyanokra cserélek ami a kívánságlistámon van, igaz nincs semmi drága játékom, szóval vackokat vackokra
-
Out
addikt
válasz
maddionmax #8559 üzenetére
Miért nem cserélitek el azokat a bundliszökevényeket amik nem kellenek nektek? A barter.vg egy jó kiindulópont erre vagy nem ismeritek?
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #8373 üzenetére
-
Zimmi91
addikt
válasz
maddionmax #8301 üzenetére
Szia, ezt hol találom?! Egy linket kérhetnék?!
Előre is köszi!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
maddionmax #8312 üzenetére
ha más nem csap le rá estig, akkor engem lehet érdekel (csak otthon tudok ránézni, hogy mit takar pontosan
)
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8301 üzenetére
ez is eleg aljas, gyorsan kiloni az egyetlen ertekes dolgot, aztan hadd fizessenek a tobbiek
-
[Prolixus]
addikt
válasz
maddionmax #8088 üzenetére
Háh, sajnos majdnem teljesen eltalálták, mivel fog bővülni a Firaxis bundle. Az újak:
X-COM: Complete Pack
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack
Sid Meier's Civilization V: Gods & Kings -
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8103 üzenetére
nem
-
pigster
senior tag
válasz
maddionmax #8088 üzenetére
... akkor tényleg szuper, hogy egybe vannak fogva a kulcsok, mert ez mind megvan, szóval, ha megvenném, akkor 2 játékon kívül menne minden a levesbe.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8077 üzenetére
Nem fog lemenni addig, tul gyenge az 1$ pakk.
pigster: NOTE: Keys in this bundle are packaged together by tier and cannot be separated. Redeeming packaged keys on Steam will not produce Steam gifts for items already in your library.
-
pigster
senior tag
válasz
maddionmax #8080 üzenetére
Pontosan az előbb írtak miatt nem fogom megvenni az XCOM 2-t addig, amíg ki nem jön minden kiegészítő, DLC, akármi. Mondjuk, más játékokkal is ezt csinálják.
Más: a Tier 2-ban ott a Humbly Monthly -10%. Persze megint azokkal szúrnak ki akik már megvették. -
Sirandrish
legenda
válasz
maddionmax #7660 üzenetére
4.85 ha jól látom
-
Sirandrish
legenda
válasz
maddionmax #7655 üzenetére
Én lehet. .otthon megnezem neked
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #7655 üzenetére
hahahahahahahahahaha xD (bocsi)
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #7651 üzenetére
én ilyen vagyok
-
Cheesus
senior tag
válasz
maddionmax #7647 üzenetére
Bár sejtem hogy halott ügy, netán érdekel innen valami a Damned Nation és/vagy Rogus-ért?
Barter
(és nem, nem akarlak hülyének nézni)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
maddionmax #7366 üzenetére
Most vettem meg, 1 kulcs van mindkettőnél. Azért kérdeztem.
Nem ad plusz példányt raktárba sem. -
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #6943 üzenetére
az nekem is kéne
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax #6945 üzenetére
Nekem meg a GoT kéne. 5 játékkal (ha hozzávesszük a Poker Night 1-2-t) 12,89 lenne a pakk. Én ha lehet, csak befizetnék, adok bele 5 eurót. Na?
-
törölt tag
válasz
Hol van Telltale Bundle?
-
x_o_n
veterán
válasz
de,a back to the future miatt ,bár hogy alakulna?
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
maddionmax #6830 üzenetére
Nálam ott van ahol szokott lenni.
-
bul07
nagyúr
válasz
maddionmax #6307 üzenetére
Az az egy játék külön lesz szerintem ami később jön
-
x_o_n
veterán
válasz
maddionmax #6307 üzenetére
nem adja
-
x_o_n
veterán
válasz
maddionmax #6300 üzenetére
azt irja cerberus key dlc ,game key dlc
aktiválásnál is valami edition megnevezéssel adta magát hozzá -
Sirpi
senior tag
válasz
maddionmax #6256 üzenetére
Splitelhetnénk egyet, ha lenne még érdeklődő, engem meg csak az Alchemy Mysteries érdekelne.
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #4438 üzenetére
ha lesz akkor majd nálam lehet jelentkezni
persze attól függ mennyi érdeklődő lesz...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maddionmax #2834 üzenetére
Igy legalabb van ertelme ninjazasnak hivni.
-
reelc
veterán
válasz
maddionmax #1284 üzenetére
Köszi.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #1284 üzenetére
Kíváncsi vagyok, most is lesz e ilyen móka az illetékestől
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax #1239 üzenetére
Én a Fifa 11-el jártam érdekesen anno. Beírtam a dobozon levő kódot (990 Ft-os tecskós dobozos) és nem fogadta el a kliens. Írtam a supportnak, beírtam a srácnak a kódomat, írta hogy várjak picit, próbálja regisztrálni. Várok-várok, írta hogy nem sikerült, ezért beregisztrál nekem egy másik kódot. Kiléptem-beléptem a kliensbe, erre megjelent 2 Fifa 11, az egyik a dobozos kóddal a másik pedig egy újjal...
Ez mondjuk nem kliens error, de mindenesetre érdekes...
-
válasz
maddionmax #1241 üzenetére
baloldali nagyobb!
nem lehet, hogy nyelv különbség miatt nem ismerte fel, hogy ugyanaz a játék?
-
Vertigo18
addikt
válasz
maddionmax #1239 üzenetére
Tudsz egyedül, egy accal multizni!
-
kervantas
aktív tag
válasz
maddionmax #1229 üzenetére
Ahogy látom te mindent megveszel.
-
Jofi81
őstag
válasz
maddionmax #1202 üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #1181 üzenetére
Mert lesz még bónusz?
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #1137 üzenetére
Injekcion nekem megvan szintén az insane 2 izgat
Egy ezrest mondjuk megér
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #1077 üzenetére
mik vannak, ez tobbszor hasznalhato? Akkor miert adnak tobbet belole?
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #1049 üzenetére
ment a pü.
-
Woodslave
félisten
válasz
maddionmax #1049 üzenetére
ha marad utánad vkinek, akkor én is szeretném
-
gszp
tag
válasz
maddionmax #1026 üzenetére
Még semmi.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maddionmax #1026 üzenetére
Semmi!
A nagy találgatások ellenére mind elmaradt, úgy látszik. -
Crytek
nagyúr
válasz
maddionmax #1012 üzenetére
Ezek is jól aláadták a színvonalat. Mostanában kb ez a legalja bundle
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax #1012 üzenetére
Ők is kezdik már ismételni magukat. Dino D-Day, Section 8 és Shattered Horizon mind volt már.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #918 üzenetére
Még nem irtam, mert lusta vagyok, majd holnap. Ha eljo az ido, kuldeni kell szamlaszamra vagy paypalre egy dirt + emailcim kombot, es majd megy automatikusan.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #904 üzenetére
500-ert lesz par extra peldany akinek kell.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
maddionmax #909 üzenetére
Nem biztos, Codemasters játékot én még nem láttam bundliban, most sem értem mi lelte őket. De ha a többi játék megvan, akkor végül is tényleg mindegy.
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #902 üzenetére
most is 2,5 font az csak 881ft gondolom ez meg holnapra mindenel együtt lesz vagy 5 dollár rögtön több mint ezer ft, a happy hourra meg mostanában felnyomják az árat plusz egyéb szívatások.
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #898 üzenetére
lehet lesz happy hour, akkor olcsón beszerezheted...
Ennyit szerintem is megér. Gmg-n 3 napja volt akciós kb 2.5 euroért
Lesz a dirtes bundle-nál plusz játék? Úgy emlékszem, mindig ki szokta írni, csak lakat alá teszi -
Anonymusxx
senior tag
válasz
Engem meg csak a Hard Reset Extended Edition érdekelne, vagy adok érte kártyát, esetleg egy dolcsit. Játékom nem sok van, csak a fear 2, civ 5, mafia 2, Burn Zombie Burn
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Pedig ennyiért önmagában a Dirt 2 is megéri.
-
válasz
Nekem a dollar dash kéne belőle.
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #893 üzenetére
nálam 8bol 6 aktiválható, te mit nézel?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maddionmax #879 üzenetére
Én nem hiszem, mivel eddig mindig ki volt írva, hogy lesz feloldva a második héten is játék, de én itt nem láttam most ilyet.
-
Crytek
nagyúr
válasz
maddionmax #828 üzenetére
Majesty 2 Collection
Hoard Complete Pack
Forge Starter Pack
Shelter
Rune ClassicEzekre lehet nálam jelentkezni,kisebb indie game-ekért cserébe.
-
PeL
addikt
válasz
maddionmax #826 üzenetére
Esetleg Bethesda bundle
-
ayo
veterán
válasz
maddionmax #824 üzenetére
kepzeld hogy egy eve meg hib is kb 1-2 havonta dobott ki 1 db csomagot, na ahhoz kepest ez tomeges hangzavar
tuti jon majd a kov hullam, de minoseg vagy mennyiseg ugye
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #821 üzenetére
engem speciel nem zavar, úgyis annyi komolyabb játékmegjelenés van, azokkal bőven el leszek hónapokig
-
Agyzuzo
addikt
válasz
maddionmax #821 üzenetére
Vihar előtti csend.
-
ayo
veterán
válasz
maddionmax #816 üzenetére
vannak azert jok, nekem unepic pl tetszett, de csak az igazan komplex jatekoknal erzem hogy igenylem a feliratot. bar azokat magyarul se ertem sokszor, csak ha elmagyarazza valaki. gondolok itt most arra, hogy nem angliaban nottem fel es volt mar sok olyan rejtvenyfejtos jatek, hogy ennek hianya miatt soha se jottem volna ra a megfejtesre.
-
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #799 üzenetére
Kezd kifújni ez a történet. Az utóbbi pár hétben nem sok értékelhető volt. Egyedül a BundleStars-nál volt egy használható pakk...Talán még év végén lesz valami...
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #780 üzenetére
Ez a worms is olyan hogy egy ha megvan akkor bőven elég, pénzt nem adnék a másik 1000db részéért. Bár nekem a steam-en az ultimate mayhem van meg meg egy dobozos armageddon a polcon. Mind egyforma ennyi belőle elég is.
-
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #734 üzenetére
Ha én a polcomon 15 darab dobozos CS:GO-t szeretnék látni,de azok közül csak 1, azaz egy darabbal játszom, akkor az egy dolog, hogy én hülye vagyok, de megtehetem.
HIszen pontosan ezt írtam én is!!! Persze, hogy megteheted, és persze, hogy jogos az elvárás jogilag. Ugyanakkor a bundle oldalak ajánlata nem ilyen konstrukcióban működik, ez benne van az ÁSZF-ben. Ezt vagy elfogadod és örülsz a játékoknak amihez olcsón hozzájutsz, vagy nem fogadod el és nem vásárolsz semmit. Te döntöd el, hogy mit csinálsz és neked mi ér többet. Nem kötelező termsézetesen elfogadni a rendszert, de annak, hogy itt ezen lovagoltok semmi értelme. Sokkal inkább lényeges, hogy eddig semmilyen terjesztési formában nem találkoztam olyannal, hogy 100-200Ft/játék áron jutok hozzá olyan játékokhoz, melyek normál esetben legjobb esetben is 990Ft-ért voltak hozzáférhetők.
Tehát mégegyszer: Akit zavar az, hogy azonos játékait bedarálja a rendszer, az:
1. Nem használja a rendszert
2. Elmegy bíróságra és bepereli az érintetteket (sok sikert, nem lesz olcsó)
3. Elfogadja, hogy a rendszer így működik, és örül, hogy a többi játékot kvázi ingyen kapja meg. Mert 200Ft egy 30Eurós játékért nem pénz.Minden más szócséplés, és semmi értelme itt puffogni egy magyar fórumban, mert konkrétan senki semmire nem megy vele...De természetesen ehhez is joga van bérkinek...ha nincs jobb dolga...
-
válasz
maddionmax #744 üzenetére
"De attól még a jogsértő magatartásuk nem változik."
szerintem -- jogi diplomád ide, vagy oda -- ezt így ne jelentsd ki. egyrészt, mert a magyar jogrendből indulsz ki, másrészt mert a jog amúgy is tökre le van maradva az internet és digitális értékesítés hozta új lehetőségekhez képest. de az mindig mindenhol le van írva, hogy a továbbértékesítés jogát a digitális javaknak nem szerezted meg. ezt persze meg lehet támadni, de egy bíróságnak kéne kimondani, hogy ez jogsértő és nem Neked.
-
válasz
maddionmax #741 üzenetére
miért akarnák azt akadályozni, hogy ajándékba vegyél egy komplett bundle-t valakinek.
a bundle megvásárlásával jogot szerzel a bundle-hen szereplő játékok használatára, ha egy játékra ez a jogod már megvan, akkor végeredményben annál a játéknál nem változik semmi. a játék használati jogának továbbértékesítésének jogát nem vetted meg a bundle-lel.
-
eami
Topikgazda
válasz
maddionmax #738 üzenetére
De pont ezt mondom... Eldontheted játékonként hogy felhasználod e vagy sem...
sőt még több accountra is lehetséges... Mi akkor a probléma?Amúgy ha egybe aktiválni sem lenne gond hiszen BUNDLE.
-
válasz
maddionmax #738 üzenetére
Lehet, de senki sem néz utána szvsz, hogy adományoztak e annyiszor 10 forintot amennyiszer kellett volna.
-
eami
Topikgazda
válasz
Amúgy ott tévedsz, hogy, hogy:
- humble világosan megmondja hogy a licence amit megvasarolsz csakis a tiéd, nem átruházható
- megkapod a licencet
- csak épp a steam nem írja jóvá ha már megvanSteamnel lehetne reklamálni, ha volna értelme...
Hozzá tenném még azt is hogy nem lehetetlen másik steam accountra is aktiválni, szóval HIB tényleg adja a játékokat. -
ZS3NI
őstag
válasz
Gyerekek, ha ennyire nem tetszik a hozzáállása a humblinak akkor bojkottáljátok és ne vegyetek többet onnan.
Legalább megszűnne a sírás a topicban.
szerintem semmi baj nincs velük, örülök hogy ennyire olcsón legit játékokhoz jutok hozzá...
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #721 üzenetére
Hát gyorsan meglehet csinálni az 1 dolláros packot végigviszik mindig ugyanazon játékokkal vagy 5 bundle-n keresztül, az 5-6 dollárosba meg raknak egy db új játékot a többi szintén az előzöekböl kerül ki. Igy egy játékot veszel majd gyakorlatilag bundle néven azt is 5-6 dollárért.
Egyébként nagy baromság mert meddig tartana azt beprograqmozni hogy a nevet szálszámot figylje a rendszer és csak egyszer engedjen vásárolni, kb 1 perc. Érdekes gmg-n steam áruházban is igy van és már ki is van lóve az 1000-et veszek és eladom móka. -
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #686 üzenetére
Egyértelműen.
-
válasz
maddionmax #655 üzenetére
köszi a linket, instant buy!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bakker, ha a GTR2 lett volna benne a GTL és a GTR1 helyett... utóbbiak már megvannak, az ETS-ért meg önmagában nem fizetek ennyit.
Ja, meg a
suttyó..paraszt... agrárszimulációért. -
Niczo
senior tag
válasz
maddionmax #659 üzenetére
traktorszimulátor megvan még?
akkor dobj egy pü-t adok helyette valami bundles gamét, erre kiváncsi vagyok -
szami777
addikt
válasz
Valaki nem akarja velem félbevenni?
nekem csak az autó és a kamion kell -
Arkennys
addikt
válasz
Hát egyénfüggő, nekem seprűnyéllel se böködöm meg kategória
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #612 üzenetére
Megvan nekem pont az nem kell mert már vagy 1 éve megnyertem, adj valamit érte ami nekem nincs meg és viheted
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #609 üzenetére
így is már egy remek kis bundle, hát még 0.5 mimimummal, én már megvettem, de remélem az utolsóó bónusz steames lesz azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest