-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
gyimger #20935 üzenetére
Tuti benne van valami aprobetus reszben, hogy kerd ki a kulcsokat idoben, kulonben igy jarhatsz. Nem fejen allni kell, hanem felfogni, hogy nem tudnak adni, nem azert mert nem leteznek ilyen kulcsok, hanem mert ott akkor ez volt a deal, es az arra allokalt kulcsoknak annyi. Ez a brusszelig masirozas ne haragudj de nevetseges.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
gyimger #20935 üzenetére
? De miért lényeg hogy egy pár centes dolgot buktál ? Nekem is van vagy 3-4 játék ami offos, ez jó ha 2 dollárt ér... Nem hiszem el hogy valaki ennyiért perelni akar....
Lehet inkább tanulni az esetből: ki kell kérni a kódokat, és elmenteni máshova, ennyi.
"Komolyan, mit kellene tennem? "
Elfogadni, hogy buktál vagy 2 kemény dollárnyi gamet, és elfogadni, hogy ezek nem lesznek pótolva.
Gondolom utólag nem tudják már beszerezni, vagy nem megérős, nem véletlenül emelnek árat is.Am irigylem h ez a legnagyobb problémád.
" Ilyet melyik cég engedhet meg magának?"
Kb az összes nagyobb cég.
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #20935 üzenetére
Mostanában elég sok ilyet olvasok redditen, ide is beszoktam írni a cifraságokat.
Alapjáraton megszívtad a dolgot, mert nem vagy amerikai állampolgár, nekik meg nincs európai kirendeltségük. Aztán lehet tévedek, de több kommentet is láttam, ahol javasolták a kereskedelmi hatósággal való kapcsolatfelvételt, de ott is csak azt a választ írták, hogy európaiként ez nem egy járható út.
Számomra az sem tűnt legális mozzanatnak, hogy az ászf-et úgy módosították, hogy az évekre visszamenőleg is hatályos legyen, de még is itt vagyunk. Amikor megvásároltam, akkor kötöttem szerződést, annak kéne rám vonatkoznia.
Magánál a cégnél elég nagy bajok lehetnek, mert ugye nem csak a több évre visszamenőleg eladott bundlikból fogynak el a kulcsok, hanem az aktuálisan futókból is.
Ha szerencséd van, talán kapsz valami kompenzációt. Ha nincs szerencséd, akkor kapsz egy választ, hogy ők azon dolgoznak, hogy minél előbb hozzá juss a kulcsodhoz, vagy közlik, hogy a kulcs már sajnos nem beszerezhető, így jártál.
Innentől a humble esetében tényleg csak azt lehet írni, hogy csak felelősségre vásároljon náluk mindenki, vásárlás után egyből kérje le mindenki a kulcsokat és aktiválja is be őket, ha jót akar magának.
-
D_r_u
tag
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
gyimger #20734 üzenetére
Én azt nem értem h mit vártatok? Full jó ez a hónap. Ennél nem szokott jobb lenni.
Akinek ez nem tetszik, annak kár erre a humble bundlera görcsölnie, kár volt ezt a kuponos dolgot megcsinálnia.Mondjuk az is fura, hogy kb mindig az a téma h jó szar a bundle, de akkor mit vártok ?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20722 üzenetére
Már nem, mivel rég megszüntették a különböző előfizetési modelleket.
Biztos vagyok benne, hogy ha nem élek a lehetőséggel, akkor tele lesz engem érdeklő játékokkal (ezt tessenek elméleti síkon kezelni, tekintve, hogy már alig játszom), ha viszont igen, akkor mehetek minden hónapban group buyozni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20715 üzenetére
Á, a decemberit már megvetted, ugye? Többen írták, hogy cancel után működik, viszont ha nem voltál szüneteltetve, akkor már a januárit is levonták.
Elvileg ha újra csatlakozol, akkor a februáritól kéne kezdenie a kedvezményes hónapokat.
Szerk: nem merem kipróbálni, mert olyan régen fizettem elő, hogy már nem emlékszem hány lépés van? Nekem nincs kupon, viszont elvileg a kódot használhatnám. Amikor feldobja a 9.99 eurós árat, akkor azt írja, hogy a következő vonás január 28-án történik. Ha ott rákattintok a rejoinra, gondolom van még egy lépés?
-
l.skywalker
titán
válasz
gyimger #20678 üzenetére
Igen gondoltam erre én is, de az ajánlat csak magyar idő szerint december 26. reggel ~9-ig tart. Addig meg nem esik be új fizetési időszak.
szerk.: egy másik fiókra ahol szintén van előfizetés adott kupont, ami a promo oldallal ellentétben jan 7-ig érvényes:
És a leírásában még az augusztusi szerepel
-
FunPro
őstag
válasz
gyimger #20388 üzenetére
Én egyszer azért kaptam büntit, mert valahogy úgy fogalmaztam meg a nálam levő játékok árát, hogy "tisztességes árat" kérek értünk. Nem tudok árazni, soha nem is tudtam.
Amióta nagyon népszerű a csoport, márt esélytelen, hogy bármilyen bontásba beszálljon az ember. Egyedül arra használom, amibe nem tudnak belekötni. A wtb szekcióban eladom a cuccaimat annyiért, amenyit a vevőnek megér.
-
bepken
veterán
-
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #20020 üzenetére
Komoly? Nálam pause volt előző hónap, most is insta pause, és egy nyomorult cent, annyi kedvezményt sem adott.
közben azt hittem ma sikerül nyelbeutni a Marvel mindnight Suns tradet, de steambuys csoportba az illető aki megígérte 5 dollárért eltűnt illetve topikban megegyeztem valakivel 4.5 euróba neki meg paypalja nincs ( nekem meg revolut nem aktív) szóval most már esküszöm 5 eurót is megadok érte.
ha senki többet, akkor feladom
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #19770 üzenetére
Igazából nem olyan tragikus ez, főleg ha szokás szerint 4.5 euróért adja majd
Csak hozzászoktunk a jóhoz az az igazság, és hogy mindig akadt egy headliner. Most is csak ennyi hiányzik belőle hogy jó legyen. Na de mindegy, sose roszabb évet. Persze ez most nálam is instapause.
-
gejala
őstag
válasz
gyimger #19742 üzenetére
Én tavasszal nyomtam le Gotham Knightsot. Egy random open-world játék, amiben van pár jó mission. Nem túl szép, nem túl jó button masher harccal, de 20-25 órát el lehet lenni vele, ha épp valami gyors open-worldre vágyik az ember. De instant felejthető az egész dolog, ahogy végig érsz a sztori részen.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gyimger #19739 üzenetére
Hidd el nekem, úgy jársz jobban, ha nem lesztek meg. Nagyon gáz lett. Game Passban próbáltam, de semmi nem maradt meg abból ami a Batmanben jó volt. Oké, a város nem rossz, de copy-paste minden, gagyi fősztori mellett, lebutított harcrendszerrel, ami összességében nagyon kevés. Lesz ez még olcsóbb.
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
gyimger #19434 üzenetére
Mondjuk egyetlen gáz a gépigény, és most utánaolvastam, hogy ennél sokkal jobb gépeken is szaggat mint az atom szóval most elbizonytalanodtam
Nagyon régóta wishlistes a játék nálam, de lehet mégis vihető lesz a csomag, mert 720 p be 30 as FPS el úgy hogy bezuhan a játékidő felében 10-15 re, nem sok kedvem van hozzá ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged