- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
-
MrTwister
őstag
válasz
MrTwister #19817 üzenetére
Akkor ez ennyi volt úgy látom:
"
Choice Refund Policy
According to our Terms of Service, a Humble Choice membership is non-refundable.
If you do not wish to be billed in the future, please cancel your membership on your Account Settings page.
For further instructions on how to cancel, please see this support article.
"
Egyszer felejtem el pauseba rakni és le is kapja.
Így jártam akkor.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
MrTwister #16907 üzenetére
Bíztam benne pedig, hogy az uborkaszezon augusztusban letelt.
De neeeem!!!
A "B" fiókot törölni akartam, de az még nehezebb, mint a pause. Most kaptam még 55 nap haladékot, hogy átgondoljam ezt a megmásíthatatlan döntésemet.
[Mellé egy kupont, hogyha viszem a novemberit, akkor a 18€-s Premiumom, csak 12$ lenne].
-
reelc
veterán
válasz
MrTwister #14267 üzenetére
Amennyire én tudom, a Warhammer 40,000: Space Wolf elég vacak.
De én is próbáltam, kb. fél órát, már nem is emlékszem rá, pedig tavaly volt.
A 40k licenszeket elég durván adták elfele mindenkinek, ezért nagyon vegyes az eredmény: a legaljától a jó játékig mindenféle van.Inkább a Series Starters from Warhammer 40,000 Book Bundle.
Persze annak aki tud angolul, e-bookok. -
NyMRooD
őstag
válasz
MrTwister #13513 üzenetére
Ha jól értem:
- 5$: Humble Trove hozzáférés, 10% store kedvezmény és limitált Humble Published originals and betas hozzáférés;
- 15$: a havi 10 játékból (most már az összes fel lesz fedve az elején) választhatsz 3-at + ami az 5$-ban van, annyi különbséggel, hogy a Humble Published originals and betas hozzáférés nem lesz limitált (bármit is jelentsen ez);
- 20$: ami a 15$-ban van csak 3 helyett 9 játékot tarthatsz meg és a store kedvezmény 20%-os;
- 12$-os Classic: ami a 20$-os csak mind a 10 játék a tied lesz. Ezt csak addig lehet választani amíg nem váltanak az új rendszerre és csak akkor tarthatod meg ha a váltáskor van aktív előfizetésed és csak akkor veszíted el ha lemondod az előfizetést.Szóval aki folyamatosan előfizet annak nem lesz gondja, ha valamit félreértettem javítsatok ki.
u.i. Durva, hogy 20 dollárért nem tarthatod meg mind a 10-et, de gondolom mint mindig ezentúl is lesz olyan amit bottal sem és könnyű döntés lesz a dobása, szerintem legkésőbb jövő ilyenkorra kivezetik majd a classikot is, a 2 heti bundle-ök után ign most kicsinálja a havit is, kedves tőlük.
u.i. 5% megy mindig majd donate-be, most nem tudom, hogy ment-e.
-
Crytek
nagyúr
válasz
MrTwister #13510 üzenetére
Ne pánikolj ,mert butaságokat írsz. Eddig se addig tolhattad őket amíg előfizető voltál. Steam kulcsokat kapsz (vagy uplay vagy ne adj isten lassan epic szart) amit aktiválsz és örökre a tied ha lemondod akkor is. Mivel ez eddig is így volt.
De a lemondás nem ajánlott mert utána 12$--> 20 $ lesz már szóval állandó előfizető és max ha nem érdekel semmi a 10ből PAUSE... De 10 játékot 12$-ért röhögve el lehet adni feltéve ha nem go go szintű hulladéktenger jön majd
-
reelc
veterán
válasz
MrTwister #12450 üzenetére
De eleve jó áron van!
30 EURos játék 6,34-ért volt eddig a legolcsóbb.
Mos 5,09-ért a tiéd ez + 8 játék, amik között lehet van még valami érdekes.Ránézésre az lehet a bundli húzóneve.
Lehet meg is veszem majd.
Így képek alapján talán még a ICY: Frostbite Edition, UNLOVED, The Signal From Tölva kipróbálásra érdemesre tűnik.De persze te tudod, mit ér neked az a játék.
-
chris0000
őstag
válasz
MrTwister #12448 üzenetére
és még magyar felirat is van hozzá,Teomus jóvoltából!
The technomancer -
ayo
veterán
válasz
MrTwister #9375 üzenetére
Stardew Valley az első olyan játék PC-re, ami nem csak hogy megközelíti a szigorúan Nintendo exkluzív Harvest Moont, hanem túl is tudta szárnyalni a sok plusz feature-rel...De gondolom sokaknak kimaradt a Nintendón... A Farmville és a többi a Harvest Moont és az Animal Crossing dolgokat másolja általában, szóval ezért lehet hasonló, ha valaki nem ismeri a klasszikusokat.
Mellesleg mindössze egyetlen egy ember készítette el, ami szintén nem kicsit gyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest