- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Engem más oldalnál hívtak fel duke nukem kód miatt telefonon mikor vettem hármat, hogy nem valamiféle cinkes dolog miatt halmozom fel, legalábbis leellenőriztek hogy én vettem saját kártyával
Első mondatban leszögeztem a leányzónak, hogy nézze el a kiejtésem mert nem nagyon kellett még élesben angolt használnom élőszóban, jót nevetett
-
Arkennys
addikt
"Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék."
Annyira igazából egy játék sem kell szerintem, mármint nemigen szoktam azt érezni, hogy úristen, ha ezt nem veszem meg/nem játszhatom, a világom fog összeomlani. Szerintem sokan vagyunk olyanok is, akiket ha érdekel is egy cím és lenne nem drágán, de uplay/origin, inkább skippeljük. Nem is achievmentek miegymás miatt jobb szerintem a steam, egyszerűen nekem jobban használhatónak érződik. Persze elfogult vagyok tudom, és igaz is.
-
Arkennys
addikt
10 dolcsi spórolást mire értetted? csak nekem nem jött le, de érdekel
egyébként steamen is uplay szükséges játékot is direkt nem vettem/fogok venni, erre is figyelek
Őszintén tök jól meg is vagyok nélkülük. RAM nekem is 8GB de igyekszek minden egyes fölös dolgot kilőni ami háttérben futna, mindenkor. Ez még régről berögződés, mikor 2GB volt a világon mindenre a gépben
Egyébként akciókkal is gyérebben van ellátva az origin/uplay szféra, vagy rosszul tudom?
-
Arkennys
addikt
nem tudom, én sem veszek meg bundlet, ha látom, hogy uplayes. Szintén azért mert steamen van mindenem. Van emellé origin accom is de már jelszavát sem tudom, kb másfél éve jelentkeztem be legutóbb, nem is hiányolom. Nekem is fő motiváció, hogy mindenem itt van, így további gyűjtést is oda szervezem, több klienst meg nem szeretnék futtatni a háttérben folyamatosan. Szóval én is a steam only táborba tartozok kb. Mióta steamet használok (jó 3 éve) egy tört letöltött játékot se futtattam vagy szedtem le, azelőtt meg, hajaj.
-
Arkennys
addikt
Frász, megörültem, hogy heroes bundle, majd láttam a tiereket, és hogy uplay. Ehh
-
Arkennys
addikt
én őrzöm őket
a gyíkkirály szigete példányom nagyon viharvert volt, de sikerült fellelnem ismerősék polcán egy nagyon szép példányt, így azt lecseréltem. Még a halállabirintus ami már eléggé leharcolva került hozzám, a többi jó egészségnek örvend. Nem tudnék megválni tőlük
-
Arkennys
addikt
valakinél maradt ki insurgency? 2-3 példány érdekelne, megbeszélnénk valamit érte
-
Arkennys
addikt
ha valaki megvette indieroyale on a debut bundle 7-et, lessen erősen majd. 6 nap múlva bekerül steamre a mitsurugi kamiu hikae (mangás verekedős cucc, kontroller úgylátom létszükség hozzá), valamint kártyás is lesz. Gyanítom a lapok jó áron mennek majd, mivel azért túl sokan szerintem nem vették ezt a bundlit.
-
Arkennys
addikt
Hangoskönyv vagy monitoron olvasgatod, esetemben kb ugyanaz, elveszik a dolog élménye. Angolul nem fogok sosem olvasni könyvet avagy hallgatgatni szöveget, hogy jajdejó. Maradok magyar fordítottaknál, ez a helyzet. Kindlem nincs, nem is tervezek
Könyveim vannak, lesznek is még. Nem kell több kütyü a közelembe, és nekem a papírról olvasás marad élmény.
-
Arkennys
addikt
válasz
szami777 #1769 üzenetére
Hát, arma amit egyszer a jövőben játszanék is ha odajutok. Többi nem is foglalkoztat. De az sem olyan amit akarnék, ha nem lenne bundlizva. Szóval hagyom, mert csak ezért nem veszek. Leszokóban vagyok az olcsónvanmegveszem mentalitásról
Utóbbi pár bundlet kihagytam emiatt. Majd ha olyan jön be, amit tényleg akarok.
-
Arkennys
addikt
válasz
stickermajom #1764 üzenetére
Kihagyva ez is
-
Arkennys
addikt
kings bounty akinek nem kell írjon rám és megbeszélünk valamit
-
Arkennys
addikt
válasz
La Magra #1601 üzenetére
Köszi. Hát nekem online belépés helyett cseszegetett kliens leszedéssel...megpróbálok ezzel vmit amit írtál.
Fentebbi bundle témára: valóban kb zérusra kijön a kártyákkal ez a bundle. De én pl már ott tartok, hogy csak sorért nem veszek így se játékot. Túl sok lett már ami van. Ebből a kettőből pl tudom, nem igazán játszanám egyiket se, főleg hogy vagy 20 címes listám van perpill amit ki kéne még játszani mert érdekel
-
Arkennys
addikt
Valaki megmondja nekem desurából hogy imádkozok ki steam kulcsot? Online nem engedett már belépni, csak ha leszedek klienst. Leszedtem, beléptem. És, ennyi....fogalmam sincs
-
Arkennys
addikt
Hát humble...nem viszel kísértésbe az új bundlival.
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson #1476 üzenetére
Valahogy minden összes problémája előjön a komájánál, lehet ez valami specialitás. Egy kezemen meg tudom számolni szerintem, hány játékot ajánlott a kollega, igazi ínyenc
-
Arkennys
addikt
válasz
djculture #1469 üzenetére
Hát ha mindennek a nem digitálisan vevős árát nézem a 440 nem sok. Még tényleg nem tudtam érdemben kipróbálni időhiány lévén, de tervben van. Majd utána is írok mi a helyzet, másrészt mocsok nagy patch jött is már hozzá, mivel nem ül el az ügy, szerintem még fog is valami csapódni ehhez.
Neked mindennel csak haverjaid játszanak amúgy?
Mert ha jól értettem, te se merültél bele túlzottan.
tnm: hát, megoldod szerintem
De tényleg jobb a 4 eurónál.
-
Arkennys
addikt
válasz
ChingChang #1344 üzenetére
Kitart jó ideig ahogy sejtem, egyet se tudnék mondani ami miatt megvenném
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #1284 üzenetére
Kíváncsi vagyok, most is lesz e ilyen móka az illetékestől
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #1181 üzenetére
Mert lesz még bónusz?
-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben #952 üzenetére
helyes, egyet csak ezért vettem, már megvan, de bőven megérdemel egy vásárlást a csomag csak emiatt is. További bónuszoktól függően lehet lesz mégegy
Nagyon jó a maga nemében a legend és az armored princess, gyanítom, ezt is szeretni fogom, mikor elkezdem.
-
Arkennys
addikt
hát a majesticet vettem, muszáj volt. Az ilyen játékokat mindig is szerettem eléggé.
-
Arkennys
addikt
válasz
H4RDC0R3 #794 üzenetére
Mi játszunk együtt is, coopban pl. L4D-t, borderlandset, ilyesmi. Szerencsére ilyesmiből sosincs konfliktus.
Szerencsére másból is ritkán.
De persze, jobb, ha csak 1-2 órát, mikor nem együtt játszik az ember a másikkal. Unalmas azért egy idő után olvasni-filmet nézni a másiknak
De totál teljesen abbahagyni tényleg kár. Akár meg is beszélhetitek, hogy szól ő, kb mikor letelik a neki ildomos idő, te meg hallgatsz rá. Vagy nem tudom.
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #655 üzenetére
Hát egyénfüggő, nekem seprűnyéllel se böködöm meg kategória
-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87 #558 üzenetére
remélem nem...
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #539 üzenetére
hát, én meghagyom számlán. humble weekly volt amire felkaptam a fejem, ahogy kijött, vettem is meg. Ennél az újnál viszont...nah. Hagyjuk
és újfent egyetértek a végével
-
Arkennys
addikt
válasz
maddionmax #535 üzenetére
egy a gondolatunk
szerk:
hiába nézel csúnyám, secret -
Arkennys
addikt
válasz
djculture #508 üzenetére
Meddig, ki tudja. Hja. De most még az, a lehet-ez-lesz dolgokon nem aggódok. Majd meglátjuk, elég a biztos, amin már most kell
Ne pesszimistáskodjunk
Számlámról néha automatán veszek ki, de amekkora összegekkel én dobálózok, nem vág földhöz, amit le is vonnak esetlegesen. Nem ilyen kidobatok 300 ezret kategóriás ember vagyok, szóval nem dühöngök a fentebb említett ok miatt
-
Arkennys
addikt
válasz
Hun Mallior #232 üzenetére
akkor az, ami már megvolt, köszönöm az infót
-
Arkennys
addikt
indiegalában a killing floor melyik DLC-ket tartalmazza?
-
Arkennys
addikt
ha jóóóval később redeemel az ember gift linkből keyt humblenál, akkor az jó lesz még, amit kidob rá?
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged