- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Ez ebben a formában nem igaz. Anno is én raktam be a hírt. Nem volt szó bezárásról, csak hogy nem lesznek új bundlek, és a domain lejárat előtt volt. A pletyka után hivatalos Tweet volt róla, hogy nem zár be az oldal. A domaint meghosszabbították, és később elkezdtek újra bundlizni is. És most 2,5 évvel később csendben lelőtték. Egy email azért beleférhetett volna tőlük.
Nem veszteség, csak a sunyiság zavar. Ugyanezt csinálta anno az indiegamestand is, és az én felfogásom szerint nem ez a dolgok intézési módja. -
ZsZso
Közösségépítő
-
maross
nagyúr
igen, es egy mystic vale is erdekelne, ha valaki a strategy bundle dolgain gondolkozik. Megvan a polcomon tarsas formaban par kieggel, nagyon szeretjuk.
-
törölt tag
-
törölt tag
11.59 = 4 477,80 HUF
De kicsit elkanyarodtunk. Tettem egy ajánlatot.
Lehet van aki oda adja. Lehet nem.
Nem akarok most azonnal játszani vele.
És igen szerintem sem lett olyan jó, hogy ennyit adjak érte.
Had döntsem mit, mennyiért szeretnék megvenni.
Nyugodtan tartsd meg a véleményed.
Nem kell folytatni. -
Vesa
veterán
Vegyes érzéseket kelt. Vannak részek ahol jobb lett és pár FX is jobban néz ki. Ugyanakkor csomó helyen -főleg kültéren-, egy pirosas katyvasz lett az egész, kb. mint a Fallout 3 zöld ködös trutymója, csak itt pirosban. Közelről a karakterek textúrái jobbak, viszont a megvilágítás katasztrófa lett, sokkal élethűbb az eredeti. És lehetne sorolni. Csövön meg lehet nézni, van egy csomó compare videó.
A játék viszont zseniális, kötelező darab annak aki szereti a műfajt.
-
Tom_Garrett
csendes újonc
Mostanában szerintem sem voltak jók, Az előző a zero sievert miatt az már igen! még jó hogy vagy 3 nappal előtte vettem meg full áron annyira megtetszett ticcsen
. És mivel friss gondoltam úgy se lesz sehol..
A legújabban is van pár kivánságlistás meg az egész úgy ahogy van király szerintem azoknak aki szereti az ilyeneket [Survivol Instict]. -
csuvicsuva
addikt
Igen. Én sem a minőségre céloztam, hiszen még csak nem is hallottam ezekről a játékokról.
Valószínű, hogy most már állandó lesz ez a kedvezményes kupon, úgyhogy akkor fogok élni vele, ha tényleg lesz benne olyan játék, amivel ha nem is fogok játszani, de legalább a gyűjteményben ott lesz a helye. Szerintem az sem véletlen, hogy visszaálltak a jól bevált egyféle árazásra.
-
-
gejala
őstag
-
-
***ANDRÁS***
aktív tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
BYOB cuccaik általában jók. most is a legutóbbi, amiben Batman, MK11, Injustice, meg Lego cuccok voltak baromi jó áron lehetett hozzájutni dolgokhoz.
mondjuk azt én is kb kizártnak tartom, h valaki csak azért tartsa folyamatosan az előfizut, h megmaradjon a 20%... annyit bőven nem ér meg a dolog.... főleg, hogy sok esetben day1 címekre semmi extra kedvezményt nem adnak -
l.skywalker
titán
1-2 jó deal volt az utolsó egy évben, amióta Choice előfizető vagyok. De igazából ez majdnem ugyanaz, mint a GMG-n a Silver/Gold tagsággal járó kedvezmények ill. Xbox Game Pass Ultimate-el járó 20% vásárlási kedvezmény. Ha van olyan játék, amit day1 meg akarok venni, akkor jön jól egy ilyen akció, de a jelen piaci kínálatot nem zavarja össze.
-
MoVieFaN
aktív tag
-
FunPro
őstag
Ez egy nagyon off kérdés lesz, de olyat hogy lehet?
Mármint, mozgatni a cuccot egyik telóról a másikra nem nagy kaland. Viszont, ha elhagyod vagy reseteled a telefont, akkor hogyan szerzed vissza a kódokat?
Mert ugye elméletileg a kódok nincsenek sehol tárolva, csak a telón. Ha nem így lenne, elméletileg a google is visszatudná állítani az auth profilt, de nincs ilyen opció.
Vagy az appon belüli qr kód olyan, hogy az tárolja a létező összes kódomat, és ha újratelepítés után visszaolvasom azt az egy qr kódot, akkor az visszatölt mindent úgy, ahogy volt? Szóval elég csak azt az egy qr kódot lementeni képernyőképként?
-
FunPro
őstag
Nekem ebben a hónapban annyi kontaktom volt a humble-el, hogy segítsenek már egy kicsit, mert sikeresen megszivattam magam a google authenticator-el.
Múltkor kiválasztottam, hogy azt szeretném használni mail helyett belépéshez. Aztán pár napja visszaállítottam a telefonomat gyárira, ezzel sikeresen kizártam magam a fiókból.
Én nem tudtam, hogy ez a google vacak a telefonon tárolja a dolgokat. Azt hittem ez is egy sima google cucc, és a fiókhoz köti a bejelentkezést. Tévedtem.
(Szerencsére csak a humble, meg még egy oldal volt társítva. A másik oldal már nem is tudom mi lehetett. Talán a psn.)Am, arra most semmi tippet nem tudnék mondani, hogy mi jön a mostani haviba. Ilyenkor sale-ek idején minden le van akciózva, nem tűnik ki semmi. Talán annyit levettem, hogy az Orcs must die 3 biztos hamar be fog kerülni, de még biztos nem most.
-
ZsZso
Közösségépítő
Naja, akkor igaz amit Redditen írnak. Van akinél vették, van ahol nem. Nálam nincs kint, többen azt írják, hogy lehet azért mert többször 100% charity -t toltam. Ennek ellent mond, hogy firefoxban is ezt csinálja és privát módban is, bár fingerprint alapján be tudnak azonosítani. Azonban a mobilon nem tudnak fingerprintelni és ott sem látszódik nálam, szóval lövésem sincs hogy megy. Lehet, hogy mindenhol tiltják csak bizonyos felhasználóknál nem. Ez valószínűbb ... aki amúgy se tolta a 100% charityket az látja (mi vesztenivaló van vele?!), amúgy meg default ki van kapcsolva.
Undorító akárhogy is van.
-
FunPro
őstag
Igen. Én sem értettem hogy van, de amikor most rámegyek a fizetésre, úgy írja, hogy 12$ classic - 6$ classic = 6$ classic. Csak amint írtam, nem pauzolhatsz és nem mondhatod le. A szünet következménye, hogy bukod a kedvezményt.
#bepken
Igazán nincs mit, bár aggasztó, hogy mindenki ilyen kupont kap. Ha 12 dollárért nem tudtak normális csomagokat összedobni, mi lesz itt 6 dollárból?
-
bepken
veterán
-
(Sony) PSN-en nincs refund, ha egyszer elindítottad a letöltést (és akár az első byte után nyomtál egy cancel-t!)... az MS a live-n ad ugyan refundot kérésre/supportal kapcsolódva, de mindig szólnak, hogy "oké, refundoljuk, de legközelebb már megtagadhatjuk! mehet akkor?" ... éshát, volt h elálltam a 3 eurós visszatérítéstől végül, azt az 1-2 esélyem inkább majd valami elcseszett AAA címre lőném majd el (ha ugyan...)
tehát erre is van jogi kiskapu - így ahol mégis(!) van rendes(!) refund, az üdvözlendő, mert a "jófejség" kategóriája, nem pedig törvényi kötelezettség
(pécén a "szemét" steam miatt van szerintem mindenhol máshol is csak...)
-
törölt tag
Már vagy 2 hete megy talán, volt több topic is azon a subredditen, de még Steamen is voltak róla beszélgetések. Ráadásul a reddites topic moderátorai megkérdezték a giveawayekről a HB supportot is, nem tudom mi volt a pontos válasz, de azóta nincs giveaway.
FunPro: Ha azzal, hogy továbbadsz egy kulcsot, potenciális vásárlót bukik a Humble, akkor miért van gift opció? Ha havernak/családtagnak/munkatársnak adod így a bundle-öd felét, akkor nem bukik vele a Humble akár 4-5 potenciális vásárlót is?
Mert kb. ugyanannyira vennének teljes bundle-t a splitelők, cserélgetők, mint ezek a haverok/családtagok/munkatársak. Értem egyébként, amit mondasz, de szerintem ez az egész olyan, hogy elég nehéz egzakt választ adni arra, hogy mi a helyes és mi nem a cég, illetve a vásárlók részéről. Van egy köztes, szürke rész. Az, hogy valaki több accal, több csomagot vesz, és kifejezetten profitért értékesít, gáz. De ez, hogy valaki néha továbbadja/cseréli a dupláit, vagy ami végképp nem kell... Szerintem ha csak ennyi lenne, a HB sem foglalkozna a kérdéssel, csak sajnos pont az üzletelők miatt esélyes, hogy néha lesznek "áldozatok".
-
Crus
őstag
Itt szerintem simán azért kapott bant az ürge, mert volt secondary humbla accja. A Humble is világosan láthatja, hogy u.a. az IP-ről, sőt u.a. a gépről történt a vásárlás... ne adja ég még u.a. a paypal, vagy bankkártyával is lett kiegyenlítve.
Tök egyszerű lenne pedig a megoldás: Nincs kulcs. Össze van kötve a Steam accal a Humble acc és csak oda lehet redeemelni. Ami megvan már, azt buktad. Szerintem előbb-utóbb ennek a mizériának ez lesz a következménye.
-
Beniii06
addikt
Nem tudom, de ez a bundle háború már szerintem is sok. Egyszerű a dolog: akinek kell egyezkedik/cserél, ha meg valaki szerint ez lehúzás akkor vegye meg a teljes pakkot.
Azt hittem már erre a sok hsz-re az oldalsávban, hogy valami AAAA+ game-k(AC, Far Cry, SoT stb) kerültek bele 1€ bundle-ba.
-
Crytek
nagyúr
Nem a varázsló te vagy hogy nem sikerül eladnod..
A csomag egy fos volt valóban de elment némi bevétellel és 2 ingyen játékkal:
Truberbrook / Trüberbrook 1$
Opus Magnum + Raiden V: Director's Cut 2.5$
Hitman 2 - 4 euro
Gris - 1 euro
This is the Police 2 - 1.5 euro
Driftland: The Magic Revival - Akiraths 1 euro
Capitalism 2 - 1 euroPaypal átváltás után a 12$-os csomagból 12.47$ jött vissza és ez a 2 ingyen game lett meg:
Turok 2: Seeds of Evil + The Bard's Tale IV: Director's Cut megtartottam
-
Ferke[HUN]
tag
Május elsején a Classic és a Prémium előfizetők egy meglepetés játékot kapnak a havi Choicon felül. Kivételes alkalom, nem fogják havonta eljátszani. Ezért tippelgettük, hogy mit is fognak betenni.
Azért gondoltam, hogy valami jobb fajta lesz, mert a Hitman 2 mellett nem igazán volt ütősebb cím ebben a hónapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest