- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Ha valakinek esetleg van egy fölös humble choice kuponozva, szívesen átveszem a teljes csomagot.
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
Nekem dollárban számolna, hogy lehet euróra állítani? A Wallet-nél eurót ír, meg a store-ban is euró árakat látok.
-
NyMRooD
őstag
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
EFFIE
Köszi a felajánlást
-
NyMRooD
őstag
Én canceleltem szintén, mert alapból már teljes árra írta, azt hittem csak 6db bundle jár annyiért, mind1, így jártam.
Más, úgy nézem HB másolja a Fanaticalt, a Best of Bandai Namco-nál a számláló a lejárta után kapott +7 napot.
-
NyMRooD
őstag
Srácok ti a humble bundle choice Premiumot emlegettétek korábban, hogy félévig 6$/hó? és ha igen akkor addig a classicot pausoljátok folyamatosan? Ahogy nézem a két csomag nem teljesen ugyan az, a classical megkapsz minden játékot a premiummal 9-et (bár általában a töltelékek miatt gondolom minden lényegi belefér a 9-be)
-
NyMRooD
őstag
Én anno több fiókkal használtam, amikor volt 1-2 kedvezmény még a monthly-ra, talán annyira figyeltem, hogy a fő fiókon mindig paypal, a másodlagoson meg bankkártya, de lehet még erre se, de ez valamikor a monthly kezdetén volt azt hiszem, akkor kaptak az újak + játékot.
-
NyMRooD
őstag
Bármilyen előfizetéses szolgáltatást nézel, mindenhol nyűgöt jelentenek a régi csomag előfizetői és igyekeznek minél előbb átterelni őket az új csomagokra, attól függetlenül, hogy mennyire hűségesek, itt is ez lesz, csak idő kérdése. Példának ott vannak pl a telkó cégek, de több internetes szolgáltatás is tett már ilyet amikor bővítette az elérhető csomagok számát úgy, hogy a régiek azon az áron és tartalommal megszűntek, minden esetben igyekeznek a korábbi előfizetőket átterelni az újra és a régit csak addig megtartani ameddig feltétlenül szükséges.
-
NyMRooD
őstag
válasz
#25237004 #13526 üzenetére
Jogos, a classicnál is pipa van a choice sorában, szóval lehet bedobnak még valamit, majd kiderül.
(#13527) Crytek: mivel hosszútávon logikusan az lehet a céljuk, hogy áttereljék a népet a choice-ra, valószínűleg majd kivezetik a pause-t (vagy ha meghagyják a többi csomag miatt, akkor az is megszakítja majd a classicot). A bevételek növelés a cél, nyilván nem akarták az embereket magukra haragítani, ezért csinálják lépésről lépésre az átállást, de legyen neked igazad, jobban járnánk. Viszont ne feled, hogy most már 15$-ért csak 3 játékot adnak az eddigi 12$/10db játék helyett, szóval el kell érni, hogy az új előfizetők elégedettek legyenek, ami drágább játékokat jelent, viszont nem szívjóságból csinálják, a classic előfizetőkből gyorsan nyűg lesz, főleg ha az elején nagyon be akarnak vágódni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FunPro #13524 üzenetére
De eddig elvileg azért volt a pause, hogy ha nem tetszett az early akkor ne kelljen leiratkozni majd egy hónap múlva vissza, illetve ha több hónapra fizettél eldönthesd, hogy kellenek-e a későbbi csomagok vagy sem, de valószínű, hogy ez lesz a következő lépés és amikor elégé megfogyatkozik az aktív classik társaság - valamikor egy év múlva - szépen kivezetik azt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Anonymusxx #13522 üzenetére
Nem írják, hogy meddig, de még nem késő.
-
NyMRooD
őstag
válasz
MrTwister #13513 üzenetére
Ha jól értem:
- 5$: Humble Trove hozzáférés, 10% store kedvezmény és limitált Humble Published originals and betas hozzáférés;
- 15$: a havi 10 játékból (most már az összes fel lesz fedve az elején) választhatsz 3-at + ami az 5$-ban van, annyi különbséggel, hogy a Humble Published originals and betas hozzáférés nem lesz limitált (bármit is jelentsen ez);
- 20$: ami a 15$-ban van csak 3 helyett 9 játékot tarthatsz meg és a store kedvezmény 20%-os;
- 12$-os Classic: ami a 20$-os csak mind a 10 játék a tied lesz. Ezt csak addig lehet választani amíg nem váltanak az új rendszerre és csak akkor tarthatod meg ha a váltáskor van aktív előfizetésed és csak akkor veszíted el ha lemondod az előfizetést.Szóval aki folyamatosan előfizet annak nem lesz gondja, ha valamit félreértettem javítsatok ki.
u.i. Durva, hogy 20 dollárért nem tarthatod meg mind a 10-et, de gondolom mint mindig ezentúl is lesz olyan amit bottal sem és könnyű döntés lesz a dobása, szerintem legkésőbb jövő ilyenkorra kivezetik majd a classikot is, a 2 heti bundle-ök után ign most kicsinálja a havit is, kedves tőlük.
u.i. 5% megy mindig majd donate-be, most nem tudom, hogy ment-e.
-
NyMRooD
őstag
A szeptemberi HumbleBundle monthly-ban másnak is lemaradt a SQUAD vagy csak nekem? Azt írja, hogy az én régiómban nem jár és kaptam egy 5$ kupont.
-
NyMRooD
őstag
Igen, valószínűbb, hogy úgy ment, hogy "Hallod EA csinálnánk egy origin bundle-t, kellenének origin és steam kulcsok rohadt sok játékotokhoz de lehet, hogy cserébe nem kaptok semmit", szerinted ebbe belement volna az EA? Biztos vagyok benne, hogy van valami pénz alapból beígérve, ha más nem a charity-ra befolyt pénzt a kiadó írhatja le az adójából meg amit a humble kap annak is a nagy része megy hozzájuk. Nem hiába kezdtek csak indie game-ekkel és nem hiába nem tudták még csak kicsit sem megközelíteni a konkurensek (ahol nem is charity-ra ment a pénz) a Fanatical-on kívül, akik valszeg nagyon közel állnak a WBGames-hez.
-
NyMRooD
őstag
Részemről ok
Igen, valószínűleg valami hasonló beszélgetés zajlik le, szerintem (inkább) a humble keresi fel a kiadókat és megkérdik, hogy lehetne-e valami bundle-t vagy bedobnák-e bundle-be ezt vagy azt, erre a kiadó meg mond egy összeget és itt jön be, hogy az ign-nek ez valszeg nem fog tetszeni és azt mondja, hogy akkor köszi, mégse. Látszik, hogy volt egy költségoptimalizálás a felvásárlás után pl: sokkal több bundle van és pl nem tudod később emelni az összeget. Bár amit te mondasz abban is látom a logikát (mármint pc-n nagyon visszavetek a 3-4 évvel ezelőtti engedményekhez képest) és valószínűleg a kettő elegye lesz, de tény, hogy ign komoly cég (gondolom részvénytársaság) és igyekezne a humble-be fektetett pénzt vissza szerezni, szóval biztos, hogy az ő kezük is nem kicsit benne van.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem meg csak azért vitázol, mert szeretsz vitázni, pc-s vonalon ha valamelyik topikban, bárki mond valamit ami picit is támadható te megjelensz
Egyébként havi bundle volt ign előtt is és hasonló színvonal volt, de a 2 hetes bundle-k száma kábé azóta csökkent, pontosabban a tartalmuk változott, ilyen gamemaker-es meg indie legalja szintre, hogy ez ő miattuk vagy a kiadók hozzáállása miatt történt azt tényleg nem lehet megmondani, de - emlékeim szerint - a tulajváltás környékére datálható a változás kezdete. Viszont tény az is, hogy a sok ismétlés miatt amúgy is színvonal csökkenésnek érzékelnénk a mostani bundlek jelentős részét.
-
NyMRooD
őstag
Fantasztikusan Odabaszó Szuper csomag
-
NyMRooD
őstag
válasz
Anonymusxx #11714 üzenetére
Esetleg ha giftet vettél akkor hiába várod, én így néztem be
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10454 üzenetére
Most nézem a Total War a márciusiban van.
Ide lépj be és nyomj egy Ctrl+F5-öt és nyisd meg a márciusi bundle-t.
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10452 üzenetére
Mikor vetted meg?
A februárit március 3. este 8-ig lehetett megvenni. Ha utána vetted a monthly-t akkor már a márciusi járt.
szerk: Az érdekes, mert addig elvileg nem is lehetne tudni, hogy mi van a márciusiban.
A fiókodban nézted, hogy mi szerepel?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Crytek #10419 üzenetére
Nem a bundle előfizetésre gondoltam, hanem a Pay Early gombra, annak kerestem az értelmét, ha a 3 havi előfizetés értelemszerűen az aktuális + következő 2 havi bundle-t jelenti, akkor semmi értelme ennek a gombnak. Ezért kérdeztem, hogy nem-e úgy működik, hogy ha nem nyomsz rá akkor az a havi kimarad.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Vertigo18 #10344 üzenetére
Esetleg a group buys csoport steam-en
-
-
NyMRooD
őstag
Ilyen szempontból viszont a bundle vásárlás is fillérbaszás, mert ha igazán kell a játék, akkor megér 5-10 dollárt is, miért vinnéd el 2-ért? Nagyok a különbségek, de szerintem az elv ugyan az. Annyi, hogy ha be tudsz nézni akkor ezzel a módszerrel licitálgathatsz, ha meg nem akkor ad meg azt az összeget amit neked (bontásban) maximum megér.
-
NyMRooD
őstag
válasz
gabee jr #10114 üzenetére
De ha megnézed, hogy kik beszélik ki a bontást és azt, hogy kik rakják be az új bundle-ket, akkor rájössz, hogy ha ezek elmennek egy külön topic-ba akkor ezt itt be is lehet zárni. De egyébként azt nem értem, hogy benneteket csak a mostani GB zavar, vagy tényleg csak linkeket akartok itt látni, mert utóbbi esetben szerintem nincs értelme a topicnak.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Jinxb1rd #10108 üzenetére
De ez egy fórum és ebben a topic-ban témába is vág, ha nem lehetne kibeszélni, senki nem másolná be a linkeket sem, ha csak azok kellenek akkor ajánlom azt amit cskamacska mondott:
1. Reddit GameDeals, ide kerülnek fel a leggyorsabban az akciók és bár itt is kivannak beszélve, de azt csak akkor látod, ha megnyitod a témát.
2. isthereanydeal - itt meg még emailt is kaphatsz azoknak a játékoknak az akciós áráról amelyek téged érdekelnek.Ha tényleg a téma kibeszélése zavar, akkor ez a két oldal a megoldás, ha pedig csak linkeket akarsz, akkor ez a kettő messze a legjobb megoldás.
szerk: De a mostani amúgy tényleg egy kivételes eset, és ha le lesz beszélve, akkor a kommentek mennyisége is vissza fog állni a megszokottra. No offense, de ha heti 2-3 komment lenne itt előbb vagy utóbb senki nem látogatná és az is lecsökkenne 0-ra.
-
NyMRooD
őstag
A PH Username1 oszlopra gondoltam, abból csak 2 van a nyertesek között és többet is látok aki nem tett licitet ebből az oszlopból így attól, hogy az ötlet jó velük nettó kitolás és a licitálás az ő groupbuyukra való rászervezés, attól függetlenül, hogy jó ötlet és értem az értelmét, azért is írtam, hogy ha eleve így kezdődik nem lenne vele gond. Persze lehet, hogy a többiek, akik még nem licitáltak is benne lennének és lehet, hogy nem is ajánlanának többet mint a nyertesek, de szerintem az ő bevárásuk (főleg így munkaidőben) a minimum lenne. De mivel én nem vagyok benne, ez egy olyan vélemény amivel nem kell foglalkozni
.
szerk: Igazad van eami, a tovább várás meg mással lenne kics**zés, de az első oszlopban 11 ember jutott volna játékhoz, így meg 6, szóval ez sem igazságos szvsz.
De ez már részemről off, szóval hagyom is és no offense, csak leírtam, hogy én, hogy látom, mert szvsz így egy jó módszer van születőben.
-
NyMRooD
őstag
Nekem mint külső szemlélőnek, nem sok közöm van hozzá, de ez az időközben bevezetett licitálós megoldás szerintem nem jó, ez szerintem ugyan úgy "közösségromboló" (mármint az időközben való bevezetés, ugyan úgy rászervezitek az eredeti ötletre) mint Anonymusxx ajánlata. Legalább várjátok meg, hogy az első oszlopba előre feliratkozók mind beleegyezzenek vagy legalább kifejtsék róla a véleményüket. Mert ha most megveszitek, pl nepszter1-el elég szépen kiszúrtok, lehet többet adnia érte mint eami.
Egyébként ha eleve így kezditek, nem lenne ezzel gond.
szerk.: Főleg, hogy a 6 emberből első oszlopos csak 2 van.
szerk2.: A bluegiftes ötlet is kiváló, bár majd legközelebbre ki kell találni mi legyen ha több pénz jön össze mint a bundle ára.
-
NyMRooD
őstag
válasz
[Prolixus] #9977 üzenetére
Igen, így is lehet nézni, de ha már megvette, miért ne ajánlhatná fel a maradékot árában, ráadásul úgy, hogy a táblázatosból egyáltalán nem biztos, hogy lesz valami. Ő is várhatott volna arra, de akkor jó eséllyel lemaradt volna. Mondjuk abban igazad van, hogy a költségeit akarja csökkenteni, de a táblázatban szereplők is azon vannak, amíg nyerészkedés nélkül megy én nem látok különbséget. Arról nem is beszélve, hogy nem ment sem az oda - tévesen - beírt ár alá, sem pedig felé, ugyan azon az áron adta volna, szóval mindenki eldöntheti, hogy vár és reménykedik, vagy most átveszi biztosra. De no offense, mondom én egy picit elfogult vagyok, mert bennem is megfogalmazódott a gondolat és mivel nem nyerészkedik rajta, nem látom, hogy miért ne lenne helye itt.
szerk.: Amiben biztos vagyok, hogy letámadást nem érdemelt ezért a kolléga.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem meg csak rosszul vette ki magát az, hogy eladónak írja őket, amikor - ha jól veszem ki a szavaiból - bontási áron adná tovább őket (az 1.25-ös ötlet meg fentebb jött, amire te magad is reagáltál). Szóval csak át kellene egy picit fogalmaznia. Az meg, hogy mennyire közösség bomlasztó már más kérdés, az ami nála van már biztosra megvan véve, a táblázatból pedig még csak az első oszlop sem biztos (persze lehet, hogy pont miatta nem is lesz), de jelenleg nem látok senkit aki host-nak jelentkezett volna, így nem értem, hogy a kollégának miért kellene beírnia magát a 6-7 oszlopba 1-1 játékért, amikor neki annyira kellenek, hogy vállalta a kockázatot, hogy nem megy el bontásban.
Persze lehet, hogy elfogult vagyok, mert én is gondolkozom egy bontáson és a táblázat alapján ami nekem kell azt már esélytelen ott beszerezni.
szerk.: Egyetértenék veled, ha nem 3-4 kiemeltebb játékra pályázna mindenki.
-
NyMRooD
őstag
válasz
[Prolixus] #9901 üzenetére
Ha erről van szó Else Heart.Break() akkor igen.
-
NyMRooD
őstag
válasz
drtimot #9887 üzenetére
Igen, a Devil May Cry 4: Special Edition megvolt a régi kulcs kimentve, amit most aktiváltam be, gond nélkül aktiválta a játékot, de a humble felületén meg generáltam hozzá egy új kulcsot gond nélkül (ami teljesen különbözik). 1-1 bundle-ből több kulcs is kérhető újra, de nem mind (tehát nem vettem meg duplán a bundle-t) és különböznek is a kulcsok (sokat kikértem korábban, és felírtam magamnak, így tudtam ellenőrizni), nem is olyan játékok amelyek utólag kaptak volna steam kulcsot (van ilyen is köztük) és nem is csak steam-es játékoknál csinálja ezt.
Egyébként a most kikértek közül oldal frissítés után újra kikérhetővé vált néhány, de már a másodjára adott kulcsot dobják. Magyarázat lehetne, hogy véletlen eladták/kiadták másnak a régi kulcsaimat de azok aktiválhatóak még mindig (legalább is a DMC4), mindjárt megnézem, hogy az újak aktiválhatóak-e.
-
NyMRooD
őstag
Az csak nálam van és ha igen akkor valami hiba vagy valamiért rendes volt a humble, hogy több játékhoz is tudok újra kulcsot generálni, olyanokhoz is amelyek már aktiválva lettek és nem ugyan azok a kulcsok. Konkrétan a codemasters, deep silver2 és a Capcom super turbo remix és a Ubisoft bundle játékainál van ez, de sehol sem a teljes bundle.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Hunbeast87 #9850 üzenetére
Most akkor kire vonatkozik a resubscribe? Arra aki kihagyott egy hónapot? Mert én megvettem a Januárit, de mivel nem akartam, hogy a múlthéten levonja a pénzt ezért még azelőtt lemondtam, most viszont amikor fizetnék ugyan úgy 12 dollárt akar levonni.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Gaborka30 #9783 üzenetére
nem a játékok között van, hanem azok felett, kisebb betűvel két radio gomb, ott tudsz választani, vagyis ott kellene, hogy legyen, ha ott a steam-et választod akkor kerül a játékok közzé, ha meg nem akkor drm free játékok közzé. Ha így sem találod, akkor keresd később, mert valami most van a humble-el.
-
NyMRooD
őstag
Itt tudod megvenni, de jól át kell gondolni mert elvileg refund nem lesz.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Repsol600 #9310 üzenetére
Mivel a Bundle topicban kérded, gondolom bundle kulcsokról van szó, lépj be az adott bundle oldalára a felhasználóneved/jelszavad segítségével és ott meglesznek. Ha esetleg úgy vásároltál, hogy nem regeltél (azt hiszem Humble-nél van ilyen) akkor írj a supportnak és a mail fiók meg fizető eszköz (bankkártya, paypal) szerintem segítenek. De ez után cseréld le a mail szolgáltatót valami értelmesre (gmail, outlook).
szerk. De ha részletesebben leírod (pl leírod, hogy honnan vetted a kulcsokat), könnyebben tudunk segíteni.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #8936 üzenetére
Csak a fejlesztőknek nem éri meg amit eleve olcsón adnak a sale alatt még olcsóbban oda adni egy bundle-ben, viszont ha amit, csak lehetett sikerült eladni a sale alatt, bundle-el még kaszálhatnak egyet utána. De kár találgatni, este kiderül
-
NyMRooD
őstag
válasz
lkksioskdl3 #8934 üzenetére
Nem kizárt, hogy lesz ma új bundle, de sale előtt nekem úgy rémlik nem szoktak nagyot dobni, inkább utána, de lehet rosszul emlékszem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #8789 üzenetére
Igen, a humble kedden derül ki, ezt tudom, a hozzászólásom azon része MoVieFaN-nak ment és a Be Mine 25-re vonatkozott
-
NyMRooD
őstag
válasz
Kinsiinoo #8785 üzenetére
Aha, akkor egyenlőre marad így, majd megoldom valahogy. Igen a kiegészítős dolgot vágom, pont az a lényeg, hogy fixáltam a bta árat, csak attól félek, hogy ha 15 dollárt kifizetem emiatt a régiós cucc miatt nem kapok RE6-ot (mivel így lett fixálva). Bár csak $0.01 fixáltam, amíg nem jön a fizu, de az meg nem nagy veszteség.
MoVieFaN: Ha jól sejtem akkor derül ki, hogy mi van benne ha elkelt minden darab? Mert most nem látok számlálót.
-
NyMRooD
őstag
Nekem azt írja: Not available in your region
-
NyMRooD
őstag
válasz
maddionmax #8776 üzenetére
Nincs rajta régió zár? vagy mi az a képen, hogy nem elérhető a régiómban?
-
NyMRooD
őstag
válasz
maddionmax #8707 üzenetére
Ha találsz valakit a Walking Dead season 2-re akkor nálam megemelhetjük a BTA-t.
-
NyMRooD
őstag
válasz
rlaci10 #8667 üzenetére
Ha jól értem akkor azoknál amelyek 7 vagy kevesebb napig tartanak illetve a legtöbbnél azok közül, amelyek csak egy tier-ből állnak nincs happy hour. Ez duplán kizárja a monday bundle-t, ahogy Crytek mondta.
u.i. miért nem lehet tudni az elején, hogy mennyi lesz egy gift majd hh idején? Változik a giftek csoportos ára is? (Tehát 5 gift hh-ban többe kerül mint hh-n kivül?)
-
NyMRooD
őstag
IndieGala-n minden bundle-ből szokott lenni happy hour?
-
NyMRooD
őstag
Humble Monthly March:
Ark,
Wastland 2 DC,
GRAV,
Shantae and the pirates curse,
I am bread,
Sentinels of the Multiverse
+ Humble debutos játékok.Asszem, most nem lett annyira rossz.
-
NyMRooD
őstag
Mindenki csak egy példányt vehetett ha jól értem és azoknak szedik le akik többet vettek vagy olyan valakitől szerezték be aki többet vett!?
szerk.: Mi van azokkal akik bundle-t bontottak (nem többlet példányt)?
-
NyMRooD
őstag
válasz
echterion #7924 üzenetére
Igen. Már semmi értelme az extra játékoknak, régen, az is megkapta őket, aki az alapcsomagot megvette a leleplezésük előtt.
Szerk: A redeem-re nyomsz akkor egy kulcsot add, ha a gift-re akkor egy humble bundle-ös gift linket a játékra, mind a két esetben tovább tudod adni, a kérdés, hogy neked melyik a kényelmesebb, én pl mindig a redeem-et használom.
-
NyMRooD
őstag
válasz
echterion #7922 üzenetére
Nyisd meg a bundle oldalát az accounton és klikk erre a feliratra, ha nincs ott akkor már lehet lejárt a növelésre adott idő (bundle vége után kb 2 hétig lehet).
-
NyMRooD
őstag
Van köztetek olyan aki megvette a novemberi és a januári humble monthly-t is, de a decemberit kihagyta?
-
NyMRooD
őstag
A XIII most volt 5 eur körül. Szerintem Hitman és Tomb Raider most hanyagolva lesz, inkább legacy of kain vagy kane & lynch fog jönni, a life is strange meg szerintem borítékolható, legalább is az episode 1 (a többit kétlem). De végül is ha bekerülne egy ff akkor rendben lenne nagyon, bármi is a többi.
-
NyMRooD
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #7756 üzenetére
és kuponok
Eddig kétszer volt és nem volt ismétlődés, így ha megnézed mi volt tavaly és mi volt tavaly előtt + a steam-en a kiadó játékait, akkor nagyjából belőheted, hogy mi várható (5 db játék lesz).
-
NyMRooD
őstag
Pontosan, vissza hozhatja az árának egy részét ha valami már megvan, ha meg nincs meg egyik sem akkor már a második elég tűrhetően sikerült (nekem mivel volt meg belőle, nem lett jobb mint az első). A bónusszal, csak az a gáz, hogy nem veszik figyelembe, hogy így az állandó előfizetőkkel tolnak ki (ok, hogy már megvan nekik a bónusz játék, de akkor is).
szerk: Az a mondat, hogy még nem voltak bundle-ben elvileg inkább úgy fordítható, hogy lesznek benne olyanok amelyek még nem voltak bundle-ben.
-
-
NyMRooD
őstag
Ha most feliratkozok a januári monthly-ra, akkor megkapom a payday 2-t (a novemberit megvettem az accountommal, de a decemberit egy másikkal vettem meg).
-
NyMRooD
őstag
(Bocsi a dupláért)
Eami, végül írtál a supportnak? Ha igen van valami eredménye? Redditen olvasgattam és azt írják, hogy ez elvileg csak az új feliratkozóknak szól. Újra elgondolkoztam, hogy be kellene próbálni a második csomagot is, hátha...
szerk: erről mi a véleményetek?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Corsair90 #7612 üzenetére
Ahogy Csapoati írta a megjelenés után egy héttel, mivel ez kedden este 8 órakor indult, így kedden este 8 órakor lesz a bővítés. De egyébként a bundle oldalán ott egy visszaszámláló, akkor jelennek meg amikor 07:00:00:00-ra vált. http://screencloud.net/v/t6Kl
Azt, hogy mi várható nehéz megtippelni, de nézd meg steamen a kiadó játékait, azok közül lesz valami, de ha utána veszed meg a BTA-t akkor is megkapod őket, így nem értem, hogy miért fontos előre tudni.
szerk: Igaz, hogy korábban az extra játékokat megkapta az is aki az alapcsomagot megvette az első héten, de ezt már nagyon régen megszüntették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest