- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferke[HUN]
tag
Kuponnal még csak-csak +1 sornak, teljesáron viszont innentől skip.
Tavaly "összespóroltam" így a KCD2 goldra, idén megkezdem a felkészülést a The Witcher 4-re.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Gyönyörű szép körút lesz, ámulok-bámulok!
És a backlogos repjegy hasonlatod is ütős!
Engem pedig teljesen beszippantott a KCD2, 01:15-ig játszottam, lassan pedig készülhetek dolgozni.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20798 üzenetére
Gratula! Te aztán tényleg bejárod a világot!
Mivel tavaly júniusban nem kaptam kupont a Humbletől, a 9€-t csak azért, hogy backlogban legyen sajnáltam a havikra, így félév alatt összespóroltam erre.
Komolyra fordítva a szót, nem tudom mi lesz így a Shadows-zal, mert, ha ez bejön idén nem lesz nálam AC-zás. Nekik meg aztán tényleg kellene minden támogatás...
-
Ferke[HUN]
tag
A Humbles Sci-Fi Collection közös vásárlásunk sikeresen lezárt, minden kód a gondos gazdája accountján figyel. Köszi mindenkinek!
-
Ferke[HUN]
tag
Írtam mindenkinek!
Holnap nyélbeütjük a dolgot!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20626 üzenetére
A 3 Crysis Remastered + Prey miatt erősen gondolkodom a vásárláson. Ha a Dark Forcesre, meg a Doomra is lenne jelentkező a DaVE-1 által fentebb jelzett GroupBuysos árakon, akkor lehet belefogok.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #20350 üzenetére
Battlesectort elvitték!
-
Ferke[HUN]
tag
Apropó! A júniusi Choice-ból megmaradt egy Warhammer 40.000: BattleSector kódom, ha érdekel valakit, akkor itt egy hozzászólásban jelentkezhet érte.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20339 üzenetére
Beaktiváltam.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20337 üzenetére
Hey, pedig ilyen gyorsan már régen húztam be havit teljes áron.
-
Ferke[HUN]
tag
Beröppent egy 50%-os kupon. Ami konkrétan azt jelenti, hogy 4.5€-ért elhozhattam a havit.
Fél évnyi böjt után, ez már kellett.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Anonymusxx #20197 üzenetére
Talán januárban még kaptam. Azóta csak 1-1$-t akartak adni. Azt udvarisasan visszautasítottam.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #20166 üzenetére
Egyikben sem maxoltam ki mindent, de a Uplay szerint Origins 118 óra, Odyssey 187 óra, Valhalla jelenleg 230 körül van nálam, de még olyan messze van a vége, hogy félretettem szegényebb időkre. Ehhez képest a Mirage felüdülés, hogy nem visz 100 felé, lehet haladni a sztorival.
-
Ferke[HUN]
tag
Áprilisi Humble Bundle Choice szivárogtatás:
- Returnal
- Assassin's Creed Valhalla
- Werewolf: The Apocalypse – Earthblood Champion of Gaia Edition
- Noita
- Fashion Police Squad
- Blacktail
- Paquerette Down the Bunburrows
- Spirittea
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e kód a Valhallához, vagy össze kell-e kötni fiókkal.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
***ANDRÁS*** #20114 üzenetére
Egy Medieval Machines Builder érdekelne.
-
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20043 üzenetére
Nekem pausera jött, nem kellett a cancel.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19970 üzenetére
Ne add fel, még jövő héten van esély a kuponra!
Ha nem lesz, akkor ez a hónap kimarad nekem. Nem nagy összeg, ellenben csak +1 sornak kellenének, azért viszont drága.
-
Ferke[HUN]
tag
A korábbi években sokkal jobban ki lehetett logikázni, elég sokszor itt is megtippeltük és bejött. Azonban az utóbbi időben eléggé kiszámíthatatlan, és leak is van pár nappal a choice előtt.
Egyébként a Redditen van Humble Choice Prediction League szoba, pl. 2024-es februári tipp-parádé is megnézhető. De ez is inkább olyan wishlist-féle, mint valami komoly előrejelző dolog. Bár vannak, amik bejönnek belőle. Én csak erről tudok. -
Ferke[HUN]
tag
Megindult a kuponáradat! Mondjuk elég magasról kezdték a licitet: 11.99$-ért enyém lehet a havi Choice.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
K1LLMy53Lf #19914 üzenetére
Nekem hiperfullinstaskip volt mikor realizáltam, hogy a 5,5€/2 month kuponom novemberre és decemberre volt érvényes, ajánlat meg nem gyütt azóta sem.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
***ANDRÁS*** #19822 üzenetére
5.50€ volt pár napja.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
l.skywalker #19801 üzenetére
Még kaphatsz. Lehet rá kellene nézned, mert nekem csak "B" fiókra jött kuponos email, aztán véletlenül az "A" fiókba voltam bejelentkezve, és mégis fizetéskor 5.50€-t vont le róla.
eami!
Nekem is 6€/2months jött, fizetéskor meg csak a fenti összeget akarta levenni. Ki érti ezt?
Jajam, emlékszem a 2 évvel ezelőttire. Bár, igazából ennyiért +8 sornak lehet megéri.
-
Ferke[HUN]
tag
Nos, érkezett egy kupon 5.5€/2 hónap. Vajon mennyire lehet sz*r a következő hónap?
-
Ferke[HUN]
tag
Érdekes, hogy megint csak egy 1$-os kupont ajánlott fel. Szerintem most kivárok a hónap végéig, nem ülök fel az első ajánlatra.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19757 üzenetére
Na, ezzel a pakkal tuti megvárom, míg jön egy 4€ körüli ár.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Sirandrish #19683 üzenetére
Az eddigi szisztémám eredményes volt.
Remélem szerencsések leszünk a jövőben is.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #19680 üzenetére
Közel két éve már, hogy minden pausenál adja a 4$-os kupont automatikusan. Nem is splittelek, 6€ környékén simán adok mindent a fiókomhoz. Ellenben most csak egy 1$-osat akart adni, ment is a pause mindkét fiókra. Aztán várok valami kuponra. Biztos nagyot megy az ehavi, meglátjuk mit dob a hónap végére.
-
Ferke[HUN]
tag
Humble Bundle Leak September 2023:
- Tiny Tina's Wonderlands: Chaotic Great
- Deceibe Inc.
- The Forgotten City -
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #19301 üzenetére
Nekem 87%-ot ír, 5.39€-t.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #19227 üzenetére
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
bepken #19184 üzenetére
Így jártam mikor először jött a 6$/3 hónapos kupon. Aktiváltam, majd szimplán nyomtam egy pauset, mivel az épp aktuális nem érdekelt. Gondoltam, majd a következő hónaptól számolja. Abban a másodpercben ugrott is a kupon. Több levélváltás is volt a supporttal, de mivel jó nagy betűkkel le volt írva a tuti - no pause, no cancel - így ők is csak széttárták a kezüket.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19062 üzenetére
Akkor nemcsak szerintem vett mélyrepülést a Fanatical. Ellenben, ha most csapott volna meg a hörcsögitisz, akkor tuti megvettem volna ezt a csomagot. Így, mivel már majdnem mind megvan, csak sóhajtozok, és várom, hogy majd egyszer újra becsap a bestbuy bundle armageddon.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19029 üzenetére
Nekem dobta rögtön, de meg is vettem. Vagyis a 4$-t, és így 6.28€ lett a vége.
-
Ferke[HUN]
tag
Januári Prime Gaming:
The Evil Within 2 - GoG
Beat Cop - GoG
Breathedge
Lawn Mowing Simulator
Chicken Police - Paint it RED!
Faraway 2: Jungle Escape -
Ferke[HUN]
tag
Prime Gaming-en a Dishonored 2 (GoG) pár másik játékkal együtt behúzható.
-
Ferke[HUN]
tag
Hát, ez a havi Prime Gaming elég gyengusz lett. Ugyanitt, ha valaki szeretne egy Legacy Games-es Rose Riddle 2: Werewolf Shadow kódot, akkor ne legyen rest szólni.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #18846 üzenetére
Naporsocapo? Vele már engem is összehozott a sors.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18771 üzenetére
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18769 üzenetére
Igen, a pause folyamata ugyanaz.
Majd írj be, ha megvetted!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18766 üzenetére
Hát, félre nem akarlak vezetni. Én előbb plant cseréltem, aztán pause, dobta is a kupont. Hogy fordítva működik- e, azt nem tudom.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18764 üzenetére
Ja, én értettem félre. Azt hittem van kupon, és vásárlás előtt plant is cserélnél.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18762 üzenetére
Persze. De mivel kaptál kupont ki ne próbáld a pause-t, mert ugrik a kedvezmény.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18757 üzenetére
Simán kivonja. Ha mindent jól csináltál, akkor olyan 5.91€ körül lesz a vége.
-
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm az ajánlatokat, de nyomtam egy pause-t, hátha a következő hónapban ajánl valami kupont. Ja, az óraátállítás miatt már elérhető a havi csomag.
-
Ferke[HUN]
tag
Humble Choice November 2022 leak from gg.deals:
Hell Let Loose
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning - Fate Edition
Shadow Tactics: Aiko's ChoiceHa ez igaz - ízlések és pofonok - nekem nem annyira begyere.
-
Ferke[HUN]
tag
Prime Gaming November 2022 games list - LEAKED!!! Forrás: gg.deals
Fallout New Vegas Ultimate Edition (GOG)
WRC 9 FIA World Rally Championship
Last Day of June
Indiana Jones and The Last Crusade
Etherborn
Whispering Willows
Facility 47 (Legacy games)Egy Steam-es WRC9-nek de tudnék örülni.
(Bár, sztem Epic-es lesz).
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
KaiotEch #18632 üzenetére
Nemár!
Ez csak egy ideiglenes kampány lett volna? Nem tudom. Én akkor váltottam, én csak azt látom.
De4d! Tudom, hogy lostprophet tervezte be, lassan egy éve.
Zeuretryn! Ha nem veszed meg most, akkor is érdemes pause-t állítani, sanszosabb a kupon a szünteltetőknek. Ha mégsem jön, akkor még mindenszentekig megveheted.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18627 üzenetére
Account > Settings > Manage Your Plan > Change Plan. Itt nézz szét. Szerintem most is írja, hogy 9.99€/month
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Zeuretryn #18623 üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de pár hónapja jött róla levél, illetve itt is beszélgettük, hogy ha Classicról váltasz Monthly-ra, akkor a 12$ helyett 9.99€ a csomag. Ebből lejön 2$ (hogy itt miért $ a pénznem, az nem világos), ha pause-t nyomsz. Ezt nem mindig adja be. Ha nagyon nem mennek a csomagok, akkor hóközben kiküldik a 4$-os kuponokat, ezzel már jócskán le lehet faragni az árból.
Hogy a bolti 20% kedvezmény miatt érdemes-e maradni, az egyéni preferencia kérdése. Én személy szerint nem nagyon találkoztam olyan bestbuy ajánlattal, ami miatt megérte volna az a kedvezmény.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18618 üzenetére
A 12$ az hogy? Még Classic Planon vagy?
-
Ferke[HUN]
tag
A legújabb Humble Starlight Children Bundle-ből maradt egy Full Throttle Remastered kulcsom. Aki kéri, viheti!
-
Ferke[HUN]
tag
Az új 2K bundlet nem nézte valaki? Gondoltam, hogy a tier 1-et behúzom a hörcsög miatt. Ott van az X-Com Ultimate Collection. A leírásban is az van. Megjött a kulcs, ott már X-Com Complett Pack szerepel. Beaktiváltam, aztán pislogtam nagyot, hogy '93-'01 között megjelent 5 X-Com-ot kaptam.
Na, mire bepötyögtem, és eladtak közel 6.000 csomagot, javították a leírást... Complett Pack jár 1€-ért.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #18166 üzenetére
Ha F1 2021 lesz, esetleg Sniper Ghost Warrior Contracts 2, akkor jöhet. 6$-ért.
Még 3 perc...
-
Ferke[HUN]
tag
Én, aki naivan azt hitte, hogy áprilisi choice leak van.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #17709 üzenetére
Tegnap meg is vettem a 4 dodós kuponnal, PayPal-ről 6,42 eurót vont le.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #17705 üzenetére
Igen.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #17598 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy ötvözték a Platinum Collection-t és a Dollar Realms Bundle-t. Ez viccnek is elég durva. Innen már csak felfelé vezethet az út.
-
Ferke[HUN]
tag
Srácok! Köszönöm mindenkinek, már kaptam Farmer's Dynasty-t!
-
Ferke[HUN]
tag
Nekem ez most pause, a Mafia már megvan. Egyedül a Farmer's Dynasty érdekel, ha valami megválna tőle írjon már rám. Köszi.
-
Ferke[HUN]
tag
Townsmen – A Kingdom Rebuilt
Boldog új évet kívánok, és köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest