- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
Hegasus #9769 üzenetére
Nekem a 2 és a Brotherhood tetszett a legjobban, az itáliai setting nagyon bejön. A filmben az a baj, hogy a jelent túlerőltették, túl sok játékidőt vesz el, emiatt a múlt sincs rendesen kidolgozva, "lóg a levegőben". Az utolsó 5 percért meg járna a f*szkorbács a készítőknek. De annyira sztem nem rossz, mint amennyire lehúzzák.
-
Sirpi
senior tag
válasz
Hegasus #9746 üzenetére
De, ugyanazt kaptam, mint te. És bocs, ha félreérthetően fogalmaztam, a lényeg, hogy mivel a Bridge már megvolt, meg se próbáltam beaktiválni a fő accomra. Mondjuk még jobban jártam, mintha simán elcseréltem volna valakivel abban a tudatban, hogy csak a Bridge-t cserélem. A lényeg, hogy kevésbé lett volna félreérthető, ha tegnap 2 helyett 3 kulcsot raknak fel.
-
szami777
addikt
válasz
Hegasus #9694 üzenetére
"650 dollár összértékű csomagból jó ha 50 dollár ment le"
Igen én is ezt néztem, a fele meg már volt ingyenes is.
Ez a 650 dollár viszont eléggé becsapós, ha mondjuk a store árakat nézzük ezeknél a játékoknál, akkor már 500 dollárnál járunk.
10 eurónál indulnak az indie játékok, de vannak olyanok is közöttük, amik a 20€-t közelítik már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kedvenc zene a mai napra
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows Insider Program
- E-roller topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest