- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Ebből nekem csak a Cod 2 kéne. Szóljon aki akar osztozni.
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #10856 üzenetére
Megvettem a 10-es csomagot. Privátban lehet jelentkezni rá. $0.50 vagy 150 forint. Alap esetben Paypalra küldjétek a pénzt: https://www.paypal.me/nestor16, benne a nevetekkel vagy email címmel (és privátban is leírva egyértelműen), hogy tudjam kitől kaptam. Bankszámlát is megadok privátban akinek az kell. A 10-es bundle elvileg simán el fog fogyni így lehet nem jut mindenkinek, de 20-al már nem akartam tökölni.
-
Nestor16
senior tag
válasz
CR2025 #10858 üzenetére
Rendben.
Kérem valaki szét tudná osztani a rendeléseket? A hétvégén nem igazán lesz erre időm, max jövőhéten ha addig senki sem vállalkozik rá.
Elvileg már csak 1 vagy 2 ember kell a 10-es pakkhoz, később úgyis jönne ember aki vinné a maradékot vagy még várunk ahogy tetszik. -
Nestor16
senior tag
válasz
bepken #10855 üzenetére
Akkor eddig vagyunk erre a csomagra 6-7-en. lonelytroops-1 Még valaki?
-
Nestor16
senior tag
válasz
bepken #10848 üzenetére
Szia.
Valóban, engem hirtelenjében ez a bundle érdekelne is: lonelytroops-1
Vevő lennék rá, ha lennénk még hozzá páran. -
Nestor16
senior tag
Valakinek akad egy Slime Rancher régi bundleból? Privátban megüzleteljük.
-
Nestor16
senior tag
Ehhez mit szóltok?
Nagyon jónak tűnik az értékelések alapján, a legtöbb nagyon pozitív.
Nekem mondjuk a Another World – 20th Anniversary Edition kell elsősorban, bár a HD verzió jobb lett volna, elvileg ez nem fut a gépemen amikor próbáltam. -
Nestor16
senior tag
válasz
K1nG HuNp #9858 üzenetére
Nem kötekedni akarok csak úgy látom, hogy te már egyfajta bizalommal állsz hozzá, ami alapból egy objektív hozzáállás. Én sem értek hozzá, de attól hogy nagy cég még nem kell emiatt hinni benne. Nem árt a bizalmatlanság sem. A Face is óriás cég és elég galád mód szerzi az információkat, ráadásul nem egyszer törvényellenesen, csak nekik így is megéri. Viki bácsi is király mégse bízunk benne.
No offense csak úgy véded őket mintha példakép lenne pedig te sem tudod leellenőrizni. -
Nestor16
senior tag
Humble Overwhelmingly Positive Bundle - nem tudom szokás-e belinkelni, más is megkapja emailben gondolom
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van pár kedvenc játékom, amiket be szeretnék gyűjteni már egy jó ideje, de nem szeretnék értük sokat fizetni, de warezolni sem.
Ez a bundle megoldás tetszik, most találtam meg a RUST-ot közte.
Azt nem tudom, hogy egyáltalán előveszik-e a régi játékokat.
Az érdekelne, hogy hogyan tudnám megvenni a(z alábbi) játékokat olcsón úgy, hogy ne kelljen mindegyik ilyen oldalra regisztrálnom és feliratkoznom a játékokra:
COD2, Carmageddon all, Portal 2, Skyrim.Másra nagyon nincs szükségem, amik vannak sem veszem elő őket, én ilyen régimódi vagyok.
Esetleg, ha van más módszer vagy van olcsó forrás azt is szívesen meghallgatom.köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest