- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
KaiotEch #20273 üzenetére
06.06
- Star Wars Battlefront II [GOG]
- Weird West Definitive Edition [Epic Game Store]
- Genesis Noir [Amazon Games App]06.13
- Everdream Valley [Amazon Games App]
- Mythforce [Epic Game Store]
- Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread [GOG]
- Projection: First Light [Amazon Games App]a visszaélések miatt Steam kulcsot szerintem már egy de lehet két éve nem adtak, sőt igazából kulcsot is nagyon ritkán (konkrétan GOG és Legacy Games esetén) - Epic Games, Battlenet (Blizzard), Ubisoft, EA, stb fiókokat össze tudod kötni vele és csak úgy engedi hozzáadni ahhoz a fiókhoz a játékot/kiegészítőt
-
bepken
veterán
válasz
KaiotEch #19878 üzenetére
figyelj, én pont ezért mondom már régóta, hogy ne keressetek logikát ezekben az emailekben...
meg kell nézni, hogy konkrétan mit ajánl és mennyiért adja a csomagot, ha rányomsz felül a piros "Rejoin Now" sorra (csak ne erősítsd meg, ha nem vagy elégedett az árral! ...mint ahogy azt tette korábban egy kolléga innen az én hozzászólásomon felbuzdulva)
nálam jelenleg így néz ki:
-
csuvicsuva
addikt
válasz
KaiotEch #18988 üzenetére
Erre a formára egyszer három napot vártam, mire méltóztatott válaszolni. Csak egyszer. Add marossnak.
-
Delávégá
tag
válasz
KaiotEch #18786 üzenetére
Nem, mondanám annak, mert önmagukban a benne lévő játékok se azok a vacak kategória. Az meg hogy valaki évente 30-40 játékot vesz és ezek közül lesz benne olyan ami neki már megvan nem von le semmit az értékéből. Nekem pl egy sem volt meg belőle. Nem mindenki vásárolgat naponta különböző csomagokat és rugózik 1 eurón se.
-
FunPro
őstag
válasz
KaiotEch #18661 üzenetére
Ha skippeled, akkor jelen álláspont szerint december utolsó csütörtökén fog vonni, mert a novembert kihagyod.
Ha egyáltalán nem akarod, hogy zaklassanak, akkor a cancel lemondod. Gyakorlatban sok értelme nincs megtartani, egyedül a szokásos első szünet utáni, következő hónapban ajánlott kupon.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
KaiotEch #18632 üzenetére
Nemár!
Ez csak egy ideiglenes kampány lett volna? Nem tudom. Én akkor váltottam, én csak azt látom.
De4d! Tudom, hogy lostprophet tervezte be, lassan egy éve.
Zeuretryn! Ha nem veszed meg most, akkor is érdemes pause-t állítani, sanszosabb a kupon a szünteltetőknek. Ha mégsem jön, akkor még mindenszentekig megveheted.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
FunPro
őstag
válasz
KaiotEch #18313 üzenetére
Szerintem a probléma jelenleg azzal van, hogy körbe értünk.
Ugyebár, régen volt bundle kedden és csütörtökön. ->
Utána kukázták a csütörtököt. ->
Azután már a keddet is lelőtték, bevezették a monthly-t zsákbamacskával. ->
Ezt leváltotta a choice, amiben talán az első két hónapban valóban választanod kellett, hogy melyik 10 játék kell a 12-ből. ->
Aztán ebből lett a 10 fix cím, ami innentől megint teknthető a sima monthly-nak, csak ezzel kukázták a zsákbamacskát. ->
Aztán jött a mostani reform, és már 10 cím sincs.A körbeérést úgy értem, hogy jelenleg ez a mostani havi bundle simán elmenne egy régi keddi bundle-nek, mondjuk Staff Pick "Joey" Bundle címen, három tier-re leosztva. Egy ilyen bundle kedvéért kár volt kukázni az ilyen fajta csomagokat, mert egyszerűen ez a mostani csomag semmivel nem erősebb, mint egy randomra összeválogatott katyvasz.
Ami egyébként még csak nem is annyira random, mert már egy jó ideje minden hónapban van egy kötelező körökre osztott indie roguelike, meg egy olyan szinten elcseszett indie szutyok, amivel én nem is tudom ki játszik, mert én egyébként szeretem az indie szutykokat.
Egyébként az az érdekes, hogy minden hónapban találnak egy olyan játékot is, ami nem tűnik rossznak, csak valamiért a radar alatt fut. A mostaniban nekem ez az ATOM RPG Trudograd, csak az a bökkenő, hogy ez az egy játék külön megvéve olcsóbb, mint a choice.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
KaiotEch #18049 üzenetére
Rendben, legyen annyi.
Mivel nem egy sokjátékos bundle része volt, elenyésző lehet azon PH-sok száma, aki pont akkor megvette annyiért, nem aktiválta be, és pont annyiért tovább is adná.
Éppen ezért nekem biztos nem jutott volna eszembe megkérdezni, mégha tudtam is volna, hogy valamikor annyi volt. -
gyimger
őstag
válasz
KaiotEch #17798 üzenetére
Már fogalmazódott meg bennem a válasz, de ezeket a játékokat konkrétan nem ismerem.
A sétaszimulátorok, amikkel én játszottam (What Remains Of Edith Finch, Gone Home, Firewatch, Vanishing of Ethan Carter, stb.) játékmechanikát tekintve egyszerűek, de nagyon erős történettel és atmoszférával bírnak. Felfedezel egy házat, vagy egy várost, egy erdőt, és dolgokat találsz, nyomozol, és belecsöppensz a történetbe. Nem annyira interaktív film, mint egy Telltale játék, mert a felfedezés a lényege, saját szemszögből. És ezek a sztorik általában teljesen magával ragadnak és elrepül 8-10 óra.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KaiotEch #17465 üzenetére
Böngészőből... NEM enged fizetni.... 10X re se. Végre 8 hónap után behúznék egy havit erre nem hagyja,....
Kivág és kiirja a végén hogy nem vagyook classic, holott épp imént pauseoltam le hogy beadja a 4$ offot, rámegyek a Mafiará hogy megkaptam a kódot, adja is hogy Paypal, 12-4$ = 8$ majd.... homokóra és kidob és beadja ezt a feliratot...
-
gyimger
őstag
válasz
KaiotEch #17350 üzenetére
Focus Home BYOB-ben is össze tudnánk állni. Ott van például a Plague Tale (most játszottam ki Game Pass-ben és hülye lennék nem újra elővenni), az 16 EUR és ha összejön az öt játék, akkor lejön 75%. Ha lennénk elegen hozzá.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
KaiotEch #17335 üzenetére
Röviden és tömören: Eléggé fanatikusan védte a Steamet mindhalálig és gyűlölte az Epicet, és amúgy tök hasznos meg jófej tagja volt a közösségnek többnyire, csomó bundle vásárlást szervezett és bonyolította le a küldést mindenkinek , és így mindenki tök olcsón megkapta amit akart ő meg ingyen is.
A baj az volt, hogy rengetegszer belement parttalan vitákba, és mikor adminok kérték hogy hagyja abba akkor sem hagyta, és egyre hoszabb kitiltásokat szedett össze így, majd a 2.végleges az már tényleg végleges lett. Nekem hiányzik amúgy, mert mondom többnyire nagyon normális volt, de sajnos tényleg rengeteg esélyt kapott és nem élt vele.
-
reelc
veterán
válasz
KaiotEch #17314 üzenetére
Dollar Chronicle Bundle
Gondolom a nagyja volt már többször is, nem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged