- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
adrian360 #17632 üzenetére
Jó ár, mert Steamen most a Civ6 platinum az összes DLC-vel 14Euro akcióban, tehát ehhez képest a bundle többi címe kvázi ajándék.
-
TheNewDawn
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
adrian360 #17629 üzenetére
Ahh, szóval a "Pay now" után van még egy lépés. Hmmm ... írtam már a supportnak, de ha holnapig nem válaszolnak, akkor lehet megnézem, aztán majd szólok, hogy mizu
. Köszi a tippet, azért!
Szerk: már írt is a support. Csináltak valamit a kuponnal és most már jó, $6 -t akar levonni.
-
gejala
őstag
válasz
adrian360 #17439 üzenetére
"a hónap végén úgyis fog küldeni egyet hogy azért gondold meg, vagy sima 3-4 dollárost, vagy 6 dollár / több hónap."
Én soha nem kapok ilyesmit.Nem tudom, hogy van-e hozzá köze, hogy én rögtön pause-olok, ha nem kell vagy hogy az elmúlt 3 évben kb. 5 hónapot vettem meg.
-
Crytek
nagyúr
válasz
adrian360 #13810 üzenetére
Az hogy a jövőben mi lesz nem izgat azok az emberek is kőkeményen IJ kategóriába esnek ezen sajnos nem tudnak változtatni már. A mostról beszélünk.Mindenkinek volt kb 2 hónapja befizetni (már ekkor lehetett tudni hogy lesz ez a choice) hogy 12$-os "kedvezményezett" maradhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest