- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Nestor16 #10974 üzenetére
Nem hiszem.
Egyszerűen DRM-Free. Erről van szó.
A multihoz kell a kliensük, a GOG Galaxy, az meg ugye tudja, hogy ki vette meg, mert a fiókkal össze van kapcsolva. Attól, hogy nem erlDe nyilván annak nincs akadálya, hogy a laptopodra és az asztali gépedre feltelepítsd egyszerre a single player játékot, és hol ezen - hol azon játszogass te, vagy akár rokon. De nem multiban.
#10975) fogtunder: Mivel DRM-FREE, és gondolom nem multiban nyomjátok, igazából annyi gépedre telepíted, ahányra akarod, és működni is fognak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Nestor16 #10891 üzenetére
Fantasy Heroes 2 Bundle a BundleStartstól. €1.59 -t kérnek érte.
Ment is, itt is nagyon szépen köszönöm, hogy rendezted a csoportos vásárlást. Nagyon kedves tőled!
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #10856 üzenetére
Megvettem a 10-es csomagot. Privátban lehet jelentkezni rá. $0.50 vagy 150 forint. Alap esetben Paypalra küldjétek a pénzt: https://www.paypal.me/nestor16, benne a nevetekkel vagy email címmel (és privátban is leírva egyértelműen), hogy tudjam kitől kaptam. Bankszámlát is megadok privátban akinek az kell. A 10-es bundle elvileg simán el fog fogyni így lehet nem jut mindenkinek, de 20-al már nem akartam tökölni.
-
-
Sirpi
senior tag
válasz
Nestor16 #9219 üzenetére
A Rust-tal szerintem siess, ma este 8-ig 6 dollárért megkapod, 5 másik játékkal együtt. És ja, regisztrálj, egy perc
Szerk.: lassú voltam így kora reggel, látom, a Rust már megvan, de a hozzászólásom lényege akkor se változott: az imént felsorolt oldalakra tényleg regelj, vannak időnként nagyon jó akciók. Sőt, az Indiegala oldalra nem is feltétlen kell, mert pl. itt hozzá lehet jutni extraolcsón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged