- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Nestor16 #10974 üzenetére
Nem hiszem.
Egyszerűen DRM-Free. Erről van szó.
A multihoz kell a kliensük, a GOG Galaxy, az meg ugye tudja, hogy ki vette meg, mert a fiókkal össze van kapcsolva. Attól, hogy nem erlDe nyilván annak nincs akadálya, hogy a laptopodra és az asztali gépedre feltelepítsd egyszerre a single player játékot, és hol ezen - hol azon játszogass te, vagy akár rokon. De nem multiban.
#10975) fogtunder: Mivel DRM-FREE, és gondolom nem multiban nyomjátok, igazából annyi gépedre telepíted, ahányra akarod, és működni is fognak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Nestor16 #10891 üzenetére
Fantasy Heroes 2 Bundle a BundleStartstól. €1.59 -t kérnek érte.
Ment is, itt is nagyon szépen köszönöm, hogy rendezted a csoportos vásárlást. Nagyon kedves tőled!
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #10856 üzenetére
Megvettem a 10-es csomagot. Privátban lehet jelentkezni rá. $0.50 vagy 150 forint. Alap esetben Paypalra küldjétek a pénzt: https://www.paypal.me/nestor16, benne a nevetekkel vagy email címmel (és privátban is leírva egyértelműen), hogy tudjam kitől kaptam. Bankszámlát is megadok privátban akinek az kell. A 10-es bundle elvileg simán el fog fogyni így lehet nem jut mindenkinek, de 20-al már nem akartam tökölni.
-
-
válasz
Nestor16 #9219 üzenetére
A Rust-tal szerintem siess, ma este 8-ig 6 dollárért megkapod, 5 másik játékkal együtt. És ja, regisztrálj, egy perc
Szerk.: lassú voltam így kora reggel, látom, a Rust már megvan, de a hozzászólásom lényege akkor se változott: az imént felsorolt oldalakra tényleg regelj, vannak időnként nagyon jó akciók. Sőt, az Indiegala oldalra nem is feltétlen kell, mert pl. itt hozzá lehet jutni extraolcsón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -50% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest