- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Ma kaptam e-mailt egy bizonyos Deluxe Mystery Game-ről, de ha megnyitom a linket, akkor az fogad, hogy ennek a csomagnak vége, pedig azt írja az e-mail és az oldal is, hogy 2 hétig tart az akció. Elfogyott volna?
-
Out
addikt
-
Out
addikt
Csihi-puhi
-
Out
addikt
-
Out
addikt
válasz
EmptyParadox #12040 üzenetére
Én éppen a Bully-val játszok és élvezem beverni a pofáját a sok kis köcsögnek, akik állandóan lökdösnek
-
Out
addikt
Van új Humble csomag, engem csak a HomeFront érdekel belőle, így nem veszem meg
-
Out
addikt
Szoftver csomag (Vegas Pro 14)
Nem tudom mióta vannak ezek a csomagok, csak most vettem észre, de senki nem írta még be
-
Out
addikt
Az új Humble bundle nagyon rossz lett
-
Out
addikt
válasz
Hunbeast87 #11450 üzenetére
Hogyhogy nem találkoztál visszateleportáló ellenfelekkel? Bementem egy küldetésre és valami repülő izék voltak ott. Megöltem 3-4-t és mire végeztem a 4.-el, addigra az első visszateleportálódott mögém, aztán a többi is szépen sorban és esélyem sem volt megölni őket. Ezt a küldetést legalább 10-szer próbáltam meg, majd letöröltem a játékot.
-
Out
addikt
Új Humble csomag, magányosoknak
-
Out
addikt
PlayStation csomag a Humble Bundle-n
-
Out
addikt
Humble bundle új csomag, linkelni sem merem
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #10730 üzenetére
Fizetek egy sört, ha mondasz egy játékot amivel én is szívesen játszanék a csomagból
-
Out
addikt
Hogyhogy senki nem írt egy sort sem az új heti Humble csomagról? Csupa-csupa pozitív értékelésű játékkal van tele!
-
Out
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10622 üzenetére
Magyar fórumon magyarul írunk
A megfejtés a fos volt, gratulálok mindenkinek akinek sikerült megfejtenie és nem dobott ki pénzt erre
-
Out
addikt
válasz
Csapoati #10598 üzenetére
Igen, sajnos, mostanában nem vettem egy csomagot sem, de mondjuk még a steam könyvtáram így is tele van olyan játékokkal, amiket még el sem indítottam, mert egyre kevesebb időm van játszani is
Indiegala-t már meg sem nyitom, annyira gagyi szarokkal van tele, hogy csak azok veszik a csomagokat, akik kártyákra mennek, szerintem. Bundlestars és Humblebundle a két oldal amit szoktam nézni, de hétről-hétre csak csalódnom kell
Régebben a Steam áruház is jobb volt, mert ott is voltak játékcsomagok amiben volt 10 játék és 2 euró volt a csomag. Mostanában már ezek is eltűntek onnan. -
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #10424 üzenetére
Én csak annyit értek eddig, hogy spórolt 1 dollárt
-
Out
addikt
válasz
Thermaltake #10365 üzenetére
15$-ért kapsz mindent
-
Out
addikt
válasz
TheProb #10301 üzenetére
Tudom, hogy egy példa volt és mivel a példád életszerű is lehet, ezért nem árt beszélni róla
Na jó, de ha senki nem ad bele "pénz"-t csak 10 centet, akkor hogy lesz meg a 30 dollár?
Értem amit írsz, csak ha mindenki így állna hozzá, akkor nem lenne/lett volna egy csomag sem megvéve.
Persze, hogy tökéletes rendszert nem hiszem, hogy egy táblázattal fellehetne építeni és remélem ez a példa nem fog felmerülni senki fejében sem -
Out
addikt
válasz
NyMRooD #10295 üzenetére
Nem értek egyet az első mondatoddal. Ha nekem csak 2 dollárt ér egy játék, akkor miért adnék érte 5-10 dollárt? Nem licitáltam a Hands of Fate-re sem miután Csapoati rárakta a 3 dollárt, mert nálam 2 dollár volt a maximum összeg amit költöttem volna rá. Ettől függetlenül természetesen a játék kellene, de nem 3+ dollár áron.
Viszont az milyen lenne már, hogy azt mondaná mindenki aki csak egyedül licitált egy játékra, hogy oké, mivel csak nekem kell a játék, ezért számoljatok csak 10 centet érte. Érzed a különbséget? Így biztos meglett volna a 30 dollár 4-szer is -
Out
addikt
válasz
maddionmax #10277 üzenetére
Nem licitálni kell, hanem beírni a táblázatba a legnagyobb összeget, amit neked megér a játék. Szerintem.
-
Out
addikt
válasz
Hunbeast87 #10237 üzenetére
Akkorát írsz amennyit akarsz, a 10 cent a minimum lépcső
-
Out
addikt
válasz
2thletme2day #9907 üzenetére
Hát, öööö... fos
-
Out
addikt
Macskás csomagot valakinek?
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus] #9455 üzenetére
Vagy a másik Borderlands bundle ugyanitt, Tales nélkül [link]
Elgondolkoztam ezen egyébként, mert nekem nincs meg egyik Borderlands sem
-
Out
addikt
Indiegala szint, nevetséges
-
Out
addikt
válasz
kriszpontaz #9435 üzenetére
Ér.
-
Out
addikt
Bundle Stars Terror bundle valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest