- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Hirtelen nem tudom mivel pároztatni, de ebből a bundle-ből szívesen vinném a Martha Is Dead-et. Ha esetleg még másnak kellene belőle valami, akkor nem is nézelődök tovább.
-
gyimger
őstag
Van egy nagyon kellemes Fanatical Brutal Bundle, Scorn és Doom: Eternal históriás lovon ülnek így. (Már épp vettem volna, mire rájöttem, hogy megvannak. Kellene telefonra is valami rendszerező app.)
-
gyimger
őstag
Egy Nobody Wants to Die-t szívesen vinnék, ha egyáltalán valaki megveszi a teljes áras pakkot.
-
gyimger
őstag
Mostanában járhattak le a kedvezményes feliratkozások, jövő hónapban már 13€-t akar vonni a HB, ezért tizedét se merném kiadni.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20972 üzenetére
Pár hetem van kifizetni, megvárlak vele. Csak maradjon lekérhető kódjuk, ugye...
-
gyimger
őstag
Ha valakinek kell az egész pakk 6.75-ért, akkor megveszem neki, de ha nem, akkor lemondom.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #20944 üzenetére
Erre gondoltam én is, lemented a kulcsot egy excelbe, amikor kedved tartja beaktiválni vagy eladod, akkor előkaparod és ha hibát dob, akkor "we are working on acquiring more keys from our partners, and we are very sorry for the delay". De ez nem szolgáltatás, vásárló kiszolgálása, ez adakozás és hébe-hóba hozzádbasznak egy kulcsot. Csak akkor kerüljön tiltólistára, mint akármelyik tetves szürke oldal.
-
gyimger
őstag
Na jól van, nem sírni akartam, de látom, ez is jólvanezígy a parasztnak, buksz egy kicsit, néha nem kapsz kulcsot se, de hát régen kenyér se volt, majd jobb lesz. Akkor megszokunk, mit lehet tenni.
-
gyimger
őstag
Lehet, hogy a humblibundliék kivágnak majd, de tegnap volt egy hónapja, hogy kértem tőlük 5 db. hiányzó kulcs pótlását. Olyan játékokét, amiket a mai napig árulnak a Store-ban. Refundot kértem az összes csomagra, amiben van hiányzó kulcs és a jogi képviselőjük elérhetőségét, mert ez már nonszensz. Komolyan, mit kellene tennem? Álljak fejen, amíg ők úgy gondolják? Ilyet melyik cég engedhet meg magának?
-
gyimger
őstag
válasz
grizlisandor #20918 üzenetére
A teljes csomag árát az Eternal biztosan megdobja, a középsőért nem adnék 10€-t.
-
gyimger
őstag
Aliens: Dark Descent, Diplomacy is Not an Option, Distant Worlds 2 elfogytak.
Van még...
Dredge
1000xRESIST
Nomad Survival
Nova Lands -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20901 üzenetére
Tőlem is minden vihető Tomb Raideren kívül.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20861 üzenetére
A Pacificet nemrég dobtam várólistára!
Minden más vihető! -
gyimger
őstag
válasz
VoltanIgor #20851 üzenetére
Akkor beszállok egy Tomb Raiderrel.
-
gyimger
őstag
Mindent feldobtam én is, csak a Total Wart nem.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20793 üzenetére
Nekem nem kell, a de ahogy nézem, a többi sem. Minden vihető. Most a KCD2 megjelenés kicsit elvonta a figyelmemet, el is felejtettem a Choice-t.
-
gyimger
őstag
A BYO Fanatical Favorites-ből kellene valakinek valami a Marthán kívül?
-
gyimger
őstag
Akinek kellene, találtam egy Inkulinatit múlt hónapból és van még pár apróság.
-
gyimger
őstag
Ez az igazi Szerény Választás
Amikor a Alázatos Csomagék sem tudják, melyik játékra generálták le a kulcsot. Zsákbamacska kulcs:
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Sem az izometrikus, sem a rajzfilmes vonal nem mozgat. Nem szar, csak nem tetszik.
TND: írtam!
-
gyimger
őstag
Ennyit görcsölni b**** ezért...
A Fort Solis és a Jagged Alliance-en kívül minden vihető, kérem, akinek kell valami, írjon. Hamarosan gépnél leszek.
-
gyimger
őstag
Akkor a még élő 17%-os kedvezményemmel megveszem a Kingdom Come 2-t, aztán tegyék a kuponjukat egy kevésbé napsütötte helyre.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20724 üzenetére
Pontosan ez, azt elkerülném.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20720 üzenetére
Azt mondja, végleg elveszítem a Classic plant. Számít az?
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20718 üzenetére
Hogy adhatnak olyan kupont, amit kb. képtelenség elhasználni
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20716 üzenetére
Jelenleg nem vagyok pauzálva és a következő fizetésre január 28-a van megadva.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20714 üzenetére
Igazad van, 18:59, de nem tudom felhasználni a kupont, amíg nem tudok miért fizetni.
-
gyimger
őstag
Van egy kuponom 6 havi choice-ra, ami elvileg 9:59am PT-kor lejár (ez este hat?). Ezt fizetéskor tudnám ellőni a pénztárnál, de mikor lehet kifizetni az aktuális csojszt?
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #20696 üzenetére
Nem hiszem. Én is kifizettem a havit (meg az előző fél évet) és most bármikor lemondhatnám (le is fogom), és itt a kupon a következő fél évre.
-
gyimger
őstag
Azért még 26-ig kihúzom a lemondással, mert fél éve előfizetőként kaptam 17% kedvezményt mindenre, addig hátha lesz valami jó akció és csak utána olcsójánoskodok.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20677 üzenetére
Eligible new, paused, and canceled members only
Szerintem szüneteltesd. Szerintem az én kedvezményes fél évem is most fog véget érni, vagyis szünetelem a januári levonást (amúgy is) és akkor ott a lehetőség folytatni.
-
gyimger
őstag
Atlas Fallen: Reign of Sand és a többi játék a profilomon kirakva, írjon, akinek kell.
-
gyimger
őstag
BYOB - Play on the Go csomagból egy Werewolfot vinnék!
-
gyimger
őstag
Moonstone Island
Venba
Monster Prom 3becsületkasszában vihetők.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20654 üzenetére
Kettő kívánságlistás van a haviban, de az pont nem az. Otthon átnézem a csomagot és kiteszem azt, ami nem kell.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20651 üzenetére
Ez a Direktor vágás, de kaptam Chernobylite-ot, úgyhogy elengedtem a Strandinget.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20649 üzenetére
Akárhogy nézem, a Chernobylite 7,5 (jelenleg is), a Death Stranding 12 euró volt a legalacsonyabb áron, így meg 7-7. Bő 200 forintot spórolok, ha ebből a csomagból veszem meg, illetve már írtak is rám emiatt.
-
gyimger
őstag
Van-e valaki, aki ebből a Thriller bundle-ből tudna választani? Én egy Chernobylite-ot, nagyon maximum egy Death Strandinget. Más?
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20628 üzenetére
Azt jó áron viszem, mert a sorozat többi része megvan.
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
Ha megveszem a Sci-Fi Shooter pakkot, kell valakinek valami?
-
gyimger
őstag
Egy De4d, sto1911 és jómagam bontásból mardna egy Prey.
Egy bepken, pilipi és jómagam bontásban egy Prey és egy Star Wars. -
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20572 üzenetére
Én négyet simán hozzá tudok adni.
-
gyimger
őstag
Új dolláros bundle: Fanatical
-
gyimger
őstag
Minden vihető. Megint.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20554 üzenetére
8 am PT-t olvastam valahol, és még sehol egy lék.
-
gyimger
őstag
Humbliék megaludtak? Hol van a havi választás?
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20534 üzenetére
Egy Vertigót vinnék bontásból.
(De nagyok és drágák a csomagok, nehezen bontható.) -
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20489 üzenetére
Nekem előfizetésem van, de a játék nem stílusom, úgyhogy bárki viheti majd.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20484 üzenetére
Eladó!
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #20472 üzenetére
Amúgy nekem is, de olyan jók ezek a napi bundlik, hogy mindegyikből tudnék venni egy-egy csomagot, akkor is, ha becsúszik mellé valami ballaszt. Valami 20 euró a kosaram, de van benne legalább tíz játék, de most már megvárom a bundle fesztivál végét.
-
gyimger
őstag
válasz
FunPro #20468 üzenetére
Az pont nem átadható, Epickel kell összekötni.
Amúgy minden is eladó. -
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20463 üzenetére
Na de mér', még egy alfa tesztet is kapsz bele!
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
Ez a Bundlesplit Steam csoport egy vicc. Van alternatíva? Bannoltak reggel és most valami istenkomplexusos neckbeard rám írt, hogy majd ha felmondom neki a szabályokat, akkor visszaenged. Hát én nem érek rá vele játszani, inkább hagyom a picsába.
-
gyimger
őstag
Úgy alakult, hogy megvettem a havi csomagot, aztán rajtam maradt mindenestül
Plague Tale nélkül minden vihető.
-
gyimger
őstag
válasz
l.skywalker #20378 üzenetére
Egy játék híján tőlem is vihető, aztán csak feliratkozok. Aztán lepjenek meg.
-
gyimger
őstag
válasz
juliabrilke #20359 üzenetére
A Classic akkor.
-
gyimger
őstag
Plague Tale és Ghostrunner nekem is jöhet, de elég esélytelenek, mert a többi +1 sor. Meglátjuk, milyen árat ajánlanak.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20292 üzenetére
Amikor már emailben a képekről egy játékot sem ismertem fel, tudtam, hogy gond lesz.
Felajánlott egy dollárt lemondáskor, de hát ezen az már nem fog segíteni.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20159 üzenetére
Hát ez jó szar.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #20138 üzenetére
Werewolftól lefelé az életben nem fog elkelni egy bontás, és az is (az alapjáték) 2 euró környékén szokott lenni. Akinek kell a felső kettő, kénytelen megvenni a csomagot (főleg, ha nincs kulcs). Akinek nem kell a Returnal, azzal szívesen boltolok, a Ass Creed játék ingyen sem kell (így is van már vagy négy a profilomon).
-
gyimger
őstag
Spring into Learning: The Complete Humongous Entertainment Collection
Gyerekkoromban nagyon sokat játszottunk ezekkel, Putt-Putt Saves the Zoo, Freddie Fish, Fatty Bear's Birthday Suprise... Szerintem már csak nosztalgiából is megveszem az egészet.
-
gyimger
őstag
Nagyon maximum, ha valaki szabadulna tőle, egy Saints Row-t átvennék, mert az eredeti/igazi játékokat szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest