- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Nagy oromomre bekerult ms game passba, kiprobaltam, reg csalodtam ilyen kellemesen. Jol nez ki, jol fut, es jo jatek. Stalker2-ot elso alkalom utan el se inditottam, ezt mar most latom, hogy ki fogom jatszani.(Banishers ghost of new eden volt a masik radar alatt levo jatek iden, amit kijatszottam, az is nagyon jo volt)
-
ZsZso
Közösségépítő
Hard West 2 most ingyenes Prime-mal. Meg aztán azt nézem, hogy a Humble Choice 90%-a ugyanúgy jön Prime -mal, s számításba véve, hogy a lengyel előfizu 4500 Ft -ból megvan (himihumi nélkül, magyar címmel, telószámmal), lehet érdemes behúzni. Mondjuk nem Steamre kapod, hanem Prime Gaming, GOG vagy Epic -re de lehet megéri. Vagy csak egy ingyen próbaidőszakot ellőni és úgy is most egy halom címet húzhatsz be. (most több mint 30 címet lehet így ide-oda összeszedni)
-
TheNewDawn
addikt
Hát igazából 3 dolog miatt reménykedem: A king Arthur mar 3 eves es nemsokára készül a következő resz- a Jagged Alliance mar 20euroert is volt akcióban, a lamplighter league meg kb legrosszabbkor jelent meg - brutális bukás lett és kb 20%at hozta vissza a ráfordított pénznek, nem lesz DLC se meg semmi. Pedig hát közel sem rosszak a kritikái.
-
törölt tag
Most a teljes csomag kint van, mind a 8 játékkal:
Humble Choice Leak -
K1LLMy53Lf
senior tag
Vannak játékok, amik soha nem fognak bundle-be kerülni... (Nier, újabb FF részek... ezek, amikről tudok, mert érdekelnek) sőt... van olyan is, aminél soha nem nő az akció mértéke... (Sekiro)
ezeknél kell egy nagy levegőt venni és megvenni akkor, amikor már (számodra) elfogadható mértékű akció van rajta... (utóbbi esetében természetesen csak nagy levegő kell, mert a kivárás nem változtat semmin...)
és egyébként a kivárás sem mindig kifizetődő, lásd Dark Souls játékok...
-
törölt tag
Ha most bundle alatt Choice-ot értünk:
A fentebbi kommentekkel ellentétben abszolút van lehetőség a viszonylag pontos következtetésre, úgy, ahogy gondolod, korábbi bundle-ök alapján.
Az említett Humble Prediction League-ben sem véletlenül nyernek ugyanazok az arcok rendszeresen.
Egyszerű a trükkjük, épp ezért unalmas és primitív az a League is. Megnézik, hogy melyik stúdió korábbi játékai voltak már bundle-ökben, összegyűjtik ezeket, aztán belövik kb. megjelenési sorrend alapján, hogy mi lehet a következő. A Humble-nek valószínűleg hosszabb távra/több játékra van megállapodása ezekkel a stúdiókkal, így jönnek szépen sorban a játékaik. Nyilván néha van új megállapodás/új stúdió és néhány kakukktojás/igazán nagy cím, de javarészt erről van szó. Mivel eleve sok stúdió van, amiből válogatni lehet, így közel sem lehet mindent eltalálni rögtön a következő hónapra, de szerintem ha leülsz, és ezt vizsgálod kb. 10-15 percig, elég jó eséllyel eltalálsz 1-2 játékot a következő bundle-ből. Ha a következő fél évre tippelsz, akkor akár sokkal többet is.Egyszer csináltam ilyet a fentiek alapján a topic-ban, 3 játékot eltaláltam (és szinte mind volt közülük valamivel később
):
Humble Prediction
Semmilyen jóstehetséget nem igényel, csak valószínűségek. -
reelc
veterán
Csak találnod kell egy működő jósgömböt, ennyi a titka.
Minden más csak spekuláció.Úgy rémlik van a fórumon valaki, aki többször is járt úgy, hogy vett valamit, és záros határidőn belül bundléba is került.
Évekkel ezelőtt a kiadók hajlamosabbak voltak bundlét csináltatni. Volt több Square Enix, Artifex Mundi, Star Wars, Cities Skylines stb.
Ha jól rémlik Capcomos volt nem olyan rég. A 2K is szeretett bundlézni.Az Indiegala nagyon ritkán villant.
A Fanatical és a Humble változó minőségű.Majd pontosít valaki, egyre kevesebb figyelemmel vagyok a dolog iránt.
"a legreálisabb lenne, hogy azok kerülnek bundleba amelyeknek nem igazán jók az eladási számai, aminek akár utána is lehetne nézni "
Szerintem ez így nem reális.
10 fős indiének más a siker mint az 50 fősnek. AA és AAA stúdióknak pláne.
Single, multi, vagy live service... számítanak-e bevételre a megjelenés után 1 évvel, vagy folyamatosan, vagy csak a játék eladásából, stb.?
Ráadásul sokan nem publikálnak számokat, mennyi ment el az első hónapban. Vagy esetleg több pénzügyi negyedév múlva.
Plusz kérdéses, konzolra is kijön-e, bekerül-e mondjuk Game Passba, Epic exkluzív-e x hónapig, stb.
Szóval szerintem eléggé sokfaktoros dolog. -
Ferke[HUN]
tag
A korábbi években sokkal jobban ki lehetett logikázni, elég sokszor itt is megtippeltük és bejött. Azonban az utóbbi időben eléggé kiszámíthatatlan, és leak is van pár nappal a choice előtt.
Egyébként a Redditen van Humble Choice Prediction League szoba, pl. 2024-es februári tipp-parádé is megnézhető. De ez is inkább olyan wishlist-féle, mint valami komoly előrejelző dolog. Bár vannak, amik bejönnek belőle. Én csak erről tudok. -
TheNewDawn
addikt
Nem kaptál kupont most ebben a hónapban? Szinte mindenkinek jött akit ismerek. November+Decemberre szóló 2 hónapos, és 5.5euró mind a két hónap.
Őszintén szólva még azon is gondolkoztam hogy megtartom a novembert, mert hát ennyiért még abban is van pár jó cím , és hörcsög likeolnáRemélem jövőre is megtartják ezt a szokásukat, hogy 2 db maximum 2 éves AA vagy 1 db AAA gamet betesznek minden hónapban szinte, mert ez így no brainer, főleg amíg a kupont is nyomatják végig.
-
Anonymusxx
senior tag
Ha ilyen jobbakat keresel, nehezebb dolgod lesz...
van egy pár, de az ilyen jobbak egyből elmennek:
-
maross
nagyúr
ha paypalen belul be van allitva, hogy balancet hasznaljon eloszor, akkor siman kipotolja majd a kartyadrol. paypal->bankszamlaszamra valo utalas ingyenes, de csak forintot tudsz utalni, es van egy minimalis osszeg is, nem tudom mennyi. Valamint termeszetesen jol lehuz (4-5%) amikor barmirol valtasz forintra.
-
warcat
veterán
Igen, szerintem továbbra is havonta vonja le, legutóbb hasonlónál így volt, persze lehet ha rosszalkodsz kirakják a szűröd vagy nem kapsz kuponokat később (erősen kétlem de a lehetőséget megemlítem)
az apróbetűs:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $6 USD per month for 3 months (reg. $11.99 USD per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on June 21, 2022 at 9:59am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible.
-
csuvicsuva
addikt
-
-
vidaila
senior tag
Mindenki akit érdekel valami, írjon rám privátban. Lehetőleg mindenki minél több játékkal jelentkezzen és csak paypal fizetés játszik. Estig meglátom mi gyűlik össze, természetesen aki előbb ír előnyt élvez és nagyobb prioritás olyan aki minél több játékra pályázik.
Ami tabu mert engem érdekel:
Fable anniversary
Back 4 blood -
FunPro
őstag
-
maross
nagyúr
engem hitman 1+2 erdekelne
Valamint most indult fanaticalos omega bundli, ha valaki bontana, egy wanderer-re szivesen beneveznélk "PAYDAYAUG21" 7% off coupon...talan erre is megy
-
Corleone33
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Óvodások homokozója
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest