- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #21025 üzenetére
hinterberg es boltgun is jo volt
-
maross
nagyúr
válasz
gyimger #20935 üzenetére
Tuti benne van valami aprobetus reszben, hogy kerd ki a kulcsokat idoben, kulonben igy jarhatsz. Nem fejen allni kell, hanem felfogni, hogy nem tudnak adni, nem azert mert nem leteznek ilyen kulcsok, hanem mert ott akkor ez volt a deal, es az arra allokalt kulcsoknak annyi. Ez a brusszelig masirozas ne haragudj de nevetseges.
-
maross
nagyúr
Nagy oromomre bekerult ms game passba, kiprobaltam, reg csalodtam ilyen kellemesen. Jol nez ki, jol fut, es jo jatek. Stalker2-ot elso alkalom utan el se inditottam, ezt mar most latom, hogy ki fogom jatszani.(Banishers ghost of new eden volt a masik radar alatt levo jatek iden, amit kijatszottam, az is nagyon jo volt)
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Nem, alapbol nem jarnak le, csak ha van a jatek neve mellett figyelmezteto szoveg. En is jartam mar igy, azota le vannak mentve.
-
maross
nagyúr
humblin nincs egy arva jatek bundle sem...regenmindenjobbvot
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20675 üzenetére
mystic vale complete erdekelne
-
maross
nagyúr
Karate survivor benne van még valamelyik futo bundliban? Mintha fanatical lett volna, de nem talalom.
-
maross
nagyúr
válasz
grizlisandor #20574 üzenetére
ha esetleg valaki bontana, expanse erdekelne, tobbit mar vegigjatszottam.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20537 üzenetére
irsz a supportnak, elso alkalommal mindig elnezoek
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20469 üzenetére
tenyleg, epicen
Humbli helyett vettem inkabb egy Golf Peaks-et, és egy inbento-t
. Lightos agytornák, eddig csak golfot problatam, 40 korul kezd erosodni, addig fel ora boldog potyoges van.
-
maross
nagyúr
igen, es egy mystic vale is erdekelne, ha valaki a strategy bundle dolgain gondolkozik. Megvan a polcomon tarsas formaban par kieggel, nagyon szeretjuk.
-
maross
nagyúr
fanaticalos play on the go bundlet ha valaki bontana, egy children of morta erdekelne.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20251 üzenetére
sokaknak nem az, de a maga kategoriajaban az egyik legjobb
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20244 üzenetére
hi-fi rush nagyon tetszett, par nap alatt vegigjatzottam
-
maross
nagyúr
Fungeon Crawlers humblibndlibol erdekelne az abalon, ha valaki bontana. Opcionalisan mythforce is.
-
maross
nagyúr
Nem pont bundle, de ms game passon/ea play-en jatszhato a jedi survivor (illetve par napja a harold halibut is, ~10 oras kalandjatek)
-
maross
nagyúr
válasz
l.skywalker #20213 üzenetére
igaz, en 40-ert lattam par napja, csak racsodalkoztam. ahogy nezem a 2-3 evesek kozott vannak jo ajanlatok.
-
maross
nagyúr
ha valaki tervez fanaticalos diamond collection-t venni, szivesen beszallnék egy barony-val, akar mással is ha még kell. OMEN10 kod mukodik ra, nem vagyok benne biztos, hogy direkt hagyták igy.
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
En is egy prodeust keresek (akar kettot is, +1 kell egy itteni forumtarsnak). Boltgun is bejott, remelem ez is hasonlo.
Innovacio tortent humblieknal, nem ad mar skippelt honap utan ujboli skipre 4$ kedvezmenyt - legalabbis nalam -
maross
nagyúr
Fanaticalon van build your own fall bundle, van par pofas apro cim benne. Pl Vampire Survivors rajongoknak a scarlet tower, kar hogy mar megvettem. Gemcraft Frostborn Wrath (tower defense) és az epistory (typing) is tok jok, bar tobbszor voltak bundlizva. Ha esetleg valakinek kellenek dolgok, osszeallhatunk, hogy meglegyen legalabb 5. Nekem az elso ketto kellene. Looking for Aliens, es Catie in Meowmeowland.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #19683 üzenetére
elvileg csak akkor 4$, ha elozo honapban is mar pause volt
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19593 üzenetére
jo esellyel az ot kattintas csapdajaba estel, ahol ossze-vissza kell jo helyre kattintani, hogy szuneteltesd. amugy szerintem ez ellenorizheto is, mert kapnod kell rola "ou've skipped a month of Humble Choice" emailt, ha pauset nyomsz ra.
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19563 üzenetére
hm, ez jo tipp, akkor lehet ezert nem kapok soha
-
maross
nagyúr
Ha valakinek van -4$ kuponja, egy outer world/temtem/shotgun king/roadwarden kvartettet szivesen atvennek a teljes kuponozott aron, tobbit beaktivalhatja/elajandekozhatja.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19446 üzenetére
Ne idegesits, mi van vele? Most akarom ujrakezdeni, a regibol az alapot kijatszottam ms game passon, gondoltam kivalo lesz most elolrol kezdeni az egeszet dlc-kkel.
szerk...o..hogy
"Have you played the original release of The Outer Worlds? No? Go and do that. It’s approximately fifty-thousand times better than this half-cooked digital abortion." -
maross
nagyúr
válasz
bepken #19396 üzenetére
Engem egy Rain World erdekelne, bar inkabb egy fanaticalos killer bundle 26-bol.
btw: a luck of the draw bundlibol a lack tbe a landlord nagyon addiktiv
-
maross
nagyúr
fanticalon ha valaki szetdobna 10-es breakout bundle-t, beszallnek 3 cimmel, void scrappers, kiwi clicker, rogue invader. esetleg fates of ort. Nem tudom kuponok atadhatoak-e, de van 5% kuponom ha kellene (mukodik ra), szervezoe lehet a nyero
-
maross
nagyúr
Volt egy (humble?)bundle jatek mostanaban, ami typing game volt, nem tudjatok melyik az? Nem epistory, de kinezetre talan meg ahhoz volt a legkozelebb.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #19169 üzenetére
En szivesen atveszem latatlanban a kov ket havit, ha euroban vonja az osszeget (csak eurom van paypalon, es mostanaban fantasztikus arakon konvertal), nekem soha nem ad ilyen 3 havi kuponokat. E havibol a Fallout76 erdekelne, esetleg thronebreaker es othercide amivel latok eselyt jatszani.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19156 üzenetére
Ha senki, kenytelen leszek megvenni es az egeszet beaktivalni
-
maross
nagyúr
Ha valaki bontana unparalleled puzzlers pakkot, egy dorfromantikra vevő lennék (lehet még masra is, nem neztem vegig).
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19052 üzenetére
Nemigazan, max 1-2 napnak kellett volna lennie. Irj nekik.
-
maross
nagyúr
ha paypalen belul be van allitva, hogy balancet hasznaljon eloszor, akkor siman kipotolja majd a kartyadrol. paypal->bankszamlaszamra valo utalas ingyenes, de csak forintot tudsz utalni, es van egy minimalis osszeg is, nem tudom mennyi. Valamint termeszetesen jol lehuz (4-5%) amikor barmirol valtasz forintra.
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #18873 üzenetére
Kitartás elvtársak, lesz ez még 0.7 is
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #18825 üzenetére
Az viszi a hatan az egesz bundlet, 3 nagyon keves erte. Legalabb mindenkinek win-win
. Re-reckoning is tok jo otlet egesz addig, amig meg nem nezel egy reviewt, majdnem 100% ugyanaz a grafika, negyedannyi fps-sel, nevetseges.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #18774 üzenetére
Phoenix point year one edition iszonyu olcson megy, 2022 juniusi choice resze (~1000ft). Csak ajanlani tudom egyebkent az xcom rajongoknak.
-
maross
nagyúr
Ha valaki még bontana, hell let loose valamint egy amalur erdekelne (esetleg komplett bundli is, ha valaki benezte volna a honapot).
-
maross
nagyúr
válasz
***ANDRÁS*** #18687 üzenetére
a 9.99 volt a lenyeg, nem az, hogy pont van ra egy 4 usd kupon
csuvicsuva: nekem szuneteltetve volt, probalnak visszacsabitani
-
maross
nagyúr
Keresek két darab Crusader Kings iii-at (esetleg picit jóárasított teljes humble choicet, ha valakinek dobott volna a honapra kupont)
-
maross
nagyúr
válasz
SenorGrande #18404 üzenetére
hat jo...
-
maross
nagyúr
Engem egy gamedec erdekelne, ha esetleg valaki bontana. Call of the Sea-t is csak ajanlani tudom, jo volt.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #18124 üzenetére
Ha valaki bontana, egy gordian quest erdekelne,szeretem ezt a stilust.
-
maross
nagyúr
Ha valaki bontana humble handheld bundlit, 2db orcs must die 3 erdekelne
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17970 üzenetére
rebundli, egyebkent nem lenne rossz.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17950 üzenetére
az a standard, egy 0-as, egy 4-es. Fura ez a 2$, innovacio lehet.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17947 üzenetére
jovo honapban kapnal 4$-t szerintem, ha mar masodjara pauseolod.
-
maross
nagyúr
Satisfactory es back4blood ha maradna valahol, erdekelne. Tudom hogy huzocimek, nem aproert kellene.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #17862 üzenetére
ezt a vesszofutast
, gondolom mar vitték, de ha megsem, nekem johet annyiert
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #17653 üzenetére
En egy gemcraftra.
-
maross
nagyúr
válasz
FollowTheORI #17594 üzenetére
Nem, 12$ classicon vagyok, es 9.99 euros premium jobban esne. Kiveve persze, ha ezzel elesek valamitol
.
-
maross
nagyúr
A humblebundle 12$ classic planrol ha atvaltok a 9.99 euros premium planre, mit bukok?
-
maross
nagyúr
Egy wingspan és egy wrath erdekelne az uj humblibundlibol, ha esetleg bontana valaki.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #16891 üzenetére
egyforman jo az osszes cim
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #16886 üzenetére
uj lowt erzek, csupa indie abbol is par rebundli....egy ring of pain erdekelne, adok erte egy AAA sw squadronst
.
szerk: katan zero most lep ki game passbol, ha esetleg valaki ingyen akarná játszani a huzocimet, még par napig megteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged