- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rentlord melyik bundliban van? nem irja az augmented steam, es keresovel se talalom...
-
Nagy oromomre bekerult ms game passba, kiprobaltam, reg csalodtam ilyen kellemesen. Jol nez ki, jol fut, es jo jatek. Stalker2-ot elso alkalom utan el se inditottam, ezt mar most latom, hogy ki fogom jatszani.(Banishers ghost of new eden volt a masik radar alatt levo jatek iden, amit kijatszottam, az is nagyon jo volt)
-
válasz
Anonymusxx #20836 üzenetére
Nem, alapbol nem jarnak le, csak ha van a jatek neve mellett figyelmezteto szoveg. En is jartam mar igy, azota le vannak mentve.
-
humblin nincs egy arva jatek bundle sem...regenmindenjobbvot
-
válasz
TheNewDawn #20675 üzenetére
mystic vale complete erdekelne
-
Karate survivor benne van még valamelyik futo bundliban? Mintha fanatical lett volna, de nem talalom.
-
válasz
grizlisandor #20574 üzenetére
ha esetleg valaki bontana, expanse erdekelne, tobbit mar vegigjatszottam.
-
válasz
TheNewDawn #20537 üzenetére
irsz a supportnak, elso alkalommal mindig elnezoek
-
válasz
TheNewDawn #20469 üzenetére
tenyleg, epicen
Humbli helyett vettem inkabb egy Golf Peaks-et, és egy inbento-t
. Lightos agytornák, eddig csak golfot problatam, 40 korul kezd erosodni, addig fel ora boldog potyoges van.
-
fanaticalos play on the go bundlet ha valaki bontana, egy children of morta erdekelne.
-
válasz
TheNewDawn #20251 üzenetére
sokaknak nem az, de a maga kategoriajaban az egyik legjobb
-
válasz
TheNewDawn #20244 üzenetére
hi-fi rush nagyon tetszett, par nap alatt vegigjatzottam
-
Fungeon Crawlers humblibndlibol erdekelne az abalon, ha valaki bontana. Opcionalisan mythforce is.
-
Nem pont bundle, de ms game passon/ea play-en jatszhato a jedi survivor (illetve par napja a harold halibut is, ~10 oras kalandjatek)
-
válasz
l.skywalker #20213 üzenetére
igaz, en 40-ert lattam par napja, csak racsodalkoztam. ahogy nezem a 2-3 evesek kozott vannak jo ajanlatok.
-
ha valaki tervez fanaticalos diamond collection-t venni, szivesen beszallnék egy barony-val, akar mással is ha még kell. OMEN10 kod mukodik ra, nem vagyok benne biztos, hogy direkt hagyták igy.
-
-
En is egy prodeust keresek (akar kettot is, +1 kell egy itteni forumtarsnak). Boltgun is bejott, remelem ez is hasonlo.
Innovacio tortent humblieknal, nem ad mar skippelt honap utan ujboli skipre 4$ kedvezmenyt - legalabbis nalam -
Fanaticalon van build your own fall bundle, van par pofas apro cim benne. Pl Vampire Survivors rajongoknak a scarlet tower, kar hogy mar megvettem. Gemcraft Frostborn Wrath (tower defense) és az epistory (typing) is tok jok, bar tobbszor voltak bundlizva. Ha esetleg valakinek kellenek dolgok, osszeallhatunk, hogy meglegyen legalabb 5. Nekem az elso ketto kellene. Looking for Aliens, es Catie in Meowmeowland.
-
válasz
Sirandrish #19683 üzenetére
elvileg csak akkor 4$, ha elozo honapban is mar pause volt
-
válasz
csuvicsuva #19593 üzenetére
jo esellyel az ot kattintas csapdajaba estel, ahol ossze-vissza kell jo helyre kattintani, hogy szuneteltesd. amugy szerintem ez ellenorizheto is, mert kapnod kell rola "ou've skipped a month of Humble Choice" emailt, ha pauset nyomsz ra.
-
válasz
s7evcsenko #19563 üzenetére
hm, ez jo tipp, akkor lehet ezert nem kapok soha
-
Ha valakinek van -4$ kuponja, egy outer world/temtem/shotgun king/roadwarden kvartettet szivesen atvennek a teljes kuponozott aron, tobbit beaktivalhatja/elajandekozhatja.
-
válasz
csuvicsuva #19446 üzenetére
Ne idegesits, mi van vele? Most akarom ujrakezdeni, a regibol az alapot kijatszottam ms game passon, gondoltam kivalo lesz most elolrol kezdeni az egeszet dlc-kkel.
szerk...o..hogy
"Have you played the original release of The Outer Worlds? No? Go and do that. It’s approximately fifty-thousand times better than this half-cooked digital abortion." -
válasz
bepken #19396 üzenetére
Engem egy Rain World erdekelne, bar inkabb egy fanaticalos killer bundle 26-bol.
btw: a luck of the draw bundlibol a lack tbe a landlord nagyon addiktiv
-
fanticalon ha valaki szetdobna 10-es breakout bundle-t, beszallnek 3 cimmel, void scrappers, kiwi clicker, rogue invader. esetleg fates of ort. Nem tudom kuponok atadhatoak-e, de van 5% kuponom ha kellene (mukodik ra), szervezoe lehet a nyero
-
Volt egy (humble?)bundle jatek mostanaban, ami typing game volt, nem tudjatok melyik az? Nem epistory, de kinezetre talan meg ahhoz volt a legkozelebb.
-
válasz
TheNewDawn #19169 üzenetére
En szivesen atveszem latatlanban a kov ket havit, ha euroban vonja az osszeget (csak eurom van paypalon, es mostanaban fantasztikus arakon konvertal), nekem soha nem ad ilyen 3 havi kuponokat. E havibol a Fallout76 erdekelne, esetleg thronebreaker es othercide amivel latok eselyt jatszani.
-
válasz
csuvicsuva #19156 üzenetére
Ha senki, kenytelen leszek megvenni es az egeszet beaktivalni
-
Ha valaki bontana unparalleled puzzlers pakkot, egy dorfromantikra vevő lennék (lehet még masra is, nem neztem vegig).
-
válasz
s7evcsenko #19052 üzenetére
Nemigazan, max 1-2 napnak kellett volna lennie. Irj nekik.
-
ha paypalen belul be van allitva, hogy balancet hasznaljon eloszor, akkor siman kipotolja majd a kartyadrol. paypal->bankszamlaszamra valo utalas ingyenes, de csak forintot tudsz utalni, es van egy minimalis osszeg is, nem tudom mennyi. Valamint termeszetesen jol lehuz (4-5%) amikor barmirol valtasz forintra.
-
válasz
s7evcsenko #18873 üzenetére
Kitartás elvtársak, lesz ez még 0.7 is
-
válasz
TheNewDawn #18825 üzenetére
Az viszi a hatan az egesz bundlet, 3 nagyon keves erte. Legalabb mindenkinek win-win
. Re-reckoning is tok jo otlet egesz addig, amig meg nem nezel egy reviewt, majdnem 100% ugyanaz a grafika, negyedannyi fps-sel, nevetseges.
-
válasz
TheNewDawn #18774 üzenetére
Phoenix point year one edition iszonyu olcson megy, 2022 juniusi choice resze (~1000ft). Csak ajanlani tudom egyebkent az xcom rajongoknak.
-
Ha valaki még bontana, hell let loose valamint egy amalur erdekelne (esetleg komplett bundli is, ha valaki benezte volna a honapot).
-
válasz
***ANDRÁS*** #18687 üzenetére
a 9.99 volt a lenyeg, nem az, hogy pont van ra egy 4 usd kupon
csuvicsuva: nekem szuneteltetve volt, probalnak visszacsabitani
-
Keresek két darab Crusader Kings iii-at (esetleg picit jóárasított teljes humble choicet, ha valakinek dobott volna a honapra kupont)
-
válasz
SenorGrande #18404 üzenetére
hat jo...
-
Engem egy gamedec erdekelne, ha esetleg valaki bontana. Call of the Sea-t is csak ajanlani tudom, jo volt.
-
válasz
csuvicsuva #18124 üzenetére
Ha valaki bontana, egy gordian quest erdekelne,szeretem ezt a stilust.
-
Ha valaki bontana humble handheld bundlit, 2db orcs must die 3 erdekelne
-
válasz
csuvicsuva #17970 üzenetére
rebundli, egyebkent nem lenne rossz.
-
válasz
csuvicsuva #17950 üzenetére
az a standard, egy 0-as, egy 4-es. Fura ez a 2$, innovacio lehet.
-
válasz
csuvicsuva #17947 üzenetére
jovo honapban kapnal 4$-t szerintem, ha mar masodjara pauseolod.
-
Satisfactory es back4blood ha maradna valahol, erdekelne. Tudom hogy huzocimek, nem aproert kellene.
-
válasz
csuvicsuva #17862 üzenetére
ezt a vesszofutast
, gondolom mar vitték, de ha megsem, nekem johet annyiert
-
válasz
TheNewDawn #17653 üzenetére
En egy gemcraftra.
-
válasz
FollowTheORI #17594 üzenetére
Nem, 12$ classicon vagyok, es 9.99 euros premium jobban esne. Kiveve persze, ha ezzel elesek valamitol
.
-
A humblebundle 12$ classic planrol ha atvaltok a 9.99 euros premium planre, mit bukok?
-
Egy wingspan és egy wrath erdekelne az uj humblibundlibol, ha esetleg bontana valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest