-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Resident Evil Humble bundleből érdekelne:
- Resident Evil 2
- Resident Evil 3
- Resident Evil Village Gold Edition -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
WB 100: Play the Legends bundleból engem érdekelne: [link]
- Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition -
Rendo84
senior tag
Az Indie gala váltott és már a digitális sex piacon próbálnak szerencsét?
-
Rendo84
senior tag
válasz
TheNewDawn #19068 üzenetére
Már nem azért, de 25 játékról beszélünk, ezt ki fogja neked 5-ért adni? 0,2 Euro/game?
Akinek nincs meg belőle semmi és kb 15-20 játékot elő fog belőle venni majd a jövőben, akkor annak szerintem teljesen korrekt ez a bundle. -
Rendo84
senior tag
Killer Bundle 25 [link]
25 játék, €25.00 -
Rendo84
senior tag
The Long Dark: Survival Edition maradt meg nálam, akit esetleg érdekelne.
-
Rendo84
senior tag
Neked is feltenném a költői kérdést, hány olyan játék van, ami csak Steamen érhető el?
Előre elnézést az off-ért.Az én véleményem az egészről aki nem csak elvakult steames:
- nekem több ezer játékom van steamen, de engem az sem érdekel ha 5 kliensen lennének szétszórva, mert egy a lényeg hogy eredeti legyen
- én használok origin-t, uplay-t, epicet, stb... soha egyikkel sincs semmilyen problémám mikor játszom
- számomra egy a fontos hogy el tudjam indítani a játékot és ennyi igényem van csak a kliens szolgáltató felé, mert én ilyen "hülye puritán vagyok". A kártyázás, steam lvl szint, achik többi e- pénisz növelő future mind hidegen hagynak, mert csak az számít ha leülök elindítok valamit, hogy jól érezzem magam. De mind mások vagyunk mindenkit más elégít ki. (Például el sem tudom képzelni azt, milyen lelki világa lehet olyannak, aki több 100.000 achit szed ki progival és teszi ki magának az ablakba)?
- semmiképpen sem jó ha nincs kunkurenciája valaminek, mert eleve monopol helyzetbe kerül és kihasználhatja, visszaélhet ezzel
- megértem azokat akik úgy kalkulálnak, hogy egy kliensre szeretnének mindent gyűjteni, de ez eleve lehetetlen, kivitelezhetetlen és itt nem csak az Epic miatt kellene sírni, mert vannak mások is
- Epic nekem nagy szívességet tesz, mert így 1 év alatt spórol nekem 20-30-50-100 eFt-ot (kinek mennyit) aminek az árát akár sok más hasznos dologra is el tudom költeni, akár más játékokra, vagy az életben bármire.
- Steamnek nincs szüksége ingyen játékokkal elcsábítani senkit sehonnan, mert övék a legnagyobb piacvezető kliens, mindenki ismeri használja már régóta (eleve sok game ingyen elérhető náluk már régóta) és nyilván ha valaki szeretné felvenni velük a kesztyűt kőkemény akciókba kell kezdeni
- ha valaki azt hiszi steamen mekkora biztonsában vannak a játékai, vagy akár melyik kliensen, az vegye példának a Desurát, vagy más megszűnt szolgáltatót. Itt lehet jönni jósolni találgatni nyugodtan mire mennyi az esély, de semmi sem örök. Pl egy forgató könyv, egyszer gondolnak egyet csődöt mondanak, felszámolás alá kerül a cég (kiszedik belőle a zsét amennyit csak lehet) és kész futhatsz a pénzed, játékaid után mert bezárt a cég. Ez MO-on is bevett szokás.
- ha nem tetszik epic nem használod, kész. Azt a pár játékot meg trükközéssel letöltöd, vagy marad a sírás, ezzel együtt kell élni
- illetve amiből indult az egész hogy az adott bundleből már mind volt epicen ingyenes, mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e neki a plusz 9 EUR-t hogy meglegyen steamen is vagy sem, én mind a két félt megértem azt is aki ezek után steamre már nem venné meg.
- senki sem védte/védi az epicet hogy milyen nagyszerű kliens, nyilván jobb a steam mindenben, nem is értem ezen miért kellett vitatkozni itt mindenkinek? -
Rendo84
senior tag
válasz
vorosmarti #17271 üzenetére
Szerintem több embert az zavar hogy steam-re rendezkedett be, az neki a mennyország, nem tudják játékba lépéskor nézegetni a lvl200-as szintjüket, illetve ugye valakinek a sok achi számít és a többi lehetne sorolni.
Én örülök személy szerint ha a steamnek minél több konkurenciája van, érthető okokból. -
Rendo84
senior tag
válasz
l.skywalker #17237 üzenetére
Engem a LEGO-k érdekelnének, ha valakinek nincs rá szüksége.
-
Rendo84
senior tag
Esetleg lenne valakinek elfekvőben Survive or Die bundliból Breathedge és esetleg SCUM játéka?
-
Rendo84
senior tag
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
Természetesen fizetek értük amennyit gondolsz.
F1® 2020
SKULLY
VALFARIS
TRAIN STATION RENOVATION
WWE 2K BATTLEGROUNDS
FURY UNLEASHED -
Rendo84
senior tag
válasz
juliabrilke #16968 üzenetére
A DLC-k mennyit adnak hozzá az alapjátékoz? Megérik a +12 €-t? Azt látom egyébként, hogy 135 € a teljes árú pakk.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Humble Stealth bundle-ből engem érdekelne a Hitman Goty Edition és a Ghost of Tale játékok. Esetleg aki valamelyiktől is megválna, jelezze.
-
Rendo84
senior tag
Esetleg volna olyan, aki megvette a Stellarisból az alapjátékot, de a többi DLC nem kellene neki? (Nekem az alapjáték van meg és csak a DLC-k kellenének.)
-
Rendo84
senior tag
Már csak a Neurooider marad a Plug in-ből.
Illetve volna néhány Humble Bundle-s kulcsom:
7th Guest + 11th Hour Pack
Ace Combat Assault Horizon
Enhanced Edition
American Truck Simulator
Batman Arkham Origins
Bionic Commando: Rearmed
Borderlands: Game of the Year Edition
Chivalry: Medieval Warfare
Chroma Squad
Crusader Kings II (Ez már ingyenes, de csak az alapjáték)
Crusader Kings II - African Unit Pack
Crusader Kings II - Norse Unit Pack
Crusader Kings II - Russian Unit Pack
Dead Rising 2
Desperados 2: Cooper's Revenge
Desperados: Wanted Dead or Alive
Fallen Enchantress
Galak-Z
Gotham City Impostors Free to Play: Professional Impostor Kit
H1Z1 Trickster Crate
Human: Fall Flat
IL-2 Sturmovik: 1946
Jurassic Park: The Game
Killing Floor
Life Is Strange™ - Episode 1
Marooners
Men of War: Assault Squad GOTY
Neurovoider
Nosgoth Veteran Pack
Odallus: The Dark Call
Oddworld: New 'n' Tasty
OlliOlli
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Overlord
Pinball FX2 - Star Wars™ Pinball: Balance of the Force
Pinball FX2 Zen Studios F.C.
Pix the Cat
Poker Night 2
Poker Night at the Inventory
Puzzle Agent
Puzzle Agent 2
Rayman® Origins
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm
Regions of Ruin
Resident Evil 6
RisenRock of Ages 2 – Classic Pack
Saints Row 2
Sam & Max: Devil's Playhouse
Scribblenauts Unlimited
Shadow Complex Remastered
Sid Meier's Civilization V
STRIDER™
SUPERHOT
Tales from the Borderlands
The Bard's Tale
The Bureau: XCOM Declassified
The Darkness II
The Flame in the Flood
The Journey Down 1 + 2 Bundle
The Mean Greens - Plastic Warfare
The Vanishing of Ethan Carter
The Walking Dead: 400 Days
The Walking Dead: Season 1
TIS-100
Titan Quest: Anniversary Edition + Titan Quest: Rag
Tomb Raider (2013)
Tomb Raider I
Tomb Raider II
Tomb Raider III
Tyranny - Portrait Pack
Verdun
Wurm Unlimited
Zombie Army Trilogy -
Rendo84
senior tag
Humble Plug In (And Play!) Digital Bundle-ből nekem az alábbiak maradtak meg:
- Epistory - Typing Chronicles
- Neurovoider
- Sundered: Eldritch Edition -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Codemasters Racing Rebundle-ből engem érdekelne:
- Dirt 4 + DLC-k
- Dirt Rally 2.0
- GridEsetleg akinek megvolnának ezek a játékok és szívesen megválna tőlük, priviben írjon rám.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Ferke[HUN] #14378 üzenetére
Az epilepszia veszélye is fennáll, azért tényleg nem árt vigyázni, nem véletlen a sok figyelmeztetés a játékokban. Egyéb idegrendszeri betegségekről nem is beszélve.
Én mikor a Rust-ot toltam zsinórban egy hétig, persze mellette dolgzni is jártam stb..., megváltoztam ennek hatására feszült és idegessé váltam. Mikor abbahagytam jobb lett tőle a közérzetem az nekem is sok volt. Itt minden percben veszélyben van az ember, még ha a megépített házikóban vagyunk, és zajokat hallani kintről, akkor is lehet aggódni, hogy ki kit hallott meg, elment-e már vagy még bújkál a közelben rád várva, stb...
Szóval szép és jó tud lenni az ilyen, de túlzásba nem szabad vinni.
Nagyon jól eltalálták ennek az Alien-nek az atmoszféráját, aki szereti a bújkálós és picit taktikázós játékot, annak be fog jönni, nem csak rohanni és hentelni kell ész nélkül. Idegőrlő tud lenni nehéz fokozaton ez biztos. Sok a sötét rész a játékban, a zene is nyomasztóbbá tudja tenni, de ajánlott minőségi játék. Ennél vannak félelmetesebb horror játékok is nyilván, de 5.1-es, vagy valamilyen hasonló technikával még rátesz egy lapáttal. -
Rendo84
senior tag
válasz
Sirandrish #11058 üzenetére
Nem én szervezem, csak írtam hogy van ilyen is.
-
Rendo84
senior tag
Dagestan Technology Bundle 1-re lehet itt jelentkezni, ha összejön a szükséges létszám, 0,32$ lesz az ára: [link]
12 db játék -
Rendo84
senior tag
Killer Bundle X-ből megmaradt nekem:
Stronghold Legends: Steam Edition
Cserélném, vagy más megoldás is szóba jöhet. -
Rendo84
senior tag
Én cserélek őskövületet is, csak már elment a kedvem a cserélgetéssel foglalkozni, valamiért mindenki csak úgy cserélne, hogy legalább 100-200%-os haszna legyen raja.
De olyan hogy 1-az 1-ben kb azonos értékűt, olyanról hallani sem akar senki.szerk.: Ami még érdekes, hogy nyári sale alatt steam fórumon láttam olyat, aki írta hogy miket vásárolt. Azt a játékot amit steamről megvett, nekem is megvolt és én féláron is odaadtam volna neki simán, ami régebbről megmarad nekem még bundleből.
-
Rendo84
senior tag
Bundlestars-on most minden Heroes bundle 1,59 € [link]
-
Rendo84
senior tag
válasz
2thletme2day #9907 üzenetére
Engem a STAR WARS™: Rebel Assault I + II és a STAR WARS™: Rogue Squadron 3D érdekelne a bundleből, cserébe tudok adni több mindent.
-
Rendo84
senior tag
XCOM 2 érdekelne engem a Februári Monthlyból, ha valaki nem tart rá igényt.
-
Rendo84
senior tag
válasz
K1nG HuNp #9849 üzenetére
Szerintem senkinek nem kellene beleélnie ebbe a charity dolgoba magát, mert a mai világban ez az egyik legjobb módja annak, hogy kihasználák és becsapják az emebreket!
Nem lehet itt mindenki ennyire naív, hogy mindent elhiggyen...
Tényleg azt hiszitek, hogy az erre a célra befolyt összeget, feltétlen erre foják költeni? Lehet hogy igen, lehet hogy nem, ezt nem fogjátok tudni ellenőrizni úgy sem.
Ha annyira adakozni szeretnétek, jótékonykodni, fogadjatok örökbe 5 purgyét, vagy ha találtok egy hajléktalant vegyetek neki ételt, kézből kézbe...közvetítő nélkül.Nem feltétlen idevág, de a piramisjátékok és pilótajátékok aranykorát éljük, itt Mo-on is, amivel szintén sok embert hülyítenek nálunk is, ebbe is sokan beleugranak, pénzt tesznek bele, ezekről is azt hiszik, milyen jó dolog, aztán meg jön utána a csalódás.
Nem szeretném szétoffolni a topicot, csak leírtam a tapasztalatomat, nem abban a világban élünk, ahol mindenben és mindenkiben meg lehet bízni.
Nem is szeretnék írni ezzel a témával kapcsoaltban már, illetve elnézést ha valakit megbántottam, felzaklattam. -
Rendo84
senior tag
válasz
kriszpontaz #9300 üzenetére
Nem Steam!
Akit érdekel a téma, szerintem ez nem fog meggátolni senkit abban, hogy megvegye.
-
Rendo84
senior tag
Érdekes hogy az NBA 2K16-ot meg sem említi senki, pedig szerintem ez csúcs, hogy egy ilyen kaliberű játék bekerült egyáltalán bundleba.
Ráadásul a vala volt legjobb kosaras játék, nagyon élvezetes, szép grafikával, változatos momentumokkal, félelmetesen sok tartalommal, nem is emlékszem pontosan, de több mint 50Gb-ot töltöttem le, multi is élvezhető, szerintem kihagyhatatlan.
Tény hogy aki most készül beleszagolni, annak kicsit nehéz lesz az irányítás, de megéri beletanulni. -
Rendo84
senior tag
Valaki esetleg nem tervezi megvenni ezt a pakkot? Mert beszállnék én is. [link] Moving Hazard 4 pack.
Már csak 14 óra van hátra és a játék elég jónak tűnik, szerintem érdemes vele foglalkozni és olcsón is jönne ki db-ja. -
Rendo84
senior tag
28 játék, közte 10 steames: [link] 1.49$
-
Rendo84
senior tag
Magyarázd már el nekem, hogy melyik része a hülyeség, amit írtam?
Az esély megvan rá hogy nem fog működni, ez természetes... volt is rá már példa és lesz is.
Egyébként nekem egalább 100 bundlem származik indie galaról és egyszer sem futottam még olyanba hogy nem működött.
Akkor szerintem ez nem jelenti automatikusan azt hogy automatikusan el is fog veszni. -
Rendo84
senior tag
válasz
DrTechnoid #8603 üzenetére
Akkor félre értettem, mert nem emoticonra gondoltam.
-
Rendo84
senior tag
válasz
DrTechnoid #8601 üzenetére
Hódolni szeretnék az élvezeteknek.
-
Rendo84
senior tag
Ultimate Strategy Bundle-ből érdekelne engem a Port Royale 3 Gold. Esetleg akinek nincs rá szüksége, átvenném szívesen értékegyeztetéssel.
-
-
Rendo84
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #8032 üzenetére
Én épp most vittem végig az Alient, kellemes csalódás volt. Ha nem szalad végig az ember eszeveszettül a pályákon, akkor akár 8-9 óráig is kilehet tolni a végigjátszást. Van néhány nehezebb rész, de nem lehetetlen átjutni ezeken a helyeken.
Online szinte nincs senki, elvétve egy, max két ember, ezt picit sajnálom. Ha van kedved majd akár tolhatjuk egymás ellen is. -
Rendo84
senior tag
válasz
Hunbeast87 #8024 üzenetére
Ezek közül jó pár volt már bundleban, de ettől függetlenül is megéri.
-
Rendo84
senior tag
New Year bundle- [link]
-
Rendo84
senior tag
Bundlestars Bundles. Van közte néhány újdonság is: [link]
-
Rendo84
senior tag
válasz
Hunbeast87 #6760 üzenetére
Tényleg nem lett az!
Ezért ha valakit nem érint a Zombie Camp: Last Survivor, szívesen átvenném. Természetesen cserére vannak dolgaim. -
Rendo84
senior tag
Magicka Mega bundle-ból mennyi esély van rá, hogy lesz belőle HH? [link]
-
Rendo84
senior tag
válasz
Piftuka #6699 üzenetére
Nem tudom meddig szeretnél még ezen lovagolni, de legyen.
Sőt, talán fizetniük kellene számodra, mert letöltötted a játékukat, nem?
Ezt neked ki mondta, hol olvastál ilyet? Miért torzítasz? Valótlanságot és légből kapott valótlanságot nem kellene állítani! Itt senki sem beszélt kalózkodásról csak TE!Én azt nem értem, hogy Magyarországon mikor fog megváltozni a gondolkodás, ami ezt a témát illeti!?
Miért kell a magyarokat általánosítani ebben a témában? Nézd meg akkor légy szíves az eladási listát, hogy milyen sokan vannak, akik megvették ezeket a Humble Retro Bundle játékokat, amiben nem csak a magyarok érdekeltek. Szerintem önmagáért beszél, a több százezres eladásokhoz képest ez egy 0. Ezek szerint nem csak a magyarokkal van a baj, mert nem veszik, tehát az egész világ személete rossz, a te álláspontod szerint!Én tudom, úgy felnőve, hogy a "kalózkodás" a példa, nehéz lehet megérteni a szerzői jog, és az "érték" fogalmát, de azért nem ártana legalább gyakorolni!
Kalózok voltak, vannak és lesznek is. Te egy álomban élsz, ahol azt várod, hogy világbéke legyen, ne legyen bűnözés stb. Elárulom neked ilyen soha az életben nem lesz! Amíg ember él a földön, mindig lesznek viszályok, konfliktusok, kalózok, mert minden ember MÁS! Valaki rászánja a pénzt a játékokra, valaki pedig nem. Igen az hibát követ el aki kalóz és letölti, de ne feledjük, hogy ez egy virtuális világ és ennek zéró haszna van az életben!Nagyon sokan itt az országban fejben egyszerűen "rosszul vannak összerakva". Sokan 1 dollárért "A" kategóriás játékokat várnak bundle csomagban...
IGEN! Én is várok, mert láthattuk már nem egyszer, hogy megajándékoznak minket olyan játékokkal, amik azért nem filléreket érnek, hanem jóval többet. A jövőben remélem is lesznek ilyen akciók, mert az én értékrendem nem azt a célt szolgálja, hogy játékokért 5000-10000 Ft-ot adjak. Pedig megtehetném igen, de nekem számtalan más dolog is van az életben, ami ennél fontosabb.Család, ház, autó stb....és akkor még jön az a hozzáállás, hogy "ami régi, az értéktelen".
Nagyon rossz példákat hoztatok fel az autóval és a társaival, amit le is írtam érthetően hogy miért! Ha te is azt hiszed, hogy egy 80-90-es évekbeli autó sokat ér, nagyon tévedsz. Elavult, régi, azt a célt szolgálja, hogy elvigyen A-B-be, tehát van haszna. Az ilyen autók már a kutyának sem kellenek, mert értéket alig képviselnek, egy 2015-ös autóval szemben.
A játékoknak semmilyen értéke nincs az életben, mert csak szórakoztat, másra nem jó! Így ezt a dolgot mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mennyit ad a régi és új játékokért.
DE, amiért régen nem fizettem, mert ingyenes volt, annak miért örüljek, hogy egyszer csak fizetős lesz? Te sem érzed magad kicsit sem átverve? Mindennek van határa, hülyének engem ne nézzenek, sem palimadárnak.Hát nem így van! Számomra a fent említett bundle valószínűleg a TOP3-ban van azok között, amiket valaha megvásároltam. Ennyi pénzért egyenesen ajándék ez a csomag.
Legyen! Örülök neki, hogy valakinek bejön és rászánja a pénzt. Ezzel nincs is baj.
De miért kell az, hogy minden embernek bejöjjön az, ami neked is? Miért szeretnél mindenkit átalakítani/megváltoztatni, hogy azt szeressék, ami neked is tetszik? Régebbi játékok között, nálam igen is vannak, amit ma már nem vennék elő és nekem igen csekély értéket is képviselnek.A "NAM"-ot leszámítva csúcs minőségű játékokról van szó; egy olyan kiadó (MICROPROSE) játékairól, amely egykor egyet jelentett "A" minőséggel.
A saját mondatodban, benne van a cáfolhatatlan tény!Annak a korszaknak ugyan sajnos vége, mert az ilyen játékok helyét átvették a jellemzően 2-4 óra alatt végigjátszható, tartalom nélküli tucattermékek, viszont a mai fiatalok számára sem árt, ha megismerkednek ezekkel a régi klasszikusokkal. Akár ilyen - "fillérekért" - megvásárolható csomagok formájában.
Itt ismételten nem értek veled egyet, mert nem csak 2-4 óra alatt végigjátszható játékok léteznek, hanem számtalan olyan cím, amiben alsó hangon 50-100 órát bele lehet tolni. Persze van olyan véglet is, ami 2-4 óra alatt végigjátszható, de szórakoztat és így, ennek ellenére is megéri kiadni érte, azt a pár Ft-ot!Tény, hogy akkor nem fejtettem ki bővebben, de bizony a hozzáállás, a szemléletmód egy tőről fakad azzal, amely azt mondatja sokakkal, hogy a régi szoftvereket ingyen kellene osztogatni, mert a régi "már nem érték". Joggal emlegettem fel a "kalózkodáson" felnőtt generációkat.
Számomra nem nagy érték, az biztos. Élvezeti értéke egy GTA 4-5, Skyrim, Company of Heroes, Battlefield, COD, (még sorolhatnám estig) stb...-hez képest számomra, 2015-ben nagyon kicsi.
Veled ellentétben én a kalózkodást nem ítélem el, mert lehetőséget biztosít azoknak is, akik nem tehetik meg, hogy rászánják akár egy kenyér árát is. De a legtöbben úgy vannak vele, hogy megvehetnék, de nem teszik. Amiatt mert tudják, hogy ez csak egy játék és az életben (azzal hogy játszik), nem fog menni semmire! Őket is megértem és igazat is adok nekik! Valamint az itthoni fizetés sem teszi lehetővé a nyugatihoz képest, hogy mindenki mindent megvegyen.Egyszerűen ilyen rendszerben éltek. A szerzői jogvédelem gyerekcipőben járt, az akkori magazinokban vállalkozások hirdették az egyébként teljesen illegális kazettaküldő szolgáltatásaikat, és bár lehetett kapni a TRIÁL boltjaiban néhány eredeti (játék)szoftvert, akkor még csodálat helyett inkább megmosolyogták azt a néhány "balgát", aki kemény százasokat fizetett ezekért.
Ezen miért csodálkozol? Tehát akkoriban maga a lehetőség sem volt adott, mint ahogyan ma már lehetséges, hogy valaki pl steam fiókon, 50-100 eFt-ból, akár több mint 1000 játékot is felhalmozhasson.A "hatalom" maximum tessék-lássék módszerekkel lépett fel a kalózkodás ellen, de ezeknek igazi visszatartó ereje, még inkább társadalom és hozzáállás formáló ereje nem volt. (Úgy vélem, a mai napig.)
Ha szeretnéd, akár most is (szokták is) letudnád tölteni internetről ingyenesen, szinte bármelyik játékot és következménye ugyan úgy nem lenne. Akkor a mai napig, mi is változott?A magyar emberek ahhoz szoktak hozzá, hogy a játékszoftver (mert zömmel azért ezekről volt szó) "alanyi jogon jár" mindenkinek, ezért pénzt fizetni nemhogy ciki, de egyenesen felháborító dolog volna.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az akkor gyerek "mai felnőtt" a gyerekének ugyanezt az attitűdöt adja tovább az esetek többségében.
Ne haragudj, de a magyarokat meg fogom védeni veled szemben:
Te aztán igazi honfitárs lehetsz, ha mindig csak a magyarokra korlátozódsz és máshol ilyen szokások nem is léteznek, akkor most felnyitom a szemed és elárulom neked, hogy nem csak Magyarországon fordul ilyen elő.
Tény, hogy egyre többen vannak, akik fizetnek játékokért, de ez leginkább az olcsó bundleknak köszönhető.
Érdekes véleményed van a magyarságról, nem tudom honnan ásod elő ezeket az állításokat, de az hogy azt képzelik, hogy alanyi jogon jár és hogy egyenesen ciki fizetni a játékokért, megmerem kockáztatni hogy a 80-90%-ra ez nem igaz, nem ez a közvélemény.Semmi közhely nem volt a hozzászólásomban. A "nem tudsz semmit" megjegyzésed pedig nagyon, nagyon mellément.
Olvass vissza, gondolod át és találni fogsz erre utalást.A '90-es évek végén, 2000-es évek elején éveket dolgoztam a szoftverkereskedelemben. A "másik oldalról", egészen "testközelből" láttam, mit jelent szerzői jog által védett szellemi termékeket forgalmazni "napjainkban", Magyarországon.
Mindeközben több száz vásárlóval, valamint a kiadók tucatnyi képviselőjével beszélgettem el a témáról gyakran, mindig visszatérő módon, megvizsgálva a kérdéskört, a piac múltját, jelenét, jövőjét, a trendeket, a lehetőségeket.
Az elmúlt időszakban a hazai IT portálokon, híroldalakon a témában megjelent cikkeket előszeretettel olvastam, ahogyan a fórumokon írt sok ezer hozzászólást is.
Ezért aztán nagyon is jól ismerem az emberek általános véleményét a témáról.
Fentiek alapján úgy gondolom, minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy minimum hozzáértőként beszélek a témáról.
Ez még nem jelenti azt, hogy valaki ért is hozzá (Tudok például autószerelőt, aki 30 éve dolgozik a szakmájában és nagyon sok hibával dolgozik. Ha hozzáviszed az autód, nem oldja meg a hibát, de generál mellé még 2 másikat is) valamint a hozzászólásaid sem ezt tükrözik!
Sokszor nem tényeket állítasz, hanem valótlanságokat, ahogy fentebb is olvasható. Ezen felül a magyarokat pocskondiázod, holott más országokban is ugyan olyan szokások uralkodnak (kisebb eltérésekkel).
Mivel a szoftverkereskedelemben dolgoztál, tapasztalhattad azt is, hogy mennyire nem megy a bolt. Ami részben abból fakad, hogy a nyugati fizetés eltér a miénktől és ők megtehetik, mi magyarok, pedig nem tudunk rászánni erre (vagy csak kevesen), nincs rá keret.Azt a játékot nem "36x" próbálják eladni, hanem évtizedek óta forgalomban van. A jogok jelenlegi tulajdonosa teljes joggal kér pénzt értük. Piacgazdaság van.
De mennyit, egy kész vagyont? Nézz magadba és mondd meg őszintén, hogy a jelenlegi retro bundle játékokért, ha nincs bundleban, akkor te is megvetted volna a normál 3x,4x-es áron mindegyiket?
Értékelni tudom a régi játékokat hiszen én is azokon nőttem fel, nosztalgiázni jó, de ma már igen kevés játék van ezek között, amit én is elővennék, pedig szinte minden műfajt kedvelek.
A gyűjtőknek ez egy jó lehetőség és öröm, hogy a régi címeket is betudják húzni, de erősen kétlem, hogy a legtöbb embernél, akinek a fiókján több ezer játék szerepel, ne csak egy plusz sor legyen!Sajnos elkalandoztál más vizekre is, belekevertél olyan dolgokat is, amiről szó nem volt, így én sem hagyhattam annyiban, hogy ezekre ne reagáljak.
Nehezen tudod megemészteni, ha valakinek más a szemlélete, az adott témával kapcsolatban.
Valakinek tetszik egy játék, valakinek nem és kész, ennyi! Valaki szereti a régebbi játékokat, valaki pedig nem. Valaki adna érte pénzt, valaki pedig nem. Emberek vagyunk, mindenki másként látja és ez így jó! -
Rendo84
senior tag
válasz
FoxiestFox #6657 üzenetére
A steam függőség miatt.
-
Rendo84
senior tag
válasz
FoxiestFox #6649 üzenetére
Szezont a fazonnal ne keverd össze, nem ugyan az.
A játékok fejlődnek, fejlesztik folyamatosan őket. Sokan egy régi játékra rá sem néznek, olyan ocsmány grafikája van, egy újhoz képest. Sokan nem tudják élvezni emiatt sem.
De egy 100 éves és egy mai könyv között mi a különbség? Legfeljebb a papír egy picit jobban besárgult és kész.
Lemezek mit érnek? Egyiknek sincs örök élettartalma sérül, kopik, használódik stb.
Filmek terén szeretem a Chaplin filmeket például, meg még sorolhatnák néhány nagy nevet. De mond meg őszintén, a mai fiatalok körében hány%-ban népszerűek az ilyen jellegű filmek? Le se sza..ák. -
Rendo84
senior tag
Itt az új Humble Weekly Bundle[link]
-
Rendo84
senior tag
Tom Clancy's Collection €6.25 [link]
- Tom Clancy's End War
- Tom Clancy's H.A.W.X.
- Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory
- Tom Clancy’s Ghost Recon: Advanced Warfighter
- Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas -
Rendo84
senior tag
Saints Row Ultimate Franchise bundle 4,99$ [link]
13,75$-ért pedig miénk lehet a Saints Row IV és 26 DLC-je is. -
Rendo84
senior tag
Indie gala Glory bundle-ből, valaki esetleg hozzám tudna vágni egy Onikira-t? Természetesen nem ingyen.
-
Rendo84
senior tag
Volna a mostani bundleból egy Hitman: Absolution játékom, amit szívesen elcserélnék.
-
Rendo84
senior tag
válasz
EmptyParadox #5896 üzenetére
Battle of Empires : 1914-1918
To End All Wars
Trenches and Trouble
The Great War 1918 (mod)
Valiant Hearts: The Great War
Verdun
Sid Meier’s Ace Patrol
Rise of Flight: Channel Battles Edition
Commander: The Great War
Call of Cthulhu: The Wasted Land
Darkest Hour: A Hearts of Iron Game
Battlefield 1918 (mod)
Sky Gamblers: Rise Of Glory
Victoria 2
Toy Soldiers
Snoopy Flying Ace
WW1 Source (mod)
NecroVision: Lost Company
Trenches
NecroVision
Darkest of Days
Rise of Flight: The First Great Air War
Jutland
World War One
Guns of August
1914 Shells of Fury
Victoria: Revolutions
Snoopy vs. the Red Baron
First Eagles: The Great War 1918
World War I
The Entente: Battlefields World War I
Wings of War
Victoria: An Empire Under the Sun
Codename Eagle
The Last Express
Red Baron II
Imperialism
Flying Corps
Great Naval Battles V: Demise of the Dreadnoughts
Wings of Glory
Dawn Patrol
Wings 2: Aces High
History Line: 1914-1918
Powermonger Expansion Disk
Knights of the Sky
Wings
Red Baron
Sky Kid
Sopwith
Blue Max
Red Baron -
Rendo84
senior tag
Akinek esetleg volna elfekvőben Humble SEGA bundle-ja, szívesen megvenném, ugyanis sajna lemaradtam róla.
-
Rendo84
senior tag
Blackguards, Grid 1, Kickbeat-ot keresek a humble bundleból.
Megegyezünk! -
Rendo84
senior tag
Itt az új Every monday bundle [link]
-
Rendo84
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5121 üzenetére
Szerintem kevés bátor ember maradt, aki bevállalja ismét.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5010 üzenetére
Nem rossz, első ránézésre meg is éri szerintem.
Kb 1 éve volt Bundlestarson, hogy 25%-ot kapott minden bundle. Idén is megjátszhatnák ugyan ezt, bár lehet hogy nincs már szükségük a marketingre, mert így is viszik a bundlejüket mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ford topik
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest