-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
sto1911: Sine Mora
De4d: Extinction
gyimger: Magrunner
pingtest: Alekhine's Gun,The spy who shot me
Nekem: Panzer Elite Action Gold Edition1 hely még kiadó és akkor venném is a csomagot
-
Crytek
nagyúr
[Fanatical új pick mix bundleja]
Nem érdekel valami valakit? 7 game esetében ~0.76 euro / game (5 game esetén ~0.86 euro)
-
Crytek
nagyúr
Ezek vihetőek még.
Warhammer: End Times - Vermintide 0,25€
Warhammer 40,000: Dawn of War II 1€
Warhammer 40,000: Sanctus Reach 1,25€
Battlefleet Gothic: Armada 1.25€ -
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #15005 üzenetére
Árak privátban leledzenek legtöbbször, így nincs szabályszegés semmi esetben sem. Szóval minden ugyanúgy megy majd ahogy eddig nem kell túlparázni
De amerre a humble halad lassan nem is lesz mit eladni -
-
Crytek
nagyúr
Nesze neked epic exklúziv telltale cumok.. sokáig bírták
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker #14963 üzenetére
Mi a szomorúság tárgya? Eladod amelyik havi nem kell azt ugyanúgy pénzednél vagy sőt..(feltéve ha nem ilyen hulladék mint ez mert itt nincs semmi sőt..itt max fákk yeah van ha valaki átveszi
)
-
Crytek
nagyúr
Már csak 1 db game van ebből válaszható:
Felix The Reaper
Remnants of Naezith
The Kings BirdEzen kívül van még:
2 db Boundless (ilyenkor inkább ne adnának semmit kb ugyanott lennék)
Chasm
Evergarden (2db)
Fluffy Horde (2db)
Regular Human Basketball (2db)
Sword Legacy Omen (2db)Érdeklődni privátban!
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14952 üzenetére
Nem biztos de Group Buys steam csoport..
-
Crytek
nagyúr
Aztaku.......... ez a monthly...leg leg leg legalja dupla pause.Jézus ereje
-
Crytek
nagyúr
Humble Nacon Publisher Bundle
BTA-t megvettem akit érdekelnek ezek jelezze:
Aarklash: Legacy 0.3€
2Dark 0.3€Styx: Master of Shadows 0.5€
V-Rally 4 0.5 €
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter 0.5€ -
Crytek
nagyúr
Mindenkinek el lett küldve minden. A maradék pénz a legnagyobb összegű "adományozónak" marossnak visszaküldve.
Ezek maradtak:
Kingdom: Classic
Newt One
StarCrossed
EarthNight
Regular Human Basketball
Vertiginous GolfMi legyen a sorsuk?
-
Crytek
nagyúr
Ej kiégtem sehol nem látom a tag keresőt
Realpolitiks 0,5 €
wzol kolléga kérlek jelentkezz!
-
Crytek
nagyúr
Dolgozom fel az adatokat és küldöm szét az üziket. Paypal küldésnél figyeljetek a FEE-re most nem fogom benyelni ahogy eddig. Kegyetlenül visszamegy ha hibásan van elküldve.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14873 üzenetére
Akkor kezd el törölgetni őket ,lassan 30 euro felett vagyunk... nem kell a "szánalom" cent
De tényleg. Inkább akkor ne legyen gazdája és megy fel jateknapló oldalra ahol olyan kapja akit érdekel is vagy bármi más.. De ilyen hogy nem is kell,de az is növeli az összeget megse hallottam
-
Crytek
nagyúr
Sajnos egy közel 40 perccel korábbi volt meg ,nézze át mindenki
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nyomni egy restore-t? (sajnos én nem értek hozzá) és valakinek elgurult a gyógyszere
-
Crytek
nagyúr
A Bundlet megvettem már elhagytuk a 25 eurot szerintem. Ahogy nézem nem akartok agyalni hogy legyen a maradékkal inkább viszitek őket
Így viszont több pénz jön be.Jó nem lesz sok,de akkor ez el lesz téve egy esetleges későbbi hasonló csomagra amit bárki szervez abba betoljuk amolyan visszaforgatásnak...vagy szimplán maross árait annyival csökkentem (ő viszi toronymagasan a prímet ami miatt ez az egész létrejöhetett) hogy 25 eurora visszaessen a csomag ára ami a legelején is írtam
A 18:00át már kivárom és elkezdem privátba küldeni a paypal infokat és a cd kulcsokat.
(A 18:00-ás állapotot elmentem és az alapján küldöm majd. Kérem ezután ne írjon bele senki már úgysem lesz értelme)A magam részéről köszönöm nektek ,legyen ilyen csomag máskor is
-
Crytek
nagyúr
Most van egy kis dolgom.
Akkor legyen így:Este 18:00-ig ha nem változik semmi és aki felírta magát nem csak trollkodás/átverés gyanánt és minden ok mehet a dolog, akkor megveszem a pakkot.
(SG-n írták ,hogy szépen meg lett amúgy torpedozta ez a táblázat valaki által..de rendberakták. Éjjeles voltam így nem láttam mi történt vele ,de ha mondják biztos így volt)Szóval este 6 a zárás, addig még kb 25 játékra lehet lecsapni szó szerint bármi áron..
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #14850 üzenetére
Annak úgy volna értelme ,ha valaki akinek nincs még előfizetése ő venné..
Amit nyernénk vele 9 euro (ennyiért simán elviszik a 10 játékot) vagy 10 game ingyen...
De ugyanott vagyunk kik kapják, hogy sorsoljuk ki érdeke-e egyáltalán valakiket ez a "sok" maradék? A havi címek nyilván igen ott van pár elég jó ...Ez direkt ilyen közösségi célzatú dolog...én nem vagyok semmi jó elrontja.Bárkinek bármi ötlete van mi legyen a dologgal ,ne tartsa magában
FunPro: Az csak akkor jár ha előfizet akit meghivtál és mivel eleve kap ingyenes hónapot az nem előfizetés szerintem mivel nem fizetett érte az illető így nem járna a reflinkes 7 euro.. de akkor megint az volna mi legyen a 7 euroval azt is be kéne dobni a közösbe...érted... valakinek mindig jó lenne, de itt az a lényeg mindenkinek az legyen ne csak 1 embernek...
Közben Humble törölte a régi Observer kulcsot és adott újat, szóval akinek gázos volt és jelezte nézzen rá!
-
Crytek
nagyúr
23.8 euronál járunk... Eddig mindenkinek ok akkor?
Van még pár "nagyobb" ami ha nem igen lesz több jelentkező semmire feldobom group buysra hogy kijöjjön a 25 és akkor megveszem.
A többivel kéne kitalálni mi legyen. Feldobjuk a bluegift steamgist csoportba és legyenek kisorsolva úgy? Bár ha így nyitottan nem kell ez a sok maradék senkinek még 0.1euroért sem (mert ugye bármilyen árat lehet adni írni, ha nem lesz más úgyis ennyiért bárkié lehet) akkor ingyen miért lenne jelentkező? Bár az ingyenességnek mindig van egy bizonyos hatalma -
Crytek
nagyúr
Lassan de csak dolgoznak vele...
"NOTE: THIS IS A MASS REPLY MESSAGE.
Hello customers of the Humble Fight for Racial Justice Bundle.
We are aware of an issue with the Steam keys for >observer_. Our team is looking into resolving this problem however we do not have a current ETA on the fix. For now we will be keeping your support ticket open while we look into the solution. Your patience is most appreciated while we work on this." -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Régen talán eami csinált ilyet ilyen "nagy csomaggal"
25 euro ha összejön a játékokból akkor megvenném a csomagot. Engem csak az NBA 2k 20 és az Elite Dangerous érdekel. Ha úgy jön össze a pénz hogy még maradnak játékok azt kisorsolom vagy megbeszéljük ahogy korábban is volt már hasonló bundle. Most kivételesen nem célom a pénzkeresés :)
Csináltam egy szösszenetet remélem érthető. Kérem ne trollkodjuk szét mindenki érdeke.[Radical Fight For Justice Bundle játékokra foglalás jelentkezés]
Remélem nem rontottam el semmit , ha igen jelezzétek ,hogy mit kéne változtatni akármi..
-
Crytek
nagyúr
Steamen már van is egy split. Brutális hl árak Observerre rá is startoltam 1 euroért
-
Crytek
nagyúr
Fanaticalnak néha rohadt jó csomagjai vannak, néha pedig mintha valami debil rakná össze a dolgokat:
[Platinum Collection - Build your own Bundle]
Annyira jó játékok vannak benne 3.51 euroért hogy csak na csak kár hogy ezek többsége 0.4 euroért se kell senkinek
-
Crytek
nagyúr
Akinek semmi sincs meg az első 2 szint kegyetlen jó ár most... Örülök hogy a Cars 3 is már az övék fincsi bundleba majd azt is..
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14757 üzenetére
Evil Withint bezzeg haviba nem adják bele azért ölni tudnék pedig. Kb előbb adja majd ingyen a kiadó mintsem humble haviba kerüljön
-
Crytek
nagyúr
Végső lehetőség
1 vihető a 3-ből 0.45€-ért
Felix The Reaper
Remnants of Naezith
The Kings Bird -
Crytek
nagyúr
Ez még mindig megvan:
MXGP - The Official Motocross Videogame - 0.35€
-
Crytek
nagyúr
Már csak 1 db game van ebből válaszható:
Felix The Reaper - 0.65€
Remnants of Naezith 0.5€
The Kings Bird 0.5€ -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #14703 üzenetére
Az a vicces hogy magadnak nem tudod megvenni az Ultimate Editiont mivel megvan csak giftbe de az ultimate edition upgrade-et igen. Szóval a költő se tudja mit akartak a store-ban ezekkel a dolgokkal
reelc: Valve nem igen fizet le senkit ,szóval még viccnek is rossz volt a hasonlat.Nem mellesleg epicnél egy akármelyik létező fizikai /digitális boltban ALAP kosár sincs..
(#14706)
LOL, Az nem a valve sara... Mivel steamen ha kapnál plusszot valamelyikből azt ők adnák neked. És minek adjanak ők neked ha arra sem méltattad őket hogy tőlük vedd hanem kufárkodtad a kulcsokat? Teljesen jól van hogy nem adnak plussz példányt. -
Crytek
nagyúr
Szerintem itt a hogyan mutatja a steam-es dologgal kapcsolatban mindenkinek ez a baja ,hogy nem ott jelzi, hogy megvan pl a GOTY vagy az ultimate verzió ahol az illető szeretné és észszerű/ logikus lenne
Két példa hogyan volna észszerű és teljes jogon elvárható a steam részéről a megjelenítés:
Ha már pl a Fallout 3-nál tudták jelezni külön akkor miért nem lehet itt a menüben is a Fallout 4 GOTY-ot annak nevezni?
2.eset
Ha már ki tudja írni hogy a Fallout 4 a könyvtáramban van valami hasonló zöld csikozással a GOTY-on is igazán jelezhetné, hogy nekem már az is megvan
Grid Ultimatenél ugyanez a helyzet
Steam a store page-en valamiért ezt nem szereti jelölgetni mert egy gamenél sincs ott egyébként.
-
Crytek
nagyúr
válasz
eszlenyek #14692 üzenetére
És akkor? Mégis mindenkinek az kell és viszik is lazán 3.5-4 eurokért ,nem értem minek a sírás. Nem érdekel ,nem veszed meg ennyire egyszerű
Engem pl csak a Grid érdekelt mivel ha az alap játékot is akár ingyen szerzed be kb sose fogod ultimate-re upgradelni 2 euróért mint amennyiért most hozzá lehet jutni az Ultimate-hez.. Szóval csak a Grid miatt megérte ez a havi csomag.
-
Crytek
nagyúr
MXGP - The Official Motocross Videogame - 1.5€
Grid 2019 (sima verzió) - 1.21€Ebből az 5-ös pakkból 3 választható:
Felix The Reaper - 0.75€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 0.5€
The Kings Bird 0.5€Chasm 0.25€
Fluffy Horde 0.2€
Regular Human Basketball 0.25€
Sword Legacy Omen 0.25€
Evergarden 0.25€ -
Crytek
nagyúr
Fanaticalos sima GRID 2019 -em felszabadult.Akit érdekel privátban jelezze.
-
Crytek
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #14675 üzenetére
Steamen jobb felső sarokban menj a nevedre, fiók részletei, majd azon belül a Licencek és termékkulcs-aktiválások megnézése
Ott ezt kéne írnia: 2020. jún. 5. GRID Ultimate Edition Retail
(A Fallout 4 GOTY-nál is egyébkén full ugyanez van. Ezt igazán javíthatnák mert valóban elég para)
-
Crytek
nagyúr
Valaki más nem aktiválta még Grid Ultimate-et még? Már érdekelne mi van vele...
Mondjuk most néztem steamemen egy GOTY verziót pl a Fallout 4 GOTY és ott se írja hogy megvan nekem. Ugyanazt jelzi mint fent a Grides képnél viszont a Fallout 4 oldalon a játékomaim között ha rámegyek ott van a dlc-k kezelése jobb oldalon és ott van minden ami a GOTYBAn van .... elég barom szar fos megoldás
Nézd meg ott SzabóTamàs90
-
Crytek
nagyúr
Amúgy vicces ,de valóban az mivel megint 1 játékos
Ami a Grid Ultimate. A Hellblade-et csak az nem tolta les a 300-as game passba akit nem érdekel. Ott letoltam 2x és ki is maxoltam. Többet nem akarom. Így eladtam.
A 5-ből 3 választható még
Felix The Reaper - 0.75€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 0.75€
The Kings Bird 0.5€ -
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #14642 üzenetére
A 6-ből 4 választható még
Felix The Reaper - 1€
Remnants of Naezith 0.5€
Overload - 0.5€
The Stillness of the Wind - 1€
Supraland - 0.5€
The Kings Bird 0.5€(Ha rám írsz akkor kérlek fejezd is be a beszélgetést, ha közbe jön valami írd meg hogy tegyem félre mert KELL neked mindenképpen)
-
Crytek
nagyúr
Humble Choice Június
Supraland
GRID™ - Ultimate EditionNesze neked szottyos fanatical cska mondani kell
Hellblade: Senua's Sacrifice
The Messenger
Barotrauma
Felix The Reaper
Men of War: Assault Squad 2 - Warchest Edition
Stygian: Reign of the Old Ones
Remnants of Naezith
Overload
The Stillness of the Wind
The King's BirdNem mellesleg minden vihető akit érdekel bármi keressen privátba!
-
Crytek
nagyúr
Fanatical Reaper Bundle 3
Mondtam én hogy darabokra van verve a csojszV-Rally 4
Valakinek kell más akkor lehetne jóárazni? -
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #14612 üzenetére
Nincs éves, havik vannak mind a két fiókon.
"Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed" Amik mostanában vannak gyatrák elég 1 fiókkal "szenvedni" a másik rendre pause-on van. Bezzeg a haver fiókjára a múltkor jött egy kupon (őt csak azért regeltettem hogy meglegyen a 7 euros wallet mert vásároltam vele
) hogy 18 euro helyett csak 9-ért megveheti a havit na akkor ott le is csaptam rá ,pedig az a fiók kb 1 éve "halott" volt..
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #14608 üzenetére
Ezt nem jelenteném ki mert nekem kb 1 éve nem volt semiféle kuponom. Tehát nem konstans. És már az se megy mint korábban hogy nelengeted a pause-t majd egyből kiirja jó legyen 2$-al olcsóbb ha mégse pauseolod..
(Továbbra se fogom fel, hogy a bundle topikban a bundlekról való beszélgetést minek rakjátok folyton offba)
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymusxx #14589 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
Fanatical kb kenterbe veri a humblet
Kingslayer Bundle 2 €5.39
Expeditions: Viking
Legújabb GRID
DNF + 2DLC
Meg a többi fos(GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR, Party Hard 2 + dlc)
Nekem csak Grid kell meg Viking akit a többi érdekel jelezze mert akkor venném a csomagot
-
Crytek
nagyúr
[link] Pick and mix bundle 10 game esetében csak 0.55/game. Engem csak a Last Leviathan érdekelne
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14542 üzenetére
Bundlezva lett = a kutya se veszi már jön az még choiceba is ahol freere kihozható lesz
-
Crytek
nagyúr
Feb Five Pack 4 ..stb vajon 1 db kulcs az egész?
War Tech Fighters érdekelne csak a többi ami érdekel megvan már
reelc: Anomalyk ezer éve filléresek kb annak nincs meg mind akit nem is érdekelnek...
-
Crytek
nagyúr
Nem a varázsló te vagy hogy nem sikerül eladnod..
A csomag egy fos volt valóban de elment némi bevétellel és 2 ingyen játékkal:
Truberbrook / Trüberbrook 1$
Opus Magnum + Raiden V: Director's Cut 2.5$
Hitman 2 - 4 euro
Gris - 1 euro
This is the Police 2 - 1.5 euro
Driftland: The Magic Revival - Akiraths 1 euro
Capitalism 2 - 1 euroPaypal átváltás után a 12$-os csomagból 12.47$ jött vissza és ez a 2 ingyen game lett meg:
Turok 2: Seeds of Evil + The Bard's Tale IV: Director's Cut megtartottam
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14476 üzenetére
Hidd el nem csak egy ember él a földön (én) aki ezzel üzletel..
Grooup buyson is van sok ember akik classis előfizető és már hirtelen 19ért árulja a szajrét..Ez elég gáz..minek hazudni?
Én direkt nem tolom fel a teljes pakkot oda csak a 3-4 drágábbat ami ér valamit azt ha elvitték csepegtetem plusszba a kicsiket ilyenkor senki se szól hogy hét te paraszt már igencsak 12 $ felett van a végösszeg... De láttam olyan srácot aki 5 eurot kért a Jurassic + DLC-ért egyből nekirontottak vagy 5-en hogy van pofája enyiért adni amikor 12 $ a 10 game...
Okosan kell csinálni és akkor ingyen game van és + bevétel is.
Ez a very positive bundle meg jól tükrözi amit mondtam azért mert valami pozitiv még ótvar hulladék az összes számomra
1 $-ért nem adnék ezért a csomagért
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14456 üzenetére
Semmi szöszölés nincs ebben. Kiirod mid van és jönnek értük.. Az nem tudom miért szöszölés ha netezel mert most is azt csinálsz miközben ide irogatsz. Eladogatni se másabb.
Te is írod ahelyett hogy keresnél vele inkább külön költesz rá...Tenném savba a kezem ha ilyen csinálnék
Nekem nem kell 10 ezre very pozitiv game meg aaa sőt aa se kell. Olyanok kellenek amik engem érdekelnek. Ez a mostani csomag számomra volt a Jurassic meg 11 szemét..
-
Crytek
nagyúr
Mert azok is :)
Már a top über game-ek is egyre jobban elmaradoznak.
Mondjuk addig nincs gond számomra (ha az üzletemberi szememmel nézem) amíg a sok szart elviszi más, mert őket meg érdeklik.Sniper Ghost Warrior 3 SP Editiont betolhatná végre a City egy choiceba most már ugyis a Contrastal hakniznak
Vagy a sajnos senkit nem érdeklő Daymare 1998-at is várom már az nagyon nem fogy steamspy szerint
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #14432 üzenetére
Már csak ez van:
- The Swords of Ditto: Mormo's Curse 0.5 euroMár elkelt ateljes pakk!- Rise of Industry vár az úriemberre aki rámírt. Bár nem tudom milyen szokás elkezdeni egy üzletet és lelépni szó nélkül... ez nem foglalás! Nyugodtan oda lehet ilyenkor írni ,hogy sorry most el kell mennem. Ez komoly biznisz itt komolytalankodásnak helye nincs
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn #14433 üzenetére
3 euroért akármikor elviszik. Ami a valaha volt legolcsóbb ár alatt van jócskán és még mindig a cd kulcsboltos árak alatt.Szóval az hogy nem éri meg erős. Aki szereti a kategóriát megveszi most.
-
Crytek
nagyúr
A 12-ből 10 választható. Ha lesz a többségnek gazdája akkor unpause-olom a 2-es fiókomat.
Privátba indulhat az árbombázás kinek mi kell mit gondol értük- Jurassic World Evolution + DLC
- XCOM 2 + 2 dlc
- Rise of Industry
- Warhammer 40k Gladius - Relics of War
- Mo: Astray
- Horace
- Chess Ultra
- Warshaw
- The Swords of Ditto: Mormo's Curse
- Niche - A Genetics Survival Game
- Heave Ho
- Neoverse
(A lista egyben "ársorrend is" tehát fentről lefelé haladunk a legdrágábbtól a hulladék csak vigyedmáig..) -
Crytek
nagyúr
Egyébként hónapokkal ezelőtt nem úgy volt hogy euroban vonódik majd a humble havi díj? Vagy ez a dolog elfáradt a kanyarba?
Közben nagy nehezen elment ez a hulladék csomag. Jurassic lett ingyé csak de így is jó a célom elértem.. Másik fiók pauseon maradt mivel nincs más game ami érdekelne
-
Crytek
nagyúr
Humble Choice Május
XCOM 2 + 2 dlc
Jurassic World Evolution + 1 dlc
Horace
Classs Ultra
Mo Astray
Warhammer 40k Gladius - Relics of War
Rise of Industry
Warshaw
Heave Ho
Neoverse
Niche - a genetics survival game
The Swords of Ditto: Mormo's CurseFos
... MINDEN VIHEtő akit érdekel!
Ja és igen a hatlamas extra az áprilisihez: Train Valley 2
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14378 üzenetére
A leírtak alapján nem is kicsit
Abben a kettőben amit írtál kb annyi félelem volt mint ahogy most csattogtatom a billentyűzetet. Gondolom te este csak valakivel párban mersz menni bárhova mert sötét van nem?
-
Crytek
nagyúr
Hybrid Wars-ot akkor már az úgyis lekerül steamről
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14361 üzenetére
Miért lenne köpködés? Kaptál 10 játékot a szokásos áron ahogy eddig is. Most meg kapod a 11. bónuszt.Senkinek semmi joga köpködni. A köpködés az maradjon meg a májusi bundlera,mert egy ilyen csomag után már nem számítok semmi jóra
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14357 üzenetére
Szerintem olyan értékeset nem fognak adni,pedig erre a csomagra ráférne egy erősítés. Ezt megtartanám xboxon 1000/1000-eztem. Steamen is megtenném vele
-
Crytek
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #14337 üzenetére
Turning Test 1.5€?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest