-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
shaddy1027 #12648 üzenetére
Wow, köszi! Elég király a középső csomag!
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #9344 üzenetére
Már ezerszer bundlizták a CoH szériát, ez annak sem jó csomag már akit érdekel
-
törölt tag
Ha valakinek nem kell a Kentucky Route Zero én átvenném.
-
törölt tag
Áldom a napot, amikor leiratkoztam a Monthly-ról
-
törölt tag
válasz
[Prolixus] #8858 üzenetére
+1, én is a miatt fogom megvenni a belépő tier-t.
-
-
törölt tag
válasz
2thletme2day #8254 üzenetére
Jaja, örülök is neki mint majom a farkának.
Sajnos az AC-s reményeim nem jöttek össze, de cserébe lett még egy Splinter Cell a bundliban, az is valami. -
törölt tag
Na én lemondtam ezt a hülyeséget, nagyon felhúzott most ezzel a sok indie vacakkal. A Ubisoftos bundle viszont nagyon király, ez a Gunslinger eszméletlen hangulatos.
-
törölt tag
Ezt a rakás szart
-
törölt tag
Kevesebb mint két óra, hölgyeim és uraim tegyék meg tétjeiket:
Megint kidobtunk 12 dollárt az ablakon, vagy
Megint kidobtunk 12 dollárt az ablakon -
törölt tag
válasz
Csapoati #8157 üzenetére
Szerintem annyira nagyon nem, de megvettem. Szerencsére gyorsan eldöntöttem, mert azóta fél dollárt nőtt a BTA ár
(#8158) Sputnyik123: Megkapod az új játékokat akkor is ha 120 dollár lesz a BTA küszöb.
Amúgy a pénzt ne felejtsétek el magatok elosztani, majdnem az egész árat a Ubisoftnak akarta tolni a rendszer
-
törölt tag
Nnnnna most jött a mail, hogy a Humble Monthly levonta a februári adagot. Ha most sem lesz kiemelkedően jó, akkor tényleg lemondom!
Aztán a következő adag természetesen iszonyat b*szó lesz
-
törölt tag
Reméljük lesz olyan jó mint a Humble Monthly
-
törölt tag
Hát kövezzetek meg de ez a bundle nekem most tetszik
Mondjuk lehet ha azt mondják ez a csomag jár közel 4000 forintért nem veszem meg
-
törölt tag
Elfelejtettem lemondani a Humble Monthly-t, azt ma levonta a pénzt a kártyámról.... Remélem jó cuccokkal készülnek decemberrel, főleg az előző elégedetlenséget hallva.
-
törölt tag
Hát ez a monthly nem valami erős.
Én minden esetre egy hónapot még tuti maradok, hátha a semmire nehezebben tudtak jó deal-eket kötni a stúdiókkal.
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #7466 üzenetére
Lehet hogy lesz ami már volt, csak lesz olyan is, ami még nem volt. Én legalábbis így értelmeztem.
Most már lassan kiderül, csak nem rakják tele Saint's Row-val, megvan mind korábbi bundliból
Azt hittem ha PayPal-lel fizetek nem kell lemondani, jó is hogy szóltatok. Nem tudjátok mikor vonja le a következő havi pénzt?
-
törölt tag
Este jön a havi zsákbamacska Humble Bundle, ki fizetett elő? Remélem nem fázunk rá!
-
törölt tag
Van már valami leak arról mi lesz az első havi Humbli bundliban?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #7114 üzenetére
Én is sok dolgot megveszek amit végül el sem indítok, de nagyrészt olyanokat amik tényleg érdekelnek.
PS3-on azért nincsenek filléres játékok, ott nem vásárolok ennyit. Másrészt ha úgy adódik jóval többet is kiadok egy-egy címert.
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #7091 üzenetére
Biztos lesznek benne gagyik is. Remélem csak is, nem csak gagyik.
-
törölt tag
"A highly curated bundle of our favorite games at one fixed price. Includes everything from recent hits to hidden gems to timeless classics - every month."
Azért ez jól hangzik.
-
törölt tag
válasz
maddionmax #6943 üzenetére
Hol van Telltale Bundle?
-
törölt tag
válasz
Piftuka #6911 üzenetére
Vigyázz, mert a Steames verzió csak az alapjátékot tartalmazza, se AB se SoD. Sokan azt hitték benne lesz, hisz úgy lenne értelme. A Ubisoft válasza az volt, hogy nem találták meg a New World Computing gépein a kiegészítők forráskódját. WTF? Akkor hogy dobták össze évekkel ezelőtt a Complete kiadást?
Az a HoMMIII Special Edition elég komoly lehet
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #6391 üzenetére
Dos Box? Lehet ezek már abandonware programok.
(#6389) Ozrych: A The Last of Us azért megérte az árát. Meg a Quantic Dream játékai is. De akkoriban nem volt olyan nehéz kreatívnak lenni, gondolj bele. Sokkal kevesebb játék volt előttük, sokkal kevesebb játék jött egy évben. Merészebbek lehettek a fejlesztők, nem volt ilyen dömping. Ugyanez van a filmpiacon is csak sokkal durvábban.
-
törölt tag
válasz
SenorGrande #6289 üzenetére
Maguk az Indie címek is átfordultak a szemét kategóriába. Nem mind, de ma már az Indie sokszor nem azt jelenti hogy kis pénzből sok kreativitással valami jót, hanem kis pénzből valami jónak tűnő vackot.
-
törölt tag
Durva hogy máskor hónapokig semmi, most meg Star Wars bundle után egyből egy Square Enix. Szerintem idénre ennyi is volt a jó csomagokból
-
törölt tag
Kipróbáltam ezt a WRC Powerslide-ot, egész jó kis cucc lenne de sehogy se tudom elérni, hogy az nVidia GPU-t használja az Inteles helyett. Nem tudom csak az integráltat kiválasztani beállításokban, valakinek van valami ötlete?
Amúgy nem tudom miért kell minden ilyen casual cuccba valami idióta idegesítő powerup rendszert tenni. Második helyen mentem, erre belémcsap egy villám és utolsó, a következő kanyarban semmit se látok valami füsttől...
-
törölt tag
válasz
Hunbeast87 #5183 üzenetére
Team17 csinált mást Worms-ön kívül?
-
törölt tag
Igazi best buy a mai Humble Flash Sale
-
törölt tag
válasz
morvaigaben #3898 üzenetére
Én mostanában játszom PS3-on, szerintem egész jó. Mondjuk a lehúzós tesztek után már nem vártam tőle annyit.
-
törölt tag
Tízből kb. egy bundle amit érdemes megvenni. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. De én pl. sokat megvettem amiből egy játékot nem vittem végig pl. az Origin bundle-ből elkezdtem a Mirror's Edge-et (borzalmas irányítás) és a Dead Space-et (annyira fosok tőle hogy nem merem elindítani
) de azóta se fejeztem be.
-
törölt tag
Hány óránként van Flash Sale? Egy -75%-ban reménykedem TWD 2. évadra.
-
törölt tag
Orcs Must Die 2 miatt lehet benevezek a 6$-os pakkra. Csak attól félek hogy ezzel a bundlival is úgy járok, hogy végül semmit sem játszok végig
-
törölt tag
Mit gondoltok, PC és Android bundle 9-ben van esély egy Game Dev Tycoon-ra hétfőn?
-
törölt tag
Humble-n mennyire szokott megemelkedni a BTA ár? Most 3.45, végül is érdekel a Kingdom Rush (bár böngészőből ingyen elérhető -.-). Igazából az egész csomagból csak a Type
ider érdekelne de az nagyon úgyhogy az alap verziót tuti beszerzem.
Sehogy sem lehet kinyomozni mik jönnek majd később a BTA csomaghoz? -
törölt tag
Új Humble Weekly. Meglehetősen fos (legalábbis nekem).
Symphony
Sequence
Bit.Trip RunnerBTA:
Audiosurf
Beat Hazard Ultra
Retro/Grade
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged