- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20799 üzenetére
AZ biztos, de először nekik rá is kellene szolgálni hogy megérdemlik. Egy KCD 2 nél ez nem kérdés, ha lenne rá keret én is instant venném a maxos kiadást - egy AC- az majd jó lesz -80% elárazással /bundliban 2 év múlva , Ubi jatekért én 15$ nál többet nem vagyok hajandó fizetni
Ja és köszi, imádok vadászni olcsó repjegyekre, lassan jobban mint olcsó gamekre, mert itt ha veszek vmit nem marad backlogban
Tavaly pl Cyprus, Gruzia, Gran Canaia és Rhodosz retur repjegyek ára kemény 20k volt, most picivel drágább lesz, de ez se vészes még, Sevilla lesz a kiidulópont, onnan Cadiz, Cordoba, Granada, Malaga, Gibraltár igy szép körbe, majd Malagából repülés Porto, és Lisszabonbol haza, szóval a 3 repjegy ( Bp- Sevilla Malaga- Porto És Lisszabon Bp 40k összesen
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20796 üzenetére
Nice, ha valami akkor ez a jatek megérdemli. Sajnos nekem literally egy vasam sincs de tényleg, tegnap foglaltam be 2 hetes Andaluzia + Portugalia utazást ( nyilvan nem iroda hanem sajat szervezes, de még igy sem olcsó annyira
)
-
D_r_u
tag
válasz
Ferke[HUN] #20627 üzenetére
A Doomot vinném a jelzett 0,5-1 euró(nak megfelelő huf) áron, és akkor így van is jelentkeződ mindenre.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20627 üzenetére
ha NAGYON nem találsz Dark Forcesra senkit, akár még érdekelne is, de elsősorban persze a SS
Dobj majd DM et ha van/lesz valami
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #20350 üzenetére
Battlesectort elvitték!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20340 üzenetére
Értem
hát akkor továbbra is áll a dolog hogy az az 1 érdekelne belőle, akár instant is
( ezt lehet külön kellene írnom nem neked válasznak de már mind1
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20338 üzenetére
És vihető belőle a Starship esetleg?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20308 üzenetére
Az ugy komoly
2 nappal előtte vettem meg.....
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
szintúgy, kemény fél év
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Szintén.
-
warcat
veterán
válasz
Esélyes, hogy mindenki kapott, három kupont már találtam a többit nem nézem meg.
-
válasz
Ferke[HUN] #20169 üzenetére
+1
origins 50 óra, odysseyt 10 körül elengedtem, látva, hogy ez 100+ órás időelb*szás csak, a valhallát sose próbálnám ki. A mirage ellenben számomra visszahozta az AC1-2-Brotherhood korszakot, day1 vettem, imádtam, 20-25 óra alatt lepörgött.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #20138 üzenetére
Werewolftól lefelé az életben nem fog elkelni egy bontás, és az is (az alapjáték) 2 euró környékén szokott lenni. Akinek kell a felső kettő, kénytelen megvenni a csomagot (főleg, ha nincs kulcs). Akinek nem kell a Returnal, azzal szívesen boltolok, a Ass Creed játék ingyen sem kell (így is van már vagy négy a profilomon).
-
gejala
őstag
válasz
Ferke[HUN] #20138 üzenetére
Ubihoz már régóta nincsenek kulcsok, csak közvetlen aktiválás.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Ferke[HUN] #20117 üzenetére
Akkor már csak 1 érdeklődő kellene és 3 euro/db-ból ki lehetne hozni.
5 vagy 7 game összehozása esélytelen. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20044 üzenetére
Eddig mindig szoktam kapni én is ugyanúgy mint mindenki. Hát most ebben a hónapban ( ahogy az előzőben is) SEMMI. Pedig instapauseoltam mint mindig.
-
bepken
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19974 üzenetére
úgy vannak vele, hogy "nem kellett a két hónap 6 dollárért előző hónapban??? ...akkor f... you!!!"
én amúgy tökre megértem őket is, régóta mondom, hogy kb semmi értelme nincs valamit 12 dolláros áron kínálni, amiről mindenki tudja, hogy a hónap utolsó napjaiban feleannyiért is elérhető lesz....
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19971 üzenetére
Én is azt lesem már egy ideje, mint a keselyű a dögöt...
-
warcat
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19951 üzenetére
Ez még csak a 2. hete a januári choice-nak, ha lesz kupon, akkor jövő hét első kör, majd egy hétre rá 2. senki többet? - alapon.
Ne vicceljünk már, ígyis nagyon határeset, hogy ki veszi még őket komolyan egy azonnali vásárlással megjelenéskor
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19821 üzenetére
bepken&sto1911 és Ferke[HUN]:
Köszi a jótanácsokat, de közben elvitte egy itteni fórumtag a kulcsokat. -
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #19800 üzenetére
Ez a felvetés minden ilyen 2-3 hónapos csomag akciónál felmerül, aztán legtöbbször a következő és azutáni hónapban jön a meglepődés, hogy mégis milyen jó lett a hónap.
Szerintem rosszul álltok a kérdéshez. Nem a következő hónapot fizettetik ki veled, mert annál ugyanúgy dönthetsz még, hogy lemondod, amint meglátod. Így az mindegy, hogy jó lesz vagy rossz.A jelenlegi hónap az, aminek a vásárlására "rákényszerítenek" ezzel az ajánlattal, tehát nem az a kérdés, hogy jó lesz vagy sem a következő, hanem az a tény, hogy a jelenlegi nem fogy jól.
-
eami
Topikgazda
válasz
nekem €6 írt, viszont a decemberi packok híresen szarok szoktak lenni a különböző salek miatt
-
l.skywalker
titán
válasz
Hosszú hónapok sőt évek után az első alkalom hogy nem kaptam kupont
-
De4d
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19758 üzenetére
Hmmm, vajon melyik a "húzócím"
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19758 üzenetére
Nekem ezekből a címekből talán ez ismerős: WWE 2K23
A többi nem mond semmit, gondolom nem vagyok vele egyedül. -
mepet
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19698 üzenetére
Nekem is megjott az elso 2 kupon, 7 euro a choice igy, akkor meg varok, hogy meg olcsobb legyen. Koszi a segitseget kwzatz!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Pont akartam mondani
de fog ez még lejjebb is menni
Mondjuk humble logikáját nem értem szerintem értelmesebb lenne a hűséges/ kitartó vásárlókat jutalmazni , de hát ők tudják legalább a choice minősége ugrásszerűen javult az utóbbi 1 évben mióta 12-14 helyett csak 8 game van. Azóta kb nem volt hónap amit nem érte volna meg behúzni akár mert meg akarta tartani az ember vagy azonnal el tudta passzolni instant minimum az árában.
-
törölt tag
válasz
Az elmúlt néhány hónap alapján menni fog ez még lejjebb is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Ferke[HUN] #19682 üzenetére
A múlthavit megvettem, és most pause-nál nekem is csak egy 1 dolláros kupont ajánlott...eddig fixen jött a 4 dolláros
-
Zolás
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19605 üzenetére
Tiny Tinát behúzom, még ha alapot ad akkor is. A kiegészítőket csúnyán lehúzzák minden tekintetben.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19302 üzenetére
Most jött email, rezumálhatom a membershipemet €9.99-ért. Kösz, azt eddig is meg tudtam volna tenni.
Szerk: nem válasz akart lenni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19226 üzenetére
Bocsi, már vittem.
-
Joccc07
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19039 üzenetére
Köszi
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19039 üzenetére
Köszi, szóval a season pass 1
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19031 üzenetére
Nekem is feldobta a $4-es kupont, de rövid hezitálás után passzoltam.
Hátha a kövi bundle jobban érdekelne, és akkor lehet adná arra. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19031 üzenetére
Akkor egy infoval legalább dobj meg please hogy a 75,%os pathfinder kupon az csak season 1es DLC K re szól vagy teljes season passra?
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19028 üzenetére
Akkor meglepetés.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19028 üzenetére
Van akinek felkínálja a 6€ kedvezményt ? Annyiért vevő vagyok az egész csomagra szerintem, 10 ért szerintem nem vállalom be, mert előző hónapban megadta a 4$ os kupont, de most persze nem .
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #19021 üzenetére
Úgy látom a Humble GoGos kulcsot árul belőle.
Csak Steamen van Steam kulcs, nem sok helyen forgalmazzák a játékot. -
FunPro
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19021 üzenetére
Még az sem biztos, hogy Thornbreaker lesz.
Egyébként ki lehet logikázni a dolgot, mert a piacon maximum steam accountot vagy steam gift-et tudsz venni, konkrét steam kulcsot nem. Úgyhogy ha Thronbreake lesz, akkor az 99% gog!
-
sto1911
veterán
válasz
Ferke[HUN] #18958 üzenetére
Hol? Nálam még a Dishonored-ot mutatja, ami 28 nap múlva jár le?!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18849 üzenetére
Először azt hittem, hogy fejből vágtad, de gondolom megtaláltad a topikot.
#neáruljbeamodiknál
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18772 üzenetére
Amúgy vicces, hogy az eurót meg a dollárt teljesen 1 az 1 be számolja, szóval a 4 dolláros kuponnál fogta és lett a 9.99 eurós haviból 5.99
Valaki nemrég bedobta itt a Phoneix Point nevű játékot, most néztem arra is adnak egy 33% os kupont.Ja és ne felejtsük el hogy jár hozzá a Ghost Song nevű játék is + ban amit külön kell letölteni. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18770 üzenetére
Működik
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18768 üzenetére
"Single use coupon. Coupon redeemable for $4 off Humble Choice in a single purchase in the Humble Store. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Coupon must be redeemed at time of checkout by following the directions provided for coupon redemption. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited."
Elvileg ennek meg kell maradnia ha váltok classicról monthlyra ... Utolsó kérdés: Pasuolni ugyanúgy lehet a monthlyt vagyis a 10€ t is ugye ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18765 üzenetére
nem, úgy terveztem hogy nyomok egy pasuet, és arra megadja a 4$ kupont ( meg is adná) és utána váltok plant.Akkor még mindig nem tudom hogy lehet -e ilyet, mármint megmarad-e utána a kupon
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18763 üzenetére
Hát pause esetén kapnék kupont
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18760 üzenetére
Tényleg? Az nem semmi köszi, akkor bevállalom. És a 10€ plant is lehet pasuolni ugyanúgy?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18732 üzenetére
Kingdom of Amaleurt bevallalom
-
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #18732 üzenetére
Egy Hell Let Loose-ra vevő lennék.
-
bepken
veterán
válasz
Ferke[HUN] #18702 üzenetére
remélem mostmár tényleg, hogy decemberben a Fallout 4-et fogják adni....
-
fatal`
titán
válasz
Ferke[HUN] #18702 üzenetére
Szerintem steames lesz.
De a következő salenél már szerintem steamen is bagóért fogják osztogatni, jön a Generations 1,5 hét múlva.
-
válasz
Ferke[HUN] #18634 üzenetére
Akkor segítsen pls valaki, hogy jön ki ez 8-10$-ra? Az is jó ha meg tudja valaki venni és átveszem az egészet.
-
válasz
Ferke[HUN] #18630 üzenetére
Sajnos nem dobott, de legalább már 9,99-re vagyok bejegyezve, na de majd hátha küld kupont, most már kíváncsi leszek rá. Várok egy kicsit. (:
Ui: Ez a veszély most nem fenyeget senkit!
Ezen játék az elveszett prófétához van bejegyezve. Majd ő lesz a megörvendeztető.
-
válasz
Ferke[HUN] #18628 üzenetére
Az derék nálam nincs ilyen sem, és 12$-nak méri a packot
-
válasz
Ferke[HUN] #18625 üzenetére
A manóba, pedig rendszeresen olvasgatom a fórumot, de ezt valahogy sikerült átugranom.
De legalább tudom, én miért nem kaptam soha kedvezményes kupont..
Bolti 20%-ost én csak egyszer tudtam kihasználni, így nem befolyásoló tényező nálam sem.
Akkor ezt ideje orvosolnom - köszi a választ! -
válasz
Ferke[HUN] #18621 üzenetére
Ez így kicsit gáz, mert én is
S nem is jött semmi értesítés róla, hogy lehet/van lehetőség váltani.
Nekem még az az utolsó infóm, mikor bevezették a Choice-t és tag voltál, akkor automata Classic Plan leszel és akkor minden játék. Vagy voltak ez alatti szintek, de akkor mondjuk csak a 10-ből 8-at..6-ot választhattál, stbVan most különbség a 12€ és a 10€? Mert a beállítás résznél nem látok semmi érdemlegeset.. mivel jár ha váltok. (kevesebb kedvezmény a -20%-ból, ha a boltból vásárolok.. stb?)
Plan type: csak havi vagy éves van, semmi más. -
bepken
veterán
válasz
Ferke[HUN] #18597 üzenetére
mondjuk jogos, nekem is megfordult a fejemben, hogy Bethesda lévén felmerülhet még az XBOX Store is
azt amúgy jól értem, hogy ez a "The Pitt" egy bővített kiadást takar? (mármint gondolom, nem csak a kiegészítőt adják)
maga a játék jóféle egyébként?
-
bepken
veterán
válasz
Ferke[HUN] #18557 üzenetére
természetesen más is viheti, ha esetleg a Kolléga kifejezetten Steam verzióra vadászik
-
Zolás
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18529 üzenetére
Mondom ránézek már mi ez, aztán ha tetszik elkérem. Erre nem megvan? Már éhenkórászolni se tud az ember rendesen
-
Pedro78
senior tag
válasz
Ferke[HUN] #18485 üzenetére
Xcom collection egy kulcs vagy kulon kulcsok vannak a kulonbozo reszekhez?
-
FunPro
őstag
válasz
Ferke[HUN] #18487 üzenetére
Lehet jobban jártál a régi részekkel.
-
fatal`
titán
válasz
Ferke[HUN] #18485 üzenetére
Ultimate collectiont a legnagyobb tierre írja. Valamit elnéztél
Szerk.: Ja, akkor szar volt, nem szóltam.
-
eboostr
aktív tag
válasz
Ferke[HUN] #17921 üzenetére
Ferke: Köszii!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #17710 üzenetére
Aznap aktiváltam is, nekem €6.41 volt, most ránéztem, már csak €6.38. Tudom, hogy miért
, de azt hittem, hogy ez fixen ugyanannyi marad.
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #17710 üzenetére
Én is szüneteltettem, de nem kaptam kupont, sebaj megmarad a pénzem. :-)
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #17600 üzenetére
Lehet titkon minden bundle oldal Groupees akar lenni.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN] #17300 üzenetére
Jézus!
Én még azt is bezárom, amit éppen nem használok.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #17258 üzenetére
Az nem lenne gáz, hogy ez a decemberi (mert bármikor lehet gyengébb összeállítás), de az már igen, hogy 2021 best of.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #17086 üzenetére
Látom már beelőztek, de nekem is az a 2 cím kellene, ha van még valaki, akinek pont az a kettő nem kell.
-
sto1911
veterán
válasz
Az MK esetleg, ártól függően.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Jaja,lenne, először én is meg akartam venni, de mivel a Soulcalibur VI kutyának se kellett, végül még nem vettem. Mondjuk engem még van olyan cím ami érdekelne belőle, de elsősorban ez a 2 kéne pont
-
l.skywalker
titán
válasz
Ferke[HUN] #16945 üzenetére
Nekem ennyit megér, lévén nem classic, hanem normál előfizető vagyok, így 18$ helyett csak 6$ három hónapig. De én digitális hörcsög vagyok, nekem a minőség után az számít, hogy mi az ami még nincs meg
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #16899 üzenetére
Azért remélem a két utolsó hónapban belehúznak, ha már ünnepi negyedév ugye...ez egyelőre inkább olyan uborkaszezonos felhozatal -
bepken
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16377 üzenetére
okés csak majd ha 6 dollár helyett 12 dollárt vonnak le a (nyilvánvaló) hiba javítását követően, az nekem annyira nem buli....
főleg egy ilyen csomagért
-
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #16365 üzenetére
Iron Harvest, Spellforce 3, valami tinybuild (Not for Broadcast, Kill it with Fire), valami Team17 (Worms Rumble, Monster Sanctuary, Going Under), valami Humble (Ikenfell, Ring of Pain), Pumpkin Jack, valami Sega (Persona 4, Total War: Three Kingdoms), valami Private Division (Outer Worlds, Disintegration), valami 505 (Death Stranding, Bloodstained, Ghostrunner), valami Focus Home (Greedfall, Space Hulk: Deathwing, The Council, Plague Tale, The Surge 2), Planet Zoo.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16262 üzenetére
Én néztem el, az az Ontopik volt.
Ott befejeztem.Itt a helye a dolognak.
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16260 üzenetére
Az OFFtopikban írták az előbb, hogy volt rá példa, hogy választani lehetett milyen kulcs legyen.
Erről nem tudtam, azok a bundlék nincsenek meg. -
Sirpi
senior tag
válasz
Ferke[HUN] #16222 üzenetére
Köszi!
-
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16209 üzenetére
Az tiszta, hogy a következő 4 hónapra él a $8-as ajánlat.
Ezt 27-éig kell aktiválni. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16207 üzenetére
Akkor félreolvastam amit írtál.
Elnézést.
Azt olvastam, hogy már megvetted.Nem tudok mit mondani, és jelenleg bepróbálni sem tudom.
Ugye itt van a kupon szövege.
Az ésszerű az lenne, hogy ha nem vonná le a mostanit, ha aktiválod a plant. -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #16205 üzenetére
"Kaptam a Humbletól a fentebb említett kuponból. De, hogy azt érvényesíthessem, meg kell vennem ezt a havit."
Köszi az infót!
Így már nem is olyan csábító a dolog.
Mert ha most megveszem a mostanit 12-ért, akkor el is úszik a 3x4-es kedvezmény a következő bundlikra. Csak a 4-ik lesz valóban 8-ért. -
válasz
Ferke[HUN] #16148 üzenetére
ebbe rendesen belenyúltál!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
Ferke[HUN] #16130 üzenetére
Asszem feladok egy lottót, a jövő héttől pedig hátat fordítok a fillérkefélésnek!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #16130 üzenetére
No Way, a tavaly decembert nem lehet alulmúlni :)
-
adrian360
őstag
válasz
Ferke[HUN] #16108 üzenetére
kedden lesz, már átrakták első keddre
-
De4d
őstag
válasz
Ferke[HUN] #15936 üzenetére
Igen, de első sorban cserélnék, hátha akad nálam olyan ami másnak kell, addig nem venném meg.
-
De4d
őstag
válasz
Ferke[HUN] #15931 üzenetére
Ebből a Plug in bundleból "vevő" lennék egy Dead In Vinland-ra, Epistory - Typing Chronicles és a Sunderedre is akár.
-
Frod
addikt
válasz
Ferke[HUN] #15455 üzenetére
Írtam privátot.
Sunless Bundle érdekelne, ha esetleg valaki más is tervezi a csomagot, és őt sem érdekli, akkor jöhet a pm! -
reelc
veterán
válasz
Ferke[HUN] #15444 üzenetére
Nekem nem is lenne rossz.
Ha ezek lesznek benne, unpauseolom.- The Sunless Sea + Skies Bundle - gondoltam egyszer csak bundlizzák.
- Az Iron Danger se tűnik rossznak.
- Shadows: Awakening - a Fanatical bundlit nem vettem meg 4 EUR-ért, mert a többi játék belőle vagy megvan, vagy nem érdekel.
- The Suicide of Rachel Foster ez is jónak tűnik. Látom nemrég volt bundliban az Iron Dangerrel, de az a helyzet, hogy nagyon ritkán jutok el a felső tierig.Valahogy úgy vagyok vele, hogy szinte mindegyikben találok 2-3 címet, ami érdekelhet.
Mert nem vagyok az a típus akinek már minden is megvan, másrészt én már rég nem várok AAA halmot a Humbletől, tudomásul vettem milyenek, így ebben a tekintetben csalódást sem tudnak okozni.
Mivel anno nem vettem a Humble Monthlyt és sima bundliban is ritkán jutok a legfelső tierbe, így az ismétlések is csak minimálisan érintenek. -
SenorGrande
senior tag
válasz
Egyenesen a HB szerveréről érhető el a kép, csak még nincs fellőve az oldal. Nem hiszem, hogy csak szórakozásból dobnának össze egy ilyen képet.
-
törölt tag
válasz
Az Uncertain volt már ingyen is, szerintem már nem is egyszer.
Engem összességében nem zavar, hogy indie game-ek, kisebb címek vannak benne, de hihetetlen milyen érzékkel választják ki azokat a játékokat az utóbbi időben, amikről még nem is hallottam vagy egyáltalán nem érdekelnek.Egyébként csak jelzem, ahogy az lenni szokott a bundle napján, már megint limbóban van az accountom pause és nem pause között félúton. Felül már eltűnt a "Your subscription is paused" sáv. A másik képernyőben: Subscriber Perks: Active. Közben Your Subscription: Paused. Erről beszéltünk, hogy ez hamarabb változik, mint ahogy az új bundle megjelenik, és néha megkapod a kulcsokat. Most megvárom mi történik, egyrészt ott a levelem a pause-ról, másrészt 100%-osan tudom, hogy pause-olva volt, kíváncsi vagyok, hogy jön-e este 7-kor levonás.
-
De4d
őstag
válasz
Ha igaz, a Shadow Awakening-re és az Iron Dangerre vevő lennék!
-
FunPro
őstag
válasz
Gyá!
Na ezt nagyon remélem, hogy sikerül szüneteltetni!
-
TheNewDawn
addikt
válasz
SZerintem nagyon is valószinű. Úgy általában megfigyelhető, hogy a Fanaticalon futó legütősebb bundle 1-2 játéka bekerül haviba is. Ez volt a Dirt Rally 2 és a F1 2019 esetében is, most ezek megint bundliba vannak, de már voltak haviba, így marad a Shadows Awakening.
Viszont ha igaz lenne, én special nem lennék olyan bánatos, a Tropico 6 speciel érdekelne, főleg ha megint jönne ilyen 4$ kupon.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nekem meg lemondás, elegem van a "shitty bundle storm"-ból, és hogy random feloldja a szünetelést
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #15005 üzenetére
Árak privátban leledzenek legtöbbször, így nincs szabályszegés semmi esetben sem. Szóval minden ugyanúgy megy majd ahogy eddig nem kell túlparázni
De amerre a humble halad lassan nem is lesz mit eladni -
s7evcsenko
addikt
válasz
Ferke[HUN] #15005 üzenetére
A kódot ketté bontod 2 hsz-re, €1.5-€1.5-ért.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #14949 üzenetére
Mi az a GB ?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Ferke[HUN] #14873 üzenetére
Akkor kezd el törölgetni őket ,lassan 30 euro felett vagyunk... nem kell a "szánalom" cent
De tényleg. Inkább akkor ne legyen gazdája és megy fel jateknapló oldalra ahol olyan kapja akit érdekel is vagy bármi más.. De ilyen hogy nem is kell,de az is növeli az összeget megse hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest