- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #19996 üzenetére
Ha már Marvel Midnight Suns, ha mégis megvette valaki a csomagot 10 euróért, akkor esküszöm szivesebben fizetném ki neki az 5 eurót minimum ( de lehet még 6 ot is) mint egy full idegennek az 5 öt, pedig elvileg ledealeltem mindent, de 24 órát holnap este 7 ig még várok vele, hátha
Ami az új csomagot illeti, megint úgy vagyok vele, hogy a Life is Strange nagyon érdekel belőle, de 10 et nem adok érte.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
warcat #19640 üzenetére
Huhúúú, most kaptam én is. Az előző $9 -os körből kihagytak. De most már várok vele, lehet lesz ez még $7 is, pedig ez most egy nagyon jó hónap.
De ha ők így, akkor én is.
Tényleg nem értem, hogy miért nem lehetne fordítottan csinálni és minél tovább fizetsz elő folyamatosan annál nagyobb kedvezményt kapnál az előfizuból. Bár ott biztos okosabb döntéseket hoznak mint én innen a székből.
-
bepken
veterán
válasz
warcat #19556 üzenetére
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €9 (EUR) per month for 1 month (reg. €9.99 EUR per month) before any applicable taxes and fees.
szerintem ez már a legalja és ezeket a leveleket már bármiféle ellenőrzés nélkül küldik ki mindenkinek.... legalábbis kizártnak tartom, hogy ezt bárki komolyan gondolta náluk. -
csuvicsuva
addikt
válasz
warcat #19195 üzenetére
Plusz kettő van, azokról refeltem saját magam, abból az egyiket olyan régen használtam, hogy legutóbb január elején kaptam tőlük egy "mi a f*** van veled" szerű levelet.
Mivel már Xboxon nyomulok (GP, ócsó argentin/török kulcsok), PC-n meg van kismillió kimaradt játék, így már nem nevezek be rá minden hónapban, mert ha nincs benne semmi olyan, ami egy picit is érdekelne, lusta vagyok eladogatni. Egy Detroit lázba hozna, esetleg valamelyik másik korábbi PS játék, mert azok úgysem lesznek boxon.
Múltkor nullszaldóval eladtam egyet a Kingdoms of Amalur nélkül, de valószínűleg az sem lesz soha elindítva. Ezért örülnék neki, ha a kép szerint tényleg a következőtől vonná (ami önmagában full értelmetlennek tűnik), mert azokat talán könnyebb lenne elszórni.
Lényeg a lényeg: tök feleslegesen pörgök felesleges dolgokon, de én már így maradok.
-
sto1911
veterán
válasz
warcat #18807 üzenetére
Meglepodnel, ha tudnad, nem IT-skent is lehet annyit keresni, mint egy IT-s.
Ez a sajat magam reflinkezem meg nyakamat teszem ra, hogy tiltott, es account zarassal is jarhat.
Szoval akinek megeri, en nem banom."Mindez vs. 10 euróért veszegeted a havi choicet, kinek mi." - annyi, hogy nem veszegetem, ha megis, akkor kuponnal, mert en nem horcsogolok feleslegesen.
-
bepken
veterán
válasz
warcat #18242 üzenetére
azt azért tegyük hozzá, hogy jópár hónapja már, hogy 12 játék helyett csak 8 db játékot kapunk a csomagban....ezzel alapvetően amúgy nem lenne probléma, szerintem elég is ez a 8 db játék.
amit nem értek: miért éri meg a Humblinak folyamatosan segget csinálni a szájából, hogy gyakorlatilag hónapok óta röhögünk rajtuk, mert kvázi instant jön a 6 dolláros kupon a csomag megjelenését követően. mi értelme van egy terméket olyan áron árulni, amiért nem veszik meg? (pláne, hogy elenyésző számú előfizető létezik szerintem, aki ne értesülne időről időre valahonnan, hogy 6 dollárért is be tudja majd szerezni a csomagot, ha türelmes picit)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
warcat #18244 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszalkodás. Annyit mondanak, hogy az ajánlat akkor áll, ha nem szakítod meg a folyamatot. Utána attól még azt csinálsz amit szeretnél.
Én múlt héten kaptam $6 -os ajánlatot 2 hónapra. Elfogadtam. Az e havi Choice -t szkippeltem a második nap és most (mégis?!) jött a $6 3 hónapra kupon. Jegyezzük meg, hogy a Humble annál jobban szeret minél kevésbé vagy lojális hozzájuk és annál magasabbról toj le minél jobban ragaszkodsz hozzájuk (szerintem a 10% -ról induló 20% -os kedvezmény nem egy nagy cucc, amikor másoknak havi $6 -ral csökkenti a kiadásait...).
-
-
-
2thletme2day
őstag
válasz
warcat #18026 üzenetére
Fenyegesd őket lemondással. Múltkor le akartam mondani a csomagot. Adta is volna a 4 $-os kupont de a vége előtt vettem észre, hogy a pause nyomkodom a cancel helyett. Visszamentem, elkezdtem nyomkodni a cancel megerősítéseket erre az előző 4 helyett 6$-os kupont ajánlott fel. Egy próbát megérhet...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
warcat #17943 üzenetére
hát nekem is max a Destroy meg Naruto, ami érne valamit, de szumma 3-4€-nél nem többet, főleg, hogy a naruto historical low-ja 2,2€ hivatalos shop-ból, ami 1 hónapja volt... és ugye a BYOB low nem is látszik (talán 1,8€ volt, ha jól rémlik?)
nekem jobban bejön a fantaical rogue bundle-je, abból szinte összes game érdekel, kivétel a splinter cell klón Intravenous-t, ill az Elderborn-t, ami már megvan, így inkább azt húztam be...
-
FunPro
őstag
válasz
warcat #17745 üzenetére
Elismerem, van jobb alternatíva.
De épp ezért nem értem, mi értelme van más valutát kérni a vásárlótól.Vagyis értem, üzleti oldalon ez egy jó döntés, mert innentől olyan árfolyamon váltják, amilyenen csak akarják.
Igazából ugyanezzel etették be a deviza hitelekeseket is anno.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
warcat #17529 üzenetére
Amikor írtad a kupont, akkor még nem volt, később megkaptam. Jelenleg pause-on vagyok, most 5.5 euróért próbálom elsózni groupbuysban, de még nincs jelentkező. Legfeljebb holnap leviszem 5-re, az nullszaldó ingyen Mafiával, ami sosem lesz elindítva.
FunPro: jogos, azt nem írtam, hogy a kupont megkaptam.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
warcat #17381 üzenetére
LOL.
Updated: Get $6 Choice for 2 months!"Sorry, our bad... We sent you an offer to get 2 months of Humble Choice for $6 per month, but it didn’t work like we planned. If you’d still like to get this offer, you can rejoin using the link below before December 31.Sorry about your inbox, and apologies for the inconvenience!" -
-
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
warcat #16763 üzenetére
Bármit ajánlhatok,mert a döntés ugyanis azé aki megveszi. Olcsón akart venni én linkeltem.
Egyébként pedig tegye fel a kezét aki mondjuk kiad kemény 1.6 eurot bármiért esetleg letolja és hónapok múlva leszedik a fiókról és belehal a veszteségbe? Tényleg olyan sok az az 1.6 euro buko? Ennyi erővel miért nem warezolja le és nem kell tartania semmitől. -
-
ForRedGlory
félisten
válasz
warcat #16389 üzenetére
Nem értem a poént. A 6 hónap ebben a hónapban telik le. A januártól júniusig tartó 6 hónap kedvezményes. Naná, hogy elérhető még a kupon.
#16390bepken: Azon én is kiakadtam. Rányomtam és már fizettem is szó nélkül. Mondjuk úgyis meg akartam venni, de ha ez full áron megy, nem kicsit lettem volna ideges.
-
bepken
veterán
válasz
warcat #16389 üzenetére
amúgy ez megint milyen gyökér változtatás, de most komolyan? anélkül, hogy bármit magyarázna az oldal, csak úgy megjelenik egy redeem gomb, amire - mint a példa mutatja, nem csak én - nem mer rányomni az ember csak úgy, fizetés nélkül....mi volt a probléma az eddigi módival?
-
Garsza
veterán
válasz
warcat #15612 üzenetére
Nem én vettem ilyen kártyát amihez adnak kupont. Itt hardveraprón hirdet egy tak egy kupont amit kártyához kapott állítólag Gianni -tól. Én meg akartam tőle venni. Megegyeztünk, hogy a pénz felét elutalom és küldi a kódot, elutaltam, el is küldte, de mikor be akartam váltani azt írta az experience hogy lejárt. Rákérdeztem hogy nem e szerepel a kuponon a lejárati dátum azt mondja nem volt rájta.
-
nkaresz1976
csendes tag
válasz
warcat #15584 üzenetére
Én még nem voltam ennek az előfizetője,de a steames /trades ilyen olyan csoportokból csemegézem a játékokat ami érdekel. Sajnos elég hamar lecsapnak rájuk,mert nagyon jók az árak.
Humble storeba szoktam vásárolgatni és most néztem nekem is dobott egy ilyet:
"$9 USD a month to subscribe to Humble Classic for 3 months"
Ez most mit jelent? Ha elfogadom akkor 9x3 tehát 27$-ot levonnak most ,de akkor megkapom majd a következő 3 hónap játékait ha elérhetőek lesznek? Mert ennyiért lehet beuganék. Bár érdekesnek tartom hogy soha nem volt havi csomagom mégis a 19 euros (1 havi) csomagot ennyiért adnák. Bár nem tudom mennyit nyom a latba hogy reflinket használtunk munkatársammal a felkinált pénzt miattő pedig állandó előfizető.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
warcat #15525 üzenetére
Nekem a Control Ultimate Editionre fáj a fogam 5000 Ft ért kuponnal
Ez ugye nagyjából 14 euró.
De ahogy nézem, akad még pár HL ajánlat, bármennyire is rühellem a boltjukat, de valamit begyűjtök szerintem, vagy ezt, vagy a Snow Runnert.Amúgy jövő héten ingyen adják a Blair Witchet, 1 végigjátszást tán az is megér , bár nem dicsérték annyira. De emlékszem a filmet anno premierbe láttam, na az nagyon megfogott.
-
-
bepken
veterán
-
Crytek
nagyúr
válasz
warcat #13847 üzenetére
Haverok holnap kapnak is telefonhívást aktiválják a paypalt megy a zseton mert a fiokuk ez enyém korábbi humble walett miatt
Legalább visszajön az indeiegalán bukó zseton
Hihetetlen számomra tuti pénzt mosnak amúgy humblenál. Vagy az epic adja a pénzt és leszarják ha buknak folyton
-
reelc
veterán
válasz
warcat #11662 üzenetére
Egyúttal új bundlijuk is van, a drágább fajta.
$35, naponta unlockolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- The First Berserker: Khazan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robot fűnyírók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest