- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maddionmax
senior tag
Megvettem a Civilization Bundle-t, ha valaki szeretné a Tier 1 és 2 játékokat, keressen meg és a jelenlegi árnál olcsóbban átadom
-
maddionmax
senior tag
Továbbra is aktuális ár alatt átadnék egy Humble Civilization Bundle Tier1 és Tier 2 csomagot, lehetőleg egyben.
-
maddionmax
senior tag
Nálam Tier1-2 eladó, de a kutya sem akarja elvinni a korábbi áron
-
maddionmax
senior tag
Megfordítom a helyzetet, Tier1 és Tier2 átvehető tőlem a jelenleginél olcsóbb áron. Hátha valaki későn eszmélt is kicsit spórolna
-
maddionmax
senior tag
Akad valaki, aki megvette a Tier 2-ig és nem kell neki a Tier 3?
Csak arra lenne szükségem. Köszönöm! -
maddionmax
senior tag
válasz
maross #10291 üzenetére
Őszintén megmondom, nekem az általad felvázolt dolog nagyon tetszik. Mindenben van rizikó, de legalább nem 10 centeken múlik egy játék és nem is kell +$2-3 rápakolnom előre, mert nem tudok majd gép előtt lenni.
Ha van egy ára, bejelentkezik érte az ember és ha őt dobja a gép, viszi. Ez teljesen korrekt és átlátható számomra.
-
maddionmax
senior tag
Nem panaszkodásnak vagy offenzív beszólásnak szántam, csupán kritikával mertem illetni a rendszert. Attól, hogy nekem meg még pár ember nem jó, még lehet sok másnak tökéletes. De ezzel együtt remélem lesz ilyen és olyan is a jövőben....azaz mindenki megtalálja továbbra is a számítását itt.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Csapoati #10285 üzenetére
Én is ezt tettem, túllicitáltak, ez van. Majd meglesz, tehát nem "sírok" miatta.
De tedd a szívedre a kezed és mondd azt, hogy $3.10 már nem adtál volna érte. Nem hiszem, hogy ~30 Ft. megakadályozott volna. De ahogy Te sem, én sem tudok ülni egész nap és figyelni a változásokat.
Tényleg nem mondom és nem gondolom, hogy ez a rendszer rossz lenne, de csak a csoport egyik részének kedvez.
-
maddionmax
senior tag
Dehogy veszem, én sem kritikakénk fogalmaztam meg a lentebb írtakat. De a kérdésedre sajnos nem tudom a választ. A First come- first serve talán annyiban szerencsésebb szerintem, hogy aki ott van, akarja és persze szerencsés, az tudja vinni. Ez rizikós és nem befolyásolja a gép előtt töltött idő, hiszen lehet kiugrik a mosdóba és akkor le is zajlik az üzlet.
Jelenleg ha rá is rakom a normális piaci keretek közötti maximumot egy játékra, esélytelen a dolog, hiszen 29 Ft. a licitlépcső, ami ugye nem tétel. Ellenben gép előtt ülni és licitálgatni 10 mpként nem tudok.
Nem tudom mi a megoldás, nem tartom eretneknek a napokban lezajlott módszert sem, csak megjegyezni kívántam, hogy ez többeknek esélytelen vállalkozás és remélem a régi rendszer is tovább fog működni, különben nem lesz értelme e fórum látogatásának számunkra.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Crytek #10278 üzenetére
Nem egy perc kérdése...beírom és rá 20 mpre 10 centtel emelték. Amikor zárták a licitet én éppen az autópályán haladtam hazafele a munkából. Szóval ez nem 48 óra és nem 1 perc kérdése. Mindig lesz aki ott ül és rádob +10 centet.
Out:: Sajnos ez licit...10 centes licitlépcsővel.
-
maddionmax
senior tag
Bevallom, örülök a sikerének, de cseppet sem tartom optimális megoldásnak a licitelést. Részemről és azok részéről is akik dolgoznak és nem tudnak erre figyelni, ezen lehetetlen "nyerni". Persze elfogadom, hogy a többség ráér gép előtt ülni és többség akarata szent, de azért a szívem mélyén remélem lesz más módszer is a groupbuy rendszer hasznosítására.
-
maddionmax
senior tag
Grim Dawn-t átveszek
-
maddionmax
senior tag
Valakinek mostani Humbliból Punch Club és Agatha ABC Murders? A másodikat pokolian keresem!!!
-
maddionmax
senior tag
Már csak WEE2K16 keresek, ne fogja vissza magát kérem, akinek van
-
maddionmax
senior tag
A Humble Monthly-ból keresek W2K16 és Banner Saga példányokat.
-
maddionmax
senior tag
Humble 2K Bundle-ből keresek NBA16K-t. Lenne valakinek?
-
maddionmax
senior tag
Ha valakinek az Indie Legends Bundle 4-ből maradna egy Reus, átvenném.
-
maddionmax
senior tag
Bundle Stars Mighty Sims Bundle-ből maradt TransOcean: The Shipping Company és Rescue - Everyday Heroes (U.S. Edition), ha valakit érdekelne bontott áron átadom.
-
maddionmax
senior tag
Keresek olyan embert, akit CSAK a Tier 1 érdekel, mert az 1:1-ben átadnám neki árában. Engem csak a Tier 2 érdekel.
-
maddionmax
senior tag
Ha valakinek maradna The Forest a havi bundliból, átvenném
-
maddionmax
senior tag
Ubisoft bundliból ha valakinek nem kell a Tom Clancy's The Division - 100 Target Intel Credits, dobjon egy privit
-
maddionmax
senior tag
válasz
maddionmax #8774 üzenetére
Már nem is keresem
-
maddionmax
senior tag
Én csak a Resident Evil 6-ot keresném :\
-
maddionmax
senior tag
Az új Bundlestars packból keresek Among the Sleep-et. Ha valaki megválna tőle írjon rám
-
maddionmax
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #8709 üzenetére
Köszi, de közben NyMRooD kollégával leboltoltuk a dolgot.
-
maddionmax
senior tag
válasz
gab.gergely #8706 üzenetére
Én Game of thrones- t vennék át ha akad valakinek
-
maddionmax
senior tag
Vacakokat szívesen cserélek vacakokra, az engem sem zavar.
De ez amikor felajánl egy ARK, F1 2015 vagy Alien Isolation-ért mondjuk 1 sack of gems-t vagy 4 (egyébként $2-os 10-es gyűjtőben vásárolt) indie játékot, akkor kicseszi a biztit nálam. Értem én, hogy olcsóbban szeretné, de azért a pofátlanságnak is van határa. -
maddionmax
senior tag
Elcserélném, de az apróságok senkinek sem kellenek, ellenben örömmel adják őket, mondjuk egy Alien Isolation-ért...
Barterből emiatt nagyon kezd elegem lenni.
Update: pár perces ajánlat: ARK-ért ad 4 számomra ismeretlen indie vackot azzal a megjegyzéssel, hogy ő nem trader, magának akarja aktiválni. Csodás!
-
maddionmax
senior tag
Aki Humble Indie 16 bundlet vásárolt Tier3-ban az osztogathatja a Sunless See kulcsokat, mivel az oldal megbolondult és többet ad állítólag.
Akinek van ilyen, én örömmel fogadom
-
maddionmax
senior tag
Nálam bontásból egy Neverwinter – Humble Pirate Pack maradt, ha valakit érdekel bontás áron (olcsón) viheti.
-
maddionmax
senior tag
Groupbuy-on nyílt egy split az új Humble-re...hátha valaki szintén csak 1 db cuccot keresne belőle
-
maddionmax
senior tag
Igen, igazad lehet....de a remény hal megy utoljára
Az a baj, hogy Enemy Within önmagában is megvehető ennyiért sale alatt, szóval nem érdemes sokat adni érte.
Közben spanyol csatornán megjött az infó, hogy mik lehetnek még a Tier 2-ben majd:
X-COM: Terror from the Deep
X-COM: Apocalypse
X-COM: Interceptor
X-COM: UFO Defense
X-COM: Enforcer
DLC Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack
DLC Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map PackGyenge....harmat gyenge...
-
maddionmax
senior tag
$4-nál meg kell venni az Tier2-t és annyi
-
maddionmax
senior tag
Csak a British Froces DLC-t keresem, de sehol senkinek
-
maddionmax
senior tag
válasz
Sirandrish #7659 üzenetére
Köszi
-
maddionmax
senior tag
Köszi srácok, esetleg olyan valaki aki $5 fölötti BTA-val vásárolta meg?
-
maddionmax
senior tag
Akad valaki itt, aki Humble Codemasters-ből Tier2-t vett és nem kíván befizetni Tier3-ra?
Nekem csak a Tier3 játékai kellenének.
-
maddionmax
senior tag
válasz
kriszpontaz #7365 üzenetére
Nem, mind a 4et kapod most kulcs formájában.
-
maddionmax
senior tag
Egy Men of War: Assault Squad GOTY és három Contagion lesz nálam szabad, természetesen bontott áron ha valakit érdekelne
-
maddionmax
senior tag
válasz
Sirandrish #7281 üzenetére
Én is a BTA1 csomagot $6.6ért vettem, igazából ha odafigyel picit az ember, sima ügy olcsón venni.
-
maddionmax
senior tag
Úgy néz ki lesz egy Resident Evil 5 groupbuy foglalásom ($1.20), amiről szívesen lemondok, ha valakit érdekel.
-
maddionmax
senior tag
Az új Bundlestars Killer Bundle 5 is erős lett.
-
maddionmax
senior tag
Telltale bundle vásárlásba nem szeretne valaki beszállni?
Nekem csak a Tales from Borderlands kellene. -
maddionmax
senior tag
Változott most valami a Humble BTA terén? Nem látom sehol az Library-ben azt, ahol tudom növelni a befizetett összeget, hogy elérje a BTA-t.
-
maddionmax
senior tag
válasz
Stockbauer79 #6637 üzenetére
Ajánlom a Groupbuys csoportot Steam-en
Alien Rage-et $0.25-ért vettem tegnap. Stalker is ennyiért ment.
-
maddionmax
senior tag
Csak azt nem értem, aki non-BTA Origin játékokat aktiválta, az tudja még növelni az értéket később?
Vagy az $1 vcsomag Origin kódja adja a BTA Origin játékokat is?
-
maddionmax
senior tag
Szintén Papers Please-t keresek...
-
maddionmax
senior tag
Ha lesz Happy Hour Indiegala August Heat bundle-re valaki, tervezi a csoportos vásárlását?Már nem aktuális, csatlakoztam Groupbuy-hoz.
-
maddionmax
senior tag
Airport Simulator 2014 érdekelne, ha maradna átvenném
-
maddionmax
senior tag
Origin kliens viszont viszi ma a pálmát. Véletlenül beváltottam egy plusz Dead Space kódot, de nem azt mondta, hogy már megvan, hanem beaktviálta másodikként. Most két Dead Space figyel egymás mellett
-
maddionmax
senior tag
válasz
bladegery #1231 üzenetére
A profilom nyilvános, láthatjátok mivel mennyit játszottam. Nincs tiltkolni valóm, de szeretem a változatosságot, így sokféle játékkal játszom.
Mellesleg nem veszek meg mindent, de igen nagy lemaradésokat pótlok. (3 hónapja vagyok Steam-en, előtte utoljára talán COD2-vel játszottam.)
-
maddionmax
senior tag
-
maddionmax
senior tag
Ugyanígy, csak az Insane 2 és a Race Injection érdekelne...a többi egy kalap.
-
maddionmax
senior tag
Ha valaki olthatatlan vágyat érez, hogy kipróbáljon egy Jagged Alliance részt, annak innen ingyen letölthető a Jagged Alliance 2 Wildfire:
Kód hozzá (jobb oldalt keresőbe kell beírni valamelyiket:
006H5-55LR4-65ECK-9ME94
01FRR-VXGQD-CPDCL-JR4RQA kód többször használható!
Köszönet érte Maross-nak, anno ő osztotta meg.
-
maddionmax
senior tag
FEAR ha valakinek nem kell írjon és leboltoljuk!!!
-
maddionmax
senior tag
Történt valami?
-
maddionmax
senior tag
Majd osszátok meg kérlek mik a bónuszok és ha valakinek nem kellenének, engem már érdekel is.
Aztán lehet vehetek teljes BTA-t újra
-
maddionmax
senior tag
The FPS Warriors Bundle - Bundlestars
Engem csak a The Ship Complete Collection és a Sniper Ghost Warrior Gold Edition érdekelne, így ha a többire valaki/valakik betársulnának, annak tudnék örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest