- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #20789 üzenetére
Én így szerzem be a játékaim java részét a mai napig. Nem nézelődöm folyamatosan, nem nagyon vagyok képben a játékok terén. Amikor bekerül egy-két játék, akkor körbenézem, meglesem érdekelhet -e, aztán benevezek a csomagra, ha jónak tűnik.
Másik forrásom meg a Game Pass. Van úgy, hogy Game Passon nagyon megszeretek valamit, aztán akkor már haviban is behúzom, hogy megmaradjon.No azért fontos tudni, hogy viszonylag kevés időm van játszani, így nem is annyira futok mindig a legfrissebb címek után. Plusz az is fontos infó, hogy közel nem vásárlok már annyi bundlit mint régen - de kevés játékért is tudok úgy rajongani mint régen.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #20458 üzenetére
Emlékeim szerint igen, hogy ne lehessen visszaélni vele.
-
ZsZso
Közösségépítő
Hard West 2 most ingyenes Prime-mal. Meg aztán azt nézem, hogy a Humble Choice 90%-a ugyanúgy jön Prime -mal, s számításba véve, hogy a lengyel előfizu 4500 Ft -ból megvan (himihumi nélkül, magyar címmel, telószámmal), lehet érdemes behúzni. Mondjuk nem Steamre kapod, hanem Prime Gaming, GOG vagy Epic -re de lehet megéri. Vagy csak egy ingyen próbaidőszakot ellőni és úgy is most egy halom címet húzhatsz be. (most több mint 30 címet lehet így ide-oda összeszedni)
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs véletlen még valakinek régről egy Euro Truck Simulator 2 -je? Lányaim szeretnének játszani, vettem is egyet a sale -n, de úgy fest kellene még egy, mert mindkettőnek tetszik és hát a Convoyhoz kellene a 3 példány
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
***ANDRÁS*** #20238 üzenetére
Ja, mostanában nincs. Megvettem CDKeys-en a The Excavation of Hob's Barrow-t, így olcsón megúsztam
. Ha kupon lett volna, akkor még pár cím érdekelt volna, de úgysincs időm játszani, úgyhogy legalább spórol nekem a Humble.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nekem sincs kupon, nem is vettem csomagot egy ideje. Mondjuk nem is hiányzik. Majd látják, hogy hogy jobb nekik. Kevesen vesznek full áron, vagy sokan de alacsonyabb áron. Most alszik a bennem élő hörcsög, addig jó, míg nem keltik fel.
Azért azt is hozzáteszem, hogy Game Pass + ingyen Epic elég sok igényt ki tud elégíteni. Előbbire szerencsére még a nagy emelés előtt ruháztam be, az még kitart ~2 évig. Meg hát időm sincs annyi játszani.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #20100 üzenetére
Csináljuk csoportosan! Nekem azért lesz nehéz őszinte szívvel belső szerveim külsővé tenni, mert hétvégén tök jól eljátszottam a Destroy All Humans 2! -vel. De azért létezik a földön szolidaritás is, úgyhogy ha készítenél rá egy Facebook eseményt, akkor csatlakozom.
Ha nem haragszol, akkor tennék egy javaslatot. A performansz előtt transzparenseket lóbálhatnánk: "Humble, te tetted velünk!", "Még van képed Humble-nek nevezni magad?!" vagy "Choice-t csak utolsó nap vegyél!" feliratokkal. Persze ezek csak ötletek, mindenki kénye-kedve alkotná meg sajátját, csak ne legyen túlságosan vulgáris (max. egy csúnya szó/tábla).
Aztán tolhatnánk egy közös szelfit és utána jöhetne a szeppuku. Na? -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #20090 üzenetére
És mondanám, hogy az affiliate miatt született meg a cikk, de még az sincs rajta. Érdekes.
Amúgy a "Very positive" gamestől a szőr feláll a hátamon. Múltkor is volt egy ilyen, aztán a 90%-uk azért volt pozitív, mert a kutya se ismerte őket. 100 vélemény alatt volt szinte az összes. De hát nagyon jól hangzik, tény és való.
Szerk: ez volt, de úgy tűnik hazdutam, mert csak kb. a fele ismeretlen (vagy a bundli megjelenése óta lett több vélemény róluk
) .
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ThorsHUN #19942 üzenetére
Nem tudok róla. Talán az, hogy cancelt nyomsz, akkor tuti lőttek a kedvezménynek, amit addig építettél, amúgy meg ha pause -ra nyomtál, majd végül is mégis folytatod, akkor nem bukod azt. Bár nem szoktam cancel-ölni, úgyhogy a többiek lehet megcáfolnak, hogy az sem gát ebben.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Corleone33 #19859 üzenetére
bocs, törölhető
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gyimger #19739 üzenetére
Hidd el nekem, úgy jársz jobban, ha nem lesztek meg. Nagyon gáz lett. Game Passban próbáltam, de semmi nem maradt meg abból ami a Batmanben jó volt. Oké, a város nem rossz, de copy-paste minden, gagyi fősztori mellett, lebutított harcrendszerrel, ami összességében nagyon kevés. Lesz ez még olcsóbb.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chatran #19652 üzenetére
Engem is hidegen hagyott, de ha még nem próbáltad és rám hallgatsz, akkor teszel vele egy próbát
. Rég nevettem annyit játékon mint azon, pedig Borderlands-et messzire elkerültem azelőtt. Szerintem az egyik legjobban sikerült Telltale játék. Eszméletlen hangulatos, vicces.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
warcat #19640 üzenetére
Huhúúú, most kaptam én is. Az előző $9 -os körből kihagytak. De most már várok vele, lehet lesz ez még $7 is, pedig ez most egy nagyon jó hónap.
De ha ők így, akkor én is.
Tényleg nem értem, hogy miért nem lehetne fordítottan csinálni és minél tovább fizetsz elő folyamatosan annál nagyobb kedvezményt kapnál az előfizuból. Bár ott biztos okosabb döntéseket hoznak mint én innen a székből.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #19629 üzenetére
Én is azt hittem, hogy ez így igaz, míg egyszer valakinél ugyanaz az e-mail (vedd meg X € -ért) más összeget nem vont le mint nálam. Nekem 5 € volt tán, másnál meg 6,5 € vagy valami ilyesmi.Valószínűleg az alap ez lehet amit írsz, de van még valami változó amit nem látunk és az egy picit változtathat a levonásra kerülő összegen.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #19371 üzenetére
Én mindig szüneteltetni szoktam, úgyhogy elképzelhető, hogy ez van. Teljesen abszurd, mert ha már valakinek nagyobb kedvezményt adnék, akkor az a előfizut megszüntető, nem a szüneteltető, de hát a valóság néha pontatlan...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #19367 üzenetére
Jaa, szóval ezt már lehet tudni, hogy a pause határozza meg! Én nem tudtam, elnézést, de köszönöm a felhomályosítást!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #19363 üzenetére
Lehet, arra látod nem tér ki a PP számla. Én hülye meg reklámozom. Mondjuk nincs Süsü paródiavideóm, úgyhogy szerintem nagyon nem kell tartanom semmitől.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #19359 üzenetére
Mástól is hallottam, fogalmam sincs miért bugos nálam ennyire. Az előző 3 hónapos lehetőségnél is ennyi volt, azzal is éltem. Különös.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
chatran #19355 üzenetére
Nekem is azt írta, aztán 5 lett belőle. Fizetős ablakban már 5 € -t mutatott, aztán fizetésnél annyit vont.
Nem működik úgy, hogy később élsz csak vele, ahogy l.skywalker írta. Júni 3-mal vagy mikor lejár a kupon. Sőt, arra is figyelni kell, hogy a második hónapban nyomott skip is kinyírja az egész dealt, 3. hónapban már nem kapod úgy olcsóbban a bundlit.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
vidaila #19353 üzenetére
1. Majd nézd meg, hogy ha egy kulcsot le akarsz kérni, akkor mennyit ír. Könnyen előfordulhat, hogy a vége nálad is 5 € lesz, így lehet könnyebben elviszik.
2. Az a baj, hogy szerintem mindenki kapott, akinek van Humble fiókja, de azért szurkolok.#19351 alcsa:
Az kizárt.Nézd meg jobban! Egyetemes igazságokat szoktam leírni, nem lehetnek kivételek.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #19349 üzenetére
Ízlések ... meg aztán ár viszonylatában kell nézni, hogy hulladék -e. Pl. Fanaticalon is vannak baromi jó csomagok, de amilyen árakon adják, úgy nem igazán jó deal. 10 € -ért a Choice is nagyon véleményes legtöbbször, de 5 € -ért egyből bestbuy lesz belőle bárkinek.
-
ZsZso
Közösségépítő
Köszi szépen az infót!
Gondolkoztam rajta, de mivel láttam, hogy € -ba mutat mindent az e-mailben így biztos voltam benne, hogy most már javították a hibát. Így viszont behúztam. Csak a Spiritfarerért megéri + a következő 2 hónap is jó ajánlatokkal kecsegtethet így. Mondjuk semmi más nem is érdekel nagyon belőle, max. a builder és a festős játék ("ennyiért kipróbálom" kategóriák)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #19314 üzenetére
Áh, nem. Nem bontok, az nekem túl sok potenciális stressz.
Spiritfarer mindenféle kínlódás nélkül vihető 5.75 € -ért Steamről. Pár € megtakarításért nem kínlódnék ennyit, mostanában úgyis kevesebb játékot veszek, beleférne a "pénzszórás". (köszi Game Pass és kevés szabadidő!
)
De mivel a hörcsögnek menne, azért az úgyis csak akkor kap szabad kezet, ha visszautasíthatatlan kupon ajánlat jön majd a Humbletől.#19315 gejala
> Akkor már inkább House Builder.
Uh ... én szerintem azt hittem, hogy ez az. Arról hallottam már pár szót, fene se gondolta volna, hogy Asylum Studios már játékokat is gyárt. (az gyártott ugye olyan filmeket, amik silány minőségűek voltak, csak borító és filmcím próbálta utánozni a kasszasiker filmekét)
-
ZsZso
Közösségépítő
Spiritfarer+Builder Simulator+Behind the Frame izgalmasnak tűnik, de ezért nem venném meg az egész csomagot. Lehet még 5 € -ért sem...
Spiritfarerét mondjuk lazán megérné, de azt Game Passban végigtoltam, úgyhogy a hörcsögnek kellene csak, ahogy a többi cím is csak picit izgatja a fantáziám.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ja ... persze.
Szerk: oh, a gg.deals is lehozta, bár a forrás ugyanaz... Nekem túl erősnek tűnik. Talán csak a 6€ -s promócióba akarnak még több embert behúzni?
Szerk2: mondjuk elképzelhető lehet. Biomutant már 20€, Jurassic World Evolution 2 meg egy halom potenciális vevőt kreálhat a brutál sok DLChez... -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #18815 üzenetére
Nem horror innen nézve, abszolút jogos a meglátásod. Onnan néztem, hogy mennyibe fájna nekem az egész bundli (5-6 € ?!) és ahhoz képest mennyibe kerül + mellé vettem a "lehet csak +1 sor lenne" faktort is. Így már brutál drága.
Közben kaptam kulcsot marosstól az Aikohoz Ármegosztós támogatás jeligével, amit itt is köszönök!
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha marad valakinél bontós áron Aiko's Choice, akkor szóljon pls, mert az érdekelne csak a csomagból.
Talán még az Amalur, de azt látom, hogy horror áron mérik + a nem "re" verziójával se játszottam sokat, úgyhogy valószínűleg kidobott pénz lenne csak.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
gyimger #18606 üzenetére
Oh, köszi az infót.
Rákerestem, mert érdekesen hangzik: egy forrás
Többi cím amit sejteni lehet:
- Deathloop
- Disciples: Liberation
- Monster Train -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #18603 üzenetére
Amazonnál ugyanúgy vehetsz fel egy rakat címet mint eMAGon pl. vagy bármely más piactéren. Ott az egyiknek töröknek kell lennie és lehet, hogy az előfizu megkezdésekor annak kell defaultnak lenni. Van ott nekem amerikaitól kezdve németen keresztül a magyarig minden (világutazó vagyok
). A fiókomhoz valós adatok vannak megadva - pl. a nevem, telefonszámom (ahogy a címekből is 90% valós, mert külföldön élő ismerősöké, családtagoké) és azzal van összekapcsolva a többi gaming fiókom is. Voltam már Amerikai is, amikor csak úgy lehetett megvenni digitális címeket az Amazonon
.
Fosós vagyok, biztos nem csináltam volna, ha nagy kockázattal járna. Nincs ordas nagy himihumi, meg VPN és hasonló trükközések, csak egy török kiszállítási cím, ami előfizu kezdetekor kellett.
Egyébként ha nagyon durván tolja valaki, akkor hónap közepétől kell hónap közepéig fizetni, aztán egy hónapot kihagyni
. Így megkapod mindkét hónap játékait és csak fele annyiba kerül. Fillérkufic level 200!
Az havi 100 Ft megtakarítás, ember!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
bepken #18601 üzenetére
FYI - címhez megadott telefonszámnak az ég világon semmi köze a 2FA -hoz és a fiókod telefonszámához (SMS kínlódás nem is kell egyébként, bármit megadhatsz). Hogy havi szinten spórol valaki 600 Ft -ot vagy egyszer az pedig már az előfizu hosszától függ. De ez csak egy lehetőség amivel vagy élsz vagy nem, csak az ellenérveid alaptalanok.
Az inkább valós ellenérv, hogy ez egy exploit és nem szép dolog más ország előfizetésével élni. Lengyel magyar címmel is jó, de ott azt hiszem csak éves előfizetés van (és drágább is kicsivel).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #18596 üzenetére
Szerintem hétfő 18 óra. Bónusz: 200 Ft -os előfizu.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #18577 üzenetére
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Golden9 #18572 üzenetére
Hááááát, fordítva sem egyszerű az ügy. PayPal híresen vásárlópárti, úgyhogy ha az aki utalt x nappal, órával később hisztizik akkor jó eséllyel visszakapja a pénzét, mivel a kis noname user nem bírja bebizonyítani az igazát. Szóval ezért én is csak és kizárólag Friends&Family -vel adok-veszek bundli játékot egymás között (pl. Group Buy). És úgy mondom ezt, hogy én a vásárló vagyok az esetek 99% -ban.
Szerk: ja, gyors átfutva FunPro wall-of-textjét
, azt hiszem egyről beszélünk. Akkor képzeljétek a posztom elé a TL;DR; részt
.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
***ANDRÁS*** #18279 üzenetére
7/30 napos próbaidőszak alatt is adja őket, vagy 200 Ft -os verziót is próbálhatod.
-
ZsZso
Közösségépítő
Bakker, defektes volt a kupon amit küldtek és írtam is a supportnak, hogy 10 € -t mutat továbbra is az előfizetés adatoknál. Hát mondom teszek egy próbát és rányomok egy kulcsra, hogy lekérjem. Ott mutatja viszont szépen. Sőt! 6 € -t vont le a 10 € -ból kedvezményként, úgyhogy 4 € -ért kaptam meg a csomagot.
Remélem a következő hónapokat is így számolják!Gyors le is zártam a jegyet, hogy nehogy alkossanak rajta
. Na ENNYIT megért.
(Eddig ilyenkor mindig 5 € -ra jött ki a végösszeg)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
warcat #18244 üzenetére
Nem hiszem, hogy rosszalkodás. Annyit mondanak, hogy az ajánlat akkor áll, ha nem szakítod meg a folyamatot. Utána attól még azt csinálsz amit szeretnél.
Én múlt héten kaptam $6 -os ajánlatot 2 hónapra. Elfogadtam. Az e havi Choice -t szkippeltem a második nap és most (mégis?!) jött a $6 3 hónapra kupon. Jegyezzük meg, hogy a Humble annál jobban szeret minél kevésbé vagy lojális hozzájuk és annál magasabbról toj le minél jobban ragaszkodsz hozzájuk (szerintem a 10% -ról induló 20% -os kedvezmény nem egy nagy cucc, amikor másoknak havi $6 -ral csökkenti a kiadásait...).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
FunPro #18177 üzenetére
Nekem 5€ -ért is nagyon sok.
- Squadrons meg van 200 Ft -os Amazonból.
- Phoenix Point - nem is hallottam róla, valószínűleg azért mert nem szeretem ezt a genre -t
- Call of the Sea - köszi, megvolt Game Passban
- Gamedec - Ez érdekesnek tűnik, de nem tudom lenne -e rá elég időm (amúgy nem hallottam róla)
- Pumpkin Jack - meg van, de nem nagy durr
- Siege Survival - sose hallottam, nem is érdekel videó alapján
- I am Fish - Game Passban próbáltam, mókás. Talán jó lenne Steam fiókra, de lehet csak hörcsög kérné
- SUPERHOT DLC - VRban próbáltam csak, úgy nem volt rossz, de azt hiszem nem az én műfajomSpórolós hó!
Ha belegondolok, hogy ennyiért egy hónap Game Pass + Prime Gaming együtt is kijön, akkor meg aztán végképp szkip.
-
ZsZso
Közösségépítő
Jeeee, megjött a várva várt Choice kupon. Pedig tegnap majdnem behúztam a Choice -t. Memorial day sale keretein belül a következő két hónap 5 €!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17970 üzenetére
Jók azok. Pár éve kezdtünk el komolyabban kacsintgatni a "modernebb" (kinek mi modern, de a lényeg, hogy nem a régi klasszikus Hasbro irányba). Wingspanről láttuk, hogy sokan nagyon jókat mondanak, de gondoltunk várunk még a megismérésével, amíg a lányaink nagyobbak nem lesznek. (15 ezer Ft felett kapható, húzós...)
Aztán jött Humbliban, 1 € -ért másodkézből megszereztem és úgy beleszerettünk, hogy az első normális akcióban be is zsákoltuk.Na most ha azt nézzük, hogy ennyi pénzért kapsz egy csomó kedvcsinálót, vagy olyan verziót, amit akkor is játszhatsz, ha nincs nálad társas vagy épp nincs idő kipakolgatni/elrakni, akkor elég jó ötlet a digitális verzió. Egyébként én is jobb kedvelem a kézzel fogható változatát.
-
ZsZso
Közösségépítő
Bár biztos nem érint sokakat, azért szólok, hogy tudjatok róla. Humble Choice -on Classic voltam, kupont kaptam. Még aktiválás előtt premiumra váltottam és úgy amikor aktiváltam az előfizut, akkor nem veszett el a kupon, így 7 € -ért kaptam meg. Elképzelhető, hogy aktiválás után is lehet váltani, nem tudom. A fenti biztos módszer volt a $ -ról € -ra váltásra.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sztiven Segá #17912 üzenetére
Kivéve ha topupolod a fiókod a kártyáról
. Ha már kötekedésmódban vagyunk.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sztiven Segá #17909 üzenetére
Félek csak az érti félre aki akarja. Nem arra gondoltam, hogy LEGOt, meg csokit fog venni a PayPal-démon, hanem hogy ha pl. nem mondasz le előfizukat, akkor összekötött kártyáról kérdés nélkül fogja lehúzni a lovettát, amíg van a kártyán/bankban pénz. Revolutnál csak a poolból fogyaszt.
De közben rájöttem, hogy ha nem linkeled a kártyád, akkor poolból fog dolgozni a PayPal is, úgyhogy itt sincs feltétlen gond. Na mind1, olyanról vitatkozunk amit mindenki tud és ismer, csak max. hülyén fogalmaztam. Fenéket magyarázkodom, tudjátok, hogy hülye vagyok
.
Itt és most elhatárolódom magamtól!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sztiven Segá #17904 üzenetére
Mert a PayPalnál összekötöd a fiókoddal a kártyát és utána a PP akkor emel le róla amikor csak szeretne. Revolutnál pedig egy egyszeri vásárlásnak minősül, később ha akar se tud lehúzni róla pénzt többet. Szerintem van különbség a kettő között.
#17906 AtHoS:
Ja, de! Igazad van, csak azt oly' rég nem használtam, hogy azzal nem kalkuláltam. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
atiwrc2022 #17900 üzenetére
Szerintem csak jót akartak a piszkálódással, még ha furán is hangozhat. Máskor is felvetődhet hasonló igényed, szerintem is ideálisabb, ha segítség nélkül meg tudod oldani.
PayPalt elutasítod, az egy dolog, de a Revolut az tényleg jó megoldás lehet, ahogy FunPro is írta. Regisztrálsz ingyen. Kapsz egy virtuális kártyát. Töltesz fel rá lóvét (ugyanúgy mintha egy normál netes vásárlás lenne, tehát nem kötöd vele össze a bankkártyád, nem tud róla pénzt leemelni később) és onnantól kezdve annyi pénz lesz a Revolutos számládon, amiből szabadon gazdálkodhatsz.
Tudom írtad, hogy online nem vásárolsz, de talán ez beleférhet még.
Hidd el, sokan gondolkoztunk egyszer (legalább nyomokban) úgy ahogyan Te is. Milyen abszurd a Te szemszögedből, hogy én pl. a PayPalt a biztonság miatt regisztráltam még x évvel ezelőtt, hogy ne bankkártyám adjam meg fűnek-fának. És akkor még nem volt bankkártyánál a mobilos azonosítás sem.
Szerk: ja látom feleslegesen írtam. Hát mindegy, én megpróbáltam.
"Mástól azt az infót kaptam, hogy itt egy segítő közösség szokott lenni ebben a fórumban, ezért bátorkodtam regisztrálni és kérdezni, de segítség és mondatértelmezés helyett csak kioktatást kaptam."
Ha nem akartunk volna segíteni, akkor nem szólunk egy szót sem. Az más kérdés, hogy nem pont úgy segítettünk, ahogy elvártad. Én pl. az átutalástól kapok hülyét, hogy meg kell adnom másnak az adataim, azért nem segítek úgy, ahogy szeretnéd. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17811 üzenetére
Nem $8 -os kupon, $8 -ért vehetem meg
. Vagy hát $8 -os kupon ha úgy nézzük, de nem a kedvezmény lesz annyi, hanem a végösszeg. Szóval érted. Nekem nem ajánlott fel $4 -os kupont amikor szünteltetni szerettem volna - valószínűleg azért mert a múlt havit is behúztam. Mondjuk én még classicon vagyok, kíváncsi vagyok, hogy ha váltok prémiumra, akkor elveszik -e a kupon.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17805 üzenetére
Nem hinném, de nem tudom. Én nem kaptam $4 -os kupont előtte.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
adrian360 #17629 üzenetére
Ahh, szóval a "Pay now" után van még egy lépés. Hmmm ... írtam már a supportnak, de ha holnapig nem válaszolnak, akkor lehet megnézem, aztán majd szólok, hogy mizu
. Köszi a tippet, azért!
Szerk: már írt is a support. Csináltak valamit a kuponnal és most már jó, $6 -t akar levonni.
-
ZsZso
Közösségépítő
Na ... ennyit a változásokról. Most jött a $6 -os kupon erre a hónapra a Humble Choice -ra: Loot Borderlands 3 for just $6 címmel.
Szerintem nem én vagyok az egyedüli. Kapásból pause -ra nyomtam amikor megjelent a csomag.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #17621 üzenetére
Tulajdonképpen a Vaultos játékok ezen túl nem DRM-free -k, hanem ezen belül töltheted csak le őket. Már amennyire én ki tudtam venni. Egyébként semmire sem jó.
Szerk: A fejemet tenném rá, hogy ha leszedtél egy játékot ezen az ürüléken keresztül, akkor később ha direktben akarod indítani annak sem lesz semmi akadálya, mert kizártnak tartom, hogy ezzel a technikai tudással még valamilyen védelmet is építettek volna bele, hogy csak aktív előfizetéssel tudd játszani a vaultos játékokat. Szóval inkább csak downloadernek hívnám. (de ebben nem vagyok biztos, csak érzem, hogy így lesz)
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble appot volt aki letöltötte az Epicből? Ilyen igénytelen dolgot nagyon rég láttam. A Humble appal egy "Humble" telepítőt szed le, amit aztán ha elindítasz, akkor feltesz egy "Humble App" nevezetű progit.
Telepítés után természetesen törölheted az Epices "Humble" -t, mert a belőle feltelepített "Humble App" értelemszerűen fent marad.Kíváncsi voltam, hogy kapok -e kedvezményt, mert későn láttam, hogy csak az új feliratkozóknak jár. (Mondjuk őszintén szólva lehet kedvezménnyel sem venném meg a pakkot, de olyan perverz volt a storeban store ötlete, hogy nem tudtam ellenállni a kísértésnek.)
Szóóóóóóóóóóóóóval #neszeggggyétekle!
Én beáldoztam magam, Nektek már nem kell.
-
ZsZso
Közösségépítő
De jó, most olvasom csak, hogy a Store 20% kedvezmény is csak úgy lesz meg ezután ha X hónapon keresztül nem nyomsz pause -t. Ha igen, akkor resetelődik a kedvezmény 10% -ra.
Szóval még eggyel kevesebb indok, hogy Humble Store -ból vásároljon az ember! Kizártnak tartom, hogy ez bárkit is eltántorítson a pause -tól. Inkább a vásárlástól ... szerintem, bár lehet naiv vagyok.
-
ZsZso
Közösségépítő
Humble Choice is levelling up!
Összefoglalva: elkúrtuk, mindent visszacsinálunk úgy ahogy régen volt. Trove helyett viszont DRMes baromságot találtunk ki, hogy nehogy előfizetés nélkül is tudjatok játszani a benne lévő játékokkal.
Várakozások (szerintem): jobb esetben lesz egy két jó hónap ahol megmutatják mennyire mások lettek, aztán újra megtámadják a Fanatical alatti szintet és jönnek a $6 -os kuponok.
Szánalom lvl 15. ... "We’ve been listening to the Humble community"... jah ... mert ez egy figyelmes banda
.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #17323 üzenetére
- Lacuna
- Partisans (ha ez olyasmi mint a Commandos)
- Fling to the finish
- Tohu
- és talán a Greak
is érdekel a csomagból, de ha valahogy $6 -os kupont kapnék akkor sem tudnám, hogy ráharapnék -e. Talán ha érdekelnének a húzócímek akkor, de ez így ... meh.
Egyébként tényleg jobb mint mostanában, ami nagy meglepetés. -
ZsZso
Közösségépítő
Van egy érzésem, hogy a következő Humble Choice is nagyon "erős" lesz. Megint kaptam 3 hóra $6 -os kupont, csak ne pauzáljam meg szakítsam meg...
Hát nem kaptok belőlem!
-
ZsZso
Közösségépítő
Fanatical - Best of Platinum Collection 2021
Állítsd össze a saját csomagod! 2 db játék 7,49 €, 3 db 10,69 €, 5 db 15,99 € és 10 db 26,49 €. Az alábbi játékokból válogathatunk.
- Ary and the Secret of Seasons
- BEAUTIFUL DESOLATION
- CHANGE: A Homeless Survival Experience
- Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
- ENCODYA
- Fury Unleashed
- G.I. Joe: Operation Blackout
- Iconoclasts
- Liberated
- Mighty Switch Force! Collection
- Murder by Numbers
- Neversong
- Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
- Out of Space
- Rock of Ages 3: Make & Break
- Secret Government
- Shantae and the Pirate's Curse
- Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
- TOXIKK - FULL GAME
- Tangledeep
- The Big Con
- Trine 4: The Nightmare Prince
- Valfaris
- Warhammer 40,000: Space Wolf Special Edition
- Wild Guns Reloaded
Szerintem valamit szívtak. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
l.skywalker #17248 üzenetére
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem annyira bundle, de máshonnan úgy csapnának ki mint a taknyot, úgyhogy félve kérdezem, hogy nem akar valaki megválni a Primos Journey to the Savage Planet -jétől 200 Ft körül?
Zuhan már az ára, de biztosabb forrásból jobb lenne mint a CDKeys, bár azzal se veszthetek sokat.
Vagy jól látom, hogy 13 USD körül lehet berántani a Prime Gaming -et a legolcsóbban?
-
ZsZso
Közösségépítő
Megkaptam a kódot, de sztornóztam gyorsan.
Én nem jelentkezem rá, csak mesélek róla, mert annyira jó, hogy kár kihagyni. Igazi hidden gem, jelentkezzetek rá!
Ja és bár én nem éltem vele, mert a világ összes játék kétszer is meg van
, de nagyon köszi ForRedGlory -nak az egész kampányt
. Hatalmas gesztus!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
ForRedGlory #17129 üzenetére
BOOMERANG FU kisebb gyerekekkel szintén kötelező
. Őszintén szólva hülye kis játéknak tűnik, de eszméletlen nagy kacagások vannak belőle mindig. Lehet egy csapatban is lenni (botok ellen is akár), vagy egymás ellen is. Minden játék végén kapunk XP -t, és ha szintet lépünk akkor játékot nem befolyásoló kozmetikai cuccokat vagy új karaktereket kaphatunk. Ezt szintén imádják a gyerkőceim. Félelmetesen jó játék.
-
ZsZso
Közösségépítő
TALES OF THE NEON SEA -t szívből ajánlom mindenkinek, aki szereti a point & click kalandjátékokat. Elég speciális fajta, mert sidescroller kontrollerrel játszható, de nagyon mókás. Abszolút nem frusztráló, jó sztorija van, brutál szép grafikája. Ajánlott!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #16962 üzenetére
Én is végignéztem, hogy milyen játékok voltak, mert a decemberi pl. nagyon gáz szokott lenni. Aztán láttam, hogy hát nem jó, nem jó, de azért nem vészes. El is mosolyodtam, hogy az idén annyira gatya csomagok jöttek, hogy már teljesen más értékrend szerint vizsgálom a régebbi bundlikat. El voltuk kényeztetve kérem!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #16958 üzenetére
Persze, mindenki csak spekulál. Szerintem szuper, hogy leírtad a Te nézőpontod is! Nincs egyetemes igazság... sőt, még akkor se lesz, ha már tudjuk mi volt a novemberi/decemberi csomagban. Még utána is lesz aki izomból legyint rájuk és lesz aki meg magasztalja, ahogy az lenni szokott. És ez így van rendjén: mások vagyunk.
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is kaptam, de nem fogom ellőni szerintem. A mostani bundliból már megvettem a Tools Up -ot, ami az egyedüli volt ami érdekelt. Az októberi szerintem eladhatatlan lesz, szóval 6 USD így kuka, talán ha olcsóbban adnám akkor vinnék, de nincs kedvem ilyennel egy percet se kínlódni. Így akkor már jobban megéri kihagyni, hiszen ha $9-$9 -nál jobb áron jutok a kövi hónaphoz ($8 szinte biztos pause -nál), akkor még mindig okosabb döntés a skip, pláne ha szutyok lesz a november. Valószínű ott is max 1-1 játék érdekel azt meg a túlkínálat miatt gombokért be lehet majd húzni. Ráadásul a Game Passom is aktív még. Hörcsögmód kikapcs.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Anonymusxx #16910 üzenetére
Nem jártam jobban utána, bocsi, mert be kellett volna jelentkezni.
1. privát ablak
2. JOIN NOW -ra katt és ott írta, hogy "Discover the next great game you can't stop playing when you sign up for Humble Choice! Try our most popular plan and own 12 PC games every month for only €10/month. Cancel anytime."De most újra megnéztem, mert jogos a kérdés és most már látom, hogy felül van egy banner, hogy $12 -ért az enyém lehet ... fene se érti eztetetetetetet. Hogy mit számlázna azt megint nem tudom.
De pont ezért toltam cancelt a classicra ... az ég világon semmi értelme, hogy nyomogassam a pause -t minden hónapban, ha nem jár vele semmi extra. Aztán ha egyszer véletlen az 5 egymás utáni pause gombnyomás helyett helyett csak 4 -szer nyomom, akkor meg a nyakamon marad a csomag.
-
ZsZso
Közösségépítő
Azt láttátok, hogy most már szépen csendben akció nélkül lehet 10 € -ért kapni a csomagot? Eddig felső bannerben volt, hogy csak most $12 ... aztán most épp nézem, hogy mindenféle felkiáltójelezés meg hasonló csinnadratta nélkül írja, hogy 10 € az előfizu. Lehet a $6/6 se kell hozzá már, hogy ekkora trágya legyen. Ugye azt írták régebben, hogy azért emelnek, hogy minőségi bundlikat tudjanak hozni ... hát most látszódik, hogy "olcsón" csak ilyet tudnak
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest