-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Kinsiinoo #9370 üzenetére
Akkor ez nem ilyen IAP mobilos port? Ja és gondolom szigorúan online multiplayer, vannak ilyen szomszédaid és velük kereskedsz, "háborúzol"?
Nekem eddig a videókból ez jött le, esetleg aki játszik vele aktívan írhatna róla egy pár szót! Amúgy tetszene, csak nálam az IAP kizáró ok!
-
Vesa
veterán
válasz
Kinsiinoo #9177 üzenetére
Tökéletesen megér, de b*szakodik a kártyám 2 hete, online nem tudok fizetni vele, a hülye bank meg nem csinál semmit, pedig már kétszer bejelentettem. Csak utalni tudok. Úgyhogy marad a PayPal, de mire oda beérkezik az utalás, addigra felmegy az ár is. Nem mintha sok lenne még akár 8ojróért is...
-
Niczo
senior tag
válasz
Kinsiinoo #8851 üzenetére
én nem azért futottam bele a régió korlátos dologba mert a humblin rosszul volt beállítva a régió, hanem mert amazonnal fizettem, aminek a címe viszont usa-i volt (a tony-s időkben így regisztráltam, nem véletlenül), tehát a fizetőeszköz címe alapján lőtte be régiót, ezt a későbbiekre azért nem árt tudni
support egyébként rendes volt, és megkaptam az eu-s kulcsokat
-
NyMRooD
őstag
válasz
Kinsiinoo #8785 üzenetére
Aha, akkor egyenlőre marad így, majd megoldom valahogy. Igen a kiegészítős dolgot vágom, pont az a lényeg, hogy fixáltam a bta árat, csak attól félek, hogy ha 15 dollárt kifizetem emiatt a régiós cucc miatt nem kapok RE6-ot (mivel így lett fixálva). Bár csak $0.01 fixáltam, amíg nem jön a fizu, de az meg nem nagy veszteség.
MoVieFaN: Ha jól sejtem akkor derül ki, hogy mi van benne ha elkelt minden darab? Mert most nem látok számlálót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged