- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csuvicsuva #21025 üzenetére
Egyben érdekelnének az alábbiak:
Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered
Tchia
Warhammer 40,000: Boltgun -
De4d
őstag
válasz
Ha igaz, és valaki veszi, ezekre vevő lennék:
Sker Ritual
Nobody Wants to Die
Boltgun is érdekelhet -
maross
nagyúr
válasz
hinterberg es boltgun is jo volt
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
csuvicsuva #21027 üzenetére
Nem tűnik rossznak? Durván jó...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Na ez esetben szerintem megpróbálom megdönteni a 0.03 seces pause rekordot.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #20964 üzenetére
Ez még a december/januári kupon.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #20954 üzenetére
Attól még hogy a 2 dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz, mind a kettő konkrét tény. A Humble elk...ta és az Orbán ellopta is, egyik sem narratíva.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
csuvicsuva #20856 üzenetére
Igen, esküdni mernék, hogy nálam is volt ilyen pár hónappal ezelőtt.
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #20847 üzenetére
Akinek szüneteltetve van attól nem vonnak semmi, nem?
Én még aznap nyomtam egy skip a month-ot, mikor kijött ez a számomra teljesen érdektelen februári choice. -
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #20847 üzenetére
Köszi!
-
poczabence
tag
válasz
csuvicsuva #20778 üzenetére
Írtam privit.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20724 üzenetére
Pontosan ez, azt elkerülném.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20718 üzenetére
Hogy adhatnak olyan kupont, amit kb. képtelenség elhasználni
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20716 üzenetére
Jelenleg nem vagyok pauzálva és a következő fizetésre január 28-a van megadva.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #20714 üzenetére
Igazad van, 18:59, de nem tudom felhasználni a kupont, amíg nem tudok miért fizetni.
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #20332 üzenetére
Jún 28-ig volt érvényes
-
s7evcsenko
addikt
válasz
csuvicsuva #20304 üzenetére
törölni hogy tudom? Nem is találom a régit, amit nem hagytak jóvá.
Már vagy 8x létrehoztam újat. -
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #20056 üzenetére
Szerk: már amikor éppen akcióban van a játék.
-
Sirpi
senior tag
válasz
csuvicsuva #20016 üzenetére
A deluxe a remasterek nélkül €4.67.
-
Zolás
addikt
válasz
csuvicsuva #19608 üzenetére
Általában alapot szoktak adni, hogy megvehesd a dlc rengeteget. Elsőre mondjuk skip lesz, hátha adnak engedményt
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #19596 üzenetére
az a tuti!
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19593 üzenetére
jo esellyel az ot kattintas csapdajaba estel, ahol ossze-vissza kell jo helyre kattintani, hogy szuneteltesd. amugy szerintem ez ellenorizheto is, mert kapnod kell rola "ou've skipped a month of Humble Choice" emailt, ha pauset nyomsz ra.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19593 üzenetére
Lol, már jött is a refund.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #19561 üzenetére
A kupon nálam 7,5€ lett végül, 3060 forint...
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #19517 üzenetére
Road 96 Fanaticalon is rendszeresen bundlizva van, ha valakinek csak az kell és a többi nem érdekli.
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #19504 üzenetére
Ha így lesz egy jóárasított Disco Elysiumra vevő lennék attól akinek nem kell
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19449 üzenetére
Teljesen jók a DLC k és megéri mind a kettő, itt inkább a baj tényleg azzal van, amilyen trehányan kiadták ezt az editiont, kb 4090 es kártyával is iszonyat beakadásokat produkált. Azóta ezeket orvosolták, de azt nem és nem is fogják, hogy aránytalanul erős hardver kell hozzá, én 3070 / 6800 XT nél roszabbbal biztosan nem merném kipróbálni, ha van ilyen karöltve mondjuk egy ryzen 5600 / i5 12400 al minimum akkor nem lehet baj.
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19446 üzenetére
Ne idegesits, mi van vele? Most akarom ujrakezdeni, a regibol az alapot kijatszottam ms game passon, gondoltam kivalo lesz most elolrol kezdeni az egeszet dlc-kkel.
szerk...o..hogy
"Have you played the original release of The Outer Worlds? No? Go and do that. It’s approximately fifty-thousand times better than this half-cooked digital abortion." -
Anonymusxx
senior tag
válasz
csuvicsuva #19406 üzenetére
Ebből 2-3 kivételével wishes, jó durva, kb 3x ennyi pénzt is megérne, nemhogy akciósan kb 7 dollcsiért, kb 2-3 kiló kenyér ára
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Akkor részemről 100% hogy vihető egyben a csomag
-
FunPro
őstag
válasz
Ha ez igaz, nekem nagyon meg fogja érni az árát!
Kár, hogy a grime-ot már behörcsögöltem, de így el tudom majd passzolni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19390 üzenetére
Revolut kártyás, hitelkártyás elutasítva, paypal oké.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19389 üzenetére
"If your referral uses a free month coupon (nope), purchases through a promotion email link (nope), or purchases their order as a gift (nope) then the referral will not work. Using a discount or promotion on the website will affect the wallet credit amount received."
Nem látok kizáró okot, legfeljebb kevesebb lenne. Az jutott még eszembe, hogy esetleg a három hónapos kupon miatt utasítják el? Mondjuk akkor írhatnák azt, de nem írnak semmit. Ha további kérdésem van, akkor írjak a supportnak. Dehogy írok, végén még törlik az összes fiókomat.
-
arfer
senior tag
válasz
csuvicsuva #19373 üzenetére
Nekem szüneteltetésre még sosem adott kupont, csak megszüntetésre...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #19371 üzenetére
Én mindig szüneteltetni szoktam, úgyhogy elképzelhető, hogy ez van. Teljesen abszurd, mert ha már valakinek nagyobb kedvezményt adnék, akkor az a előfizut megszüntető, nem a szüneteltető, de hát a valóság néha pontatlan...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19367 üzenetére
Még jó hogy nem kapkodtam el a vásárlást és instant lepauseoltam én is, megjött tegnap nekem is az ajánlat és igen 7$t ír, de 5 euróért adja, hát annyit simán megér a pack
es nehezen tudom elképzelni hogy annyira kuka legyen következő 2 hónap hogy ne lehessen ennyiért elpasszolni.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #19367 üzenetére
Jaa, szóval ezt már lehet tudni, hogy a pause határozza meg! Én nem tudtam, elnézést, de köszönöm a felhomályosítást!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #19301 üzenetére
Nekem 87%-ot ír, 5.39€-t.
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #19296 üzenetére
Érdekes módon én hónap elején se kaptam skipnél szokásos kupont (ilyenre már nem is tudom mikor volt utoljára), meg azóta se semmit. Ebben a hónapban skót volt HB.
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #19292 üzenetére
Nem ajánl, valamilyen kuponmegvonással fenyeget.
De indítottam egy Group Buy-t.
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #19284 üzenetére
Köszi, ez így működött.
Nyitva hagytam az alapjáték oldalát és ott a Support oldalon sikerült visszarakatni. Nem tudom mi lett volna, ha elnyomom az oldalt, mert a régi játéknak már nincs Steam oldala.
-
chris0000
őstag
válasz
csuvicsuva #19274 üzenetére
hi. én is 7re gondoltam, de nem látok visszaszámlálót.. üdv.
-
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #19268 üzenetére
Valszeg ez az aktivált kuponom.
-
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #19266 üzenetére
-
eboostr
aktív tag
válasz
csuvicsuva #19255 üzenetére
Azt tudom, a skinekre meg az ilyen ládákra gondoltam elsőbsorban
-
eboostr
aktív tag
válasz
csuvicsuva #19252 üzenetére
Én szívesen átadom ezeket ha átruházható. Sosem használom fel az ilyesmiket.
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #19250 üzenetére
én néha beírom, de nem sok embert szokott érdekelni....
-
ThorsHUN
őstag
válasz
csuvicsuva #19243 üzenetére
Respect. En meg elfelejtettem nezni a topikot, le is vontak
-
TheProb
veterán
válasz
csuvicsuva #19240 üzenetére
Ha nagyon gáz van, akkor refund-olnak. Legalábbis nekem még a "monthly" era-ban többször volt ilyen és mindig visszaadták a lét.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #19227 üzenetére
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #19201 üzenetére
tuti, hogy nem. steam-en nagyon sokat split-elnek €6-s bundle árban, szóval valami más probléma lesz.
@FunPro: tuti 3havi ajánlatot adott, nem csak 1 havit? (az inaktív fiókomra nekem 1havi jött pl, ezért gondolom) -
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #19147 üzenetére
Dir!
Fizetném a havit, erre nincs kuponom!Na ez hogy lehetséges, amikor én kuponnal vettem meg az előző hónapot?
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #19194 üzenetére
Ha ennyire halászgatni akarsz, akkor csinálj még két fiókot és kb mindig lesz kuponod.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19192 üzenetére
Pauseon.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19190 üzenetére
Az hogy hülye a Humble xd Mármint jó értelemben. Azt írja, hogy 7$/3 hónap a kupon, beaktiváltam, ehhez képest 5€ t vont le érte. Hát ennyiért a hülyének is megéri, és gondolom nem lesz túl nehéz elsütnöm a következő havi csomagot sem, szóval no brainer.
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #19173 üzenetére
bár valahol van "kamu" humbli fiókom, de ez a main fiókra jött, ahol számtalan alkalommal vásároltam meg a havi csomagot (ezért is írtam, hogy valószínűleg már teljesen elvesztették ők is a fonalat, hogy kinek mi jár....)
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #19173 üzenetére
Nekem ugyanaz jött, mint bepkennek.
Nem új fiók, csak régen vettem. -
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19167 üzenetére
Úgy értem ez a hónap érdekel, de a jövő havi nagyon nem. És ezt a hónapot csak teljes áron kapnám
Szóval ja, a kuponnal megkapnám 7$ ért ezt a havit, csak épp a jövő havit is, ami nem kell, meg az azutánit is, ami szintén nem biztos hogy kell.
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #19167 üzenetére
nálam ez a kisbetű:
"Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €6 EUR per month for 3 months (reg. €10.99 EUR per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on March 7, 2023 at 9:59 am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. New members only. Gifts are not eligible. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Discount will be automatically applied at time of checkout. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited. Users in Russia and China are not eligible."
mondjuk ez alapján nem is lennék rá jogosult, mivel ott van, hogy "new members only ".... (ugyanebben a levélben: "Return to Humble Choice")...szerintem már maguk se tudják, hogy miújság...
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19164 üzenetére
Tényleg csak azért sürgetem a dolgot mert már azon is gondolkodtam hogy behúzom a kupont mégis csak a Pathfinder miatt csak az kicsit durva lenne
Nyilván ha 6$ ért vihetném ezt a hónapot akkor már vittem volna, csakhogy ugye ezt meg 10€ ért adná....
-
ruti
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #19156 üzenetére
én meg sört
-
maross
nagyúr
válasz
csuvicsuva #19156 üzenetére
Ha senki, kenytelen leszek megvenni es az egeszet beaktivalni
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #19152 üzenetére
Most ez számomra azért fura, mert ha automatikusan akartak vonni, akkor aktív volt az előfizud, nem?
Abban az állapotban meg nem nagyon szoktak kuponokat osztogatni.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #19150 üzenetére
Egy hónap, tőlem 5€-t vontak.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
csuvicsuva #19147 üzenetére
gondolom lejárt.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19087 üzenetére
Majdnem
80, de sajnos itt a születésnapom nagyon rövidesen
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
csuvicsuva #19078 üzenetére
Meg is akadt a szemem az egyik játékon, régi nagy kedvenc, a Neighbours back From Hell. 3 db játék van benne: Neighbours from Hell, Neighbours from Hell 2 és Neighbours back From Hell. Magyar feliratosak. Bontásban érdemes bezsákolni!
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #19016 üzenetére
Ressiten valaki tökéletesen összefoglalta az érzéseimet.
Egy újabb dlc kupaccal megspékelt rpg (amit az életben nem fogok elindítani, max jól néz ki a backlogban), egy bukott mmo, és egy gog kulcs.
Ennek ellenére én még nem írom le a bundlit, hisz én nem a húzócímekre izgulok. Viszont, ha tippelnem kell, maximum valami bontásból beszerzem, ami érdekel.
-
Chronos85
tag
válasz
csuvicsuva #18941 üzenetére
Aki szeretné 6ért az egész januári csojszt F&F Paypalon szívesen átpasszolnám, dobjon egy privit.
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #18946 üzenetére
Én még Bethesdára vettem meg, aztán mikor az megszűnt áthoztam Steam-re. Nekem is a két kieg kellene, de azt nem adják a sóherek.
-
Zolás
addikt
válasz
Bakker, novemberben vettem meg az Eternalt....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ügyes dolog ez , ugye most kb 8€ körül van már csak az ára az alapváltozatnak ( márpedig azt adják) a Deluxenak meg 14, szóval sokan be fogják húzni, mert népszerű még mindig és húzócím, és köztük nagy arányban meg fogják venni a season passt, ide a rozsdás bökőt hogy az egyik elem a chociban az egy kupon lesz a season passra mondjuk további 7-8€ ért.
-
FunPro
őstag
válasz
Ha ez igaz, ez lesz életem legjobban elköltött 6€-ja (4?), az biztos!
-
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #18903 üzenetére
De akkor meg minek vegye meg. Csak azért, hogy hátha lesz benne valami értelmes januárban?
-
chris0000
őstag
válasz
csuvicsuva #18858 üzenetére
közben én is... KV , de a tied occsóóbb.. thx. üdv.
nem is tudtam, h van hozzá teljes magyar szinkron, és felirat! -
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #18846 üzenetére
Naporsocapo? Vele már engem is összehozott a sors.
-
fatal`
titán
válasz
csuvicsuva #18846 üzenetére
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18812 üzenetére
Nekem az előfizetésem folyamatos, szokás szerint jártam el.
A múlt havit megvettem. A mostani havinál nyomtam egy szünetet múlt hét kedden, mert úgy is jön a mail kupon. Végig kérdezte, hogy miért akarom lemondani, meg hogy biztos lemondom-e...
Csak a szokásos. Ugye ennél a lépésnél szokta felajánlani, a 2-4$-os szünet kupon, ha nem szüneteltetsz. Olyat még nem tapasztaltam, hogyha az előző hónapot megveszem, akkor a szünetre kapok kupont. Most sem történt ilyen.
Haveromat érdekli a háborús játék, így a héten többször is ránéztem, hogy van-e valami kupon a profilomon. Nem volt. Szóval tuti nem volt kuponom a mostani mailesen kívül.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18809 üzenetére
De itt ez valami nagyon durva matek.
Mert ugye az email azt írja, hogy 7€-ért viheted a bundle-t. Ez azt jelenti, hogy a kedvezmény 2,99€, elméletileg.
Amikor aktiváltam a kupont, lett belőle egy 7$-os kupon, és a végén 5€-t fizettem.
Ez olyan, mintha:
1) A rendszer úgy kalkulált volna, hogy a 7€-t, amit ki kellett volna fizetnem a csomagért, átváltotta volna annyi kedvezménynek, dollárban
2) Azután ezt a 7$-t levonta az eredeti dolláros árból, ami ugye 11.99$
3) Majd a kettő különbözetét (12$ - 7$ = 5$) beváltotta volna euróra, így lett az én végösszegem 5€.Más magyarázat nem lehet, mert ha a kupon valóban 7$ kedvezményről szólt, annyival nem erősebb most a dodó, hogy 7$ = 5€ legyen. Az valami nagyon embertelen deviza váltás.
Ha valakinél esetleg ott lapul még a kuponjai között a mostani, kíváncsi lennék, mit ír ki.
-
FunPro
őstag
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Amúgy nekem valaki elmondhatná végre, hogy mostanában milyen RNG-t használnak ezen az oldalon.
Múltkor jött az email, hogy csak most $9,99 a choice. Ez volt a kuponok közözz. Amikor fizettem, valami alapján kikalkulálta, hogy akkor fizessek 7€-t. Rendben.
Most jött a mail a soha vissza nem térő alkalomról, hogy 7€ a choice. Mondom jól van, ennyiért frankó. Nem mentem bele a kuponokba, rögtön mentem vásárolni.
Erre nem kiírja, hogy akkor most kapok 7$ kedvezményt?! Így a choice 5€ lett.
Nem mintha zavarna, csak ez már kezd olyan lenni, mint a bitcoin árfolyam. A kutya nem tudja megmondani, hogy mi mért ennyi, csak ennyi és kész.
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18800 üzenetére
Lehet előfizetés előtt a reflinkedet használni, €5.25-öt jóváírnak a 7-ből.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #18782 üzenetére
Gondoltam rá, de szerintem kb már minden is volt belőle ingyen osztogatva, szóval szerintem nem valami nagy durranás
-
eami
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #18737 üzenetére
ezt így milyen forrásból? ne haragudj, de ha nem hivatalos, akkor ez így nagyon NO NO....
most törlöm, de ha tényleg hivatalos, akkor később kirakhatod
-
Sirpi
senior tag
válasz
csuvicsuva #18690 üzenetére
Én ezt kaptam emailben:
Return to Humble Choice this month for the special low rate of €9 (EUR), and you’ll own DEATHLOOP and 7 more games for life—and start an astonishing PC gaming cycle.
És ebből lett €9.99 - €2.99 = €7.00 choice. Ne kérdezzétek, hogy ez hogy jött ki. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
csuvicsuva #18688 üzenetére
mindig csak szüneteltettem. Nyáron végig szüneteltettem és augusztus végén kaptam egy 4 dolláros kupont, hogy térjek vissza. Következő hónapban 2, aztán most 1. Lemondani nem merem, gondolom akkor már drágábban térhetnék vissza. Annyi változást látok, hogy nem 10%, hanem 15% kedvezményt kapok alapból és ha nem szünteltettem, akkor a következő hónapban felmegy 2%-al 17%-ra.
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #18645 üzenetére
ezt szajkózom én is már itt mióta
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
csuvicsuva #18577 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #18549 üzenetére
Jó lenne ez. HA a POE 2 Definitive Edition ( teljes verzió) lenne, nem pedig sima, mivel már a teljes is volt többször 10€ alatt a sima meg 6 körül. Így szerintem nem sok értelme van
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18353 üzenetére
Nem hiszem, még 2 nap 17 órán át fut, és ma indult.
Sokkal hosszabb ideig futóknál volt HH és nem is mindnél.
Viszont: This bundle includes the following games (individual keys provided for each game!)
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18330 üzenetére
A Choice és a téma elvette a reflektorfényt az új bundliról!
-
Delávégá
tag
válasz
csuvicsuva #18319 üzenetére
Én azt látom, hogy van az az 5-6 ember itt akik csak panaszkodnak, hogy ez se jó meg az se jó. Aki több éven keresztül heti két-három bundlet vesz annak egy idő után csak az jön le hogy nincs húzócím és minden sz@r mert már megvan neki. Sokan azt várják el hogy minimum 2, de inkább 3 aktuális népszerű cím legyen benne 1 centért. Akinek nem inge..
Szerintem meg nem rossz bundle és a Deep Rock Galactic, Necromunda páros pl nekem tetszik. Most akkor kinek van igaza?
-
reelc
veterán
válasz
csuvicsuva #18309 üzenetére
Meg egy jó ideje van 8 és kész.
Nem te választasz 10-ből, vagy adják mind a 10-et, mint korábban.
-
eami
Topikgazda
válasz
csuvicsuva #18303 üzenetére
hát ez már kb tényleg csak +1 sor szint. Konkrétan semmi sem érdekel ebből. Lehet van közte jó játék, de mindegyikre van legalább egy tucat hasonló már a fiókon
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18303 üzenetére
benne hát, mi bajod velük?
-
warcat
veterán
válasz
csuvicsuva #18284 üzenetére
Nem dollárban terhelik, 5 eur ha élsz vele.Bevállaltam egy kis csalással (megint referráltam magam 3.75€ jóváírásért
) 1.25€-ért oké a bundle aztán hátha lesz valami érdekes a következőkben, max lemondom.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
csuvicsuva #18236 üzenetére
belőttem őket a steam groups buy árakra és gyorsan el is vitték őket.
Corleone33 köszönöm a vásárlást
Maksifül, sajnálom, de már elvitték. -
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18225 üzenetére
Ott még nem néztem körül, de most azért rákérdeztem a steamtradesen hátha van aki reális áron megválna tőle, töme vannak már vele. De elképesztő mennyire hülyének nézik az embert.
Beajánlottam a 2 eurót amit tök reális.
Erre visszakapom hogy 4 ,7 euró max 4 euróig megy le
ember kit néz bohócnak? a dragons dogma tier2 csomatba van ami 9 euró és mellette van még 5 másik game. Az árakat az allkeyshopon nézte gondolom.
Ilyen alapon megírtam már neki hogy akkor a többi game meg
street fighter 4 5 3-3 eruró
a bionic commando strider 1 euro
devil meg 3 euro
Tehát az ő logikájával nézve ez a pakk 14 euró mikor 9ért megvehető, mert így adná ezeken az árakon. előbb venném meg a 9 eurós pakkotKözbe amúgy már 4 alatt van a dogma már, szóval pár nap és jó le fog esni.
-
De4d
őstag
válasz
csuvicsuva #18222 üzenetére
Igen, de van ami jobban érdekel mint ennek a csomagnak a nagy része, innen csak a dragons dogma ami prioritást élvez. Azért várom a sale-t
Tehát most megvenném ezt a csomagot amiatt a 2-3 játék miatt amiből 1 elsődleges, aztán a salen meg megint 2-3 játék nem fér bele. -
s7evcsenko
addikt
válasz
csuvicsuva #18194 üzenetére
Ja én azt hittem, hogy most van érvényben $6-os kupon, azt gondoltam átvenni, ha valakinek annyiért se kell...
#18196l.skywalker
Mi ezen a vesződés?
Add meg a belépési adatait, majd én vesződok vele. -
s7evcsenko
addikt
válasz
csuvicsuva #18187 üzenetére
Csak azért kérdem, mert ha bukó, akkor átvenném, hogy nevesszen kárba.
Vagy érdekelne kicsi pénzért:
STAR WARS SQUADRONS
CALL OF THE SEAl.skywalker
Nekem se ad soha, pedig 2 fiók is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest