- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Most reggel olvastam, hogy éjszaka valami hiba miatt ingyen meg lehetett venni a csojszot.
Van ott baj...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
maross #21030 üzenetére
Ahogy ránéztem a listára,
a Soul Reaver Remaster (mert anno kimaradtak)
a Star Wars (mert Star Wars)
és a Sker Ritual (mert megvan a Maid of Sker, de ki tudja mikor jutok el hozzá)hozott lázba, de legalább tudjuk, hogy ezek is fillérekért fognak majd menni a kulcsboltokban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #21026 üzenetére
Nekem első ránézésre nem is tűnik rossznak, de aztán mindig rájövök, hogy hány ezer másik játékom is van, amelyekkel valószínűleg a büdös életben nem fogok játszani, úgyhogy ezek is ráérnek.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Gyimger kifakadásától igen gyorsan eljutottunk az "Orbán ellopta" narratíváig.
Ezt a hozzászólást nem a Tóni fizette.
-
csuvicsuva
addikt
Prime Gaming május:
Május 1.
STAR WARS™ Galactic Battlegrounds Saga (GOG)
LEGO® Star Wars™ — The Complete Saga (GOG)
Styx: Master of Shadows (GOG)
The Invisible Hand (Amazon)Május 8.
Wolfenstein® II: The New Colossus™ Digital Deluxe Edition (Xbox/Windows)
Amnesia: Rebirth (Epic)
Hypnospace Outlaw (GOG)
Doors — Paradox (Epic)Május 15.
Saints Row: Gat out of Hell (GOG)
ENDLESS™ Legend Definitive Edition (Amazon)
Golf with Your Friends (GOG)
Legacy of Kain: Blood Omen 2 (GOG)
Mail Time (GOG)Május 22.
FATE (GOG)
Thief™ 2: The Metal Age (GOG)
Everdream Valley (Amazon)
Chessarama (Epic)
The Lost Ashford Ring (Legacy Games)Május 29.
Samurai Bringer (Amazon)
Trinity Fusion (Amazon)
Masterplan Tycoon (Amazon)
Liberté (Epic) -
csuvicsuva
addikt
Sziasztok!
Akinek szüneteltetve van a Humble Choice előfizetése, ne felejtsen el rákukkantani, mert holnap vonnak.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
poczabence #20779 üzenetére
Itt is köszönöm.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
poczabence #20777 üzenetére
Megköszönöm, ha ide kell írni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20722 üzenetére
Már nem, mivel rég megszüntették a különböző előfizetési modelleket.
Biztos vagyok benne, hogy ha nem élek a lehetőséggel, akkor tele lesz engem érdeklő játékokkal (ezt tessenek elméleti síkon kezelni, tekintve, hogy már alig játszom), ha viszont igen, akkor mehetek minden hónapban group buyozni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
gyimger #20715 üzenetére
Á, a decemberit már megvetted, ugye? Többen írták, hogy cancel után működik, viszont ha nem voltál szüneteltetve, akkor már a januárit is levonták.
Elvileg ha újra csatlakozol, akkor a februáritól kéne kezdenie a kedvezményes hónapokat.
Szerk: nem merem kipróbálni, mert olyan régen fizettem elő, hogy már nem emlékszem hány lépés van? Nekem nincs kupon, viszont elvileg a kódot használhatnám. Amikor feldobja a 9.99 eurós árat, akkor azt írja, hogy a következő vonás január 28-án történik. Ha ott rákattintok a rejoinra, gondolom van még egy lépés?
-
csuvicsuva
addikt
Meg van még valakinek a kuponos levele (vagy kuponja), hogy meddig volt felhasználható? Minden fiókomból eltűnt, illetve ha csatlakozni akarnék, akkor július 30-án vonna.
Hétfőn este nem tudom megvenni a holnap este 19 óráig érvényes choice-ot? WTF?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20308 üzenetére
Szintén.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #20306 üzenetére
Hmm, már jó régen használtam, ha itt lettem volna sem tudtam volna megmondani, hogy törlöd a régit, de legalább megoldódott.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #20303 üzenetére
Akkor van.
Bocsánat, magas labda volt.
Próbáltad törölni és újat csinálni? Lehet, hogy beragadt vagy ilyesmi.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #20056 üzenetére
Szerk: már amikor éppen akcióban van a játék.
-
csuvicsuva
addikt
Jut eszembe, ha esetleg valakinek megvan a Life is Strange: True Colors alapjáték, akkor úgy mennyi az Ultimate?
Ha pedig valaki egyből veszi és beaktiválja, majd írja már meg. Köszönöm!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19921 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19593 üzenetére
Lol, már jött is a refund.
-
csuvicsuva
addikt
Nekem meg most először vontak úgy tegnap, hogy skipeltem még az elején, ráadásul a teljes árat. Elmennek ezek a picsába.
U.I: természetesen már írtam nekik.
-
csuvicsuva
addikt
Augusztus Choice:
Disco Elysium - The Final Cut
Chivalry 2
Road 96
Trek to Yomi
Arcade Paradise
SuchArt: Genius Artist Simulator
Tin Can
Hot BrassRoad 96 nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19509 üzenetére
Lol, meg sem néztem, hogy mi ez a Disco Elysium, de a nevéből ítélve valami zenés ritmusjátékra tippeltem volna.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19450 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy az Obsidiannak már nem volt köze hozzá. Procim a minimum, VGA meg az ajánlott alatt eggyel. Szerintem elengedem, van így is bőven mivel nem játszani.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
maross #19448 üzenetére
Többiek írták alattam, hogy hát... ööö... izé...
Nekem kimaradt az alapjáték, de ez tényleg elég kókler editionnek tűnik. Holnap bontok, aztán addig kitalálom mi legyen vele, Obsidian ide-oda, eddig is megvoltam nélküle, plusz nem tudom, hogy a DLC-k mennyire épkézlábak.
-
csuvicsuva
addikt
Én is ránéztem erre a Spacer's Choice Editionre, hát őszinte leszek, inkább adnák a régi verziót. Persze eldobni azért nem fogom, nullszaldóra így is ki fog jönni a bundle, max nem aktiválom be egyelőre.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19418 üzenetére
Nem kell azt törölni, nem baj, ha itt marad infónak, ha valaki így jár, akkor a prepaid szóra keresve találhat rá megoldást.
Szokott valaki keresni?
-
csuvicsuva
addikt
GG Deals szerint, akik IGN szerint osztották meg az állítólagos teljes júniusi listát
Curse of the Dead Gods
Ghostwire Tokyo
GRIME
Honey, I Joined a Cult
Remnant: From the Ashes – Complete Edition
Serial Cleaners
Sunday Gold
Turbo Golf Racing -
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19390 üzenetére
Revolut kártyás, hitelkártyás elutasítva, paypal oké.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #19389 üzenetére
"If your referral uses a free month coupon (nope), purchases through a promotion email link (nope), or purchases their order as a gift (nope) then the referral will not work. Using a discount or promotion on the website will affect the wallet credit amount received."
Nem látok kizáró okot, legfeljebb kevesebb lenne. Az jutott még eszembe, hogy esetleg a három hónapos kupon miatt utasítják el? Mondjuk akkor írhatnák azt, de nem írnak semmit. Ha további kérdésem van, akkor írjak a supportnak. Dehogy írok, végén még törlik az összes fiókomat.
-
csuvicsuva
addikt
Kuponos előfizetésnél nem tudom referálni magam vagy mi a tosz? Már másodszor dobják vissza.
Tudom, fillérkufirc a köbön, de hát na.
-
csuvicsuva
addikt
+l.skywalker
Na jól van, ez egyre jobb. Akkor tényleg ne keressünk rendszert. -
csuvicsuva
addikt
Most már én is azt fogom. Mielőtt megszűnt a classic, akkor még gyorsan befizettem, aztán ahogy kijött az új, már nyomtam is a szüneteltetést, ha nem volt semmi számomra érdekes, tehát még azt sem mondhatom, hogy azért mondtam le, nehogy elfelejtsem a szüneteltetést. Meg is érdemlem.
-
csuvicsuva
addikt
Nem azért írtam, én sem tudom, csak sejtem, hogy annak ad még kedvezményesebb árat.
Nekem elvileg 6.5 euró lenne, de egy biztos, ha be is fizetek, akkor ezek után maradok a szüneteltetésnél. Az a havi három plusz kattintás simán megér egy esetleges másfél eurós plusz kedvezményt.
U.I: egyelőre ne keressen senki privátban, mert van egy tárgyalás alatt lévő ügyem.
-
csuvicsuva
addikt
De most megint ott tartunk, hogy kinek volt lemondva és kinek volt szüneteltetve a Choice?
Nekem le van mondva, úgyhogy én valószínűleg 7 euróért tudnám megvenni, ha eljutnék odáig, hogy eszembe jusson megnézni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19302 üzenetére
Most jött email, rezumálhatom a membershipemet €9.99-ért. Kösz, azt eddig is meg tudtam volna tenni.
Szerk: nem válasz akart lenni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #19300 üzenetére
Jövő héten kiderül. Még regisztráltam egy új fiókot is, régen referáltam magamat.
Aktív előfizető meg tudná nézni, hogy a Watch Dogs 2 SP nála is €5.99 85% kedvezménnyel? Lassan lejár a walletem és az a 74 cent foghúzás lenne.
#19302 Ferke[HUN]: köszi, na az mindjárt csak 14 cent lenne. Nem mindegy. Bár még az alapjátékkal sem játszottam, plusz az első rész DLC-ivel sem, de akárhogy nézem, mást nagyon nem tudnék venni.
-
csuvicsuva
addikt
Közérdekű közlemény
Mindenki nézze meg az előfizetését, mert kedden vonnak.
Kupon senkinek nem jött?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Support oldal: távolítsd el a régi verziót, aktiváld be a DC-t, utána pedig állítólag vissza lehet állítani a régi verziót is.
[link] Steamgifts, a fórum azt hiszem reg nélkül is olvasható.
Nagy LiS rajongó vagyok, a második rész epizódjai kis csúszással bekerültek Xbox Game Passbe, de az első nem rántott be, úgyhogy nem folytattam, amikor meg bejelentették, hogy kikerül, akkor pont nem volt kedvem. Később ugyan olcsóért vettem egy argentin kulcsot (ami egy hét múlva még olcsóbb lett), de azóta sem lett elindítva. Többet nem veszek semmit, amit nem kezdek el azonnal játszani.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19267 üzenetére
A fő fiókos az elveszett (azt hiszem pont az automata vonás napján akartam beváltani, aztén behülyült), a másikat meg márciusi megjelenése előtt pár órával akartam, de azt írta ki, hogy hogy az áprilisi időpontjában vonná és nem voltam benne biztos, hogy mikortól számolná a 3 hónapot, aztán meg elfelejtettem. Azóta nem néztem a fiókot, de mindjárt rákukkantok.
Szerk: semmi kupon, de gondolom majd úgyis jön megint valami hasonló akció.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én vacillálok, mert a kupont ugye jól elfelejtettem aktiválni. Rákerestem, hogy mi a különbség az alap és a DC között, egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha megint lesz kupon, akkor berántom és a többit akár nullszaldóval simán ellövöm, ha nem, akkor külön nem fizetek érte.
-
-
csuvicsuva
addikt
Prime Gaminget szoktunk ide linkelni?
Prime Gaming április két oldal szerint:
Wolfenstein: The New Order – April 6 (GOG)
Ninja Commando – April 6
Art of Fighting 3 – April 6
The Beast Inside – April 13 (GOG)
Icewind Dale: Enhanced Edition – April 13
Crossed Swords – April 13
Ghost Pilots – April 13
Beholder 2 – April 20
Terraformers – April 20
Metal Slug 4 – April 20
Ninja Masters – April 20
Looking For Aliens – April 27 (Legacy)
Grime – April 27Minden más Amazon kliens.
Többször nem említem a levonást, vagy megpróbálom hónap utolsó hétfőjére időzíteni.
-
csuvicsuva
addikt
Persze, csak elhatároztam, hogy jó szamaritánusként minden hónapban szólok, előzőben elfelejtettem, valakinek le is vonták.
-
csuvicsuva
addikt
Közérdekű közlemény:
A Humble ma vonja a choice árát, ha valaki esetleg elfelejtette volna szüneteltetni vagy lemondani.
Ha már vont, akkor nem szóltam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19226 üzenetére
Bocsi, már vittem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19216 üzenetére
Koppány a negyeded?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
warcat #19195 üzenetére
Plusz kettő van, azokról refeltem saját magam, abból az egyiket olyan régen használtam, hogy legutóbb január elején kaptam tőlük egy "mi a f*** van veled" szerű levelet.
Mivel már Xboxon nyomulok (GP, ócsó argentin/török kulcsok), PC-n meg van kismillió kimaradt játék, így már nem nevezek be rá minden hónapban, mert ha nincs benne semmi olyan, ami egy picit is érdekelne, lusta vagyok eladogatni. Egy Detroit lázba hozna, esetleg valamelyik másik korábbi PS játék, mert azok úgysem lesznek boxon.
Múltkor nullszaldóval eladtam egyet a Kingdoms of Amalur nélkül, de valószínűleg az sem lesz soha elindítva. Ezért örülnék neki, ha a kép szerint tényleg a következőtől vonná (ami önmagában full értelmetlennek tűnik), mert azokat talán könnyebb lenne elszórni.
Lényeg a lényeg: tök feleslegesen pörgök felesleges dolgokon, de én már így maradok.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19193 üzenetére
Egyre jobb, nekem akkor ugrott a kupon. Mondjuk örülnék, ha tényleg a következőtől vonná, mert úgy plusz egy esélyem lenne valamit kifogni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19191 üzenetére
Pause-on vagy cancelen voltál? Nálam, mint látod azt írja, hogy március 28-cal indulna az előfizetés, de már nem hiszek nekik.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19188 üzenetére
No, mi lett a végeredmény? Én egyelőre még nem lőttem el a kupont, de ott van a fiókban.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19188 üzenetére
Megvárom, hogy neked is ugyanezt dobja-e, vagy sikertelen fizetést, csak majd írd be légy szíves.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
s7evcsenko #19182 üzenetére
Megvagy, jól emlékeztem, hogy volt még valaki.
bepken #19180: közben olvastam. Ez egyre jobb. Este valószínűleg megpróbálom a másik fiókot is (ha TheNewDawn nem kísérletezik előttem), ha ott is eltűnik a kupon sikertelen fizetés után, akkor szinte biztos, hogy automata vonás előtt kell aktiválni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19169 üzenetére
Szerintem ezt már buktuk, ha te is szüneten vagy, lásd előző hsz-em.
De egyébként ha mégsem és nem is érdekelne a következő kettő, nullszaldóval simán el tudnád adni GroupBuys csoportban. Vagy ott van FunPro tippje is, neki elhiszem.
maross: nekem akármilyen kupon jön, mindig euróban fizetek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
bepken #19168 üzenetére
Itt az enyém:
"Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at $7 USD a month for 3 months before any applicable taxes and fees. Coupon expires on March 7th at 9:59am PT. This price is locked in for 1 month, and this offer will be void if your plan is canceled or paused. Gifts are not eligible."
A kiemelt 1 hónap a különbség (amit önmagában nem értek, pontosabban a tiéden lévő 3 hónapot, amikor holnap lejár), illetve a tiéd az valószínűleg friss fiókra jött, mert new members only.
Fő fiók skippen volt, ez pedig cancelen van, úgyhogy megint jön a kérdés, hogy a többieknél nem volt szüneteltetve? Ha nem, akkor valószínűleg ezért lett sikertelen a fizetés.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19166 üzenetére
"csakhogy ugye ezt meg 10€ ért adná...."
Elvileg holnap este 18:59-ig él a kupon, nem? Tehát most kell ellőni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19163 üzenetére
Nekem is annyit ír, a kupon, ez úgy látszik csak FunPrónál és még néhány embernél ragadt be ez az 1 euróval kevesebb végösszeg. Én még kitalálom holnapig, mert egyik fiókon megmaradt a kupon, de ha visszaolvasol, hogy jártam, azt sem tudom, mennyit akart vonni. Sikertelen fizetés, kupon pápá, nyoma semmi.
Szóval a lényeg az, hogy megy majd neked a Pathfinder, ha megveszem, izé meg tudom venni és valaki elviszi a egyben a többit.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
FunPro #19153 üzenetére
Szüneteltetve volt és újraindításnál egyből írta, hogy válasszam ki a játékaimat, aztán jött a sikertelen fizetés üzenet. €4,7 van PP egyenlegen, a többi $, de emlékeim szerint ez eddig nem okozott nekik gondot.
Ha bármikor megvettem, mindig az egy héttel korábbi automatikus levonás előtt tettem, ezért nem értem a dolgot. Valami nagyon behülyült.
A másik fiókon nem aktív az előfizetés, a harmadikat meg olyan régen használtam, hogy már bottal sem piszkálnak.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #19148 üzenetére
Nem, ez a három havi. Valószínűleg a - valamiért - sikertelen fizetésnél tűnt el.
Mennyit von amúgy? Egyszerre a 3 hónapot? Másik fiókon ott van, de csatlakozáshoz meg kell neki fizetési metódus.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19146 üzenetére
Nagyon eltűntél. Beszippantott a Destiny kiegészítő?
Én úgy döntöttem, hogy már kuponnal se.
Ha valaki nem kapott, az szóljon, két fiókra biztos jött. Azt nem tudom, hogy mennyi a végösszeg, csak azt, hogy Resume-nál egyből vonni akar és kiírja, hogy sikertelen fizetés. Ha egyszerre vonná le mindhármat, akkor is van annyi a PP fiókon.
Szerk: eltávolítom a PP-t, megnézem, hogy mennyit ír.
Szerk 2: eltűnt a kupon, mi ak****annya?
-
csuvicsuva
addikt
Pedig tegnapelőtt be akartam írni, hogy vigyázzatok, holnap vonnak, de már ma van, úgyhogy mindegy.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19091 üzenetére
Elfelejtettem válaszolni. Én manapság már a bontásokat sem figyelem, mert általában mindenki arra cuppan, amit én is kinéztem magamnak, aztán időben rájövök, hogy ha sikerülne is elcsípni, akkor is csak +1 maradna.
Utolsó - nem choice - amit megvettem, az a két QD (Heavy Rain & Beyond Two Souls) játékot tartalmazó bundle volt és én lepődtem meg a legjobban, hogy minden mást el tudtam adni belőle.
A következő pedig valószínűleg az lesz, amelyikbe esetleg becsusszan a Detroit is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19088 üzenetére
Évvesztes vagyok (meg sima is
), úgyhogy az tényleg nem nagy különbség.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19086 üzenetére
"ha valaki olyan öreg mint én"
Hanyas vagy, te disznó?
Én 79-es.
-
csuvicsuva
addikt
Napi két BundleFest válogató(emlékeim szerint voltak már):
Build your own Infinity VR Collection
Bethesda Favorites - Build your own Bundle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Haditechnika, harcászat
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DOOM - The Dark Ages
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest