Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
hát ja, érdekes:
"valaki szabálytalanul helyezte fel a bukócsövet. Ezért csúszott ki a kanyarban a rendőr."
mi köze van a bukócsőnek a kicsúszáshoz
olyan súlya volt a vasdarabnak, hogy elrántotta a motort? 
eleve hogy lehet egy búkócsövet szabálytalanul felhelyezni? annak megvan a helye, vagy jól teszed fel vagy nem
-
Integra
titán
srácok, ezt valaki magyarázza el nekem... hogy lett a kopott gumiból bukócső?!
-
Integra
titán
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
azért ez lol, gyárilag felszerelik a gépre, beállítják, majd jön a fakabát és azt mondja hogy ez zavarhatja a szembe jövőt.
a csálé fos gagyi xenonok meg a rosszul beállított fényszórók nem zavarják az idiótáját?? bekapcsolt ködlámpás autósókkal mi van? vagy azt leszarja, mert abba nem lehet gyorsan belekötni meg dolgozni kéne vele???
természetesen az egész kresz el van avulva, tehát nem csak őt hibáztatom, rohad az egész rendszer, ahogy van.
vicc -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Nippon
üzenetére
Nem, sajnos igazad van, nem szabályos. A mi csoportunkat a rendőr is megállította, elől ment a srác és 2 hella fényszóró volt neki fent, és mondta is a rendőr hogy nem gyári/szabályos változtatás ezért kapcsolja le, mert zavaró lehet másoknak. Mondta hogy örüljön hogy nem ír rögtön papírt hanem csak megkérte hogy kapcsolja le.
Szóval büntetés jár érte alapból. -
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
nekem sem tűnik rossz kombinációnak, ha a vw keze lenne benne, már fanyalognék.. de így két teljesen egyenrangú prémium gyártó beszél egymással.
most hirtelen majdnem azt mondtam, hogy a németek megbízhatóságával kombinálnák az olasz designt meg géneket, de ezen a téren azért még úgy vagyok, hogy vak vezet világtalant..
azt azért remélem, hogy a merci pénze miatt több fejlesztés lesz és nagyobb gyártás, és lesz egy jó népduki is, hasonló történet, mint az mv augusta f3..
jó lenne, mert a hondára és a yamahára is ráférne már egy komoly vérfrissítés, töküket vakargatják sportmotorok terén
beszéltem ma faterommal skypen, mondta, hogy ő is az újabb oxford markolat fűtést kapja
meg megemlítettem neki a te hella rendszered, mondta, hogy érdekes, majd meglátja, ha tavasszal megkapta a motort, hogy kell e vagy sem, de nem vetette el az ötletet. tavaszig szalonban marad a motor, talán ott jobb helye is van, mint lerakva hátra a műhelybe. -
zsoltee10
addikt
válasz
csibor
üzenetére
Ennyi pénzért kapsz alig futott Kawasaki ER-5-öt is pl. Egy rokonomnak van, 600k-ért vette 7000 valós km-rel, 2005-ös.
Én a helyedben nem vennék 250-es vackot ennyi pénzért. 500cm3 és 2 henger alá nem mennék. Nem azért, mert a lóerő mindenek felett, hanem mert jóval több a tartalék, fogyasztás szinte ugyanaz, mivel nem kell pörgetni, hosszabb élettartam, komolyabb futómű, esetleg két személy esetén se térdel le.
-
Integra
titán
hm....
végülis a motogp-s szponzorációval már lehetett gyanítani..
nem lesz ez rossz lépés, legalábbis remélem. -
csibor
addikt
Kéne venni valami kisebb használt motort tavasztól az ősz végéig.Abszolút nem vagyok képben mit érdemes nézni nem túl drágán.Max 500kcm,1-2 henger,túra,soft enduró,esetleg chopper.A lényeg megbízható legyen.
-
Djuree
félisten
ha felrakok egy sportkipufogót mik a teendők? miket kell utánállítani? karbit gondolom igen.
-
Ferdzsoo
addikt
Hát ma már nem kell motorozni menni...

Úgyhogy csak röffentés meg megjáratás lesz...
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
szerintem a fenyszorokra gondolt.

-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
nekem is tetszenek, csak nem jok a fejformamra.
Zsolti: oksa
-
Kígyó
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Anno meseltem amikor sisakokat probaltam Londonban.
Nekem akkor az jott le hogy eg es fold barmelyik masikhoz kepest abbol a szempontbol, hogy valahogy ordit rola a minoseg.. Pedig nem voltam elfogult amikor a kezembe vettem, es nem is olcso sisakokat neztem.. De a tobbinel valahogy nem volt az a "hubammeg" erzes.
Mindenesetre grat hozza, kivancsi leszek a "tartostesztben" majd hogy szerepel. -
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
A Schubert egyik fő profilja a biztonság után, h piszok halk sisakokat gyárt, gondolom ebben is érzed a különbséget.
Annó volt Louis-ban akciós, amikor vettem a Nolan-t, 15k-val került volna többe, biztos hülyeségnek tartjátok, de nekem formára nem tetszenek.
Mondjuk a C3 már szebb darab, de a tavalyi modellek kb. LEGO sisak formájúak..
-
-
zsoltee10
addikt
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jah, múltkor én is szóváltásba keveredtem egy kutassal.
Maszk volt rajtam, s ugye az én Nolan-em is felnyitható.. felnyitottam, s bementem fizetni.
Erre, mondja, h vegyem le a sisakot meg a maszkot, mert így nem szolgál ki. Levettem, gondoltam figyelmetlen voltam, és nem tűnt fel az ajtón a piktogram... kimentem megnézni, természetesen semmi erre utaló nem volt. Innentől fogva nem éreztem jogosnak a dolgot és elmondtam a véleményemet.Értelemszerűen nyitott tárcával a kezemben, teletankolva a rendszámos motort rabolni fogok...

-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Oké, de ha leveszem a bukót, akkor meg az a bajuk.

Ja, hogy a maszkot is le kéne venni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze kinek mennyire könnyű és gyors a levétel...
nálam: szemüveg ki (óvatosan, mert ha ferdén húzom, volt már, hogy kicsit meghajlott a keret, nem nagyon, de épp csak annyira, hogy a cilinderes üveg miatt a torzítás kicsit zavarjon a látásban), d-gyűrű ki, bukó le, maszk le; majd utána maszk fel, maszk betűr, bukó fel, bukó le, fül igazít, maszk igazít, bukó fel, d-gyűrű, szemüveg óvatos beapplikálása. Na most egy tankoláshoz nincs kedvem ehhez. Meg eddig még nem is szóltak érte. -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
nem-nem. Zsifitől (Revüben most megy a Fekete-tenger kerülés túrájának bemutató sorozata, amúgy a Moto-Cafe-nél dolgozik, vagy az övé, nem tudom) vettem mindent. 170k helyett 135k volt a bukó, 28k helyett 24k a markolatfűtés, 20k helyett 16k két darab Hella FF50 fényszóró. Ja meg vettem egy gumi javító szettet. szép szövött kis tatyóban van, a shoxos 10k helyett 6k-ért....
Integra: Én eddig mindig levettem a bukót, de ezután nem fogom végre...

Ja, apudnak erősen ajánlom kiegészítő fényszórók felszerelését. Egy pár Hella FF50-et érdemes lenne majd a bukócsőre fel applikálni. Reflektorral együtt használva teljesen szabályos, és picit kifelé fordítva nappali fénybe öltözteti az út két szélét, ami növeli a biztonságot..
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
begurulok, rajta ülve tankolok, leszállok, fizetek és már megyek tovább. nem fogok bűvészkedni egyiknek sem. főleg nem hogy véletlen leessen a motorról a sisakom, a dzsuvába nem rakom sehova, egy kezem tele a sisakkal, letenni sehova sem lehet bent sem, hogy a bankkártyám előhalásszam, úgyhogy nálam ez ha egyedül vagyok esélyteln.

-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
csak ha pl. hozzadszol az egyik, hogy he-ho, addig az ido alatt, amig valaszolsz pont levetted es feltetted volna a sisakot.

nalunk ki van irva, de sokan nem veszik le. bar nem is lattam, hogy szoltak volna erte.Zsolti: Louisban vetted kinnt? sosem voltam, de mar csak a kirandulas miatt is tervezek oda egy utat. regota.

-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
nekem nincsen türelmem sem időm arra, mit fognak csinálni? lerúgnak a motorról? vagy nem engednek tankolni? átmegyek a konkurenciához és ott tankolok. azért ne essünk már át a ló túloldalára szerintem. meg ez az idióta leszállás is, hogy úgy tankoljak. ja, persze.
Zsolti: ennyi
én azért tartottam valamennyire tőle és meg is lepődtem hogy a hondának nincsen saját gyárija, de a honda amúgy is egy érdekes márka... -
zsoltee10
addikt
-
Integra
titán
válasz
zsoltee10
üzenetére
két féle oxford is van most 23 meg 29ezerért, ahogy mesélte apum, utóbbi valami átdolgozott kiadás. xenont én se javasolnám, még az autómból is kivettem, nincsen kedvem rendőrökkel szívózni. pedig jók, főleg a 4000k-sak.

oxfordot nemtom neki hogy fogják bekötni.csomó helyen le akarják vetetni velem a bukóm, vagyis kérik, hogy vegyem le, gondolom kamera miatt, ha nem fizetsz..
hát nem veszem le, bemegyek és kifizetem, a motorom rendszáma is ott van a kártyám is lehúzták, nem tudom mit akanak még... -
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
az oxford markolatfűtéssel meg lesz elégedve az öreged, az is igényes cucc. 4 fokozatban állítható a fűtés, masszív, vízálló holmi. Már csak azt kell kitalálnom, hogy hova kössem.... közvetlen az akkura nem akarom, mert ha elfelejtem kikapcsolni......
Vettem két Hella reflektort is, hogy éjjel is lássak rendesen. A tompítottba xenon kellene, de az nem szabályos. vettem bele emelt fényerejű izzót, de sokat nem várok tőle.
Tayrol: semmiképp, arra eddig se vágytam. inkább azért lesz jó, hogy tudok beszélni megálláskor a másik motorossal, vagy benzinkúton nem kell levenni a fizetésnél, tudok inni egy kortyot, ha megállok, stb.
-
zsoltee10
addikt
megjött a C3 bukó. Istenkirály cucc. Végre nem párásodik a plexi van napszemüveg, nem a rendes napszemüveget kell betuszkolnom, alkonyatkor meg kivenni... Ami pedig igazán megdöbbentett azon kívül, hogy minden porcikájából az igényesség árad az, hogy az állrész is passzentos, bogárnak esélye sincs alulról a pofámba repülnie, és a szél se fúj a szemembe.. az előző bukómnál fel tudtam nyúlni kipiszkálni a szememből a bogarakat.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
"gondolom Te sem vállalnád be, még így sem" -
attól függ mennyi pénzért!
Gondolom ő sem ingyen csinálta. -
Djuree
félisten
baromság! akkor már miért nem csinálnak kemény tetőt a motorra és akkor mehetne bele légzsák szarásig? vagy akkor ne is üljünk motorra és akkor nem halunk meg motorozás közben nem? na mekkora ötlet mi? komolyan mondom megáll az eszem ezektől a hülyeségektől. még jobban húzzuk le a motorosokat, miért ne....

vagy akkor már mehetnénk eleve felfújt ruhában, álá mislen emberke
-
ALI_G
veterán
válasz
Steven
üzenetére
Nagyon állat, vannak már jó cuccok.
Ha kötelező lenne (nem lesz, gondolj csak a rengeteg robogósra), akkor olcsó lenne. Most jól belőtték egy átlag protektoros bőrruha árára és mondjuk ezzel 2x akkora lehet az esélyed egy súlyos balesetet túlélni. Máris megéri az árát!De mint minden védőfelszerelés, mint ahogy a személygépkocsiknál is, nem tart örökké, egyre gyorsabban fognak vezetni (ennél őrültebben?!).
Van ennél kompaktabb, talán tavaly már közel végleges volt mint ez most. Az csak a nyaknál nyílik ki, és nem volt a motorra szenzor kötve, itt meg gondolom egy kábelt be kell dugni, ami egyeseknek zavaró lehet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
FÁBRICIUSZ
üzenetére
..ilyet bármikor be lehetne linkelni bárkinek, lúzerek mindig vannak.

-
TayRol
nagyúr
válasz
FÁBRICIUSZ
üzenetére
maximalisan egyetertek veled!
-
runner 125
nagyúr
Tápos a derekad.

..tény, h más az üléspozíció, de szerintem szokható, és utána élvezhető.
Az ER6N a sor2 miatt nekem nagyon "túrás", s a hangja sem tetszik, illetve az egy naked bike, nekem mindenképpen fejidomos kell, e mellől nem tágítok. Nyilván van az S változata, de az meg már Fazer-re hajaz, és nagyon túrás.
Köszi az irományt!
bajnokpityu
Még idén el szeretném sütni a Nexus-t, és amint elmegy szeretnék venni is, de igazság szerint nem sürgős egyik sem, ahogy elmegy a Nexus, úgy tudok lépni.
Köszi, jó fej vagy, ha úgy alakul még egyeztetünk ezzel kapcs.

-
Picco
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
nem a lovak fognak hanyat vagni, hanem az alatta levo nyomatek, nezd azt a grafikonban es hasonlitsd kissebb kobcentihez, figyeld meg h mennyire erosebb kis fordulatnal. ez jopofa moka, csak kell hozza a te motorod grafikonja is es amikor meglatod h a "csak 125lovas" ezredes 3000-nel tudja azt amit a bandi nyomatekcsucson, akkor pislogsz majd

es ezek meg mindig csak grafikonok....de legalabb valami halovany elmeleti siku kiindulopontot adnak majd

mod: ne erts felre, nem a bandit akarom szapulni veletlenul sem!

-
Daywalker
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Igazad van, teljes mértékben. Sajnos nem mindenki gondolkodik így, hanem megveszi az ezrest, oszt tépi neki ész nélkül, aztán meg csodálkozik, ha kiszalad alóla.
bajnokpityu: akkor jó, ha már arra sem tudsz gondolni, vagy arra sincs időd, hogy félj
Hát igen, a ZX9R nem egy könnyű gép, inkább túrásabb, mint sportosabb, méretre is akkora, mint egy busz...bár két személlyel azzal sem árt megállni max. 200 km-enként. Úgy vagyok vele, hogy ha ezzel megtanulok rendesen, akkor később, újabb gépekkel már csak könnyebb lehet. -
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
pont ezért nem ülök még ezresre. ciki vagy sem, egyszerűen kevés vagyok hozzá. leginkább fejben.
azzal pedig, hogy a tapasztalatak azt mondják, hogy tök felesleges 180 lovas motor úgy vagyok, hogy valóban, de a 600-as is tök felesleges már.. mert az. és valljuk be, szíve mélyén az ember igenis ezresre akar ülni és azt tépni, mert.. mert az valami ordenáré durva módon megy és szinte majdnem ugyanolyan kezes és könnyen irányítható mint egy hatszázas. mert vonz és kell és akarom. és meg is lesz mert megtudom csinálni. de csak akkor, ha már felnőttem hozzá fejben, tudásban és fizikailag is. nincsen mese, menni kell gyakorolni ezerrel. -
válasz
runner 125
üzenetére
hát bocs tudom csak szarul fogalmaztam azt akartam ezzel mondani ,hogy tudod mi alapján válassz szvl kb szerintem már el is döntötted
mostanában baszott sok a meló és 3 napja napi 5 órákat alszom és 14 eket dolgozom: D
szvl igen kb olyan mintha ittam volna
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Daywalker
üzenetére
de a 99körüli zx9esek egy széria végén volt,mig az R1es 2001ben egy teljesen új konstrukció.
2000es zx9essel mentem,az bizony alig volt kezesebb mint a 92es 600asom.persze másfélszer akkora erő,4x olyan jó fék mellett azért ez is nagy teljesitmény.annak az utcára hangolt futóműve,kényelme a nagy szám sztem... -
bajnokpityu
félisten
valamelyik öreg F1 pilóta mondta:ha nem félsz kanyaban,akkor nem mégy elég gyorsan

voltam én már sokkal jobb kondiban is mint most,de bizony keményen megizzasztott a szaros 600as is.két személlyel órákon át szerpentinezni, legyen akármilyen kezes pille 600as,azért szerintem még mindig kemény meló -
Daywalker
addikt
A 01 R1-gyel nem mentem ugyan, de a 99-es ZX9R nem sokban marad el tőle (100ccm és 7 lóerő és gondolom néhány Nm). Nem lehet vele olyan könnyen elrajtolni, mert egyszerűen lehagy
Meg sem próbáltam indulásnál hirtelen rádobni a kuplungot, mert tuti kerékre állna. Mocskosul kell kapaszkodni és támasztani lábbal is. Inkább lightosabban indulok és szépen húzom rá, nem hirtelen csuklóból. Egyébként minden tartományban jól motorozható, városban 3-6 ezres fordulat között használom, de tény, hogy 6 felett van igazából elemében.
A leforgatás pedig tényleg beteg: üvölt-tombol-süvít és minden egyéb, amit el lehet képzelni, pedig nem forog addig, míg a 600-asok (12e vs. 14e rpm). Tény, hogy nagyobb sebességnél nem olyan nagyon könnyű betenni a kanyarba, de szerintem ez az én hibám is, jobban rá kéne borítani.
Egy mostani ezrestől tuti lefosnám a bokám, nem kéne. Ráadásul az injektorosok érezhetően gyorsabban pörögnek fel és sokkal haragosabbak, mint a karbisok. A tapasztaltabbak is azt mondják, hogy tök felesleges egy 180-200 lovas ezres.Amit Integra mond, abban sok az igazság. Viszont senkit se tévesszen meg a "magától kanyarodik", mert ez az, ami miatt könnyen elbízzák magukat a kezdők és borulnak orrba-szájba.
-
Integra
titán
azért egy mai modern ezres játékszer, magától kanyarodik. össze sem lehet hasonlítani egy 2001-es meg egy 2007-es modellt se már. én biztos ugyan azért az árért hamarabb vennék fiatalabb 600as gépet, mint egy nagyobb öreget. óriásit fejlődött a technika minden téren.
az meg, hogy bekapta a derekad etc, ez kondi kérdés is. én 180cm vagyok és kutya bajom a még kisebb rr-en. -
bajnokpityu
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
mikor akarod megvenni?télen,holtszezonban?
tavasszal kap olajat a gép,és ha érdekel a kis F4,akkor odaadhatom egy körre.
azt látom,h ezek a 600asok irgatlanul sokat fejlődtek.ha az F4 bejön,akkor a mostaniakért imát mondanál.
F2őről ültem F4re,9évnyi fejlesztés,és hiába azonos márka,méret,de abszolut ég és föld.felültem az F4re,és gondolattal irányitottam.hamarabb ledöntött,mint ahogy F2vel elkezdtem ellenkormányozni
és mindezt olyan természetességgel,biztonsággal,h elképedtem.steril gép a régihez képest.egyébként az R1 csatahajóságához szerintem hozzátehetett a rossz gumi is.anno azért áradoztak a tesztelők,h 600vázban ezres blokk.
-
TayRol
nagyúr
ezmilyenmar...

-
Picco
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
idei R1 tapasztalataimbol, hatha segit neked/kesobb masoknak:
pro: nincs kisertes nagyobbra, nehezen forogja szet magat, alacsony fordulatrol megindul mint egy harcidiszno, talan picivel jobb fekek mint a 600-on, amikor leforgatsz egy fokozatot mindent megbocsajtasz neki, mindent!
az erzes leirhatatlan 
kontra: 3-4000km-t mentem iden R1-el, 2001-es, elso szerias, szerintem az egyik legnagyobb meretre, de nekem a derekamat bekapta, megragcsalta es kikopte! es "csak" 184cm vagyok.
marhara nehez terelgetni egy cbr600f4-hez kepest. ugy kell belekenyszeriteni a kanyarba.
magasabb ado/biztositas mint a 600-ra.roviden: imadom es utalom, barmikor kepes ra h egy hordonyi adrenalin csopogjon a fulemen, jovore lehet h megveszem, de felek h nincs elegendo onkontrollom, tehat megy meg a sakkozas...
en felnek 600-as sportot venni hasznaltan, foleg ha nem ismerem a tipust, felnek h rendeltetesszeruen szetforgattak, mert azt talan meg egy kevesbe profi is meg tudja tenni.mod: figyelmedbe ajanlom meg az er6-n-t, eszmeletlen jo a blokkja es bar katalogusadatok alapjan gyenge amugy tobbnek erzed. (elso lampa lerug rola, z1000 lampaja "felheggeszt"). csak most olvastam h turaznal is a leendo motoroddal.
mod2: ezek szigoruan az en velemenyeim/tapasztalataim.jah es a motorom(XT660R/X, Vaddiszno) "gyaszjelentese", sertesinfluenza.

-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ezres gixxer kicsit sok kozutra. 750-es szvsz jo valasztas lenne, de oda is kell nem keves onkontroll.

-
SzalaiG
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Elég a 750es.

Arany középút.

-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven
üzenetére
Te ittál, vagy mi a fákk'?

Fentebb leírtam már.

1000ccm sportban pü.-ben is megkaptam, h fegyvertartási kell hozzá, Nippon küldött egy vidit, nagyon komoly.. 230-nál még feljön kerékre. Nah ezt nem akarom megtapasztalni.

Katt - 1:50-től kell nézni...amúgy meg jó vagy, 600ccm-mel indultam, most meg már ezresre akarsz rábeszélni"".

-
válasz
runner 125
üzenetére
a.,
hát figy nézd meg te is mik a számodra fontos szempontok új legyen v ocsó legyen v. sportos legyen v. túrás legyen naked v. idomos ?b.,
ha az ár nem számít
dobogtatós legyen?Viszont akkor jelentkeznék nálad egy ducati 999r re úgy is jön a karácsony
Ha nyersz a lottón szólj .más:
1000 cc.sig meg elmehetsz azokon jobb futómű, a fékek , kevésbé kell pörgetni.. csak vegyél mellé egy zablát vagy fogd vissza magad

-
runner 125
nagyúr
válasz
Steven
üzenetére
Jah.., el tudom képzelni a hangját.

Annó enyém is beröffentett egy-két riasztót, bár csak 500ccm, de 1 henger.Többit köszi.
..nem rossz tényleg, de valamiért nem dobogtatja meg a szívem az SV. 1,3-ra tartja, minimum 2 kilót meg tuti nem enged.. Bár nem vagyok rossz alkusz, ha a számításaim bejönnek 50 rongyot csúszok a gépen 2 év alatt.
De jobb volna kihozni cakumpakk átírással, mindennel együtt 1,1-be.Ducati meg igen...ezt az olaszt én is bevállalnám, csak kár, h vetekszik az áruk egy király verdáéval.

-
válasz
runner 125
üzenetére
-
válasz
runner 125
üzenetére
Jah hangja ,szerintem elég jó, én már azokkal vettem, ilyen riasztó beindítós
. Kérdezd Tayrolt ő halotta és ő nem elfogult
sor 4 nek a hangja poén magas fordulton örjöngő bár ott is 1000cc felett jó...Futómű : nem vagyok tisztában azzal hogy mi a jó mi a rossz nekem elég kicsit kemény a bp utcáira párom csak pattog hátul mint egy gumi labda
... gondolom pályára jobb ... futomű elöl teljessen állítható ... egyik haverom állítótta be a súlyomra ...én 183 cm vagyok haveromat látod rajta őő 198cm
csak poénkodott.... 750 es nekem is bejön
bár az túrától messze áll....
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- Asus RTX 3060 OC 12GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

olyan súlya volt a vasdarabnak, hogy elrántotta a motort? 

Gondolkodj rajta, hogy miért mondtál megint hülyeséget.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az erzes leirhatatlan
dobogtatós legyen?