Hirdetés
Aktív témák
-
-
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Csak a Kálló-partig.

Megbízhatóság: Hát na, tényleg olyan, amilyen.
(Hát ezt jól megfogalmaztam...).De képzeld el a 26 lóerejét nagyanyám Babettája után.

Utána vettem 125-ös Etkót, ááá, Jawa után sehogy se húz... -
koshmar
veterán
Van itt valakinek 350-es Jawa-ja?

-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
igen, finoman szolva.

-
TayRol
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
azert a celegyenesben a piros zaszlos emberke szegeny megijedhetett egy kicsit... de szvsz 100%, hogy tobbet nem csinal ilyet. ezek utan a legjobban o fog figyelni erre.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
világos, ettől függetlenül akkor is lehet rajta vihorászni minden hátsó szándék nélkül

szerintem ne égjen a feje, nincsen miért. emberek vagyunk, hibázunk. azért mert jót kuncogtam rajta, nem gondolok róla semmi negatívat, így is tanultam belőle. szóval semmi oka arra, hogy emiatt égjen.. az vesse rá az első követ aki nem csinált már égbe kiáltó faszságot akaratlanul. max az övé nem derült ki, úgyhogy.. -
yodamastah
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem tudom nekem inkbb ijeszto volt ez a video amikor tavaly lattam. Rengeteg ronda balesetet lattam mar versenypalyan, es az ilyen jellegu hibakbol nagyon csunya szituaciok szulethetnek.
Szegeny Csabinak most eg a pofaja orszag vilag elott, de jo hogy ez a video kikerult, mert sokan tanulhatnak belole. Nagyon fegyelmezettnek kell lenni, versenypalya nagyon is veszelyes uzem. Nem veletlenul van az az 500 szabaly kitalalva amit be kell tartani.
-
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
én úgy röhögtem a videó alatt, annyira tudtam mi lesz a végén...

ahogy elképzeltem magamban, hogy jaaaa, ez még csak a bemelegitő volt? uhh, ciki, na álljunk be gyorsan a rácsra...
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
A videon latottak miatt majdnem licensz bevonas lett, de sikerult kimagyarazni ...
Amikor a bironak rohanni kell a gridrol mert jon 200-al, majd visszafordult menetirannyal szemben (tilos).... ezek eleg sulyos dolgok.Csabi amugy jo gyerek sokat motoroztam vele. Kb egyutt keztunk motorozni palyan, de ugy 2007 magassagaban elkezdett jelentos eroforrasokat (penz es ido) forditani a fejlodesre, mar reg elhagyott tudasban.
-
ALI_G
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Az, hogy túlment a célvonalon felvezető körön és majdnem elbaszta az egyik bírót

1:56 Hringen az nagyon forróMár izzik a vérem csak a videótól.

-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Szerintem félreértetted a dolgot, legalábbis részemről biztosan.
Nekem bejön, és tényleg durva az egész koncepció, csak azzal nem értek egyet, h miért nem egy nyújtott speed vázat építettek egy ekkora blokknak.
160-nál nem nagyon tudsz vele többet menni, mert egyszerűen leszed a szél. -
ALI_G
veterán
bocsi, lejárt.
Hatalmas: 200-zal a célegyenesben, csak rosszkor.
-
ALI_G
veterán
uno 3, elektromos futurisztikus motorkerékpár

Talán ha 300 km-t elérné a hatótávja. Mi van, ha lemerül? hogy tolsz egy "egy" kerekű kerékpárt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
ez nem azon múlik szerintem hogy németeknél vagyok e épp vagy mo-n. hanem azon, hogy tetszik e, van e benned gyerek, meghúznád e, élveznéd e, van e benned kellő nyitottság az új felé.
ezek az ilyen eszementnek tűnő ötletek a frissek, adnak löketet a standard gondolatokhoz, a fejlődéshez, igenis szükség van rájuk. addig örüljünk amig ilyeneket is csinálnak, nem pedig a nagypiari futószalagos vackokat, mint amiken mind ülünk... szerintem 
-
alvaro
senior tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Nekem szintén értelmetlen lenne, egyszerűen semmilyen tekintetben nem kevés az 50 lovas 650-esem. Sőt, városban talán még jobbnak is tartom a 250-esünket abból a szempontból, hogy nem kell úgy simogatni a normális közlekedéshez (persze nyelezni se), mégis valahogy finomabb, simább ott.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Steven
üzenetére
Ez így van, jó is volt csak amikor 10x léptem át vele a megengedett sebesség 2 szerezés elgondolkodik az ember hogy kell e.
Sajnos nem lehet őket nem húzni, követeli, nem bírtam megállni hogy ne tépjem neki, és ez baj, csak egyszer kellett volna hogy belőjenek és belemosolyogjak a kamerába.
A mostanival ilyen gondom nincsen mert max 170tud végre és utazóba is 110-130 között kényelmes.
Fazerrel meg nem is mondom mennyit nyomtam hasalva a tankon.
Számomra felesleges az ilyen erő és tempó, nem azért mert nem mámorító érzés, az nagyon az csak a következményeit is viselni kell ha beleszaladunk.
Hát ezért váltottam! -
válasz
TayRol
üzenetére
Suzuki kereskedőnél van
márka szervizbe ... csak nem motor hanem autó... pároméknál van... lekapják a burkolatot aztán megnézik hogy honnan csöpög az olaj.. ha nem gázos megcsinálják ,ha gáz megy át a motor szervizbe... Ahogy lesz idejük megnézik ... nekem ez így ingyenes úgy , hogy nem sürgetem.... ma küldtem még csak Orsival az állványt amire rá tudják rakni... Motorozni nem ,tudok ugye mert atom hideg van... de kösz az érdeklődést 
Engem is érdekel már.. azt mondták tömités cső vagy ilyesmi semmi komoly valszeg...
-
válasz
Gaboman
üzenetére
Régen agyon dicsőítetted a fazered és tetszett is neked az ekkora teljesítmény... emberek változnak ugye...

Ilyen erővel az összes 100le nél nagyobb kocsi hülyeség és felesleges sőt rengeteg minden más is.. Ez fun másról nem szól... próbáld meg értékelni
Ha sok pénzem lenne, sok féle motorom is kezdeném ezzel
Ha valaki nyer a lottón meg szánhatna ezzel a szarral

-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
nem neked készitik, ennyi.
szerintem kurva jó dög, simán jöhetne. egyszerűen agyrém ez az állandó sopánkodás, meg semminek semmi értelme, meg nem lehet kihasználni, meg a szokásos standard szöveg...
ja igen, a pöcsöm növelés miatt kellene természetesen, hiszen arra találták ki semmi másra.... -
Integra
titán
-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
paran mondtak hogy lehet egy 3-4 eves akksi rossz, csak azert is erdekes mivel eddig semmi elojele nem volt.
-
TayRol
nagyúr
ja, megjavult az akksim.

az uj, tul intelligens toltom nem tudott mit kezdeni vele, kolcsonkertem egy regit ami tolt ezerrel mindent es voila! mukodik. utana feltettem csepptoltore az enyemre, tobbet nem engedem teljesen lemerulni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
El is csesztem a linket mert a vortice-t fogom venni.
Nem a vertigo-t. kicsit mégsokkalkomolyabb....
És esküszöm hogy a te eseted miatt fogom lecserélni a mostanimat. Azon szerencsések közé tartozok, aki képes más "kárából tanulni".
De ez itt most pontatlan mivel neked sem volt károd pont a csizma miatt, mindegy a lényeg hogy látom hogy kurvára kell, és hasznos. -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
nem rossz az. én raktam a fazerre, sztem jobban néz ki így. haver is azt mondta ne tegyek rá, mert szarul fog kinézni, de a végeredmény meggyőzte

persze nem minden motorra illik. én viszont szeretnék egy sportosabb kinézetű fazert, már hasidom is van rajta, igen durván néz ki, főleg így hogy levettem a fejidomot, olyan streetfighteres lett
nem utolsó szempont volt a fényvisszaverés a felnicsíkon...sokkal jobban látható vagyok így sötétben... -
Akinek jól megy
Én dolgoztam... ma reggel kivettem a felniket a gépből, és elvittem porfestőhöz. Aztán kap a hátulja új papucsot, meg a felnik szép felnicsíkot. Utána visszaépítésnél leverem a friss festést, elborul a viffer, én meg felgyújtom az egészet. 
Ha lesz kis időm, valahogy elhozom pestről az új rúgóstagot, kiveszem a régit, azt meg beépítem. Utána összerakom, pont kitavaszodik, és próba. Aztán még idénre be van tervezve az első telókba egy-egy új progresszív rúgó-szett.
Ezek után asszem' pár évig max kopó alkatrészt fogok cserélni a motoron, mást nem. Bár kopni sem nagyon fog semmi 450forintos benzinár mellett

-
EkSYS
senior tag
Tegnap jó volt az idő Győrben
, hehe
Meg is volt a 2011 köszöntő gurulás. Helló 2011 !!

-
alvaro
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Mi (shiNINnel együtt) a guglimap szerint 84-et, hogy egy kis élvezkedés is legyen már, mert amúgy Teresa egész héten szolgálatban volt, éjszaka jártam vele dolgozni - aminek lehet élményfaktora, csak jobbára egész másmilyen, mint mikor kisüt a nap és 10 fok van
Azért hazafele lekonyult kicsit már a hőmérséklet, megérkezve igyekeztem is a begyújtással... de amúgy tényleg szép idő volt, kesztyűfűtés nékül sikerült abszolválni kockára fagyás nélkül 
Átnéztünk Sörédre meg Gántra, aztán ezúttal átvágtunk a közvetlen úton Gánt és Csákvár közt - aranyos dimbek, dombok, meg még sziklák is övezik, remek kirándulóhely lehet, viszont az út messze nem olyan minőségű, mint a frissen felújított 8119-es.
Eképp megjárattuk Ciliegiát is, december eleje-közepe óta csak állt a garázsban, rá is ráfért már. Láttunk kollegákat szembe jönni az utakon, enduróval, cruiserrel, meg valami fazer-szerűvel is. Robogóst meg simsonost is láttunk, de abban nincs semmi, némelyik -10 fokban is nyomja
-
Integra
titán
letekertem gyorsba' egy 100ast, vastag aláöltözővel is pics@ hideg volt, de nem baj

-
Djuree
félisten
milyen jó idő volt ma, láttam is nem egy motorost. sajna nem volt időm kimenni

-
.mf
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
"nekem mindig csepptöltésen van a töltőmön, 14V folyamatosan. ha nem töltöm, már másnapra eléggé leesik a fesz és be sem indul a moci."
Akkor a te akksid sincs túl jó állapotban, gyakorlatilag csak a töltögetés tartja a lelket benne...
Majd' másfél hónappal elrakás után ránéztünk az akkura, és még akkor is 12,5V körül volt.-----
Videók:
- driftes kemény, pár napja egy másik fórumban is linkelték.
- EICMA: Dodorék hozzák a formájukat
Örülök, hogy a Honda is végre kijön 250-es sportmotorral, de az nagyon nem tetszik, hogy csak egy felnagyított 125-ös: filigrán teleszkóp-szárak, virsli-gumik, egyhenger. Inkább fognák az egyik Indiába/Brazíliába gyártott 300-as sor4 blokkot, és tennék jobb futóműre. -
Integra
titán
válasz
SzalaiG
üzenetére
nem hinném, hogy ennek bármi köze lesz a végeredményhez. meg ez így azért nagyon dukáti, persunak még a végén tetszene

igazából sajnálom, hogy nem v5 lett, de az tudható volt, hogy soha nem lesz utcán, pedig az volt a technikai csúcs az utóbbi időben, de az árcédula..
érthető, hogy miért a v4, most ebbe az irányba megy a fő fejlesztés és ha lefedik vele a motogp-t meg a wsbk-t, akkor utcára is meglesz az utód. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
igen. yuasa ytx-9bs. majdnem minden suzukiban ilyen van default.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én dolgoztam... ma reggel kivettem a felniket a gépből, és elvittem porfestőhöz. Aztán kap a hátulja új papucsot, meg a felnik szép felnicsíkot. Utána visszaépítésnél leverem a friss festést, elborul a viffer, én meg felgyújtom az egészet.