Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
hát nem tudom, már eleve ezzel Castrol Actevo GP 20W-50-el vettem a motort. A pályán azt vettem észre hogy elég szar ez az olaj: egy pályanap alatt volt hogy fél litert is utána tudtam tölteni. Azért nem akartam hígabbat mert ugy gondoltam, hogy abból mégjobban enne.. De akkor ez ugy látszik nem igy van!?

Valaki már tanácsolta itt is hogy a castrol helyett a Mol vagy Motul olajat próbáljam meg, mert azok még pályán se fogynak úgy.
-
Kroni1
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
2002-es FZS600-as. A szervizkönyvben nekem fel van sorolva, hogy melyiket lehet beletenni és melyik milyen hőmérsékleten használható. a 10W-40re azt irja hogy -10C-tól, a 20W-50-re meg hogy +5C-tól. Ezért inkább a 20W-50-re szavazok mert fűtött garázsunk van, minuszokban nem motorozok, és ha a melegoldali tűrése nagyobb abból meg nem lehet baj szerintem..
-
Djuree
félisten
én is tervezek olajat venni. ha esetleg nagy tételben olcsóbb akkor összefoghatunk

nekem 10w40-et ír a fazerre

Kroni1: milyen évjáratú fazered van?
-
Kroni1
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
Hát igen emléxem is hogy irtad, de ott van 14k-s rendelési limit hogy ingyen kiszállitsák asszem. Most néztem, Győrben tesóméknál van még 2.5k-ért egy helyen, de nem tudom.. Ez a MOTUL is elég szimpatikus, főleg ilyen jo áron, majd utánanézek melyik milyen, mert én Castrol után most mindenképpen vmi sűrűbbet akarok.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Megvettem a fokozatkijelzőt. Kiváncsi vagyok mennyire lesz egyszerű beszerelni. -
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Motulról csak jót hallottam, ahogy nézem náluk elég jó áron is vannak. te melyiket szoktad venni? (Bár nem tudom milyen motorod van egyáltalán, 2T vagy 4T.) Én a fazerhez a 5100-as 10W-50-est néztem ki..
Bár gondolom már a 3000-es 20W-50se rossz.. -
Kroni1
veterán
Na a múlthéten amikor kicsit melegebb volt beletettem egy kis 120km-es karikát a fazerbe, de jó volt.. Alig várom már a jóidőt!
Tavasszal olajcsere, MOL Dynamic Moto 4T Racing olajat fogok beletenni sztem, nem tud valaki olcsón?
-
Odaadnám érte a viffert

-
Integra
titán
-
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
hát egyszerűen nem használtam semmire. aki ki tudja használni annak nagyon jó tud lenni. nekem van sima gps-em, szóval amiatt sem kellett, meg amúgyis hamar lemerült nagyon, ha gps-ként használtam. nekem diamond touchom volt, viszont az tetszett hogy agyonra moddolható...meg ugye régi szar winmo volt rajta. android azért más lenne...majd ha lesz 30-40k körül szép állapotú használt iphone 3gs akkor azt veszek, az egyszerű de nagyszerű, az jó lenne, fél kézzel is lehet rendesen használni, ceruza nélkül...
Steven: én direkt nem viszem márkaszervízbe a mocimat, se az autómat. lelketlenül dolgoznak, sokszor nem is értenek hozzá és drága is legtöbbször. inkább egy öregebb szakit keresek, aki egész életében motort szerelt és szereti is amit csinál. ért is hozzá, lekiismeretesen megcsinálja, általában olcsón...
-
nah voltam a szervizb.... a vezérműlánc szorító csavar helyén szivárgott az olaj kicserélték az alátettet elvileg jó...
Mondok viccesebbet nyár végén ugye márka szervizbe volt a motorom... kajak hiányzik belőle 2-3 csavar az oldal idomról
.... ennyit a márka szervizről....
legalább jó olcsó volt -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
már nagyon off, de nekem pl. egyáltalán nem jönnek be ezek az érintős mobilok. ugyanakkor szerettem volna egy okostelefont, de az legyen kicsi, és ktg hatékony. kellett a gps, mert a pda-m elázott a tavalyi grossglockner túrán.
Ezért vettem egy C5-ös Nokiát. szokni kell, de jól használható, nem érintős, mégis mindent tud. -
Djuree
félisten
válasz
TayRol
üzenetére
nekem volt htc-m, de lecseréltem egy régebbi szétnyithatós motorolára. már túl okos volt, mindent tudott, de mire kikerestem a kis ceruzával hogy kit akarok hívni nem kevés idő volt. kocsiban nem is lehetett használni, ott ugye nem tudom vezetés közben nyomkodni a ceruzával. lényegében csak arra nem volt jó amire használni akartam: telefonnak...lemerült 1, max 2 nap alatt. meg vigyázni kellett (volna) rá nagyon, drága volt. nem nekem való...meg nem is használtam ki a tudását sem..
-
koshmar
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Igen, ráadásul a 650-es Husa is 2 millió felett van.
Viszont nagyon eredeti megoldások vannak rajta:
dupla benzincsap, hogy a tank mindkét oldalából kifogyjon a benzin (a régi idők, amikor a SImsonokat az oldalukra fektették, hogy a bal oldalon lévő benzin valahogy átfolyjon a karbiba
)
Olyan zseniális volt a hengerfejük, hogy a KTM még ma is azt használja...mondjuk nem csoda, hiszen az egész Husaberg gyárat felvásárolta.Nem csoda, hogy az a teljesítmény hamar kikészíti azt az egyhengeres motort...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Husaberget pont ezért nem vettem, mindegyik iszonyat szervízigényes!
500km után olajcsere, beszéltem tulajjal aki csak utcán használta az FS650et de minden szezonban 300 ezres kötelező karbantartást kellett rajta csinálni.
(Csapágyak, dugattyú, hajtókar,) minden évben befigyelt rajta.
Biztos hogy amit nyújt az csodás lehet de ilyen áron nem kellene soha. -
válasz
zsoltee10
üzenetére
Enyim'

Köszi az elismeréseket
Most azon filózom, hogy milyen pacskert vegyek hátulra. Valami oldal-kopott pálya-papucsot, vagy conti roadattack-ot. 6 körül van egy pályagumi, 30 egy conti. Bár, ahogy nézem, szerintem az első gurulásig van még 2 hónap, ráérek töprengeni ezen. Előbb jöjjön meg az új rugóstag, meg végezzek a beszerelésével. Bah... sok a meló, kevés az idő...
mod:
Integra
Nem mondod, hogy te is dizájör tulaj vagy?
-
koshmar
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Így van, ahogy mondod.
Havi olajcseréről jut eszembe:Husaberg Fe650: 65 lóerő, 119 kiló.
Nem egy szép gép, de szerintem bármelyik 600-as sportmotort megveri 0-100-ban.
Viszont az is igaz, hogy iszonyat nagy a szervizigénye.
30 üzemóra után majdnem az egész blokkot cserélheted... (természetesen versenyszerű használat esetén). -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Valójában ezek Funmotok, aki szereti az SM stílust kinézetre de mégsem akar kényelmetlenül utazni és minden hónapban olajat cserélni azoknak ajánlott.
Előnyük a kényelem, nehezebb tömeg végett nagy tempónál stabilabb, akár 2 személlyel túrázás.
Nincsenek kihegyezve így élettartalmuk és szervizigényük sokkal hosszabb. -
koshmar
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Értem, köszi a választ.
Az XT660X nekem régen nagyon tetszett, sokkal-sokkal szebb, mint az R változat.
Ráadásul az R-t endurónak szánták, mégis a legkisebb ugratón is lekoppan. (KisKökény megmondta róla a tutit.
)
Viszont az X az tényleg franya. Azért már alapból is 48 Le, valami Akra rendszerrel biztos lenne vagy 50-53.Am csak az Autómániás Tóth Zoli mondta, hogy az FMX harmatgyenge...
Bár nem csodálom, mert ő a 990-es Superduke-ot is csutkagázon hajtotta a forgatáson.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Szia!
Az FMXet nem én akartam megvenni hanem haverom, 38LE csak akkor annyi ha nincs hozzá a gyári tuning kitt, vele 50LE amit mi néztünk ráadásul még Slip-on rendszeres is volt amivel 55LE környékét súrolta.Azért az nem olyan rossz a 38 pacihoz képest.
Hasonló kategória mint az XT660X csak kisebb és könnyebb.
De nagyon bután állt havernak, vagy ő állt bután a motornak.
Az XTn másképp fest, az egy méretesebb motor. -
yodamastah
őstag
Ebbe csak ugy erdemes belekezdeni ha van folos penz elmotorozni evente legalabb 4-500e csak palyan, de az az igazi ha van 1-1.5 millio ft. ELeinte nem lesznek nagyok a koltsegek a szar koridok miatt, aztan ahogy kozelednek azok az idok amivel amator versnenyeken az elejeben lehet menni, akkor sajnos csunyan kezd draga lenni a moka. Elkezdnenek megjelenni a gumi problemak,a futomu szervizelgetesek, 1-2 pofara eses miatti javitasok ruha/sisak cserek stb...nekem ilyen evi 7-800e szokott kijonni, es en nagyon tescoba nyomom. Hasznalt gumik meg minden ahol sporolni lehet azzal sporoltam eddig...
Szoval nem a motort megvenni draga, foleg most olcson lehet palyagepet talalni. Uzemeltetni es kihasznalni, na az draga....
Utanfutozas az sajnos nehez elkerulni. En maszkaltam ki ugy hogy a gumimelegitoket meg az aemleloket meg az osszes szerszamot felgumipokoztam ztan irany Hring. De ez csak olyan palyara lehet megcsinalni ami max 10km-re van. Es meg igy is necces nagyon. Utanfutoval viszont kenyelmesen mindent be lehet pakolni, es igy rendszamozott motort se kell tartani.
-
Gaboman
nagyúr
Megvettem ma az új Motorrevüt benne van az MV Agusta F3, ez valami csodálatos ahogy kinéz.

-
Integra
titán
ez nekem is a legnagyobb gondom, most rendszámozom, vagy futóztatni kéne.. mert valahogy le is kéne cipelni pályára..
az idei kötelezőm nem is tudom mennyi lesz, 2010 febr 19-i a motorom üzembe helyezése. ekkortól él a kötelezőm is. mondom megnézem akkor hogy idénre mi legyen. erre ütöm be az adatokat és azt írja ki, hogy ha dec 31-ig nem adtam be a felmondási kérelmem, akkor idénre nem változtathatok és az lesz ami volt. tavaly k&h volt. ok, nem zavar, de ha valami kurva szar kötelezőm lesz?? miért nem változtathatok most?? mo-n se voltam..
-
shiNIN
tag
Igen, az alkatrészellátás miatt jó egy tucatmotor... De azért sok esetben nem kell ugyanolyan alkatrésszel pótolni a régit, s idővel egész moddolt lehet a vas
Teresából nem tudom, mi lesz a végére, eddig a Kawasaki ZR250-es felni a legextrább rajta. A két motor elég gyökeresen különbözik 
Különben ki nem szarja le, hogy tucatmotor-e, ha neki tetszik és főleg élvezet vele menni...
Csak lenne egy fűtött kesztyűm, biztos kimennék motorozni... Legalább röviden... Most kicsit kaparom a falat tavaszig... A sok novemberi motorozás után elvoltam egész január közepéig, aztán mentem kicsit, hol utasként, hol rendesen, de az csak arra volt jó, hogy felébressze bennem a vágyat.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Épíccsé' csoppert, akkor nem lesz tucat-motorod
Ez úgyis nagy divat. Ami futószalagon készül, az tucatmotor. -
Integra
titán
válasz
yodamastah
üzenetére
könnyen lehet, hogy ha marad zsém lakásfelújítás után, veszek egy pályás eldobhatós bringát, egyre jobban érik a gondolat.

a tárolás viszont picit fejtörést fog okozni -
Djuree
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
így van, ezért jó a tucat motor
van alkatrész szarásig...az én tucatverdám is ilyen 
-
yodamastah
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
El nem tudom mondani mennyire jo hogy tucat motorom van. Emlekszem amikor2007ben beleszakitottam a rebound allito csavart a rugostagban, 10 percen belul 2 ember jelentkezett hogy ad ingyen egy masikat. Tavaly ev vegen 4 nappal a verseny elott beleszalltam a gumifalba a 750-el es eleg rendesen osszetort a motor. 3 nap mulva tokeletes allapotban kesz volt 60ezer ft-bol (vazhegggesztesekkel, alkatreszek cserejevel). Van meg par hasonlo tortenetem

-
.mf
veterán
Nyugi srácok, nem kell itt mindig egymásnak esni... január, február, itt a nyár

Amúgy most épp egy térdelős széken ülök full bőrben
kicsit puhítom, még mindig olyan szenvedős felvenni, mint régen (főleg, ha a gerincprotit is felveszem alá). Mindjárt beizzítok valami motor-szimulátort is 
-
Integra
titán
-
Gaboman
nagyúr
Hát gyerekek tegnap kérdeztem rá a rendőrségre mi lesz már, hiszen 4 hónapja megy az ügy és még mindig semmi határozat.
Azt mondja a kedves előadónő hogy a másik motoron utazó hölgyet is meg kell hallgatni.
Erre mondom neki hogy ott a vallomása leírva miszerint semmit nem látott az egészből csak azt vette észre hogy elesnek.
Kérdem mit kell még tőle kérdezni?
A fiatalember leírta hogy elismeri ő okozta a balesetet, mit kell itt még vizsgálgatni?
Hihetetlen hogy a 3 meghallgatás között is 2 hónapnak kell eltelnie, undorító az egész!
A kárszakértő is azt mondta max 1.5-2 hónap alatt vége kell lennie az ügynek, erre itt tartunk és még mindig semmi.
Ismerősöm mondta hogy nekik kocsival volt ugyan ez, ő vétlen volt a másik beismerte hogy ő okozta és mégis 1 évig tartott a mizéria a rendőrségen.
Ezeket fizetjük, ezeknek dolgozzuk ki a bérüket, semmitérők!
Szegény hölgy mialatt ott voltam 5szőr ment ki dohányozni meg a telefonján beszélgetni, annyira sok dolguk akad hogy nem bírják el.
Meg a néninek is Veszprémbe 2 nap kellett ahhoz hogy megnézze az okiratot.
Szánalmasak!
Egy ilyen tiszta ügynek eddig kell tartani és még ki tudja meddig fog!
-
koshmar
veterán
Bocs, kétszer ment el.
-
koshmar
veterán
Integra: Egyáltalán nem zavar, aki így akar meghalni, csak tegye.
Runner: Egy tucatgép nem feltétlenül sz@r.
Sőt, a GSX-R 750 egyáltalán nem az, ugyanis a 750-es kategória utolsó mohikánja!
Talán még az MV Agusta F4 750 lehet az egyedüli ellenfele, de az meg rohadt drága. -
koshmar
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Ez a jobbik eset, amikor 30-as/40-es jómódú, tapasztalt férfiak veszik meg.
Csak sajnos ott van a másik, ami a huszonéves, "fateromkurvagazdag" típus, aki ugyanúgy megkapja a motort, mondván, hogy a ronggyá hajtott Aprilia RS 125 után ez is megteszi.
Nálunk nem egy példa van/volt erre, halásesettel karöltve.Bár az is igaz, hogy ezek a hullajelöltek inkább vesznek tucat Gixereket, ZX-Ninjákat, CBR-eket, YZF R6/1-eket.
-
Integra
titán
válasz
koshmar
üzenetére
aki ilyen motort vesz, az nem 500gs-ről ül át alapvetően, hanem van pénze rá.
azt meg pár extrém kivételtől eltekintve nem milliomos palánták vesznek, hanem idősebb emberek, akik már megengedhetik maguknak. egyetlen motoros ismerősöm nincsen németeknél, aki 35 alatt lenne és ilyen motoron ülne. akinek literes sportgépe van, az mind japó és abból sem a legújabbak.
a hulla jelöltek hamarabb vesznek literes japán vasat félpénzen, mint bmw-t. ez az igazság.
na mindegy, szvsz nem sok értelme van annak amit mondasz.
te nem veszel, más meg igen. én is veszek majd ha megtehetem, ez van. -
koshmar
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nálunk a kocsma előtt szoktak állni üresben a Simsonok.

(járó motorral persze).
Az öregek azt mondják, hogy ha leállítanák, akkor az életbe nem indulna be megint.
-
Djuree
félisten
-
.mf
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
"gy ev alatt majd` 100.000 bmw motor, csak az Usa-ban, szep."
Kölcsönadjam a szemüvegem?

"A cég legsikeresebb típusa világszerte továbbra is a GS (18 700 eladott darab), amelyet az R1200 Adventure (11 648 darab), az R1200 RT (11 132 darab), valamint az S1000 RR (10 209 darab) követ."
szóval világszerte 10 000, nem csak az usában 100 000...
-
koshmar
veterán
válasz
TayRol
üzenetére
Így van, 130-cal neki mész a betonfalnak, simán...
Mondjuk ahhoz egy Babetta is elég, 40-nel fejjel a falnak.
VIsszatéve:
A gépkönyv szerint 120 a vége (ha befekszel 128).
Apám óra szerint a 135-tel ment vele, de ugye az úgyis csal, nem is keveset, szóval nagyjából annyi lehet.
Én egyszer mentem vele negyedikben (
), akkor 110-ig húztam, mert nem feküdtem bel majd letépett a szél.
1-2-3-ban nagyon húz, negyediket viszont szembeszélben egyáltalán nem... -
koshmar
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Sok hülye egy 500-as Suzuki GS után megveszi ezt a vadállatot, aztán a következő hónapban meghal, mert megtudta, hogy ezzel a motorral a városban kettes csutkagáz (ami még a GS-sel elment), az veszélyes...
Most ez egy konkrét példa lett volna, de szerintem lehet érteni. -
koshmar
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Az a baj, hogy nekem is rengeteg 'amikor kicsi voltam' emlékem van, de annyira haloványak...
Akkor még fel sem fogtam, hogy mi az a motor, csak rá kell ülni, és nem kell tekerni- ennyit tudtam.
Mire az ember meg kellően belenő, addigra a szülőnek elmegy a kedve/eladja a motort/ nagyfater meghal...
-
Integra
titán
kemény...
Sok piacon, sokféle adattal támasztotta már alá a BMW az S1000 RR sikerességét, a mostani hír azonban mindet magasan veri. A bajorok amerikai leánycége nyilvánosságra hozta a sportgép 2010-es értékesítési statisztikáit, amelyek alapján bizonyára még a müncheni vezetőknek is leesett az álla. Az ok nem más, mint hogy a tavalyi év folyamán az USÁ-ban S1000 RR-ből több fogyott, mint a márka eleddig legsikeresebb modelljéből, az R1200 GS-ből. A cég egyébként globálisan is remek évet zárt, hiszen 2010-ben összesen 98 000 motort értékesítettek, amely 12%-os növekedés 209-hez képest. A cég legsikeresebb típusa világszerte továbbra is a GS (18 700 eladott darab), amelyet az R1200 Adventure (11 648 darab), az R1200 RT (11 132 darab), valamint az S1000 RR (10 209 darab) követ.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de most egész pöpec lett