Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kroni1
üzenetére
Nem azt vártam, h most ötletelj egy új erőforrást metszetrajzokkal együtt, hanem pusztán arra lettem volna kíváncsi, h egy ilyen presztízsű motorba milyen meglévő blokkot raknál a boxer helyett.
Ezeknél - és a BMW vasaknál - már klasszikus fogalom a boxer motor. Szvsz ideje volt a fejlesztésnek, de nem a váltásnak. -
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Hogy én mit raknék bele az szerintem tök mindegy. Nem vagyok fejlesztőmérnök, hogy tudjam miben van még kiaknázatlan fejlesztési lehetőség, de már hallottam olyan BMW-s nyilatkozatot, hogy ebben a léghűtéses Boxerban már nincs. és hogy csak kényszerűségből tartják meg, de szívesebben tennének bele mást. Mondjuk most ezzel a vízhűtéssel próbákoznak, úgyhogy úgy látszik mégis lehet ezt még variálni..
-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem sem tetszik.. Csak nem Vettel motorja?

-
Kroni1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
és te is redbullos auspuffot akarsz?

-
runner 125
nagyúr
Tavasszal remélem az enyém is így fog zenélni.

-
Kroni1
veterán
Ma megjárattam a kicsikét, szuoer volt! Hjajj de várom már a tavaszt!

-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Részvétem... Nézem, hogy merre mi van, igen érdekes ez mostanság, éjjel főleg, amikor itt -4, ott 7, amott 12

Mi a januári 18 fokból nem kaptunk, ami délen volt, de a motorozós időt nálam 10 fok lazán eléri (7 még határeset, de akkor nem mehetek messzire, mert lefagy a kezem 1-2 óra után).
Az elmúlt napokban aprókat mentem ilyen-olyan okokból, remélem, holnap sikerül időben elindulni (igen későn kelek és akkor sem vagyok igazán formában még órákig) s menni egy kicsit hosszabban
Városi motorozás, de elszoktam tőle... Amióta jogsim van, alig láttam lámpát vagy 90 fokos kanyart, csak megyek előre az országúton, s a picike városi skilljeimnek nem tesz jót pár hónap kihagyás meg mindenféle kényelmetlenségi probléma a motoron (a pofont kapott visszapillantóhoz kéne egy szerszám, a nadrágom gyakorlatilag szétjött, a kesztyűt pedig egyre jobban utálom, mert merev és ha húzom a kuplungot, fáj). De azért mégse vagyok olyan, mint friss jogsival és pár tucat km és napsütés feledteti kb. az összes gondot

Eddig is sok napsütés volt (ha passzív házunk lenne, nem kéne fűteni sok hete. a mienk elég kompakt lenne, sok déli ablakkal s fázósak sem vagyunk), de most az idő nemcsak kellemes, mint januárban egy ideig, de valahogy sokkal tavasziasabb hangulata van
Még pár hét hidegebb, aztán egyre gyakrabban lehet motorra pattanni - gondosan élvezetre optimalizálva és km-re nagyon nem, a ház beszippant akármennyit
Ha meglesz és hozzánk vágnának 10 milliót, lazán rá tudnánk költeni, gépészet, garázs, kert, csinos bebútorozás, márványlapos villanyfűtés, mert az jól néz ki és néha úgyis kell, autó... Akarok dirt bike-ot is, de az nem kerül olyan sokba...
Kicsit offba mentem megint, de nem teljesen
Ausztia, Bled, Zala, Balaton északi partja és a többiek azért lesznek jól
48 órázás nemzeti parkokban is. Úgy tűnik, alapból lezárt területekre lehet majd bemenni a versenyzőknek, így nem kérdés, akarok menni feltétlenül
Alvaro eleve abban a hitben élt, hogy megyek, csak a korai kelés és az ő szolid kis tempója mint velem totál inkompatibilis dolgok adnak okot aggodalomra. Én egyedül eltévednék lazán, ő is el fog, de ketten poénosabb, vagy nem, de mégis. Nem tudom
De kár lenne kihagyni. -
Djuree
félisten
válasz
Steven
üzenetére
vicces hogy mindenhol jó idő van, csak itt nálunk van 3 fok. 7végén is mindenhol 10 fok volt, nálunk 4
a héten megint 10 fok fölött lesz mindenhol, nálunk max 3
itt miskolc környékén mindig szar idő van. megint akkora köd van, hogy 2 méterre nem látok el
...és 10 napból 7 ilyen errefelé... -
Integra
titán
na majd most

vizes boxer -
Djuree
félisten
válasz
Integra
üzenetére
úgy ahogy anno a 300 laptop a kötsög politikussoknak, darabonként 500k-ért, ami boltban 250k-ba kerül, a nagytételű kedvezmény nélkül

meg az 500db postásbicikli, darabonként 300k-ért...biztos indulni akarnak a postásbácsik/nénik a tour-on
meg a többi, amiről tele lehetne írni 2 oldalt...
valakinek jó pénz, pl. annak aki a közbeszerzést kiírta, meg annak is aki megnyerte. persze ez is a mi pénzünkből megy már megint valaki másnak a zsebébe, ez magyarország, ezen már nem kell csodálkozni...ezért (is) tart itt az ország ahol tart, pedig tarthatna sokkal jobb helyen is... -
Integra
titán
hm...
valaki mondja már meg, hogy lesz egy motoros rendőr ruha 720ezer.. tényleg kiváncsi vagyok rá. főleg ha azt veszem figyelembe hogy az absz csúcs kenguru cuccok mennyibe kerülnek. még akkor is ha tudom, hogy más funkciókat is el kell lássanak természetesen.. -
ma délkörül már motoros idő lesz

-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ennek megint sok értelme, csak hátránya van az 1hengeres cross motorokhoz képest.
Nagy tömeg, túlzott erő, kezelhetőségre is kezesbárány lehet. -
Djuree
félisten
válasz
runner 125
üzenetére

-
runner 125
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Most szerelem a markolatfűtést a motorra, hétfőn küldöm az ülést a motorkárpitos srácnak. Apudnak hogyan van bekötve a markolatfűtés? Nem nagyon akarnám az elektromos rendszert piszkálni, ezért közvetlenül az akksira gondoltam kötni. Olvastam olyat, hogy valaki a világításra kötötte, de azt nem tartom okos ötletnek..
-
Integra
titán
válasz
Gaboman
üzenetére
szerintem ez sem lehet alapvetően gond, az én motorom is zseniális utcára a futóműve miatt, és ez a futómű alapvetően 4 éve nem változott, csak az első villa. gondolom a következő generáció meg ehhez még megkapja a big piston első villát. nemtom hova tudnak még fejlődni, pár technikai újítás van, aztán, én is csak vakargatnám a fejem

-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Megvettem ma a Superbike újságot, 2011 Kawasaki Ninja első tesztelése van benne igaz nem utcai/mindennapi használat hanem pályateszt volt.
A tesztpilóták jobbnak tartják pályán mint a S1000RRt vagy legalább olyan jónak, de hétköznapi használatról még nem tudtak írni.
Az első két sebesség nagyon hosszúra sikeredett, így lehet hogy nem lesz annyira jól használható mint a bömös.
És 207LE te jó ég, nagyon más mint az előző szériás Ninják, csodálva írtak róla hogy mennyire jó motor.ALI_G Azért az látszik ahogy egy kis hely van az gyorsításhoz ott a S1000RR elhúzna az Atomtól.
-
ALI_G
veterán
Top gear, BMW S1000RR Vs. Ariel Atom 500. A verda 550 kg-os tömegét egy 3000 cm3-es V8-as hajtja

Kérem tegyék meg tétjeiket
-
ALI_G
veterán
ducati 848, ez már elbukta amit el kell.

-
alvaro
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Teljesen random mentünk oda, hogy reggel elindulunk, délután ott vagyunk, csak találunk szállást. Nem is tartott túl soká.
Ausztriában valahogy jóval nehezebb dolgunk volt. Igaz, ott még ötletszerűbben vágtunk neki, és el se jutottunk odáig, ahova eredetileg terveztük. De így is szép környéket fedeztünk fel, jó volt
-
alvaro
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Most gyorsan kalóz módra beszállok én, mielőtt fölkelne

Néztük a könnyűszerkezeteseket is, hogyne! Most viszont leginkább egy másik gyors megoldás, a legóház (prokoncept, thermoblock, isoteq) áll nyerőre - itt maguk a fal-elemek vannak szigetelő anyagból, és úgy kapcsolódnak, hogy el se lehet rontani a falazást. Aztán hogy tartásuk legyen, betonnal van kiöntve a közepük, meg kerül bele drautkoszorú. 35 centinél már 0.15-0.16-os U értékeket ígérnek, ami valószínűleg elég lesz arra, hogy minimális fűtés, kémény nélküli megoldással (hulladékhő+néha villany+szórakozásból etanol-kandalló) elég legyen. Jó lenne még a hővisszanyerős szellőzést is megoldani, de azt lehet, hogy későbbi ütemre kell hagynunk, mert valóban egy rahedli pénz ez... a plusz önellátó rendszerek (nap, szél) meg tuti nem kerülnek bele első körben. Ennek a szerkezetnek állítólag a hangszigetelése is jobb, mint a könnyűszerkezetnek, és nagyobb a hőkapacitása is, ami segít a rövidebb hideg időszakokban. Az igényesség nem kis mértékben technikai nálunk, egyáltalán nem arról szól, hogy mindenkinek külön fürdőszobája legyen, meg zökkenés nélkül lehessen kitolni a teraszra a zsúrkocsit... a ház nem is lesz nagy, de saját és közös életterek is lesznek benne (és rendes méretű amerikai konyha meg fürdő), meg lépcső, mert az jó. Egyszer még erkély is, egyelőre alighanem csak az ajtaja
Bledben... izé, nem akarok hülyeséget mondani, de összekaparom, hol voltunk: asszem a Ribenska Cestán kell menni kifele a városból (ha olyat látsz jobbról, hogy Penzion Tereza, akkor jó utcában jársz), és egész a széle fele (nagy, alpesi hotel kinézetű háromszög hasáb házak is lesznek balról) jobbra lesz egy kiülős teraszos, meredek lejtővel ellátott fedett parkolós ház (merthogy lentebb van sokkal, mint az út). Itt mi 14 ojró/fő/éj áron kaptunk pici szobát, amiben úgyis csak aludtunk. De nem veszek rá mérget, hogy ezt nem kapod meg akármelyik említett helyen. Onnan is meg lehet ismerni őket, hogy héber szöveg van a kulcstartójukon

-
zsoltee10
addikt
válasz
shiNIN
üzenetére
Gondolkodtatok könnyű szerkezetes házban? Vannak elég régi, jó referenciákkal rendelkező cégek, mint pl. a Trendhaus. Kompletten A-Z-ig megcsinálnak mindent, tervezéstől a kivitelezésig, és baromi gyorsan. egy ismerősömnek 3 hónap alatt felhúzták a házát.
Bled környékéről mondhatnál egy olcsó szállást.

-
Integra
titán
válasz
shiNIN
üzenetére
nincsen baj az igényességgel. de csak ismételni tudom magam, ehhez iszonyú mennyiségű pénz kell, ha nem akarsz minden résznél kompromisszumokat kötni. és erre legkésőbb akkor jössz majd rá azonnal, amikor olyanokra fizetsz egy rahedli pénzt, mint tervezés, amikor még egy büdös kapavágás nem történt.
meg kell tanulnod újra értelmezni az élettered. ha házat építesz lesz hálószobád, külön fürdővel etc etc. egy jó ház, ami élhető, praktikus, szerethető, emellé még modern is gépészetben és villamosságban is, nagyon hosszú idő kell, hogy magadénak érezd. ez ilyen. jó dolog.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
az én emberem mindkettő területen dolgozik és nem bántam meg, hogy ő csinálja. ha pedig azt mondja, hogy x részében nem érzi kompetensnek magát, másnap ott van az adott területhez a kompetens szakember, mindent ő intéz. számomra ez tökéletes. ha nem így lenne, bele nem mertem volna vágni. ez biztos, nyuszi vagyok az ilyenhez egyedül.

-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra
üzenetére
szerintem műszaki ellenőrnek ne épitészt keress,inkább épitőmérnököt.és ne akkor keresd meg amikor kész az épitész a tervekkel,mert akkor már késő.
itthon az épitőmérnökök nagy része statikus, igy találsz meg minket.
pontositok:attól még,h épitész,lehet,h házat közelről még nem látott.
-
shiNIN
tag
válasz
Integra
üzenetére
Igyekszünk... Sosem csináltunk még semmit, még szerelőt sem hívtunk, mert sosem volt annyira saját helyünk, ahova tehettük volna, csak a Netet kötötték be egyszer egy házba, amit 6 nappal a költözés után eladtak a fejünk fölül... Ez stabilabb hely, mert nem kell senkinek, de igazából már nekünk se...
Nem tudom, mit lehet tenni, hogy hozzáértő módon épüljön a házunk, mi próbálkozunk, informálódunk, kérdezünk, próbálunk referenciát szerezni, ilyesmik. Mi nem tudnánk megszervezni mindent külön (de igazából semmit sem), úgyhogy egy komplett kivitelező cégre lesz szükségünk.
Nem gondoltuk volna, hogy belevágunk ilyen nagy dologba, de így alakult... Nem tudunk venni egy rendes házat, próbáltuk, de nem. Túlságosan igényesek vagyunk
Pedig panelban nőttünk fel mindketten (én mondjuk csak ott laktam, de a szünetekben egy kertes házban lógtam). De mások is vagyunk, mi pl. nem tudjuk értelmezni a hálószoba fogalmát, mi a szobában élünk. Elvégre ott van a számítógép. Amit egy picit túl sokat használunk... De sokat nem tudunk tenni ellene. Kell. -
shiNIN
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Az se rossz
Egy csomó jó helyet nem láttam még Magyarországon. Tavaly nyár óta van jogsim és azon a nyáron nem igazán voltam jól lelkileg, s amúgyis hajlamos voltam igen óvatosan közlekedni (szépen fogalmazva... elég fárasztó voltam magamnak), novemberben jöttem bele úgy igazán, s januárban azt tapasztaltam, hogy nem fejlődtem vissza... mmm, várom már a tavaszt, most jönnek csak a szép idők!Ausztriában voltunk párszor tavaly is, elég közel van
Ilyen pár napos túrácskákat nyomtunk. Bled és a Bohinji-tó pedig kötelező darab számomra minden évben, odavagyok azért a helyért, s van igen olcsó szállás is... S óriási fagyi, amiből egy gombóc 2 "amekkora csak belefér púpozva a kanálba" felhőt jelent... S Bled nincs magasan, csak hegyek között, nem kell megvárni a meleg nyarat, mint a hegyesebb vidékek esetében 
-
zsoltee10
addikt
válasz
shiNIN
üzenetére
mi is terveztünk egy komolyabb 2 hetes olaszországi túrát, de a ház miatt ez elmarad. Mivel azonban mégiscsak kellene valahol túrázni, ezért nagyjából egy ausztriai hétvége játszik, meg az országon belül csinálunk egy komolyabb 10 napos túrát az olasz túra költségének töredékéért.

-
alvaro
senior tag
-
shiNIN
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Lehet, hogy mi is csak a kötelező dolgokat fogjuk nyomni (szervízek, mindkét kicsikére új gumi, nyilván muszáj elmenni párszor Bledbe és az Alpokba, különben minek tartunk motort) s a 2 hetes olasz túra a szicíliai múmiákkal elmarad, nemcsak az anyagiak miatt, el leszünk foglalva a házzal, nem fogunk unatkozni
Be is kell bútorozni, aztán telefesteni mindenfélékkel, ujjé, sosem volt még helyem, ahol megtehettem volna... Addig még megpróbálom magasabb szintre hozni a rajzkészségemet 
Minden topikot házzal írok tele mostanság... Pár hete még venni akartunk, de kezdjük látni, hogy építkezni kell, mert úgy lesz csak jó, megfelelő szerencse esetén

-
shiNIN
tag
válasz
Gaboman
üzenetére
Sajnos nekem telik valahogy szűkösen, örököltem, illetékmentesen. Sose fogom teljesen kiheverni, de a múlt nyáron még Bled és az Alpok is csak olyan sterilen volt szép, nem igazán tudtam örülni.
Saját megtakarításból mi sem tudnánk építkezni.
Azoknak elég rossz, akik beleöltek egy csomó pénzt valahol az isten háta mögött, aztán nem tudják eladni a feléért sem... De persze a legrosszabb azoknak, akik hitelre alapozzák a létüket.Konyhagépek... Én ehhez annyira nem értek, nekem elég lenne egy villanytűzhely és annyi
(meg persze maga a konyha, nyugati ablakkal, mert mindennek nem lehet déli, szigettel, amiben nem tudom, pontosan mi lesz, nem feltétlenül akarom belerakni a tűzhelyet, de annak is megvan a maga előnye) Alvaro már nagyon energiatakarékos, ő indukciósat akar, ami így elsőre megnézve 3x annyiba kerül
Persze így sem olyan vészes a házhoz képest...Nekem hőcserélős szellőztető kell, de azt majd egyszer, egyelőre inkább négyzetméter, így sem lesz nagy a ház, de az nem baj, csak jól legyen beosztva. Láttam már egész méretes házat 5nm-es konyhával és 3nm-es fürdőszobával... Az apró szobákat is kedvelik, de én sosem tudtam értelmezni a hálószoba fogalmát, nekem a szoba az, ami a saját helyem és ott vagyok kb. egész nap, elvégre ott van a gépem. Még jó, hogy nem vagyok függő egyáltalán.
-
Gaboman
nagyúr
De jó hogy itt mindenki ilyen jól áll anyagilag!

Kár hogy nekem nem telik ezekre a dolgokra!

-
zsoltee10
addikt
-
TayRol
nagyúr
latom telen senki sem unatkozik.

a motorral es motoros dolgokkal sajna nincs idom foglalkozni, varom a tavaszt de legalabb a lakas lefoglal. meg persze az anyagiak. most koltottem el a konyhagepekre egy fel Bandit arat. ez van.
-
alvaro
senior tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
...és építős nincs?

Így elsőre nem láttam, de az ördög nem alszik
-
zsoltee10
addikt
mi meg idén állunk neki a ház projektnek. a Ház ugye megvan, összes nyílászáró, 4m-es üvegfal, komplett hőszigetelés, konyha, fürdő, nappali, szobák... Ha spórolunk, akkor 5M-ból megáll kb.
-
Integra
titán
válasz
TayRol
üzenetére
redőnyben már jó vagyok, az kész, jó céget találtam.

villanyomat láthatod a topicban hogy áll..
asztalosom is van, ő csinálja a komplett konyhát és a másik cégnél legyártott ajtók fényezését is, hogy egységes legyen a konyha fényezésével.
riasztós nekem is kell még, bár félig már bevan kötve. csak sose fejezte be az előző tulaj.. -
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
okes. most riaszto-redony-kapunyito-villany-gaz-asztalos update van.

-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
megnézem majd ott is, de most nem igazán foglalkozom ezekkel, még mindig egy beton és cement lerakat a lakásom..

-
TayRol
nagyúr
tegnap szereztem meg egy pinlockot a shoeimhez 3500 ft-ert. boltban 2x ennyi es vegre nem kell szezon vegen atszerelni egyik plexirol a masikra.
-
Integra
titán
válasz
runner 125
üzenetére
gabo alatt rendesen összeülne

-
TayRol
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
akkor hohóó, de benéztem.

-
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Kettővel feletted vótmá'.

Szépek, de drágák. Az átlag 60kg-s japók jó célközönség, de nálunk kérdéses mekkora sikere lenne a sor 400ccm-nek.

Gabo
Egyértelmű.
Egyébként annó a sportmotoron olvastam egy összehasonlító cikket pont ezekről. Hát, most meglepődtem úgy magamban, mert úgy rémlik a 2t hozták ki győztes a költségek terén.

..de azt hiszem 250-es kategória volt.
-
TayRol
nagyúr
hohóó, kar hogy csak japan belpiacra.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Az üzemórás motorok már csak ilyenek, nekem is azért van tartásom tőlük mert nem akarok minden 500-1000km között olajat, 5-10 ezernél kötelező alkatrészcseréket cserélni, ezeknél a motoroknál meg kell.
Tudom az élmény az veszett jó lehet, de ilyen áron nekem nem éri meg. -
runner 125
nagyúr
-
Kroni1
veterán
-
Gaboman
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Az EXC az nem annyira vészes ilyen téren, mondjuk elmegy 10-15 ezer kilométert utána van benne egy dugattyú, gyűrű, csapágy meg hajtókarcsere 100ból megvan hozzá.
Haver a régi KTM MX250én 65ből megúszta ugyan ezeket.
Tudom ezt hallani a többi motor után hogy ilyen hamar kell szervizelni eléggé ijesztő.
Én azért vettem nagy cm3 SMet, pont nem erről szólnak, ők is elmennek 50-60 megbontás nélkül.
Alacsony fordulaton leadott erő és nyomatékosságuk végett imádom őket, teljesen ellentettje a 2T társainak, kivétel 300cm3 felett. -
-
shiNIN
tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem is annak tűnne... vagy nem, ma már a 120 is sima haladásnak tűnik, mikor volt már az, amikor kivittek az Egérútra, mentünk 70-nel, lobogott a hajunk és a lelkünk és mindketten elfeledtük az oktatót, de teljesen... De én nem is tudok tépni, a kicsikémnek 130-nál van vége, de 120 fölött már nem akar gyorsulni. Ennek speciel örülök is, mert azt olyan könnyedén eléri, hogy igazából észre sem veszem, süt a nap, hosszú az egyenes, jó a hangulat... Nem jellemző, szinte mindig tudom, mennyivel megyek, de néha túl eufórikus az ember. Aztán lassíthatok, mert jókislány akarok lenni, aki köszönő viszonyban van a Kresszel... A 90-et szeretem komolyan venni, persze nem óra szerint, mert az csal
Lassítani pedig igen szomorú dolog, én gyorsítani szeretek, nyélgázzal
Meg kanyarodni 
Remélem, hétvégén motorozós idő lesz még nekem is... Fűtött kesztyű nélkül nem poén a hideg.
Alvaro számára szinte bizonyosan beköszönt a motorozós munkábajárás (pedig hajnali 5-7 körül nem olyan finom az idő)...Hiányzik már, no. Cili sem akar kihagyni megint egy egész hónapot, azért motor, hogy menjen

-
Gaboman
nagyúr
De jó kis videó.

Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Nintendo Switch
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alvaro eleve abban a hitben élt, hogy megyek, csak a korai kelés és az ő szolid kis tempója mint velem totál inkompatibilis dolgok adnak okot aggodalomra. Én egyedül eltévednék lazán, ő is el fog, de ketten poénosabb, vagy nem, de mégis. Nem tudom

itt miskolc környékén mindig szar idő van. megint akkora köd van, hogy 2 méterre nem látok el
...és 10 napból 7 ilyen errefelé...