Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
A francba. Vettem egy HD800-at...
-
dudika10
veterán
válasz
DBAtti #44296 üzenetére
Modker topikba írsz és az arra járó moderátor cselekszik.
Ha hardveraprós problémád van, akkor az olyan kéréseknek külön fenntartott topikba kell írni.
Csak erre a két csoportra oszlanak a moderátorok. Persze más-más topikot látogatnak Ők is.
A multimédia részleg rendszeresebb látogatója dabadab és daa-raa például, de bármelyik moderátor át tudja írni az első hozzászólást.
Privátban moderációt kérni nem is lehet. -
DBAtti
aktív tag
válasz
dudika10 #44295 üzenetére
"Az az illetékes, aki akar. De mindjárt szólok egy moderátornak."
Bár már viszonylag régóta itt vagyok PH!-n, nem igazán tudom hogyan működik a topic, csak hogy lelhet irkálni. Ilyenkor ugyanúgy a moderátort keresek topicba jelzem az igényem, és segítenek, vagy a fejes topicnak van itt rendszeresen megforduló "felelőse"?
-
dudika10
veterán
-
DBAtti
aktív tag
"dt235 10k-ért de az csak sarkítva nevezhető cirkumnak"
Szerintem sarkítva sem nevezhető annak, teljesen egyértelműen supraaural, a fülre fekszik fel. Láttam már régebben is, hogy rosszul van az 1. hsz-ben, de akkor most kérném is az illetékest, hogy javítsa ki.
szerk.: meg akartam bizonyosodni az igazamról, és a Beyer honlapján is le van írva, hogy supra.
-
mzso
veterán
Már épp megkérdeztem volna minek van ennyi féle 662, aztán megláttam a görbéket Shure-okkal meg egy Beyerrel összehasonlítva.
Ha nem kamuk a görbék akkor egész jók lehetnek. (Leginkább az F)
@Macisajt3:
Ja azt még nem említetted milyen karakterisztika érdekel -
mzso
veterán
válasz
Macisajt3 #44278 üzenetére
Emlékeim szerint egyik sem ajánlott. Azt mondják az AKG-k szarok ezen az árszinten.
Viszont zárból nem nagy a választás. Ott van a szokásos olcsó Retro DJ. (Meg a testvére a renkforce) a dt235 10k-ért de az csak sarkítva nevezhető cirkumnak, mert az én kis fülem se fér bele. 15 körül van a shure 240A amit még ajánlani szoktak. Superluxok között van pár ajánlott az első hsz-ben. A legjobb közölük a 660-as de ahhoz figyelni kell, hogy egy tisztességes forrás kell. Pl az ipod-om kevés hozzá. De a samsung okostelefonokról jól szól. -
blekike
csendes tag
zárt fejesből nyíltat úgy lehet csinálni, ha kiveszik a szigetelést? a szigetelés egy párna nem?
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni fejhallgató vásárlásban.
Körülbelül 20ezer forintot szánnék rá, de inkább alatta szeretnék közelíteni hozzá.
Főleg szobában lenne használva, kollégiumi elhelyezés miatt zárt fülest keresek.
Használva lenne játékra, filmezésre, illetve muzsikahallgatáshoz is, itt kb bármilyen fajta zenét bevesz a gyomrom(de főleg rock).
Vezetékes fülest szeretnék, valamiért nem hiszek a vezeték nélküli dolgokban még.
Nem tudom van-e ebben az árkategóriában circumaural, de ha igen akkorválaszokat előre is köszönöm!
-
fattyu
veterán
válasz
Macisajt3 #44281 üzenetére
nem igazán.
518 at hordtam szemüveggel. brutál szorítóerő miatt nem osztott nem szorzott.
Azóta kontaktlencse de szemüveg helyett széles szárú ókláj. Most a k550 meg bár nem szorít úgy de olyan puha a párna hogy simán felfekszik a szár köré. Semmivel nem zár rosszabbul. -
-
Macisajt3
tag
válasz
fi:zi'k #44277 üzenetére
Az előző hozzászólásomban véletlenül félreírtam az egyik típusát: szóval egy AKG 512 MKII valamint egy AKG 514MKII típusú fejhallgatóról van szó. Ezekről esetleg van valamilyen információk?
(neten kerestem róluk pár cikket, de nem lettem sokkal okosabb)Nyaraláskor használnám strandon (nem a medencében
), vonaton (újfajta flirt vonaton -> totál csendesen), valamint kertben, szabadban. Te ezekre melyiket vennéd?
A fülhallgatót a fülem nem bírja, valamint szemüveges vagyok, ezért hajlok a nyitottra, csak nem tudom mennyire lenne zavaró a kimenő hang a környezetemnek :S
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Macisajt3
tag
A félig nyitott konstrukció az mekkora kimenő zajt jelent? Normálisan hangerőn szoktam zenét hallgatni, nem bömböltetem de nem szeretnék másokat zavarni vele. Egy Akg 512mkII és Akg 512mkII között vacilálok.
-
ntomka
nagyúr
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
eric.cartman #44270 üzenetére
Itt nem túl valószínű, hogy bármelyiket is fellelhetnéd jó áron. Mondjuk kikerülni se nagyon lehet téged az interneten, hiszen ott vagy a head-fi-n, meg az avx-en is. Hagyhatnál egy kis esélyt a sorsnak is!
-
guppy
őstag
válasz
eric.cartman #44270 üzenetére
Erre ott az apró, a szabályzat tiltja az ilyen jellegű hirdetéseket
(de legalább offban volt...)
-
Urak! Bocsi az OFF-ért!
Keresek megvételre jó áron SONY MDR-SA5000 és Beyerdynamic T1 füleseket.
Ugyanitt eladó az egyik AKG K340 (bass heady) elektrosztatikus/dinamikus hibrid fejhallgatóm és egy javítandó vagy alkatrésznek való Senneiser HD250 Linear II.
Továbbá eladó még: SONY MDR-CD2000, MDR-CD580 és MDR-CD370
-
Macisajt3
tag
AKG K512MKII -ról mi a vélemény? Megér 12900-at? Esetleg helyette javasolt más termék?
(ehhez az összeghez már nem tennék hozzá)
-
szakibá...
senior tag
válasz
bandesz111 #44264 üzenetére
White-fül
A vezeték nélküli fejhallgatókról errefelé nem kapsz pozitív véleményt, így bármelyiket megveheted, én nem tudok tanácsot adni.
-
Osynho
addikt
Hello!
Fejhallgatót keresek telefon, tablet, pc mellé, nem sok pénzért.Elég sokféle zenét hallgatok metáltól, az elektronikusig. Szeretem, ha van közép hang, nem csak a brummogó mély, és elég részletező a hangzás. Persze kevés pénzért nem várok túl sokat, de hátha.
Két jelöltem van eddig: AKG K44-V2 vs Superlux HD-681B GR
Melyiket, miért? Esetleg mást?
Köszi -
bandesz111
csendes tag
Tiszteletem minden Hozzáértőnek és Laikusnak!
Nem vagyok whitefülű, meg hát hozzáértő sem, ezért szeretném a segítségeteket kérni egy fejhallgatós témában.Közel azonos árban hozzá tudok jutni két különböző fejhallgatóhoz: egy " Sony MDR-RF800R " -hez és egy "Philips SHC5100" -hoz.A kérdésem az lenne hogy melyik lenne a jobb választás? Legfőképp játékra használnám, meg néha filmnézésre.
Köszönöm előre is ha válaszra méltattok.További szép napot! -
plus44
veterán
Üdv!
Fejhallgatót keresnék és ebben kérném a segítségeteket. Ami lényeges: brutál jó hangzás (nyilván), nem feltétlenül kell basszus-orientált, jöhet kiegyenlített is, stílusos megjelenés (nyilván szubjektív), minőségi anyaghasználat (ne hulljon szét a kezemben 2 perc alatt), kb. 20-30k-s ár. Ezen felül és belül minden jöhet, amit csak tudtok. Előre is köszi!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #44257 üzenetére
de persze, mivel elég karakán típus, simán lehet, h nem jön be embereknek. hd580 utána szabályosan zavart idióta tere. aztán újra megszoktam.
-
Dave™
nagyúr
Szerintem bevinni sem engedik, tehát ezt ne erőltesd.
Telefon vagy mp3 lejátszó(ezek gyengék lennének, és a 6,3-as jackkel amúgy sem tudnál mit kezdeni), vagy ha megfelel a kétes zene, ami bent szól, akkor ott is rá tudod dugni egy erősítőre, azt hiszem Denon PMA-710 van kint (vagy 510), aminek szerintem nagyon jó a fejes kimenete, bár én alacsony impedanciás érzékeny fejhallgatóval használom.Megjegyzés: ha laptopról terveznéd otthon használni, akkor felejtsd is el a Q701-et, mert arról nagyon nem lesz jó. A minimum egy asztali vagy dedikált fejhallgató erősítő.
-
jzola
tag
AKG Q 701 et hol tudnám meghallgatni?
-
Dantor
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy AKG K512-es fülhallgató birtokában vagyok, és szeretnék fejlődni.
Kérdésem az lenne, hogy egy körülbelül 30.000ft-os keretből mi érné meg leginkább?A meglévő füleshez vegyek valamilyen alapszintű erősítőt, vagy vegyek valami újat?
Szeretem, hogy zárt a fülhallgató (környezetemben lévőket lehet zavarná egy nyitott), és előny lenne, ha szépen körbevenné a fülemet és nem nyomódna rá (szóval circumaural kellene).Hangkártyám első szériás SB Audigy, használva a fülhallgató főleg játékokhoz és zenéhez lenne, abból viszont minden féle-fajtát kedvelek a hegedűtől az elektronikus basszusig.
Előre is kösz!
-
blekike
csendes tag
válasz
Macisajt3 #44236 üzenetére
Macisajt3, mit találtam
http://extremeaudio.hu/index.php/akciok/bolti-bemutato-modellek?Megn%C3%A9zem!=Megn%C3%A9zem!#ecwid:mode=product&product=12090143
fejhallgatót keresek 10 ezerért, hát ez azért elég kedvezményes ár, olcsóbban nem tudnám beszerezni, a k512-höz képest elég nagy igy az árkülönbsége, azt minimum 13 ezerért rendelhetném meg.
-
ntomka
nagyúr
válasz
bajnokpityu #44243 üzenetére
Változtatsz rajta?
-
hm74
aktív tag
válasz
Macisajt3 #44236 üzenetére
Nekem volt HD205-ösöm. Nagyon odapréseli az ember fülét a fejéhez, már 15 perc után sajgott tőle a fülem minden porcikája. A hangminősége pedig finoman szólva is közepes. Le is cseréltem Superlux 668b-re, ami ugyanannyiba került, de sokkal tisztább és dinamikusabb hangja van. A Sennheiser HD2XX sorozatát nem szabad komolyan venni. Talán HD201 éri meg az árát - szerintem - , de ezzel is biztos sokan vitatkoznának.
-
Bpeter91
csendes tag
Sziasztok!
Tervezek fejhallgató vásárlást, körübelül 30.000 forint értékben. Felhasználása itthoni lenne, zenehallgatásra és zeneszerkesztésre használnám (dubstep, sounddesign stb.). Lexicon Alpha USB interfészel használnám. Szeretnék egy olyan fejhallgatót, amivel ezek mind jó minőségben kivitelezhetőek. Jelenleg Sennheiser HD418-am van, ezt csak utazásra szeretném használni. Nézelődtem, Sennheiserből még a HD 449 az ami barátságosnak tűnt 26-ért, de nem tudom hogy szól és hogy megérné-e... Megköszönnék pár ötletet milyen lenne az ideális fejhallgató nekem ebben az árban. -
Macisajt3
tag
válasz
DBAtti #44235 üzenetére
Szia!
Először is köszi a választ!
Köszönöm a megvilágítást, így már stimm mi a különbség a kettő között. Őszintén szólva nem ragaszkodok szerintem feltétlenül a circum módszerhez. A maximum használati idő egyfolytában, az egy film hossza. (szóval maximum 2 óra körül) De jellemző inkább a 30-60 perces időszak.
Az olcsóság relatív, mert a 20ezer forintos mp4 lejátszómhoz nem lenne jó egy nála drágább fülest venni.
A személyes teszteléssel csak annyi a problémám, hogy a környéken nem nagyon van alkalmas bolt kipróbálásra, úgyhogy kb látatlanban veszek. Maximum ha nagyon mellé fogok, akkor élek a webes rendeléshez járó elállási joggal.Átfutottam az általad javasolt fejhallgatókat: kb ez a 11-12ezres kategória az, aminél a megfelelő szintű( hang, anyag minőség esetleg support) kezdődik?
Pl az "AKG K 512 MK II"-nél a csatlakozóra vonatkozóan nem találok a hosszán kívül semmilyen megjelölést: ezek ugye a szabvány 3,5-ös jack csatlakozóval készülnek?
Mielőtt ide a fórumba beírtam volna 2 fejhallgatót néztem meg: Egy Sennheiser HD203-at, illetve egy HD205-öt. Az általad javasolt listában egyik sem szerepel (bár az utóbbi már inkább a megjelölthöz képest drágább sávot képvisel). Ezekről esetleg mi a vélemény? (fórumban rákeresve, inkább pozitív jelzéseket olvastam róluk, de fogalmam sincs, hogy az általad jelölthöz képest ezek hogyan viszonyulnak)
-
DBAtti
aktív tag
válasz
Macisajt3 #44234 üzenetére
Szia!
Sajnos viszonylag szűk a megfelelő fejhallgatók részhalmaza a piacon: zárt, kényelmes, könnyen hajtható circum olcsón. Ez maga a szent grál, szerintem többen itt is keressük
Szóval rátapintottál a lényegre.A Supra és a circum csak annyit tesz, hogy -ebben a sorrendben- a füledRE, vagy a füled KÖRÉ fekszik fel a fülpárna, általában elmondható, hogy a supraaural modellek párnája kisebb, de amint felpróbálod egyértelművé válik. A Suprák, bár vannak kényelmes modellek, általában hosszú távon azért megszorongatják a fület, azért 2-3 óránként igazgatni kell, vagy még inkább egy kis szünetet beiktatni. A circumok közül van amit szinte észre sem vesz az ember, teljes műszakban lehet benne lenni (de a zártba ott is bepállik az ember).
Zárt és nyitott lényegében szerintem érted a különbséget, kifelé is szól a nyitott, a zárt viszont szigetel. Ez a fizikai lezártság azt vonja maga után, hogy nem tudnak olyan szellős hangot létrehozni (magyarázatot tőlem ne várj
), és "bödönebb" hangja lesz, kevéssé szellős. Ez is olyan dolog, amiről lehet írogatni bekezdéseket, tök feleslegesen. Egyszer hallani kell, és akkor rögtön megérzed.
Amit a többiek várhatóan ajánlani fognak: Superlux valamelyik modellje (nem vagyok tájékozott belőlük). Jó lehetne például a Superlux HD661-es, amit hallottam is, de én 5 percig nem tudtam megtartani magamon, nemhogy órákig. Ez megint fejfüggő. Neked lehet kényelmes akár.
Én oda csapnám az AKG K512MK II-t, mert minden követelménynek megfelel szerintem, és a hangja sem rossz (mostanában ez lett a mániám, hogy beírogatom, mert nem tudok más ilyen modellről).
A Beyer DT235-ös is a kényelemben vérzik el, ha elvérzik, az supra például. 231PRO-m van, de 3 óra után minden bajom van alatta, amúgy szeretem.
Fisher Audio FA-003, és testvérmodelljei (ugyanaz a fejhallgató több márkanév alatt!). Sajnos nem tudom megint csak hányféle néven létezik, volt már róla szó itt a topicban.
(Pl.: Panasonic RP HTF 600 ha jól tudom). A többiek remélem kiegészítenek, vagy javítanak, ha kell. -
Macisajt3
tag
Sziasztok!
A prohardver fórum ezen részén teljesen új vagyok, és előre bocsátom, hogy egyáltalán nem értek a hangtechnikához, így teljes mértékben a tanácsaitokra, javaslataitokra, véleményetekre fogok hagyatkozni.
Egy mp4 lejátszóhoz, valamint laptophoz keresnék egy fejhallgatót. Eddig fülhallgatót használtam, viszont hosszabb használat után fáj tőle a fülem. Próbáltam többfélét is, de egyik sem vált be, 10-20 perc használat után kényelmetlen, valahogy mindegyik nyomta a fülem belső részét. Ebből adódóan keresnék egy fejhallgatót, a lényeg, hogy kényelmes legyen.
Megpróbálok válaszolni az első hsz-ben leírt támpontokra.
Milyen célra szeretnéd használni?
Felhasználási körét tekintve teljes alap szint: filmnézés, zenehallgatás. Nem vagyok teljesen botfülű, de extra kívánság semmilyen tartományban nincsen. Szóval legyen egy átlag, szép hangzás, de semmi extra.
Zenei paletta terén kb mindenféle, gyakran csak simán rádiót hallgatok. A komolyzene hallgatás nem jellemző. A kinézete azért legyen publikus helyen vállalható.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Használnám otthon teraszon, szobában, vonaton. Metró, valamint nagyobb zajú helyen nem lenne használva. Viszont fontos lenne, hogy a külvilág fele viszonylag csendes legyen. Bömböltetni nem szoktam, csak normális hangerőn hallgatom.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes verzió tökéletesen megfelel, 1,5-2 méter közötti kábel teljesen jó lenne.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Úgy gondolom ilyen felhasználás mellé teljesen fölösleges lenne horribilis összeget költeni rá. Valahol 6-10 körül költenék rá, a lényeg hogy egy jó minőségű (nem csak hangra, hanem anyagra is!), tartós és kényelmes darabot vegyek. (mindig legalább 3 évre tervezek) Ha ennél többe kerülne egy megfelelő darab, akkor annyit költök rá.
Circumaural vagy supraaural?
Erről nem tudok nyilatkozni, mert sajnos az egyik link nem működik.
Zárt vagy nyitott?
Őszintén szólva nem értem, hogy mi értelme van egy nyitott fejhallgatónak
Bár mentségemre legyen szólva, hogy laikus vagyok ezen a téren.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofon nélküli
Ezen információk alapján tudnátok nekem ajánlani pár fejhallgatót?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bodz
nagyúr
válasz
dudika10 #44229 üzenetére
Persze.
Az alsó a képen. eBay, JHL amp. Több embernek is nagyon tetszett a hangja mikor nálam volt fejes tali.
-
ntomka
nagyúr
De, az előbb.
Pont annyival másabb, mint amennyivel rosszabb az AMB-től.
Szétmos mindent, levág alul felül, ennyire még egy fejhallgatón sem hallottam a kanna jellegzetes karakterét. Rossz felvételeknél mondjuk még előnyös is, hogy elkeni picit, nem hallottam a clippinget és hasonló csúnyaságokat.
A "jószággal" kipróbálnám...
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
SOAD19 #44217 üzenetére
Gondolom nem meglepő, hogy nekem metállal jobban tetszett a T1.
Sajnos rövid ideig volt nálam a HD800, de kétlem, hogy változott volna véleményem.
Children Of Bodom - Hellhounds On My Trail: T1-el "adjad neki", hangerő fel magasra. 1:57-től őrjöngés... HD800-al pedig "ez mi ez".
Többek között ezek is szóltak:
Bloodlined Calligraphy - Last Goodbye
Nightwish - Wishmaster
Draconian - She Dies
AC/DC - Highway To Hell
Eluveitie - Inis Mona
Blackguard - Firefight
The Agonist - Business Suits and Combat Boots
The Project Hate MCMXCIX - Dominate
És a bónusz... Ez mindenen szarul szól, de marha jó.
Wolfchant - A Pagan StormAbba nem óhajtok belemenni, hogy melyik a jobb fejhallgató. Max annyi, hogy a T1 gyorsabb, azt hiszem ezt objektíven is ki merem jelenteni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
ntomka #44212 üzenetére
Az ilyesmiket élveztem vele.
-
fattyu
veterán
válasz
Deadzone41 #44204 üzenetére
Köszönöm ismét ezúton is a lehetőséget.
Annyit tennék hozzá hogy én a koporsó vs uj msII+ összehasonlításért mentem.
A végeredmény az lett hogy meg tudtam fogalmazni különbségeket a kettő között de azon a soron egyértelműen jobbnak kijelenteni nem tudtam/tudtuk egyiket sem, pedig ment ám a hot swap a dacok között. Nüansznyi különbségek és őszintén nekem a kettő között lenne a tökéletes. az uj felbontása és közepe a régi mélyével és magasával
És igen azon az erősítőn nagyon hallgatható a 650.
Ezennel befejeztem a keresgélést
-
ntomka
nagyúr
válasz
contaxg #44211 üzenetére
Az új Seethert hallgatom róla most. Esküszöm jó rajta, pedig nem éppen ez a műfaj való neki. Meg valszeg ha felraknám az A900-at egyből a fun hangzásával azt mondanám, hogy oké, rockot talán mégse HD800-on.
De amúgy meglepően jól veszi az akadályokat. Eddig elektronikus az, amit egyáltalán nem kajál meg úgy, hogy igazán élvezni tudjam. Hallgatható egyik-másik, de elég lapos. -
contaxg
veterán
válasz
SOAD19 #44206 üzenetére
Micsoda véletlen! A The Gale album harmadik száma ez a felvétel.
Kurt Elling - Come Running To Me
Ez egy öreg és nagyon jó Herbie Hancock dal és Elling mester istenien énekli! Talán jobb is mint az eredeti!! -
Dave™
nagyúr
Most voltam a médiában egy angol dugó átalakítóért (3000 Ft FU MM, hülye vagyok, hogy oda mentem, de "gyorsan" kellett), és ha már ott voltam, bementem a hifi részlegre a K550 végett. Szerencsére ki volt rakva, véletlenül volt is nálam telefon, szóval lehalkítottam az erősítőt amiről valami kommersz vacak szólt bénán, és elkezdtem hallgatózni. Először kicsit vékony volt, aztán ahogy jobb lett a szigetelés, sokkal jobb is lett. Összességében nagyon jó, nagyon tiszta, de a magasak néha karcosak, élesek. Lehet a telefon miatt (Omnia 7), lehet nem volt bejáratva (simán elképzelhető), de ez volt tapasztalható. A mélyek többnyire nagyon szépek voltak, egy-két számnál tűnt egy picit elszabadultabbnak, vagy csak szimplán van egy kis pukli valahol, ami pont ott előjött, de összességében nagyon szép volt. A közepét nem igazán tudom hova tenni viszont. Olykor nagyon szép volt, némely női vokál nagyon jól hangzott, olykor meg mintha hiányos lett volna. Valahol van benne egy lyuk szerintem, és emiatt is nem éreztem annyira egyben a hangját. Nagyon jól szólt, és inkább kéne mint nem kéne, de nem hibátlan. Felbontásra nagyon jó, tisztaságra még ennél is jobb (szerintem ebben kimagasló), a tere is teljesen rendben volt zárthoz képest, eléggé tágas. Viszonylag világos karakter a magasai miatt. Ami nagyon tetszett még, az az anyaghasználat, rendkívül masszív, és strapabírónak tűnt. Szagot nem éreztem
Kényelemben viszont nem a legjobb, a felső pánt nyom, nagyon vékony a párna rajta, és ha nem elég szoros, akkor nem szigetel jól, ha meg szorosra van véve, akkor felül jobban nyom. Na ezért is esküszöm a szárnyas megoldásra. Egyébként ennyiért és zártban nagyon jó szerintem, rendes rendszerről talán (valószínű) sokkal jobban egyben van a hangja is, bár a zártakban eddig mintha mindig lett volna egy kis lyuk, legalábbis amit eddig hallottam (kivétel a W5000, mert arra nem emlékszem ilyen viszonylatban).
-
contaxg
veterán
A T1 a hiperrealizmusnak egy olyan szelete amit nehéz szavakba önteni. Magam is csak olyanokat tudok mesélni róla, hogy Kurt Elling (a kedvenc énekesem) egyik dalában mikor balról megszólalt a zongora, önkéntelenül arra fordítottam a fejem. Valami ilyesmi a T1 érzés!
-
Deadzone41
őstag
előbb járt nálam fattyú kolega hd650-el meg k550-el.
k550: legjobb zárt amit eddig hallottam (nem sokat hallottam) de így se kéne. rendkívül minőségi anyagokból van, és jó masszív cucc az árához képest. a kényelem nem rossz, a szigetelés lehetne jobb. a hangja akg-s (ki hitte volna) szerintem technikailag a valamivel k601 alatt van. a mély-közép tartomány kissé vérszegény, hiányos volt nekem, a magasak kissé virgoncak tűntek főleg sgs-ről hajtva. a tere szuper volt zárt mivoltához képest, kellően szellős és pontos.
hd650: kellemeset csalódtam benne, elfogadnám. anyaghasználata nem valami jó, de kényelemmel minden rendben van. a hangja kicsit lassú, kicsit elhangolt, kicsit tompa, életlen, de fun. remek tere van, kellően mély és tágas. technikai hiányosságai ellenére nagyon hallgatható darab, valahogy úgy adja elő a csalásait, hogy egyáltalán nem zavaró, sőt... de szerintem nem ennyiért kéne árulniuk.
Bodz: a audiophile tesztekkel kapcsolatban egyet értek, néha én is csak pislogok ^^
-
Bodz
nagyúr
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
A lélek tengerem hullámain lovagolva arra a következtetésre jutottam, hogy a DTX 710 rétegzettsége a Mizo Flörthöz hasonlóan durva, sajnos néha már elviselhetetlen mértékben. Rücskös is, mint a szobám fala, de a fűrészporos tapétát fehérről kékre festve hirtelen Danone görög krémjoghurttá avanzsálódott. Ezzel szemben a T1 gyémánt hordós, csillogó hangjával azonnal az audiofil orgazmus legmélyebb bugyrának hídjára taszított. Egyszerűen Milli Mia krémtúró.
Teszteket olvasgatok most, de lehet inkább nem kéne.
Kicsit olyan érzésem van néha, hogy maga a tesztelő sem érti egészen a saját mondókáját. Az egy dolog, hogy szépen, választékosan kell fogalmazni egy tesztben. Viszont sok esetben ez csak nagyrészt értelmetlen, üres, fellengzős szöveggé válik.
-
SOAD19
addikt
válasz
fi:zi'k #44200 üzenetére
No, de létezik biopamut is ám, ni:
"A dsajhdsfjdf célkitűzése mindig is a környezetbarát viselkedés volt, ezért létrehoztak egy méginkább felelős, kizárólag újrahasznosított alapanyagból és biopamutból álló G-1000 szövetet, amely az eredeti G-1000 minőségi elvárásait is kielgíti"Igaz, a 100%-os biopamutból készült 2 hónapos pólóm kinyúlt, úgyhogy most levelezek a bolttal, ez ügyben.
Inkább kitöröltem a gyártó cég nevét, nehogy hitelrontásért kapjak a fejemre.
schawo: [link] A válasz a 2. bekezdésben.
Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest