- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #49999 üzenetére
Másnak is felajanlom, hogy az ujabb trükköket belerakom a régiek be.
Jo izlesre vall a boricska is, Köszönjük! -
bajnokpityu
félisten
Ha valaki normális aron venne mostanság hd600-at, szóljon, egy cserebere lévén tudnék kapni egyet.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ntomka #49838 üzenetére
de az én véleményem pont annyira nem ér semmit,mint másik ismeretlené.
Egyébként Balu tényleg bemákolt (vagy jóféle csillag alatt született) még egy ilyen furcsa szerzetet a hd650 után. Az a denon még ilyen. Furcsa, de magába szippant. Nagy különbség, hogy a közepek annyira kevéssé szinezettek, mint az LCD3on, vagy a hd600on.fattyú: sztem is inkább legyen valaminek kicsi felbontása, mint ideges impulzusválasza (vagy hogy mondják).
A valóságban az énekhangoknak ive van, csendből jön,csendbe megy. Ami füles ezt nem tudja, régen rossz.donpe:milyen szinű a membrán?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ntomka #49830 üzenetére
Azért, mert ami gyenge láncról aránylag jl szól, az sehol nem lesz, amikor az igényes füles megkapja,ami neki jár. Vén hifisekkel is beszélgettem erről, alapvetően egyetértettek abban, hogy nem lehet két lovat ülni. Vagy megbocsájtó vagy pontos lesz valami.
contaxg:
Ne bántsd már szegény hd650et. Én meg a T1et bánthatnám, mert most per pill semmivel nem kivánom jobban,mint egy hd650et. -
bajnokpityu
félisten
Felbontása minden féle hangszinnek van,nem csak a magasnak. Magasa a második hibája a hd650nek
A 650bugeeja abban rejlik, szerintem, hogy a közepe az,ami jó felbontású (és szinezett). Sem mélye, sem magasa sztem nem éri el akár a k701et,akár a hd600at. Csak zenél,de azt is csak akkor, hogy ha ki van szolgálva. De ha a csillagok jól állnak, függetlenül rossz teknikai képességeitől, nagyon baba. És nem a hangszinen múlik, mert agyam pillanatra sem tudja elhinni, hogy igaz,amit hall. mégis libabőr...Meglátjuk elég-e az essence, azt még nem próbáltam forrásnak,csak a nagy dacot. Így hivom a DIY dacomat, ami meg már szimmetrikus, kizárólag. Akkor,amikor Guppy és Balu itt jártak, még asszimmetrikus volt.
Bodz: értem én. Én is meghallgatném T1et olyan láncról, amivel jónak mondod/Rudi annak mondja. Mert ebben az árkategóriában már vannak csodák, meg csillagok együttállása,stb...
-
bajnokpityu
félisten
hd650nél a boogee nem a mélyekből ered. Mondom,alapvetően nem kapta meg a méltó láncot.
Méltó pedig nem hangszint jelent itt. (bár tény,hogy kicsit felfele húzó cuccokkal el lehet a mélytöbbletéből venni)
k701 meg egy nem túl nagy felbontású füles, engedékeny, nem büntet. Furi lesz,ami mondok, de nagyobb a felbontása a hd650nek,mint a k701nek, ha ki van szolgálva.
-
bajnokpityu
félisten
Nem kell hozzá fényes hangú lánc, elég egy normális tónusú, de jó minőségű.
Most komolyan. Tonálisan nem lesz jó soha,de pontosan miről próbáltad?Ugyanezt gondoltam én is a senikről, amig gyenge cuccokról ment, hogy mit esznek ezen. Csak akkor értettem meg,mikor nagy felbontású dacról,gyors erősítőről ment.
Ha a hd650en "érdekes", akkor a T1 mi? nem sokkal több köze van a valósághoz.
-
bajnokpityu
félisten
Szerintem nem fog tetszeni,ha a t1 tetszik. Fogadni mernék, hogy ugyanazon a láncon nem szólhat mindkettő jól. T1et le kell szedálni magasa miatt, míg a hd650et fel kell pörgetni, hogy kiadja, ami benne rejtőzik.
Valamint a közepeket a T1 felfele szinezi, a 650meg lefele.(utóbbi 3x olyan mértékben)
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Blackhole13 #49756 üzenetére
Ennyiért majdnem újonnan van idehaza.mire vám,szállitás...
valamint nem azt mondtam,h venni akarok,csak szivesen birtokolnám. azért a hd600 sztem jobb füles -
bajnokpityu
félisten
válasz
szakibá... #49742 üzenetére
ugyan onnan indult ki, hogy miért ne vegyünk 5.1es fülest, és eltereltem. azért ne vegyünk, mert még gyerekcipőnek érzem a fülesbe miniatürizált térhatást, mig egy nem túl drága 5.1es hangfalas rendszer az más kaptafa
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#71562240 #49735 üzenetére
azért én nem merném így egyben leírni a mozikat. konkrétan, a bemákolt füleslánc után jóval hamarabb volt libabőröm a mozimon,mint a sztereo hangfalas láncomon. kevesebb pénzből.
Sztereo zenén elvéreznek a mozierősítők, de nem is erre valók (mintha fél oldalas lenne a fülhallgató). BR minőségű koncertfelvételek bitang nagy élményt tudnak nyújtani.
Ezzel együtt sztem fülesben nins értelme 5.1nek. még 2.0ban is kihívásokkal küszködnek a fülesgyártók, borzalmas drágán. Egy miniatürizált 5.1es fülesről sem hallottam még, hogy az már döfi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
AMDFan #49694 üzenetére
Pedig pont,h a felbontás kárán éri el,hogy kiegyensúlyozott. Lehet, hogy a k601 után részletesebbnek tűnik, de a mostani kínlatban nem ez a legfőbb erénye.
Remélem nem bántó,amit irok,ha zárt füles kéne, könnyen hajtható, mennék, és 840et vennék, sztem igen jó az ár/érték aránya.Akela: tökig állítgatva tud jól szólni a foobar. Nagyon hasonlít ilyenkor a j riverre,ami nekem régebben nagy kedvencem volt.
-
bajnokpityu
félisten
Nagy hangfalas lánc építkezése közben nem hallgattam fülest vagy 2 hete. Most meg kötelességből fel kellett tennem fejemre. De jó is így szenvedni
-
bajnokpityu
félisten
válasz
montezuma #49518 üzenetére
Arra gondolsz, hogy akgnek gyártás során picit változott a hangja? meglehet.
Ha arra, hogy a 130as jobban szól mint a 63as,sztem semmi köze ehhez, és nyugodtan megveheted biztos forrásból a 63rugósat.txt:milyen valós térhatásra gondolsz? egy párna alatt ott egy rakás hangszóró egymás hegyén hátán? szted ebből valaha lehet valós térhatás? ellenben egy jó sztereo fülesláncon 20fok pontosan mutogathatsz a szinpadon.
-
bajnokpityu
félisten
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #49147 üzenetére
En is. Epitomernokkent kifogtam. Hugom meg orvoskent fem csuszastol maszik falra.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #49140 üzenetére
Hja. Egyebkent a digi hiba kovetkezmenyet a lessloss 800dodos drotja is csokkentette, de az kenessel. Osszessegeben nem volt jobb. Van azert itthon jo diy kabel. Nehai, valhalla mar tudnak valamit.
T70nel sztem borul a dolog, de teny h logikusabb, mint akg,senn. Es most, egy halide reklam?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #49138 üzenetére
Balu: kaptam nemreg kicsit egy lineflux xlrt. Kb600e ft parja. Mennyivel kevesse ereztem digitalisnak lent a hangot.... nem biztos, h visszarakom a trafokat a dacba. Ugy tunik, anelkul is van zene. Es igy hibai sem adodnak a lancba.
A mostani ugy tunik,inkabb felnagyitja az ilyen hibakat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #49136 üzenetére
Schawo, Balu pl ertette innen. Ha hallottad volna a hangfalas lancsom, mind direkt volt. Ezt szeretem. De beyee nekem nem csak direkt.
Nem borzasztoak, de most szandekosan akartam ellenpolus lenni. Kicsit sok marketinget ereztem s levegoben. En pl megkoszonom, ha elmondjak a lancom hibait, mert ebbol tanulok. Es ugyanakkora elvezettel hallgatom tovabb. Nem azon mulik a zeneisege, h masok mit mondanak.
Ez akkor is igaz, amikor agyondicserik, de egy adott tulajdonsaga zavar.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #49124 üzenetére
Dehogynem. De ha a kisse melybe huzo erositoddel hallgatod, nem venni eszre. Plusz Te mondtad h kisse lekerekitett a lavry felul.
Szukebb tartomanyban csinalja,mint k701 ezert nekem kisse szet is esik mely magas hangokra...
Ezt mind eltunteti a csovesed. Es egyuttal dt880at csinal t1 bol, masok szerint(en nemtom, semmi nem maradt meg 880bol)
Ear:eddig akikkel errol beszelten ertettek. Ezert irtam igy. Egy noi enekhang a sotetbol jon,ive van a hangnak. Normalisan. Mert nem uvoltve kezdodik az enekhang. Ezt pl a halide is csinalja. Ez is resze szamomra a jo technikas hangnak.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #49020 üzenetére
Megbantam a hszt,lehet torolni?
Koszi!
-
bajnokpityu
félisten
Valamiert zavar teged h ott nem lett jo. Engem nem. Mondom h nem akarok keresni rajta,igen szar oraber jon ki, mert nem sajnalom ki az alkatreszeket. Szakmammal 5x ennyit keresek orankent. Ez nem akar highend termek lenni, mert ez sem az, nevet se adtam neki. Soha senki vasarlotol nem kaptam olyat,h nem igaz, amit allitok.
De mas tranyost is lecserelnek ra. Ismerem hibajat, kulso dolgait, nem elfeledve milyen korulmenyek koze keszul, fejlesztgetek is rajta. Megis az a statisztika,h jo lancba kerulve tovabb erositi azt. Amikor persze fel millas cuccok koze kerul, megmutatja,hol a hatara. Alapvetoen magamnak fejlesztettem, csak masok is kertek belole. Nem piacra keszulnek, nincs is hirdetese.
Ha hype al vadolsz,kerlek nezz tukorbe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #48988 üzenetére
A rubikonok, meg a focal 806osok is elvéreztek azok a teszten. 2-3db szintkülönbség van 4-5kHz között a két hangszer hangjában. Hangfalak némelyike pont itt vált
Tonyoval ott néztünk, csöves milyen hatalmas 6 köbméteres furulyát csinált,meg érezni a fát,meg mittomén. Igen,az egy fuvola volt.
-
bajnokpityu
félisten
És a szúrrósság már nem zavar?
Ja,dacportról nyilván nem
Fedettségben aztán garantáltan nem a champ a ludas.
Magam sem vettem 650et,pedig elismerem, hogy zeneiségben ott a szeren. Engem is zavar,h hegedűből cselló lesz. De ami ennél jobban zavar, hogy az emberi hangokat is szinezi. ala T1, T70,csak azok meg a túlsó irányba, és ötöd ennyit.
De,ha a T1 nem kéne, már csak ezért se, akkor hd650 sem fog kelleni. Viszont tényleg tud egy varázsa lenni a 650nek,ami a hangszinre kevéssé finnyás embereknek egész olcsón bugi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
fattyu #48974 üzenetére
Ha nem zavarna brutalis szinezese, mar lecsereltem volna hd600at. Joval tobb bugee van benne. Baj,h a kov fules, ami ennyire zenei, es hangszinei is jok, es hallottam is, az a d7000. Partnerhez bekoltozok fel napra cuccaimhoz, hatha a hd800 is tudja, de lehet d7000 tulaj leszek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
szilu7 #48922 üzenetére
Igen. De meg jobb daccal meg jobb lesz. Ez a minimum. Arban meg nem fogok lentebb menni, mert igy is jobb, mint amennyivel dragabb.
Ez nem tesco zsomle, igy is azt szoktam megkapni, h jobb doboz kene, az alapjan ami hangja van. De ez a teljesen alu doboz is 5700ft, es furni is tobb munka, mint muanyagot. Tudok en 20 ezerert szep dobozt, de meg senki sem akart tobbet fizetni.
Muanyag dobozban meg kb eta ara lenne. Ami meg asszem szinten muanyag.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Deadzone41 #48808 üzenetére
játékra miért kell a húsos sűrű mély?
k55el CSztem. -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
De bizony kompresszalas ezerrel, de nem torz. Bar ma akarmit le lehet tolteni. Meg barbert is szedtem le tulvezerelve. Adele meg surubben elofordulo. De nem kene rossznak lennie a magasanak.
Lehet szarul vettem fel de igazgattam is. Nekem mindket beyerrel magasabb tonusban enekelt.
En nem akarok rossz tonusu dacot erositot. Csak h jo legyen a fules. Nyilvan mindben van hiba de azert probalom minimalizalni. Essence tuningot is felig visszacsinaltam, mert elszurta a tonust. Ad900al nem tunt fel, csak utana.
-
bajnokpityu
félisten
Nezd, tetszik ennyi. Nekem utolso fulesek egyike,amit megvennek, neked meg a hd... en csak elmondtam benyonasaimat. Engem irrital muhangja, ennyi. Te meg hianyolnad amit megszoktal. Mindenki hallgassa, amit szeret..
Egyebkent azt mondjak akg mellett a beyernek is jo nagy szorasa van hangilag. Akg melyben szor, ez meg font. Siman lehet,h tied normalisabb.
Big: en mondtam h kevesse zavart a t70 mint a t1. Feltetelezve milyen lesz bejarva. De egy kicsit leragott..
-
bajnokpityu
félisten
nézd,ez olyan,hogy teknikailag lehet valami akármilyen jó,ha b*ssza a fülemet,akkor nem akarom hallgatni. ribbon van minden lenti dobozomban,szóval elhiheted nem a magasok az ellenségeim.
ilyen lenne szerintem normális kiszolgálással az AT900 is. aztán lehet csökkenteni a felbontást, csövekkeldacporttalcanamppal,és nagy nehezen elérni,h ne legyen idegesitő,de közben fel lehet szállni olyan vonatra is,ami minden jobb forrást meghálál, és egyre csak libabőrösebb lesz,mert valóságosabb és zeneibb. ez döntés kérdés.
eddigi tapasztalatom szerint nem jó homokba dugni fejet, és leszedálni egy láncot, ki kell cserélni a hibát okozó elemet. különben világ végéig csak kütyüzik,csereberél az ember.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #48691 üzenetére
dolgozunk rajta. champ2 lesz. 50%os a projekt
ui:amúgy a Humanos erősítővel sem lesz annyira nagyon sok mélye,mint a HTAval. de valszeg ez a normális, egy K1000esetén.
K1000nek amúgy tényleg nagyobb a felbontása,mint a denonnak,T1nek meg pl nagyobbnak tűnt, még a k1000nél is,de cserébe kapsz még egy adag hibát.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bigmasterg #48684 üzenetére
ezt akartam mondani. partnernél rettenetesen rossz erősítővel,forrással hallottam,de úgy tünt van benne potenciál. ezért hiányzik a listámról.
nekem az eddig hallott fülesekben a sorrend: megelőlegezett bejáratott lcd3, denon 7000=k1000,hd580,hd600, megelőlegezett bejáratott Schawofüles, és csak utána jön a T1. csak mert nem vok sznob,és a sorrend hamarabb megvolt,minthogy tudom az árakat. és ugyan a felbontás fontos, hogy a hosszú hallgatózás közben ne aludjak el, de inkább kisebb felbontás,mint fémesség. t1 hangszine pl szintén nem stimmelt, magasabb hangon énekelt a csajszi,mint kéne.
Számomra úgy tűnik,h a beyert csővel kell szinezni,hogy hallgatható legyen. Ahhoz, amit a lemezre felvettek, soha nem lesz köze. és itt egyúttal számomra meg is bukik,mint zeneiség.
denon sem hibátlan, sajnos, de egész valósak a hangszinei,
és abszolút nem zavar,hogy a beyer hivők ezért megköveznek. más a hibák súlyozása nálam
és természetesen nem csak a hangszineket nézem, mert ahhoz hozzászokik ember. hangok aránya, hangszerek valóságérzete viszont következik nekem ebből.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #48676 üzenetére
nem, ők már fix mozidobozok. tápösvényt add hozzá a múltkorihoz, és elhiszed,h amim van, már nekem elég boldogságot okoz, hogy akár napokat zenét tudok hallgatni. és még tök nyers egy csomó minden..
nem vágyok moziban sem jobbra. sőt,fülesek közül is nekem egyedül a denonod,amire úgy tényleg vágyok. esetleg a kaiser,nagy duzzogva
egyébként a végén csak nem mondtátok el,mi jó és mi nem jó szerintetek. bár,lassan olyan lesz a láncom,amilyennek terveztem, és amilyennek szeretem. mély egy kicsit tökösebb lehetne(de ezt táppal megoldom) és ennyi. de ahhoz, hogy elég boldog tudjak vele lenni, előtte azért sakkozni kell nem kicsit. nem tehet meg, hogy bemegyek a boltba, és 30millából megveszemm,ami tetszik. annyiból már rég meglenne a tuti rendszerem
-
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #48629 üzenetére
De az LCD3 15 órát ment, és a champ1ről, a hangfalas hifi meg egy kicsit komolyabb erősítőről, és abban meg 80óra lehet. 15 órásan ez a hangfal konkrétan büntetett.
Ezzel együtt szerintem az LCD3megérdemelne párszáz óra után még egy esélyt. Fülemnek tipikusan nyers hangja volt.
Amit sajnálok, hogy olyan szinten elfáradtam 5-6órányi koncentrálás után, hogy itthon nem tudtam Humanék nagy dacát értékelni a hangfalas láncon.
Egyébként ha beleszámolom a járatást, az LCD sztem stílusban picit hasonlít a hd600(800)hoz, csak mondjuk 5x olyan jó nála(magasban többször). Szerintem egyértelműen félvezetős illik hozzá, mert az igazat akarja mondani.
-
bajnokpityu
félisten
k1000et 3 erősítőről próbáltam. egy pioneer végfokról, egy hta30asról, és egy széria champpal.
pioval hars volt, htaval nagyon kevés volt a magas( hta alacsony impedanciához való eleve kapcsolása ilyen) széria champpal meg picit fölfele húzott, de nem volt sem éles, sem bántó.
3 erősítőből egyik sem volt jó hozzá, de champ állt legközelebb a jóhoz. van tippem, hogyan tudom illeszteni hozzá, úgy,hogy már fülesekkel is jó maradjon. Guppy felajánlotta a fejlesztéshezcecről 2 ellentétes véleményt hallottam. saját izlésem elég közel van Schawoéhoz, tehát valszeg nekem sem tetszene. fényessége, szárazsága miatt nem nagyon illhet a kaiserhez.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #47855 üzenetére
Volt mar percekig liba bor?
Nemtom másképp mondani. Hogy vágyik az ember leülni eldől ni zenet hallgatva? -
bajnokpityu
félisten
válasz
baluka26 #47844 üzenetére
nem világom a cső igazán. érteni meg totál nem értek hozzá. én csak zenei füleserősítőket tudok, jó nagy 0.1%os torzítással, drágán.
donpe: a champ eredetileg pont k701el volt fejlesztve. canampon kivül semmi nem tudta úgy meghajtani, csak canamppal ellentétben champpal azért felállt a szőr a karomon. amiket megvettek, ez volt a mérce. david garrett koncert alatt hány perc álló szőr
20-25percnél jónak minősítettem.
donpe:érdekel, pest megyei vagy?
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest