Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
[G@B]
tag
Majd szinte óráról órára változni fog a hangja, szép lassan ki fog alakulni a végleges hangszínkép.
Az nem egy szám, az egy Hybrid mix, egyike azon kevés szettjeimnek, ami rádióból van felvéve, így van benne egy kis riport néha az 1ik lemezükkel kapcsolatban.
Jó hétvégét!
BeNZ&MD^ -
szumoo
senior tag
Oh! naon köszönöm!!!

Minden féle képpen ki fogom próbálni azzal a számmal!
Igen már csak egyet kell aludni és már a kezemben érezhetem!!
Vasárnap este jövök vissza Szegedre és miután megvolt egy-két teszt abban a pillanatban írni fogom,h nekem mi a tapasztalatom róla!De biztos h az lesz amit te is írtál!!!
Jó hétvégét!!Majd jelentkezem!
Szumoo -
[G@B]
tag
ja, és ha szereted a progressive zenét akkor ezt mindenképp töltsd le:
Bővebben: link
ha meg nem ismered a műfajt, akkor is szedd le, nagyon jó a minősége, ez majdbebizonyítja h mire képes egy fejhallgató térábrázolása-sima sztereó jelforrásból.Nagyon változatos a dallamvilága, szép magasak, sok sok hangszer, középtartomány is szép, mély pedig nem az az autóhifis szintű ordító mély, össze-vissza színezve, hanem csak érzed és hallod h van
Szval ajánlom ennek meghallgatását
-
-
szumoo
senior tag
ok megfogadom a tanácsod!
Most én használom az integraltnak az equalizerét, mert így van normális basszus a zenében meg minden!
Meg ha már anno megvettem ezt a f@x@ NEO 2.1-es hangcuccot, legalább tudjam már normálisan élvezni a zenének minden hangszinét!
Ha minden igaz ma du dől el,h a hétvégén már az enyém lesz vagy nem! De remélem igen mert már naon ''ráizgultam'' erre a fülesre!!!
Szumoo -
[G@B]
tag
Nekem is anno az abit nf7-en lévő integrált volt, a soundstorm, mondjuk volt hozzá ugyebár equalizer, de nemigen kellett használni.ja természetesen én nem használok hangszínszabályzót, úgy tökéletes a hangja ahogy van.ha nincs basszus egy zenében v valamiben, akkor az nem a sennheiser hibája

Még annyit h szerintem 2-3 napig még ne hajtsd, nem igazán használ neki(bármeliyk fülesnek sem).Először elégedj meg egy kicsi hangerővel, aztán közepes, mindíg kicsit hangosabban hallgatsd, és egy pűrnap múlva megnézheted mit bír
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
UP
-
szumoo
senior tag
jaj, hát mostmá teljesen meg vok nyugodva!

Teljesen bezsongtam ettől a fülestől!
Csak mostmár megkellene szerezni vhonnan!Illetve már folyamatban van a vásárlása!
5k-ért tud szerezni egy srác! Csak még meg kell beszélnünk egy pár dolgot!
De remélem minél hamarabb meglesz!
Thx mindent!!!
Szumoo -
Stalker-2572
veterán
Rajtam kívül van valakinek Technics nagy ezéüst fülese? Nem találtam róla leírást, segítene valaki?
-
Loha
veterán
Nekem a régi fülesem egy Panasonic HT222-es, kb 6m kábelel, elért mindenhová, ahova kellett
A kábelee sizonyat strapapíró, pedig nem tűnik annak, több ször ráléptem, úgy hogy a rálépéstől lerántottam a fülemről meg ilyenek, de a kábel bírta...
Amit a vezetéknélkülisekről hallottam, hogy nem túl jó a hangminőségük, drágák, meg ugye az elem nehéz is, szóval én nem vennék...
Ja ha mono TV-van akkor könnyen előfordulhat, hogy csak az egyik füles fog szólni, mert a másik nem kap jelet a TV-től, szóval ha lehet még kapni olyat érdemes amin van, MONO-STREO átkapcsoló...
[Szerkesztve] -
turbo78
csendes tag
Hali!
Van valakinek valami otlete drotnelkuli fulessel kapcsolatban???
Elsosorban TV hallgatasara lenne, de valszeg MP3 is lesz vele ritkan hallgatva....
Allando a vita a radiohallgatas es a TV-nezest illetoen
Elonyben a radiohullamosok....
Elore is koszi!
Turbo78 -
Atlantis
veterán
Hali!
Szerintetek otthonra, laptophoz melyik jobb: egy fülhallgató, vagy egy fejhallgató? FIlm, játék, zene menne rajta, szóval minden, ami egy gép körül előfordul.
Léteznek lapos pánttal rendelkező fejhallgatók? Minél kisebb,diszkrétebb és emellett minél jobban szól, annál jobb. Esetleg vezeték nélküli megoldás van? -
fradi81
veterán
szerintem cs-hez csak 5.1-et érdemes venni.speedlink medusa 12300ft
-
Bocsek
aktív tag
Nekem Philips HP250-em van és teljesen jó. (a HP jelölés sajnos nem HáziPálinkára utal
)
Nagyon jól szól, erőteljes mély.... 3200HUF volt tecsóban de
később láttam máshol olcsóbban. CS-hez igaz egy hátránya
van hogy nincs rajta mikrofon. -
-
altntvx
tag
Sennheiser mx550-ről hallott már vki?
-
-Jackson-
őstag
nekem is mostmondta be az unalmasat az azona kábele. valami 302-es vagy milyen volt, ilyen szép zöld színű, de szépenszólt. csak mostanában nemmindig szól a baloldala. egy ExSound Shark 5.1-et vettem helyette, usb-s, hangkari integrálva. eddig profin műxik, a mikrofonja is.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Azért bíztam meg ebben a fülesben, mert egyrész a márka nálam már bizonyított, másrészt sokan használják évek óka LANpartykon, és az Altecek közül egy sem ment tönkre. Olyan nagyon a jövőre építeni meg fölösleges, mert 4-6 évnél tovább egyik sem bírja, az átlag meg 2-3 év alatt leamortizálódik...
HD202-őn nincs mikrofon, ami nagyon hasznos tud lenni, ha van neted és vannak barátaid, akkor mindenképpen be kell szerezni
[Szerkesztve] -
szumoo
senior tag
Szia!
Nekem is hasonló volt az A4tech-em, mivel szinte ugyanaz az elrendezési elve így nem merem megvenni!
Azért mert mint a tiednél is van az a tartó keret ami tartja a hangszórót, ami nállam teljesen szétvágta a vezetékeket!
Nem csináltam semmit vele, direkt vigyáztam rá nehogy vmi baja legyen!De hát megtörtént!
Neked lehet szerencséd van ezzel a fülessel!Kívánom h sokáig használd gond nélkül!!!!!
Küszi mégegyszer a hszt!
Szumoo -
RVN
tag
Plantronics fejhallgatók is elég jók.
-
Loha
veterán
Nekem Altec Lansing AHS502-esem van, és nagyon elégedett vagyok vele...
Mikrofonja nagyon jó minőségű, hosszútávon is kényelmes hordani, és az árához képest nagyon jól szól!
Bővebben: link -
[G@B]
tag
Éppen mondani akartam , hogy a hd 202 es 1általán nem drága, ha van rá 5k-d , akkor koplald ki még azt az 1000est, és vedd meg.én garantálom h nem fogsz benne csalódni.aki nálam hallotta (igaz audigy 2 ZS em van), az még mind azt mondta h ezt nem hiszem el h ilyen szépen bír szólni...há mondom 40 éves tapasztalat, az csak 40 éves tapasztalat....és nem mint a többi cég , akik foglalkoznak a csavaroktól a kikrohullámusütőig mindennel..csak a füles és mikrofon -ra vannak ''szakosodva''.ha nyíregyi lennél, azt mondanám h gyere, és hallgatsd meg, hozz mp3at v cd-t, és garantálom h szaladnál a legközelebbi boltba h megvedd

szval iszonyú mélyre le tud menni, hihetetlen tiszta a középtartománya és részletező, a magasai szintén, és a fülfájdító hangerőig képes torzítás nélkül szólni
-
szumoo
senior tag
Köszi!Sok jót hallottam már a Sennheiser féle fülesekről!
De az a baj, h csak max. 5k-ig tok elmenni, ha venni akarok fülest!
A mostanit(A4tech) nem sikerült megcsinálnom(igaz nem is naon értek hozzá, de ami a jobb oldalra vinné a hangot az a kábel nem csak egy helyen van megtörve, így reménytelen számora a megcsinálása).
Ennek a fülesnek naon szép volt a hangja, de a kábel nem bírta!

Nem nagyon tom mien fülest kellene vennem, ami nem is drága és jól szól, de a kábel nem törjön meg 2 hónap után!!!
Ha lenne vkinek v neked vmi olcsó és frankó fülesről infója és megsoztaná velem, azt megköszönném!!!
Szumoo
MOD: Most néztem meg a HD-202-t és nem is naon drága!!! Bővebben: link
Nekem naon bejön a kinézete és még te írtad, h a hangja is frankó!Kezd megtetszeni ez a füles!
Még azért nézelődök illetve várom a hsz-eket!!
[Szerkesztve] -
[G@B]
tag
Én ajánlanám a Sennheiser HD202 est zenehallgatásra, asszem 15e alatt nem találsz szebb hangút, ha nem fontos a mikorofon , akkor válaszd ezt.
Ha pedig mikrofonos kellene, akkor meg Sennheiser pc 150.
A HD202esem megvan már tavaly tavasz óta, de az első pillanattól kezdve bele vagyok zúgva
ezt használom zenehallgatásra, ha meg ts en dumálok akkor előveszem a pc 150est. -
szumoo
senior tag
Köszi a választ!

Péntek du voltam a kékhalban és megnéztem a füleseket!Hááát...
Nem naon jöttek be így élőben, de miután elolvastam a hsz-ed, mostmár biztos nem veszek Azonat!
Lehet, h inkább megcsinálom a mostanit, mert annak a hangja naon jó volt, de megtört benne a vezeték és csak egy oldalt szólt!
Szumoo -
[G@B]
tag
én az azonát nem ajánlanám, nekem volt egy hs 210 esem, de tavaly márc.1-jétől karácsonyig bírta, pontosabban előtte 2 nappal bemondta az unalmast.havernak 2 db 209es adta be a derekát: neki márc.tól nov.közepéig bírta 2 db.és a lol h mind a 3-nak ugyanaz a baja volt: a kábel nem bírta a kiképzést(én nem tudom hogy ő hogy vigyázott rá, de én egyszer sem mentem át rajta a székkel, meg stb, és ugy vigyáztam rá, mint a 2 szememre).s ha a minőségnél tartunk, a hangja sem volt valami meggyőző: zárt középtartomány, gyenguska basszus, és nem részletező magasak.szval sztem válassz másik gyártót.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezősködöm!
Na arról lenne szó h fejhallgatót szeretnék vásárolni, mert az előző megadta magát!
Az Azona termékeit nézegettem, de nem naon ismerem őket!Azért is írok ide, hátha van vkinek tapasztalata ezekről a fülesekről!
Első körben erre gondolta Azona HS-212 Bővebben: link
Második körben pedig a Hs-210-re Bővebben: link
Az a legnagyobb problémám, h itt Szeged városában nem a nagy a választék!!
Ezek mondhatni szépek és olcsók!
Köszönök minden hsz-t!!
Szumoo -
Torry
addikt
UP!
Akkor legalább valami ezzel foglalkozó oldalt pls!
Philips-el kapcsolatban mi a vélemény? -
Torry
addikt
Hi all!
Úgy kb 5000-8000HUF-ig milyen fejhallgatót ajánlotok?
Szeretnék végre valami faszát. -
FeeLing_
csendes tag
Hello minedenki!
Kinéztem egy Philips SBCHP890 és egy Technics rpf-350 típusú feljhallgatót!
Szerintetek melyik jobb füles?
Vagy ilyen árkategóriába mondjatok nekem légyszi vmi jó fülest!
Köszi!
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
HY ALL! Nos én nem fejhallgatót akarok venni majd, hanem füllhallgatót mert a sensheiner mx300 egyik oldala nagy basszusoknál röcsög-ropog és ez engem zavar.Amikor nem volt ilyesfajta probléma vele akkor kifogástalanul szólaltak meg a hangok(minden szinten).Vegyek egy ugyanilyet vagy Vki tud ajánlani másikat???
Iriver Imp-400 hoz kellene amúgy a fülles.

-
virtual
tag
A HD 497 mellett amúgy nekem is van egy MX400 Sennheiserem. Olcsó és jó, nincs eltúlozva alapban a basszusa, viszont jól bírja ha kicsit felcsavarod. Bár a 497 óta nem igazán használom...

-
szaya
tag
Szerintetek AKG -nak vagy Sennheisernek van mikrofonos fülhallgatója elfogadható árban?
-
littlemole
őstag
Nekem AKG K66 van Nekem tökéletes. Anno 8000ft-volt 4 éve. mOst nem tudom milyen árban van.
-
kíváncsi
őstag
Ez se rossz

-
kíváncsi
őstag
Sziasztok! Nem említettétek az AKG füleseket. Nekem AKG m van és nagyon király Bővebben: link
illetve van még egy márka ami nagyon jó de nem jut eszembe
valami RGBS vag RBs na mekeresem és még leírom 
-
sennheiser mx400-as nekem is bejött, nagyon szép hangja van. nem is tudom, hogy hallgathattam az eddigi fülhallhatóimmal bármit is...

először kicsit nehezen ment a fülembe, de már kitágult...
-
virtual
tag
Mediamarktban én is leteszteltem a füleseket. Nekem nem csak játékhoz, sőt inkább nem játékhoz, hanem zeneszerkesztéshez kellett a füles. Elég sokat teszteltem, meg olvastam róla, és végülSennheiser HD497-et vettem. Eszméletlenül jól szól, van egy AKG44-es is nálam de messze jobban szól a Sennheiser. Az AKG olyan mintha kicsit sok lenne a közép, és nyers a hangja, meg a sztereo tér sem olyan mint a Sennheisernek. A mediaban kitett többi fülest is kipróbálgattam, de csak ennél kötöttem ki végül. 13000 volt, szerintem nagyon megéri. Ha valakinek csak lövöldözni kell és nem annyira fontos a jó hang, akkor az akg viszont jó és olcsóbb választás lehet. Azona meg a többi szar kidobott pénz, ha +2000-ért akg44-et lehet venni. Aki meg HD500-at vesz vagy hasonló kategóriát fps-hez, annak megadom a számlaszámomat és a fölös pénzéből nekem is utalhatna kicsit!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
Na utoljára valaki?
-
Wildmage
senior tag
menjé má fel
-
Wildmage
senior tag
Sennheiser PC150-es fejhallgatót nem tudjátok hol lehet kapni Mo-n? A qwerty honlapján van, de biztos van olcsóbbért is.

-
Ezt vedd:
Azona HS-303 Music Shaker Plus
(Mistralban 5k)
Nagyon szépen szól: szép magas, és erőteljes basszus (ha akarod, mivel van rajta mélyhang kiemelés
)
A mikrofonja is nagyon jól állítható: könnyen hajlítgatható ide-oda
.
Csak ajánlani tudom!!! -
redkill3r
tag
ha mar uppoltal elarulom:
mx400 van az infopatika.hu-n pesti bót
meg a medimarktban is westendben
oké?
-
adise
őstag
UP!
-
redkill3r
tag
köszi sokat seg.
-
jimmyb0y
tag
Hú ez kicsit hosszú lett sorry ;)
-
jimmyb0y
tag
Na tegnap megvettem a fülest. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha valakinek hasznára lesz. Tegnap elmentem Westendbe mert azt mondták,hogy az ottani Mediában van a legnagyobb füleskínálat+ legtöbb meghallgatható füles.
Hát basszus vagy másfél órán keresztül hallgatgattam őket, ment Jazztől kezdve a hardrockig minden,végighallgattam,technics,panasonic,sony,phillips,akg és a hírhedt sennheisereket is. Voltak 40k körül amik nagyon szigorúan szóltak,viszont a gondom az volt,hogy én a Sennheiser HD500 meg HD570et néztem ki magamnak,viszont a falon csak 500as volt kirakva, és a Mediás csákó azt mondta,hogy nem tesztelhetem az 570es bontatlant higiéniai okok miatt.. Ez mondjuk érthető is.. A panák nagyon gányul szóltak, a phillipsek között volt 1-2 jó,
technics szintén olyan élettelennek tűnt bár tiszta volt(na nem a 63000Ftos), a sennheiser hd500asnak meg ''barlang''szerű hangja volt, nem jött be,
a magas meg olyan tompának tűnt, viszont volt egy füles ami nagyonnagyon megfogott, mert olyan hangzása volt mint a 40000 es sennheisereknek,
ez meg a Sony MDR-CD480.. Én nem akartam elhinni, hogy egy füles tud így szólni,ilyen tisztán,ilyen ''tele hangokkal''! Eddig egy fülesben sem éreztem még igazi basszust de ez adja az ívet(jó azért nem olyan mint az Altec 621ultimatem mélynyomója de nagyon ász). Ezért úgy döntöttem,hogy nem veszem meg a HD570est úgy,hogy nem hallhattam miközben az 500as abszolút nem jött be(mondjuk lehet hogy csak be kellett volna állítani), így megvettem a Sonyt... Ja és 19xxx ropi volt, tehát nem a 30000es kategória,de hangzásban...már mondtam. Tegnap zúztam vele a Call of Dutyt multiban éjjel 1 ig
Utólag megnéztem a hifichoice tesztet neten és kiderült,hogy ''nem hallottam félre'' ők is dobtak a hangzására 4*ot...5*ot az ilyen 200-400fontos(65000-130000ft körüliek kaptak). Szal úgy érzem nagyon jól jártam,pedig eddig nem szerettem a Sonyt mint márkát,mondjuk egy füles vétel szerintem nem lehet objektív, mindenkinek más és más hangzás tetszik. Legfőbb tanulságként elmondhatom,hogy megint beigazolódott az a meglátásom,hogy nem szabad semmit tesztek alapján venni(HD500az ugye tesztekben jól szerepel), hanem ki kell személyesen is próbálni és az alapján dönteni(ha lehetséges).
Uff lelövöm magam, remélem írtam hasznosat annak aki most akar fülest venni... -
Peat;)
veterán
A philipsek tényleg nagyon jók,én 3000 körül vettem,szép hang,nagy tiszta basszus(eax-hoz kell,pl. ut2003-ban felnyomva a basszust és bekapcsolva a live-n az eax-ot az atombomba szerűség kegyetlen!!!!!! ) Előtte is volt egy philipsem,még mindig teljesen jó,csak mivel már 3 éves szétjött a szivacsa.
-
yerico
senior tag
Olcsó zárt fejhallgatónak ajánlom a Philips 195-öst, kb. 2000 bruttó, nagyon jól szól, 3 m kábellel. Hifiőrült kollégám is most vett egyet, az otthoni Sennheiseréhez méri, azt mondja, alig rosszabb, meglepően szépen szól. Talán nem véletlen, hiszen a Sennheiser valami Philips cég tulajdonában van. Mikrofon éjjelre úgysem kell, mert akkor felébred az asszony, mikor ordítasz a mikrofonba

CS-hez meg meg kell venni a legolcsóbb gagyit mikrofonnal, b'rmelyik megteszi, nekem egy CS-453-as van, zenéhez is elmenne, de oda inkább a Philipsemet használom. -
WN31RD
addikt
Ha tényleg nagyon jó basszus kell, akkor tudom ajánlani a Beyerdynamic DT 770 (Pro)-t. A Pro olcsóbb, a nem Pro-t kényelmesebbnek mondják (kevésbé szorítja a fejet), de azt még nem próbáltam.
Szvsz játékra túlzás egy ilyen, de ha (elsősorban nem klasszikus vagy jazz) zenét is akarsz hallgatni, akkor már megérheti az árát.
Próbáld ki valahol, de készülj fel rá, hogy ha bejön a hangja (nem mindenkinek tetszik, de akinek igen, annak nagyon), akkor utána vagy kb. 50k-val lesz könnyebb a pénztárcád, vagy egy ideig (amíg élénken emlékszel rá) minden más (nem csillagászati árú) fejhallgató hangját nagyon vérszegénynek találod majd (azaz nem fogod tudni élvezni).
Némi infó: http://www.beyerdynamic.com/com/product/sheets/d240.php3 -
jimmyb0y
tag
Hát én nem akarok ilyen 2-3ezres fülest...Szal valami sennheiser kéne, vagy Sony, esetleg Zalman, na mind1 megveszem aztán majd elmondom milyen..De valszeg zártat veszek.
-
zrubi
senior tag
Én most vettem egyet: Azona HS203
Első hallásra OK, ára ~3000HUF
Majd írok véleményt is ha 'jobban' hipróbálom...
-
simonzé
addikt
2 ropiért max valami Philipset vehetsz. Nekem is ilyen van (volt, amíg el nem tűnt
). Előnye,hogy jó hosszú a kábele (7m körül), van rajta oldalankénti hangerőszabályzó, és hogy olcsó (2-2,5e). olcsóbbat én nem vennék. Szépen, basszusosan szól, de kevés a hangereje, és alig van magas hang benne.
Hátránya, hogy megizzasztja a fül környékét, és a műanyag keret töri az ember fejét. Ezt én egy áthidaló gumicsíkkal oldottam meg. -
Mosqu!to
addikt
Sennheiser-t említették már, hogy kényelmetlen. nekem tapasztalatom nincs vele, de aki próbálta, az biztosan jobban tudja

én továbbra is a soundlink sl 8740 -et ajánlom, ami 3e ft, kényelmes, mikrofonos, szépen szól. játékra is kiváló, én is arra használom nagyrészt, de zene hallgatására is, és ott van a toppon. bár mostanság sehol nem láttam ilyet
-
LJoE
senior tag
Hát éjszaka nem hiszem, hogy gépfegyverropogásra akar aludni. Szerintem jobban járnál egy zárt fülessel.
Részemről a Maxell HP2000-esét favorizálom. Zárt, Nagyon kényelmes (fülkörbeölelős). Valahol 6500 HUF környékén van az ára (Media Markt).
A teljesítményéről meg csak annyit, hogy annak idején a Hi-Fi choice-os tesztben valami ilyesmi duma volt:
Olyan szépen szólt, hogy rákérdeztünk a boltban nem írták-e el az árát
Nekem is ilyen van és valami veszett jó ennyi pénzért.
(mikrofon nincs rajta, bár ha jól sejtem a sennheiseren sincs) -
jimmyb0y
tag
Még az első kérdésre nem kaptam választ de mondom is a következőt...Ez az 500as ez egy ''nyitott'' fejhallgató... Namost én azért akarok venni fülest hogy asszony tudjon aludni éjjel ha játszok... Ettől a nyitottól tud aludni?
Mennyi hallatszik ki? -
jimmyb0y
tag
Sziasztok!
Én Sennheiser HD500 ast szeretnék venni...állítólag nagyon jó a basszus benne... Hol lehet ilyet kapni tudja valaki? És mennyiért? Esetleg tesztelte is vki?
Főleg játékra kéne...
-
iko
tag

-
iko
tag
senki semmi 5let?:0
-
iko
tag
nos én is szeretnék venni 1-et de nincs sok pénzem
ugy 2000 ft-ert kéne egy jó minőségű CS-hez meg néha film és zene... -
tsello
aktív tag
Mosqu!to!
LOL. Nekem is ez volt de a kábel nem sokáig bírta.
CSonti warozni akarok!!!!!!
Azona HS 303. Kibajó mikrofon van rajta a többi plusszról már nem is beszélek.
Ár: 4000 körül inkáb felette. -
I_Am
veterán
A Sennheiser nem rossz, sőt hangzásban az egyik legjobb, csak kényelmetlen. Nekem pl a Speedlink SL-8740 jött be, mind hangzásban mind kényelmi szinten. Több Órányi géjmelés vagy zenehallgatás után sem fáj a fülem.
-
ajánlatom: AKG K-44 . szerintem nagyon korrekt kis füles, a HIFI Choice angol lap szerint a legjobb vétel a kategóriában (5-10e ft). szép hang, kényelmes viselet. az tetszik benne, hogy 1-2 óra zenehallgatás után sem fájdul meg a fejem. a készülék 8.5e ft .
amúgy szerintem a legjobb füleseket a Sennheiser gyártja, de ennyiért nem tudom van-e. -
Esmein
nagyúr
Ajánlatom Azona hs-203. 3 eFt bruttó, kicsit szoros de imádom mert gyönyrűen szól.
-
redkill3r
tag
sennheiserbol mejiket vegyem meg? mx300 vagy 400? (persze nekem nem cshez kell hanem mp3lejatszohoz

-
Mosqu!to
addikt
nem kell ide márka főleg nem ha mikrofon is kell rá. én cs-hez Sound Link SL-8740 -et használok és faxán bevállt, soxor asziszik hogy wh-zok annyira jól hallok benne

bocs a képért modemesek
ja, és csak 3000 ft! én 3 hónapja nyűvöm, vagy 30x ejtettem le stb.. semmi baja, és faxán szól! -
Dirtyz
őstag
Én egy ilyet nyűvök, és nem rossz. Roger Wilco-t használjuk, és elég jó a hangminősége, még ha neten játszunk akkor is!
http://www.usblaster.com/pagina/headset1.php4?r=1152 -
Dr.Burn
őstag
Up.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
http://catalog2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/ModelDetail?storeId=11251&catalogId=11005&itemId=61971&catGroupId=11148&modelNo=RP-HM211&surfModel=RP-HM211
Erről mi a véleményed? -
Alvin_ti4200
félisten
-
Dr.Burn
őstag
" Kedves leendő fejhallgató tulajdonos!
Mielőtt feltennéd kérdésedet, gondosan olvasd el az alábbi sorokat, hogy a topiklakók könnyebben és gyorsabban tudjanak segítséget adni.
Ez a topik leginkább zenehallgatáshoz való SZTEREÓ fejhallgatókkal foglalkozik, ha 5.1-es gamer fejhallgatót keresel, kattints ide, ha nem FEJhallgatót, hanem FÜLhallgatót, ide.A hozzászólásodban az alábbi kérdésekre lehetőleg adj választ.
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Nem mindegy, hogy az utcára szeretnél kimenni vele, vagy otthon, nyugisan egyedül, esetleg a kolesz szobába, egy társad mellet szeretnéd használni.
Milyen célra szeretnéd használni?
Otthoni zeneszerkesztésre, játékra, skypeolásra, esetleg csak zenehallgatáshoz, mindenképpen írd meg ezt is!
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Erre a kérdésre mindenképp adj választ, hiszen csak ezzel az információval tudunk segíteni.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Általában minden helyzetben megfelelő a vezetékes fejhallgató, hangminőségben sokkal jobbak, árban barátságosabbak, mint a vezeték nélküliek.
Circumaural vagy supraaural?
A circumaural fejhallgatók párnája a fül körül támasztja a fejet (pl. ez ), míg a supraaural fejhallgatók (pl ez) a fülkagylón támaszkodnak. Nagy általánosságban lehet mondani, hogy a fület körülölelő, circumaural fejhallgatók kényelmesebbek.
A zárt fejhallgatók hangszórói csak az egyik, a fül irányába nyitottak, ezért a külvilág felé sokkal halkabbak, mint nyitott társaik, és kevesebb zaj is szűrődik be. A nyitott fejhallgatók mindkét irányba nyitottak, kifelé is ugyanolyan hangosak, mint befelé. El lehet mondani, hogy általánosságban egy adott árkategóriában egy nyílt fejhallgató jobban szól, mint egy zárt. Létezik átmenet a kettő között, ezek a félnyitott fejhallgatók.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Általában nem szoktunk mikrofonos fejhallgatót ajánlani, hiszen hangjuk rendre rosszabb, mint adott áron egy mikrofon nélküli fejhallgatóé. Tehát a mikrofonnal egybeépített fejhallgatókért komoly felárat kérnek és még a magasabb ár sem garantálja, hogy jó hangzást kapjunk. Ezért érdemes mikrofon nélküli fejest beszerezni, és hozzá egy csiptethetős/asztali mikit vásárolniMilyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar?
Ha van elképzelésed, hogy mit vársz a fejestől. Bugó mélyeket, kristálytiszta magasakat vagy agresszív középtartományt, esetleg bármi mást. Azt is írd meg, ha valami nagyon zavar. Ilyen lehet például a túlzott magas kiemelés.
Mire figyeljünk oda?
Ha külföldről rendelünk fejhallgatót, mindenképpen csak hitelesített eladótól, hiszen az utóbbi időben megnövekedett a fejhallgató hamisítványok száma. A leginkább hamisított fejesek közé tartozik, az egyébként különösen ajánlott, Audio Technica ATHM50 illetve több Sony fejhallgató, például a V6 és a 7506.Honnan vásároljunk?
A legtöbb fejhallgatót megtaláljuk a hazai webshopok kínálatában, de szinte minden esetben magasabb áron a külföldi boltokhoz hasonlítva. Ezért különösen ajánlott a Thomann.Komolyabb, közép-felső kategóriás fejhallgatóknál érdemes használtban gondolkozni. Tanácsos körülnézni Hardveraprón, Vaterán, E-bay-en illetve Head-Fi-n
Ha van erősítőd, hangkártyád vagy digitál/analóg konvertered, akkor írd le, hogy milyen
Ha van valami konkrét elképzelésed, nyugodtan oszd meg fórumtársaiddal, de ne ragaszkodj hozzá makacsul, ha a topiklakók le akarnak beszélni róla. Csak azt szeretnénk, hogy minél többet hozz ki a vásárlásra szánt keretedből.
Végül, fejhallgatóknál nincs egzakt legjobb, mivel mindenkinek más az ízlése. Hallgass meg minél több tapasztalatot és lehetőséged szerint fejhallgatót, hogy nyugodt szívvel tudj dönteni.
Olvasgatni való (folyamatosan bővül):
Hordozható fejhallgatók
Schawo fejhallgató összehasonlítása
Shufny elmélkedése olcsóbb fejhallgatókról
baluka26 fejhallgató összehasonlítása
rootkiller elemzése a fejhallgatókérdésrőlÉs íme egy szubjektív lista a 20.000HUF alatt kapható, ajánlott fejhallgatókról:
AKG K518
Fő karakterisztika: mélyorientált
Jellemzők: zárt, supraaural, hordozható
Előnyök: könnyen hajtható
Hátrányok: mély túlsúlyos
Ajánlott: hordozható fejhallgatókéntAudio Technica AD300
Fő karakterisztika: semleges
Jellemzők: nyitott, circumaural
Előnyök: könnyen hajtható, kényelmes
Hátrányok: mély hiányos
Ajánlott: komolyzene, jazz, lágyabb stílusokAudio Technica ATH-T400
Fő karakterisztika: magasba húzó
Jellemzők: nyitott, circumaural
Előnyök: könnyen hajtható, kényelmes
Hátrányok: kicsit mélyhiányos, magas kiemelés
Ajánlott: komolyzene, jazz, lágyabb stílusokAudio Technica ATH-M30
Jellemzők: zárt, circumaural
Hátrányok: kicsi kagylók egyeseknek
Ajánlott: általános felhasználásBeyer DT235 (DT231)
Jellemzők: zárt, supraaural
Előnyök: könnyű
Hátrányok: hordozhatóként kicsit nehezen hajtható, kicsi kagylók
Ajánlott: általános használatraCreative Aurvana Live! (CAL!)
Jellemzők: zárt, circumaural (Denon D1001 származék)
Hátrányok: mélytúlsúlyos
Ajánlott: elektronikus zenéhezKoss Porta Pro
Fő karakterisztika: középorientált
Jellemzők: nyitott, supraaural
Előnyök: kicsi, könnyű, kényelmes
Hátrányok: kinézete megosztó, hordozhatóként kicsit nehezen hajtható
Ajánlott: hordozható fejhallgatókéntMarshall Major
Jellemzők: zárt, supraaural
Előnyök: kicsi, mikrofon és távirányító telefonokhoz
Hátrányok: tompa, nem a hangja miatt került a listába
Ajánlott: hordozható fejhallgatóként telefonokhozMaxell Retro DJ
Jellemzők: zárt, circumaural
Előnyök: ár/érték arány
Hátrányok: mélytúlsúlyos, nem mindenkinek kényelmes
Ajánlott: általános felhasználás, horozásShure SRH240
Fő karakterisztika: közép orientált
Jellemzők: zárt, circum
Hátrányok: kicsit mélyhiányos
Ajánlott: komolyzene, jazz, rockSony MDR-XB500
Hátrányok: nagyon mélytúlsúlyos
Ajánlott: csak elektronikus zenékhezSuperlux HD662
Fő karakterisztika: mély orientált
Hátrányok: mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: elektronikus zenékhezSuperlux HD681
Fő karakterisztika: mély orientált
Jellemzők: félnyitott, circum
Hátrányok: mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: elektronikus zenékhezSuperlux HD681B
Fő karakterisztika: V-alakú
Hátrányok: kicsit mélytúlsúlyos, sok magas
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD681F
Hátrányok: kicsit mélyhiányos, kicsit sok magas
Ajánlott: komolyzene, jazz, rockSuperlux HD668B
Hátrányok: kicsit sok magas
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD330
Előnyök: hangja
Hátrányok: nehezen hajtható
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD660
Előnyök: hangja
Hátrányok: nehezen hajtható
Ajánlott: általános használatraSuperlux HD661
Jellemzők: zárt, circum, hordozható
Hátrányok: kicsit sok magas
Ajánlott: általános használatraEz nem teljes lista, nem ért mindenki mindennel egyet, de elindulni nem rossz.
Egyes fejhallgatók eltűnhetnek a kínálatokból újonnan, míg másoknak változhat az áruk, ezt mindenki vegye figyelembe.Módosítva: 2012.03.16.
[ Módosította: 7 ]
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)