- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
-
törölt tag
Annyit hozzátennék, hogy vannak olyan stílusirányzatok, amelyeknél már a hozzájuk tartozó stílusjegyek eleve kizárják, hogy valami minőségi produkció szülessen belőlük (sajnos manapság [is] ezek a legsikeresebbek, legnépszerűbbek). Ezen stílusok felismerését is megkönnyíti a jó minőségű hangrendszer, - gondolom én.
-
contaxg
veterán
A forgalmazók (mert az Audio-technikánál is hasonló gondok vannak) csak sejtik vagy nem is tudják, hogy honnan jönnek ezek az árak. Az egy év garancia az valóban érdekes, mert hivatalosan mindkét cég 2 évet vállal. Felmerül a szürke import lehetősége is, ami az AT-nál sajnos nem újdonság, de a Beyernél meglepő, hiszen eddig is elég versenyképes árakon kerültek piacra a fejhallgatóik.
-
Dave™
nagyúr
Szerintem bevinni sem engedik, tehát ezt ne erőltesd.
Telefon vagy mp3 lejátszó(ezek gyengék lennének, és a 6,3-as jackkel amúgy sem tudnál mit kezdeni), vagy ha megfelel a kétes zene, ami bent szól, akkor ott is rá tudod dugni egy erősítőre, azt hiszem Denon PMA-710 van kint (vagy 510), aminek szerintem nagyon jó a fejes kimenete, bár én alacsony impedanciás érzékeny fejhallgatóval használom.Megjegyzés: ha laptopról terveznéd otthon használni, akkor felejtsd is el a Q701-et, mert arról nagyon nem lesz jó. A minimum egy asztali vagy dedikált fejhallgató erősítő.
-
fattyu
veterán
Van kolléga aki 650re esküszik. meg is hallgatnám az ő rendszerében
De nekem/nálam... ma döntöttem el hogy kb nyugdíjazom. Megmarad mert kaptam, de a 701 mellett erősen eseti lesz a használata.
100ból még ujan is kijön akár egy k701 fioo e17 páros. Ami ugyan dacnak messze nem épp a cseresznye a tejszínhabon, de azért bőven előrelépés lesz...
Illetve akár diy megoldások is szóba jöhetnek. Bkercso kolléga készít elég meggyőző hangú füleserősítőket akár dacostul. ( ami hangkártyánál jobb, de szintén nem feltétlen a világ teteje dac téren, ellenben ár értékben nagyon helyen van. )
szerk: ill akár headstreameren is lehet agyalni
-
fi:zi'k
nagyúr
Akkor egy dedikált füleserősítő nem fog ártani.
A HD555-ről hatalmasat lehet ugrani ekkora összegből. Kérdés, hogy számodra megéri-e?A helyedben a komplett rendszerre költenék ennyit, már ha mindenképp el akarod költeni. Illetve ha nem riadsz vissza a használtpiactól, akkor kis bukással vagy anélkül kipróbálhatsz több dolgot is, így közelebb kerülve ahhoz a karakterhez, hangzáshoz, amit tényleg szeretnél hallani hosszútávon.
Szerintem. -
Deadzone41
őstag
ha még nincs kialakult ízlésed mindenképp hallgass meg több mindent. ha senis hangzás jön be akkor maradnék a márkánál, a beyereknek pl nagyon karcos magasa van a senikhez képest ami lehet nem jönne be.
bírom, hogy felélénkül a topik ha valaki drágább dolgokról érdeklődik ^^
Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kikristályosodik a Razr 60
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest